سلام رژین عزیز
عزیزم میشه ذهنت رو کمی پاک کنی! چرا دیدن جاری نری؟ اما اول از همه یه دیدار با مادر همسر داشته باش، روابط به حال عادی برسه و بعد باقیه اقوام،
من خودم در زندگی قبلیم 4 جاری داشتم، 2 تاشون همسن مادر من بودند و 2 تاشون 4 سال بزرگتر، یه روابط عجیب و قریب، چشم به هم میزدی، حرف در میاومد بیا و ببین، بگذریم، اما سعی میکردم در حد احترام کنارشون باشم، بگم بخندم، اما هیچ وقت مثله یک خاله زنک رفتار نکنم!
میدونی وقتی تو روابطمون طعم و لذت خوش سکوت را بچشیم، میفهمیم که چرا بزرگان ما رو به سکوت راهنمایی میکردند، اشتباه برداشت نکن! معنای سکوت خاموش بودن و ساکت ماندن نیست!
یکی از تمرینات سخت عرفان، تمرین سکوت است، سکوت در لحظه ای که میتونی حرف بزنی اما نمیزنی! مثلا در لحظه ای که حرف داری تا پشت سر کسی بگی اما در خودت میریزی و بیان نمیکنی، یا زمانی که عصبانی میشی، خشمت رو فرو میبری و خودت را کنترل میکنی!
عزیز دل یادت باشه، همه ما مخلوق خداوندیم و خداوند همه ما رو به یک میزان دوست داره و برایش فرقی نمیکنه من از خانواده متمول تر هستم یا ... فقط تفاوت انسانها در نظر خداوند از یک جهت است که مذهبیون میگن، تقوا و معنیون میگن ،اخلاق که تقریبا یکی هستند.
عزیزم اجازه نده کسی در حریم تو وارد شه اما حریم دیگران رو اول خودت حفظ کن!![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)