متاسفانه منم تقریبا اینطوریم و مشکل شمارو دارم، حالا شما مردی و نسبت به خیانت خانومها حساسی
من خانومم و نسبت به خیانت آقایون حساسم ، وقتی تاپیک های خانومایی رو می خونم که شوهرشون بهشون خیانت میکنه خیلی استرس میگیرم.
همیشه گوشی و ایمیل و فیسبوک و کیف و وسایل و کمد و کامپیوتر و وهمه چیز نامزدم رو چک میکنم ، یعنی تقریبا شخم میزنم!! دیگه از چک کردن گذشته .. طفلک هیچوقتم اعتراضی نمیکنه که چرا همه چیمو زیر و رو میکنی ، خیلی وقتها جلوی خودش اینکارو میکنم و اون صبر میکنه کارم تموم شه ، بعد یه لبخند میزنه میگه خوب خیالت راحت شد؟ آخه من به غیر از تو کیو دارم تو دنیا؟ و در مقابل همه این کارآگاه بازیهام میخنده.
هیچوقتم بیچاره دست از پا خطا نمیکنه و توی این همه سال حتی اندازه نوک سوزنم ازش خطایی ندیدم ، غیر از عکس و اسم ام اس های خودم و ایملای خودم یا خواهر برادرش هیچ چیز دیگه ای پیدا نمیکنم هیچوقت .
تازه با توجه به اینکه من دختر خیلی تیزی هستم ، یعنی حتی اگه بخواد هم نمی تونه به من دروغ بگه یا چیزیو ازم پنهان کنه ، خیلی سریع متوجه شدم و لو رفته ، تو زمینه کامپیوتر و .. هم خیلی ز خودش واردترم و حتی اگه تمام آثارشو از بین ببره باز میتونم هرچی بخوام پیدا کنم. تا حالا هم خیلی چیزا رو پیدا کردم که پاک کرده بودت ا من نبینم یا بهم دروغ گفته بود که من نفهمم و من خیلی راحت مثل آب خوردن پیداشون کردم (مسائل خانوادگیشون و مالی و غیره.. نه خیانت)
اما باز نگرانم ! فکر کنم تاثیر خوندن این تاپیکهاست ، مخصوصا که خودم بچه طلاقم و علت طلاق پدر مادرم خیانت پدرم بوده (قصد ازدواج مجدد داشت با وجود مادرم که زنی فوق العاده زیبا و شایسته بود) البته کار به اونجاها نکشید و مادرم به محض اینکه بو برد طلاق گرفت و اون دختره هم گذاشت رفت (فقط میخواست یکم تیغ بزنه)
مخصوصا در مورد مطالب چندهمسری و صیغه و این چیزا خیلی حساسم، همش فکر میکنم نکنه این اتفاق بعدها برای منم بیفته؟ (البته از نامزد خودم خیلی مطمئنم و تصور همچین احتمالی در مورد اون بیچاره اصلا خنده داره و احتمالش صفره)
اما حتی نگران میشم که نکنه برای نزدیکان خودم اتفاق بیفته ، مثلا خواهر و خاله و دوست و ...
خلاصه خیلی اعصابم به هم میریزه ، به نظرم بهتره آدم اصلا وارد این تاپیک ها نشه یا اگه وارد شدید دیگه زیاد بحث رو دنبال نکنید و بیاید بیرون ، متاسفانه تعداد این تاپیک ها هم زایده و آدم بالاخره باهاشون مواجه میشه ، واسه همین دارم فکر میکنم بهتره کلا از سایتهای مشاوره و غیره بازدید نکنم و خودم رو از این محیط دور کنم تا نبینم و ندونم اقلا آرامش داشته باشم.
گاهی فکر میکنم پس اونهایی که شغلشون مشاورست و هرروز با کوهی ازین موارد سر و کار دارند چی می کشند؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)