سلام یه ساعت پیش باهمسرم دعواکردم واون گفت فرداصبح بایدبری خونه بابات وبعدشم طلاق...همسرمن بدجورکینه ای ولجبازه ازاونایی که خونه باشه یاجلوتلوزیونه یاایرادمیگیره وبایدغذاش سرموقع حاضرباشه طعمش دقیقااونی که میخوادباشه وگرنه همون جاایرادمیگیره خوابش به وقتش باشه موقع خوابش کسی جیکش درنیادهروقت اراده کردچه من بخوام چه نخوام باهام رابطه جنسی داشته باشه باخانوادش عالی باشم وهربی احترامی وتحقیرودخالتشون روباجان دل بپذیرم باخانواده خودم هم روابطم محدودوزیرنظرایشون باشهاگه یکی ازاین مواردازطرف من اجرانشه یاکم وکسری داشته باشه تبدیل میشه به کینه دردلش ودم به دیقه ازم ایرادمیگیره وهرجورکه بتونه اعصابموخردمیکنه مخصوصابااستفاده ازدونستن نقطه ضعفهام وعلایقم
درضمن همسرم بدجوربه خانوادش وابستگی عاطفی داره چندوقت قبل به اصرارمن به دوجلسه مشاوره ی حضوری رفتیم ولی چون احساس کردمقصره ومحکوم شده ومشاورسعی دراصلاحش داره دیگه نمیرهلطفاکمکم کنیدفقط همینجارودارم صبح چی میشه
![]()

اگه یکی ازاین مواردازطرف من اجرانشه یاکم وکسری داشته باشه تبدیل میشه به کینه دردلش ودم به دیقه ازم ایرادمیگیره وهرجورکه بتونه اعصابموخردمیکنه مخصوصابااستفاده ازدونستن نقطه ضعفهام وعلایقم

لطفاکمکم کنیدفقط همینجارودارم صبح چی میشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)