هاجس عزیز ممنون از راهنمایتون اما زندگی ما حالا دیگه تنها مشکل مالی نیست زندگی ما سرد سرد شده
شوهرم اونقدر مشکل داره که حتی وقت نمیکنه خونه بیاد مثل هتل شب ا واسه خوابیدن میاد
اینم بگم که این اقا یعنی م از اون مردا نیست اون کسیه که من قبل ازدواج با ر عاشق اون بودم اما چون یه زن بودم نمیتونستم بهش پیشنهاد خواستگاری بدم نگو که اونم عاشق من بوده و از موقعیت من میترسیده و جرات خواستگاری را نداشته اما خدا را شکر چون شخص فعالی بوده حالا هم طبقه ایم من مطمئنم که اون از اب گل الود نمیخواد ماهی بگیره اون فقط میخواد به عشق اولیه اش برسه مخصوصا که با خانمش مشکل داره
ممنون منتظر راهنماییهای بدیتون هستم
نگار عزیزم
ممنون از راهنماییتان اما ای کاش جای من بودید و میدیدید که ر چقدر شخص مقتدری است و اصلا به حرف هیچ کس گوش نمیده کاش میدونستید که اون حتی حرف پدر مادرش را هم گوش نمیکنه چه برسه به من
پدر اون خیلی وقت پیش ورشکسته بوده و درد این روزا را بهتر از همه میدونه و چند بار به پسرش که همسر بنده باشه تذکر داده بود اما کو گوش شنوا
اگه ر حرف منو گوش کرده بود با این وامها و حقوق من میتونستیم خونه بخریم اما اون راه هزار شب را یه شبه رفت
طفلک مادر شوهر منم این روزا را کشیده و چون کسی را نداشته که حمایتش کنه طلاق نگرفته اما حالا 50 سالشه و هنوزم مستاجره و دستشون به زور به دهنشون میرسه
خدایا این چه دردی است
نگار جان تو این دوره زمون کیه که دست ادمو بگیره اونم دست ادم زمین خورده که هیچ سودی واسه دیگرون نداره

علاقه مندی ها (Bookmarks)