دوستان من شرح مشکلو فکر میکنم بصورت مفید داده باشم....اما راهکاری هنوز نیافتیم!
تشکرشده 15 در 11 پست
دوستان من شرح مشکلو فکر میکنم بصورت مفید داده باشم....اما راهکاری هنوز نیافتیم!
تشکرشده 91 در 52 پست
شما به نظر میاد با کسی ازدواج کردی که کاملا بچه است و فاقد هر گونه شناخت آگاهی درک و تجربه در مورد زندگی مشترک و ازدواج و برقراری ارتباط با شما و خانواد تون هست .خیلی قاطعانه باهاش برخورد کنید و یه مهلت براش تعیین کنید تا باهم برید مشاور و اگر نیومد بهش بگید که هر تصمیمی رو که بگیرید اجرا میکنید ..خیلی قاطع باشید
باران بهاری11 (جمعه 09 فروردین 92)
تشکرشده 6,499 در 1,515 پست
اما به نظر من نباید به اجبار مشاوره رفت چون حرف حق با اجبار پذیرفته نمیشه. و هزینتون فنا می شه. ایشان را قانع کنید و بگوییدکه خیلی از زوج ها برای بهتر شدن زندگیشون مشاوره می رن. چون یه مشاوره از بیرون و از زاویه بهتری به قضیه نگاه می کنه. اصلا شاید اشکال از من باشه. این طوری احتمالا قبول می کنند.
تشکرشده 53 در 16 پست
من تجربه شخصی خودم رو براتون میذارم نمیدونم شاید همسر شما هم اینطوری هست
منو همسرم باهم قبل ازدواج دوست بودیم و دوتاییمون تجربه ارتباط با جنس مخالف رونداشتیم اما همسرم عاقلتر از من بود و من بلد نبودم با همسرم برخورد کنم. البته سنم هم کم بود، خیلی مغرور بودم، خیلی شوهرمو اذیت میکردم با اینکه عاشقش بودم، خیلی بهونه گیری میکردم و با اینکه اکثر مواقع حق با شوهرم بود، معذرت نمیخواستم و خیلی بچه گونه برخورد میکردم. البته یه جورایی بیتجربه بودم و بلد نبودم که چطوری باید باهاش برخورد کنم تا اینکه صبر شوهرم تموم شد و میخواست باهام بهم بزنه، اونجا بود که به خودم اومدم و به خاطر دوست داشتنمون هم که بود سعی کردم اخلاقمو عوض کنم. الان به طرز فکری که قبلا داشتم فکر میکنم واقعا خندم میگیره که چقدر بچه بودم. من فکر میکنم همسر شما بی تجربه هست و دقیقا نمیدونه چطوری باهاتون باید برخورد کنه و البته سنشون هم کمه. صد در صد دوستون داره اما رفتار درست رو نمیدونه و باهاش صحبت کنید از احساساتتون بگید که چقدر اذیت میشید، امیدوارم که رابطه خوبی رو بتونید برقرار کنید
purpleayaa (جمعه 09 فروردین 92), باران بهاری11 (جمعه 09 فروردین 92)
تشکرشده 2,912 در 637 پست
سلام دوست عزیز
اینکه شما انتظار دارید همسرتون قدردان کارهای شما باشه معقوله اما خوب گاهی باید این واقعیت رو بپذیریم که بعضی آدمها حتی همسرمان! قدردان کارهای ما نخواهند بود و انتظار داشتن اینکه باید از ما قدردانی کنند غیر از اینکه خودمان را اذیت میکنیم فایده ای ندارد .
اما اینکه وقتی کار بدی میکنه عذرخواهی نمیکنه مثال بیاورید چه کاری کرده که به نظر شما بد بوده و نیاز به عذر خواهی داشته چند تا مثال بزنید.
غرغرو یعنی چی؟ به چه چیزهایی حساسه و در قبالش واکنش نشون میده؟ یه جورایی واضح تر بنویسید خیلی شلم شولوا و ناواضحه مخصوصا خطوط آخر حرفاتون. من چیز دیگه ای رو حدس میزنم توی وجود خود شما البته چون انتظاراتتون مثل انتظارات قبلی من از همسرم هست این حدسو زدم. منتظر پاسخ سوالها هستم شاد باشین
نمی دانم چه کرده ام
اما
می دانم به تو نیاز مندم
purpleayaa (جمعه 09 فروردین 92), فرهنگ 27 (جمعه 09 فروردین 92), باران بهاری11 (جمعه 09 فروردین 92)
تشکرشده 6,499 در 1,515 پست
دوستان ببخشید. شاید طرح این مساله اینجا بی ربط باشه. ولی من یه مشکلی دارم و می خوام تاپیک درست کنم ولی هر چی می گردم نمی دونم چه جوری و کجا باید درست کنم. لطفا دقیقا منو راهنمایی کنید.ممنونم
تشکرشده 2,912 در 637 پست
موضوعی که میخوای مطرح کنی بگو دوست عزیز تا جاشو برات بگیم
نمی دانم چه کرده ام
اما
می دانم به تو نیاز مندم
تشکرشده 5,973 در 1,154 پست
دوست عزیزم
من از شما یک سوال مهم دارم که اگر بدون حاشیه پاسخ دهید بسیار عالی خواهد بود و می توانیم سریع مشکل رو حل کنیم
طی این مدت به این نتیجه رسیده اید که خیلی زود اقدام کرده اید و لذا پشیمان هستید؟
علت این پشیمانی احتمالی چیست؟
چه چیزی تغییر کند شما راضی خواهید بود؟
به نظر شما، شما چه نکات منفی دارید؟
ایشون از شما چه انتظاری دارند؟
موفق باشید
purpleayaa (جمعه 09 فروردین 92), rozaneh (جمعه 09 فروردین 92), میشل (شنبه 10 فروردین 92), باران بهاری11 (جمعه 09 فروردین 92)
تشکرشده 5,973 در 1,154 پست
ولی دوست عزیزم شما پاسخ سوالات من رو ندادید، لطفا اگر کمک می خواهید با دقت بخوانید و جواب دهید
rozaneh (جمعه 09 فروردین 92), باران بهاری11 (جمعه 09 فروردین 92)
تشکرشده 15 در 11 پست
اسکیزویید ! تو اینترنت سرچ کردم ویژگی هاش متاسفانه با رفتار ایشون همخوانی داره.....................چه خاکی بر سر بریزم...
- - - Updated - - -
SCI عزیز من چیزهایی که میخواستم رو به بهبودی بره گفتم دیگه موردی مد نظرم نیست...
sci (جمعه 09 فروردین 92)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)