این ضربات با کمک مشاور و همراهی اون راحت تر تحمل میشه ، برای حفظ خانواده تون از مشاور کمک بگیرید.
تشکرشده 409 در 163 پست
این ضربات با کمک مشاور و همراهی اون راحت تر تحمل میشه ، برای حفظ خانواده تون از مشاور کمک بگیرید.
asemani (دوشنبه 19 فروردین 92), مدیرهمدردی (دوشنبه 19 فروردین 92)
تشکرشده 9 در 5 پست
ما یک دفعه از مشاوره بابت مشکل دیگه ای کمک گرفتیم 1 سال تحت نظر بودیم ولی شوهرم راضی نبود
تشکرشده 37,362 در 7,160 پست
asemani (دوشنبه 19 فروردین 92), baran.68 (دوشنبه 19 فروردین 92), barani (دوشنبه 19 فروردین 92), she (دوشنبه 19 فروردین 92),tamanaye man(یکشنبه 22 اردیبهشت 92), باران بهاری11 (دوشنبه 19 فروردین 92), ساره1 (چهارشنبه 21 فروردین 92)
تشکرشده 9 در 5 پست
شما آدرس مشاوره خوب دارید میشه راهنمایی کنید
تشکرشده 825 در 209 پست
سلام
لطفا هرچه سریعتر نامه اعتراف نامه رو باهمون جمله هایی جناب مدیر فرمودن بنویسید..
خواهشا زمانی ک ایشون میخان مشروب و.. حواسشونو پرت کنید..
اگه امکانش هس چندروز مرخصی بگیرین..چون خواسته ایشون بود کاش برا یه مدت هم شده از کار انصراف میدادین..گوشیهاتونو چندوقت کاملا خاموش کنید..راستی بعد از اعتراف نامه دادن براشون یه هدیه بخرین..یا چیزایی ک دوس دارن انجام بدین..
براتون دعامیکنم خدابزرگه
شادباشی
تشکرشده 2,912 در 637 پست
کارتون چطور کاریه دولتیه ؟ درآمدتون کمک قابل توجهی به زندگی میکنه؟
- - - Updated - - -
اگر بتونید یه مدت سر کار نرید بهتره.
نمی دانم چه کرده ام
اما
می دانم به تو نیاز مندم
تشکرشده 9 در 5 پست
من دیگه نمیتونم حواسشو پرت کنم من می خواهم استعفا بدم ولی می دونم اون میره تحت فشار .دوست داره من کار نکنم منم نمی خواهم باهاش مخالفت کنم ولی وقتی فکر بدهی ها رو میکنم میگم به زور میرم سر کار .دیگه نمیدونم باید چی کار کنم همه چی رو من خراب کردم
- - - Updated - - -
نه دولتی نیست ولی در آمدم خوبه 2 تا از قسط ها رو من میدم اگه من نرم سر کار کلا" حقوق اون میره واسه قسط ها و خرجی کم میاریم نمی دونم از یه طرف سابقه بیمه حالا این ها اصلا" مهم نیست خانوادشون هم واسشون خیلی مهم من برم سر کار خودش میگه به کسی ربطی نداره ولی وقتی حرف نرفتن سر کار به هوای رسیدن بیشتر به خونه زندگی میشه مادرش من و میبره تواتاق میگه درس خوندی کمک خرج شوهرت باشی باهاش حرف بزن یا هی میگه می خواهی بگم فلانی بهش بگه بگذاره بری سر کار حتما" باید بری سرکا ر تو این گرونی یه نفر نمیتونه توهم برو . به شوهرم گفتم من نمیرم ولی الکی به همه بگو میره تا از حرف و حدیث دور باشیم میگه نه به کسی ربطی نداره
تشکرشده 1,148 در 268 پست
اگه برایت امکان داره یه مدتی مثلا یک ماه، مرخصی بدون حقوق بگیر تا شوهرت آروم تر بشه و بتونه منطقی تر به شرایط زندگیتون نگاه کنه
barani (دوشنبه 19 فروردین 92), باران بهاری11 (دوشنبه 19 فروردین 92), صاعد (شنبه 24 فروردین 92)
تشکرشده 37,362 در 7,160 پست
با سلام
به نظرم دیدگاه و نگرشت را تغییر بده، تا بار دیگر در آغوش آرامش قرار گیری
شاید وقت آن رسیده است که رابطه خودت را با خدایت اصلاح و ترمیم کنی و کمتر جز به او فکر کنی
بقیه چیزها در فرمان اویند.
تو اگر واقعا پیشمان باشی و پشیمان باشی و از خدا استمداد بطلبی او قول بخشش داده و او راهگشاست.
در این صورت احساس گناهت و ناراحتی وجدانت کاهش می یابد و امیدت افزون می شود.
در این صورت چه همسرت تو را طلاق بدهد چه ببخشد و عشقولانه باهات زندگی را ادامه دهد در هر حال شما رضایت از زندگی داری و امیداور به فضل خدا زندگی می کنی و از دلهره و اضطراب رها می شوی. البته ممکن است رنج داشته باشی ، اما آرامشی داری که به خاطر صداقتت با خودت و خدایت هست. و اگر کسی باور نکرد نگران نیستی. چون او که باید باور کند باور کرده است و جالب است که او قویترین و خالق انسان هست و همه متغیرها در دست اوست. و اگر او بخواهد همسرت را در کنارت و اگر نخواهد از توجدایش می کند و در دو حال شما خوشحال خواهی بود. که از گذشته فاصله گرفته و با مبدا آفرینش گره خورده ای
baran.68 (دوشنبه 19 فروردین 92), barani (دوشنبه 19 فروردین 92), sara.s (دوشنبه 19 فروردین 92), she (دوشنبه 19 فروردین 92),tamanaye man(یکشنبه 22 اردیبهشت 92), فرشته مهربان (سه شنبه 20 فروردین 92), کامران (چهارشنبه 21 فروردین 92), یک زن امیدوار (دوشنبه 19 فروردین 92), ویدا@ (دوشنبه 19 فروردین 92), مسافر زمان (دوشنبه 19 فروردین 92), _yalda (دوشنبه 19 فروردین 92), باران بهاری11 (دوشنبه 19 فروردین 92), شمیم الزهرا (سه شنبه 20 فروردین 92), عشق آفرین (جمعه 11 تیر 95), صبا_2009 (دوشنبه 19 فروردین 92)
تشکرشده 192 در 82 پست
این تیکه ها و طعنه ها طبیعیه. بالاخره همسرتون دلشکسته ست. و زمان میبره تا شمارو ببخشه. به نظرم به جای گریه و زاری (کاری که باعث میشه شما ضعیف جلوه کنید) بهتره که بهش بگید بهتون یه زمان برای جبران گذشته بده و توی اون زمان هم از یادآوری اون اتفاق بد مربوط به گوشی و حرف زدن در موردش خودداری کنید. بهش بگید که باید همه چیزو جبران کرد و با پناه بردن به مشروب چیزی حل نمیشه. قانعش کنید با شناختی که از شما داره باید بدونه رابطه فقط از روی ندانم کاری و در حد تلفن و اساماس بوده. چند ماهی طول میکشه تا اوضاع درست بشه. بهتره توی این فرصت برنامه ای بذارید که بیشتر با هم باشید. برای پیاده روی با هم بیرون برید. همون فیلم دیدن در آغوش همدیگه و شام خوشمزه دونفره خوردن رو تکرار کنید. نسبت به تیکه هاش هم عکسالعملی نشون ندید. فقط یک بار برای همیشه بگید از این که حرف گوشی و رابطه ها دوباره عنوان بشه بیزارید و احساس شرم میکنید. اگر قراره به شما فرصت داده بشه، پس بهتره حداقل ایشون هم وانمود کنند که این مساله رو فراموش کردند.
بهتره یه مدت هم مرخصی بگیرید. همسرتون بعد از این که آروم شدند دوباره راضی میشه که سرکارتون برگردید، اما الان زندگی و همسرتون مهمتر از فشار مالی و کارتونه
tamanaye man(یکشنبه 22 اردیبهشت 92), کامران (چهارشنبه 21 فروردین 92), _yalda (دوشنبه 19 فروردین 92), باران بهاری11 (دوشنبه 19 فروردین 92)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)