دوست عزیز شما یک توقعات خیلی نرمال و حداقلی دارید که حق شما و هر کسی هست
مگه عمر اضافی دارید که خودتون رو توی این شرایط قرار دادید ؟ این همه شاعر و بزرگان میگن که دنیا دو روزه. انسان این 2 روز رو باید نهایت استفاده رو ازش بکنه. اگه می خواد پیشرفت بکنه که مشغول کار و پیشرفتش بشه یا اگر می خواد خوب زندگی بکنه و لذت و ببره و آرامش داشته باشه همین کارو بکنه
دیگه توی این 2 روز زندگی این همه استرس و مشکلات و دغدغه برای چیه غیر از اینکه بهترین روزهای زندگی شما رو می سوزونه. دوران نامزدی بهترین و شیرینترین و خاطره انگیز ترین زندگی هر انسانیه. حالا مال شما این جوریه
عزیزم پس فردا خودت حسرت این روزهاتو می خوری و پیش خودت میگی مردم دوران نامزدی شون چقدر خوش و شاد بودن اون وقت من بدترین و پر مشکل ترین دورانم دوران نامزدی و قبل عروسیم بوده
اجازه نده دیگران عمر و روزهای جوانی تو رو بسوزونن و هدر بدن. توی این روزها باید شاد باشی و از زندگی لذت ببری و این حق شماست پس نذار کسی حقت رو از بین ببره
فورا تکلیفتو با همسرت اساسی روشن بکن
اول صحبت بکن بگو من با این وضعیت نمی تونم ادامه بدم و من که ازدواج نکردم که برای خودم دغدغه ذهنی اضافی و استرس اضافی درست بکنم که. خیلی محکم و قاطعانه صحبت بکن و یک بار برای همیشه تکلیف رو مشخص بکن
حتما اونها هم تکلیفشون رو با خودشون روشن می کنن
اگر بعد از این هم دیدی باز همین آشه و همین کاسه و روند شون تغییر نکرده ، برای اینکه یه تلنگری بهشون بزنی اسم طلاق رو بیار و توی مراحلش هم برو تا حساب کار دستشون بیاد و تو و زندگی تو رو جدی بگیرن. اونا فکر کردند که تو معطل اونا هستی و شما باید با ساز اونا برقصی
اصلا نمیگم همین اول بسم الله طلاق بگیری. فقط اگر دیدی با صحبت قاطعانه وضعیت تغییر نکرد ، اسم طلاق رو پیش بکش و دو سه مرحله ابتدایی طلاق رو پیش ببر تا بدونن قضیه جدیه . توجه کن اصلا نگفتم برو طلاق بگیر ، فقط گفتم دو سه مرحله اولیه رو انجام بده مثلا یه بار بکششون دادگاه ، خودشون حساب کار میاد دستشون
اینم بدون مهریه شما هر چقدر که بوده باشه طبق قوانین جدید اگر خانم هنوز دختر و باکره باشند شما باید 55 سکه بهشون بپردازدید و اگر دیگه باکره نباشند باید 110 سکه بپردازید. که تازه اینم قسط بندی می کنن. این رو گفتم که یه موقع از ترس مهریه نگید جهنم و با همین وضع می سازم و زندگی خودتون رو حروم کنید و بسوزونید
موفق باشید و سعی کنید قدر خودتون عمر خودتون رو بدونید

علاقه مندی ها (Bookmarks)