شما میتونید به بهونه سوال پرسیدن از هر موضوعی باهاش ارتباط برقرار کنی ببینی چطور باهاتون برخورد میکنه. بعدا هربار میبینیش از دور سلام کن بهنوان یه آشنا. تاببینی اون چکهر میکنه و بهت پیشنهاد میده یا نه
تشکرشده 35 در 24 پست
شما میتونید به بهونه سوال پرسیدن از هر موضوعی باهاش ارتباط برقرار کنی ببینی چطور باهاتون برخورد میکنه. بعدا هربار میبینیش از دور سلام کن بهنوان یه آشنا. تاببینی اون چکهر میکنه و بهت پیشنهاد میده یا نه
تشکرشده 303 در 118 پست
از همتون متشکرم .ولی ایکاش کسی میتونست درکم کنه.به چی قسم بخورم من عاشقشم.من مثل یه سری از افراد نیستم که امروز عاشقند و فردا فارق.اصولا تا به این سن این اولین بارمه که عاشق شدم.ازتون خواهش میکنم تمنا دارم بهم راهی رو نشون بدید که بتونم بهش برسم؟؟؟؟؟؟؟
چرا کسی من رو درک نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
تشکرشده 158 در 82 پست
شما باید تو موقعیتای مختلف با توجه به اون موقعیت سر صحبت با اون آقا رو در مورد مسایل مختلف باز کنید این دیگه بستگی به استعداد و توانایی خودتون داره که با توجه به هر موقعیت سر صحبت رو باز کنید سوال بپرسید چون این آقا هم باید به یه نحوی متوجه شما بشه مطمعن باشید اگر اونم از شما خوشش اومد شما از رفتاراش و کاراش متوجه میشید که ایشونم نسبت به شما کشش داره
دریا72 (چهارشنبه 25 اردیبهشت 92)
تشکرشده 315 در 142 پست
خواهش میکنم این اشتباه رو نکن:
معمولا ما دخترا چون خیلی احساساتی و رویا پرداز هستیم حتی واکنش ها یا حرکاتی که از سوی طرف مقابلمون صورت میگیره ( حتی اگه از روی علاقه باشه ) رو به دید ابراز علاقه میگیریم و بعدش ادعا میکنن که من هیچ احساسی به تو نداشتم و تنها ما خورد میشیم و غرورمون رو میشکونیم.
حتی اگه کوچکترین توجهی نکرد سعی نکن قدم اول رو تو برداری ، در مورد بقیه راه که دیگه باید از تجربیات و راهنمایی بزرگترها استفاده کنی
تشکرشده 91 در 52 پست
از نگاهش بفهم . چشم ها از هر کلامی گویا تر هستن .حتی اگر هیچ کلامی رد و بدل نشه . درضمن ما دختر ها با وجود احساساتی بودن قدرت تشخیص اینو داریم که بفهمیم کسی واقعا دوستم داره یا این احساسی یک طرفه هست . اون پیشنهاد جزوه هم پیشنهاد خوبی بود . چون کار جلف و سبکی نیست .
دریا72 (چهارشنبه 25 اردیبهشت 92)
تشکرشده 560 در 192 پست
سلام ستاره خانم. چندتا سوال1.یعنی تو این مدت این آقا هیچ حرکتی انجام نداده که شمارو به خودش جلب کنه؟ 2.اگه با هم کلاس داشته باشید شاید بشه یه راهکارهایی داد با توجه به این که گفتید طرف ترم بالاییه؟
تشکرشده 303 در 118 پست
سلام .ممنون از توجه شما
اره با هم یه کلاس داریم. از طرف ایشون هم متوجه حرکتی نشدم.من دوسش دارم ...
تشکرشده 560 در 192 پست
میتونید تو زمینه درسی با هم همکاری داشته باشید. ولی یادتون باشه هیچ وقت مستقیم چیزی بهش نگید . اگر هم خواستید بهش علاقتونو نشون بدید غیرمستقیم این کارو بکنید. یعنی به قول معروف با دست پس بزنید با پا پیش بکشید.
با توجه به حرفایی که زدید اگه پسری نباشه که سواستفاده کنه جواب میده. ببینید تو جامعه ما این چیز بدی نیست که دختر هم گاهی یه علاقه ای نشون بده ( که حتی گاهی دخترخانما چه بعد از ازدواج چه قبلش خیلی تو این زمینه تفریط میکنن ) اما باید به جامعه هم حق داد چون آدم فرصت طلب هم زیاده که بخوان سواستفاده کنن.
مثلا میتونید دوستتونو بفرستید بره جلو و ناراحتیتونو نشون بدین وقتی با بقیه دخترا معاشرت میکنید. یعنی یه جورایی غیرت زنونه
تشکرشده 352 در 163 پست
جناب كاپتان ؟ من منظورتونو ازين نميفهمم چه پيشنهادي براي چي داري به ستاره ميكني؟ مثلا میتونید دوستتونو بفرستید بره جلو و ناراحتیتونو نشون بدین وقتی با بقیه دخترا معاشرت میکنید. یعنی یه جورایی غیرت زنونه
ستاره بايد زمينه ارتباط و شناخت و رودر رويي را بيشتر كنند با عجله و شتاب و تابلو هم نه عادي ولي مصمم؟
تشکرشده 65 در 25 پست
سلامcapitanعزیر، ببخشید اینجا امدم.من خودم 1 مشکل دارم میخام سوال کنم. ولی بلد نیستم کجا باید مطلبم رو بنویسم.لطفا کمکم کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)