تشکرشده 4 در 2 پست
parisaaseman (چهارشنبه 18 اردیبهشت 92)
تشکرشده 158 در 82 پست
عزیزم این آقا با سرد برخورد کردنش با تو میخواد تو رو تو منگنه بذاره که تو رو راضی کنه که باهاش رابطه جنسی داشته باشی به هیچ وجه فریبش رو نخور اگه دوست داشته باشه باید تو رو با همین شرایط بخواد بهتره شما هم ازش فاصله بگیرید چون رابطتون هم طولانی شده و این آقا به این یقین دست پیدا کرده که شما دوستش داری الان داره کاری می کنه که شما طبق خواسته هاش عمل کنی یکم اعتماد به نفستو زیاد اگه این آقا می خواو بره بره تو ارزشت بیشتر از ایناس که به خواسته هاش تن بدی
ariana_sh (چهارشنبه 18 اردیبهشت 92), parisaaseman (چهارشنبه 18 اردیبهشت 92)
تشکرشده 65 در 25 پست
سلام ببخشید اینجا امدم.من خودم 1 مشکل دارو میخام سوال کنم. ولی بلد نیستم کجا باید مطلبم رو بنویسم.لطفا کمکم کنید.
تشکرشده 158 در 82 پست
احد جان. اول با توجه به سوالت اون قسمتی رو که مربوط به سوالت میشه رو انتخاب میکنی مثلا روی سوالات مربوط به روابط دختر و پسر رو کلیک میکنی بعد صفحه که باز شد قسمت بالا نوشته ارسال موضوع جدید روی اون کلیک میکنی دیگه عنوان و سوالتو میتونی اونجا تایپ کنی
تشکرشده 35 در 24 پست
ببین مطمئن باش که تو این چند سال یا اخیرا با کسی دوست شده چون هیچ آدمی یهو سرد نمیشه یه دلیلی داره. اونم اینه که یه آدم جدید تو زندگیش اومده
ariana_sh (سه شنبه 24 اردیبهشت 92)
تشکرشده 3,304 در 1,073 پست
منم فکر می کنم سرش جایی گرمه اما چون از طرف خیلی مطمئن نیست هر از چند گاهی به تو هم پیامی می ده تا تو رو هم از دست نده
به هیچ عنوان ارزش ادامه دادن نداره
اگه مشکلات متاهلین رو بخونی متوجه می شی که رفتارهای قبل از ازدواج و انتخاب خوب چقدر تاثیر مستقیم تو خوشبختی انسان داره
ariana_sh (سه شنبه 24 اردیبهشت 92)
تشکرشده 17 در 9 پست
اون مدتی که با تو نیست، یکی دیگه رو پیدا کرده. هر بار برمیگرده اون طرف ولش کرده. این آدم هوس بازه و تعادل نداره. بهتره ولش کنی. لطفا خواهر عزیزم بهش هیچ اعتنایی نکن. مطمئنم برمیگرده و میگه پشیمونم. حرفاشو باور نکن.
ariana_sh (شنبه 05 مرداد 92)
تشکرشده 12 در 9 پست
دوست عزیز ایشون از همون لحظه که با شما سرد برخورد کردن , رابطشون با شخص دیگه شکل گرفته
به ابن نگاه نکنید که 5سال با هم بودین و چه قول و قرار هایی گذاشتین ...
به قول معروف : شاهنامه آخرش خوشِ
ایشون خودشون رو نشون دادن ...... شما هنوز جوان هستین و وقت دارین ... باز هم میتونین عاشق بشین
مردهای بالقوه ی زیادی هستند که میتونن شمارو خوشبخت کنن
براتون آرزوی سرفرازی و سرسبزی میکنم
ariana_sh (شنبه 05 مرداد 92)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)