تشکرشده 15,109 در 3,401 پست
O.o°•♥خـــٌـدایــا راز دل با تــو چـہ گویَـم ڪِہ تــو خــود راز دِلــــی ♥•°o.O
http://gifportal.ru/data/smiles/cveta-674.gif
تشکرشده 14,732 در 3,979 پست
شما می خوای با دختری ازدواج کنی که به شما جواب منفی داه،
باید بکشی کنار.
تمام.
این که ایشون چی کار می کنه، با کی رابطه داره، به کی قول داده و .... به شما مربوط نیست.
به خودت و سلامت رابطه ات فکر کن.
به این که همسری می خوای که از ته دل شما را دوست داشته باشه،
با رضایت کامل با شما ازدواج کنه و ...
اگر شما به خانواده اش گفتی و برفرض که از پسره جدا شد و با شما هم به زور ازدواج کرد،
دیگه راضی هستی؟
هر روز عذاب وجدان اجبار دخترک به ازدواج اذیتت نمی کنه؟
هر روز فکر رابطه قبلی و عشق اون دو تا اذیتت نمی کنه؟
زشتی کاری که کردی برای رسیدن به هدفت؟
لجبازی برای به دست آوردن دختر نکن.
فکر کن ببین چه کاری اخلاقی و انسانی و به نفع خودت هست.
تشکرشده 0 در 0 پست
من کارو کاملا مخفیانه انجام میخوام بدم و قول هم میخوام بگیرم که بهش نگه من میخوام بگم.
تشکرشده 14,732 در 3,979 پست
تشکرشده 0 در 0 پست
مشکل اینه که همه ی اعضا خانواده به بچه گانه بودن تفکر این دختر اعتراف کرده اند و متاسفانه معیارهایش برای ازدواج اعتباری است که در طی زمان کمرنگ میشود این حرف من بر حسب شناخت خانواده این دختر میباشد و خانوادش هم گفتند که اگر میخوای به دانشگاه بری باید قبلش ازدواج کرده باشی.ایشون هم درسش فوق العاده عالی است رشته علوم انسانی تحصیل میکنند و به احتمال زیاد 2 سال دیگه دانشگاه سراسری قبول شوند.ایشون متاسفانه یه عادت بدی داره فوق العاده مخفی کار و دروغگو است.........
تشکرشده 150 در 70 پست
مخفي كاره دروغكو تحت تاثيير دوستاشه شديدن يعني با حرف دوستاش عاشق شما بوده با حرف دوستاش عاشق اون اقا شده به نظرت همجين دختري ميتونه زندكي اداره كنه سنش كمه بجه است ازدواج زوريم فايده نداره تازه اونم با شرايطي كه شما جدا كننده اون وعشقش باشين وبرين به باباش بكين موضوع رو احتمال برخورد جدي خانوادست وحتي اكه يه كمم دوست داره ازت متنفر ميشه زورو بازي درنيار با كسيم كه دوست نداره ازدواج نكن الانم ميكي كنار ميام كه ميدونم كسي ودوست داره اما نمياي خود شما هم سنت كمه وتفكرت ببخشيدا بجه كانست كه برم به باباش بكم فكر ميكني مي بخشتت كه ابروشو بردي واجازه ندادي با عشقش باشه جواب رد داده بس تموم
تشکرشده 0 در 0 پست
خواستم مشورت کنم مطمئن شم بعد بگم.
تشکرشده 150 در 70 پست
الان بعد مشورت جندنفر كفتن بكو؟؟؟ اصلا اكه بكي احتمال اينكه جون ميدوني بهت دختر ندن كلا زياده ولي ميكم به نظر من هنوز سن ازدواجت نيست خيلي بجه كانه برخوردميكني
تشکرشده 0 در 0 پست
نمیدانم...![]()
تشکرشده 0 در 0 پست
واقعا دیگه نمیدانم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!فقط اینو میدونم باید یه کاری کنم...........
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)