به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 26
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 03 آبان 92 [ 15:12]
    سطح
    1
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 29
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class7 days registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    Yektaa عزيزم،تشكر از اينكه جوابم رو دادي
    من خيلي از اينجور سياست ها در آوردم تا بتونم اونها رو جذب كنم،شوهرمم هم محبت من به اونارو ميديد در صورتي كه اونا رفتار بدي داشتن،واسه همينم با من بود..اما از موقعي كه خيلي تغيير كرد تحمل اين زندگي برام سخت شد...بارها گفتم طلاق ولي خودم آشتي كردم،اين دفعه چون ديگه خانوادشم از موضوع با خبر شدن رفتن من يعني تحمل هرچيزي كه اونا ميخوان تا آخر عمر،اگه خودمم بخوام اين بار خانوادم نميذارن،دفعه پيشم تصميم جدي شد اما من زدم زيرشو گفتم من نميتونم ازش جدا شم..
    تازه الان بزرگ ترين مشكل من اينه كه نميدونم شوهرم موضعش چيه؟خيلي مي ترسم..حتي ١ بارم سراغمو نگرفته..

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    يكي از بزرگ ترين استراسامم الان سر اينه كه نكنه سرش جاي ديگه اي گرمه كه نمياد طرفم و بهم فكر نميكنه يا منو نميخواد
    آخه تقريباً قبل ماه رمضون بود،يه شب با هم بيرون بوديم،من داشتم رانندگي ميكردمو مبايلش طرف من بود،ساعت ١ براش اس ام اس اومد،فكر كردم حتماً بانكه..باز كه كردم ديدم از يه شماره غريبه زده كه:دلم برات تنگ شده و كاش فقط يه بار ديگه ميتونستم بوتو حس كنم و ياد لحظات كمي كه با هم بوديم افتادم..،اول ميگفت اشتباهه،منم جواب طرفو دادم تا اينكه ديدم اشتباه نيست..،اون بارم يكي از بارايي بود كه قاطي كردم و گفتم طلاق..،فرداش بابام صداش كرد(اينم بگم بر خلاف خانواده اون خانواده من خيلي باهاش خوب و مودبانه حرف ميزدن)،خلاصه بابام گفت اينا يعني چي؟،گفت به ولله من با كسي ارتباط ندارمو نداشتم و اين دختره تو دانشگاه بوده و الان چون من هيچ وقت بهش توجه نكردم ميخواد زندگيمو بهم بزنه و..بابامم خواست كه اين شماره رو پيگيري كنه...،اونم رفت شكايت كرد و نامشم رفت دادسرا تا خبر دادگاش بياد،ولي الان هنوز هيچ خيري نيست..
    منم خيلي ميترسم كه نكنه با اون دخترس..خيليا ميگن احتمالش زياده،بخدا از استرس حالم داره بد ميشه..:(

- - - Updated - - -

بچه ها من خيلي استرسم دارم كه نكنه يه وقت كسي مثل خود شوهرم يا كسايي كه ميدونن از طرف شوهرم از شانس بدم بيان تو اين سايت و بخونن و بفهمن منم..واسه همين خيلي حرفامو نميتونم راحت بزنم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 15 آذر 92 [ 23:08]
    سطح
    18
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 98
    دستاوردها:
    31 days registeredTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points
    تشکرها
    136

تشکرشده 293 در 136 پست

Array
    حرف طلاق را به هیچ وجه تو خونه نزن و از این به خانواده ات همیشه بگو من دوست‌اش دارم و میخواهم با او تا آخر عمر با او زندگی کنم!
    چون شما طلاق نمی‌خواهی نباید خانواده را برای گرفتن طلاق ات از این اقا تحریک کنی!

ضمناً همانقدر که او به خانواده‌اش وابسته است تو هم به خانواده‌ات وابسته ایی که همه حرف‌ها و ماجراهای زندگی‌ات را به خانواده‌ات منتقل می‌کنی! و خانواده‌ات را نسبت به او بدبین می‌کنی!

به نظر من زنگ بزن بهش باهاش تو پارکی جایی غیر از خونه‌های‌تان قرار بگذار و باهاش خیلی گرم و ملایم صحبت کن و بهش بگو من هم اشتباه کردم که زیادی روی خانواده‌ات حساس شدم و این مشکلات تو همه خانواده‌ها هست بعد هم بگو تو او را مرد زندگی‌ات می بینی و دوست داری تا آخر عمر با او زندگی کنی! (کلاً هیچ انتقاد و خواسته‌ایی تو این قرار نداشته باش فقط نشان بده که چقدر دوست‌اش داری!)

به مشاوره تلفنی بهزیستی هم زنگ بزن راهنمایی بگیر شماره‌اش 1480 است!

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    Ehsan عزيز،مرسي از جوابت و همدرديت..
    اما الان كه گفتم چي؟الان ديگه روم نميشه بگم شل شدم دوباره،فكر كنم همه فكر كنن من ديوونم:( چقدر بهش زنگ بزنم؟چرا اون زنگ نميزنه؟درسته منم اشتباه كردم كه همه چيو به خانوادم گفتم،هنوزم از دستش عصبانيم اما دوسش دارم،ميترسم اگه اين كارو بكنم (بهش زنگ بزنم)، اين دفعه اون بگه من طلاق ميخوام،اون وقت چي كار كنم؟اصلا موضعشو نميدونم:( آخه چرا نبايد بياد دنبالم؟يعني منو نميخواد؟
    تازه من اين كارو بكنم فكر كنم همه چيز بدتر بشه،اينقدر كه كوتاه اومدم ديگه آدم حسابم نميكنن!!!آخه چي كار كنم،با وجود اينكه خودم گفتم توش گير كردم:((

- - - Updated - - -

بابت شماره هم ممنون

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    18
    دستاوردها:
    تشکرها
    136

تشکرشده 293 در 136 پست

Array
    غرور بیخود بخرج نده!
    منتظر منت کشی هم نباش!
    هرچی ارتباط نداشتن‌تان طولانی‌تر بشه احتمال طلاق گرفتن‌تان بیشتر میشه! (خانم‌هایی تو همین سایت مطلب زده‌اند و چند ماهی که منتظر طرف مقابل هستند تا او اقدامی کند ولی هنوز در مرحله انتظارند!)

همه تلاش‌ات را برای درست کردن رابطه‌ات انجام بده تا اگر خدای نکرده به طلاق کشید پیش وجدان خودت راحت باشی که هرکاری که از دست‌ات برمی‌آید را کردی!

یادت باشه که او شوهرت مرد زندگی‌ات هست! نگذار بخاطر یک سوء تفاهم یا حرف مفت مردم زندگی‌ات به هم بریزه! به مردم چه مربوط! به خانواده‌ات چه مربوط! تاا الان تصمیم گرفتی جدا بشی الان فهمیدی که میخواهی باهاش زندگی کنی! مگه تصمیم‌ قبلی‌ات بهت وحی شده بود!

طلاق اصلاً راحت نیست مخصوصاً تو جامعه ایرانی! مشکلات‌ات با طلاق صد برابر میشه!
    همین خانواده‌‌ات که امروز همراه تو طلاق‌ات را می‌گیرند فردا بخاطر مطلقه بودن حتی رفت و آمدت را باید با اجازه آن ها داشته باشی و زندگی در کنار خانواده ات ممکن است سختر از زندگی در کنار شوهرت شود!

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    Ehsan عزيز
    حرفاتو كاملاً قبول دارم،اما ميترسم،بابام خيلي منطقيه!اما حس ميكنم اگه بگم ديگه تا آخر عموم كسي رو حرفام حساب باز نميكنه!اومديم و زنگ زدم و گفت ميخوام طلاق بگيريم!!
    بعد همه اينا به كنار،مشكلاتم با خانوادشو خودش چي كار كنم؟اگه برم كه حل نميشه!تاره بدترم ميشه،اونوقت تو زندگي هرچي اونا ميگن بايد بشه!!مي ترسم!!!
    الانم امروز فردا يكي از دوستاي بابام كه يكي از مشاوراي خوبه و قبل از اون مشاور خدانشناس مساـلمونو پيگيري ميكرد اما چون دوست بابام بودو گفتيم حتماً خانواده شوهرم فكر ميكنن پارتي بازي كرديم مشاورو عوض كرديم،الان اين آقا قراره مثل قديما كه زنگ ميزد بهمون زنگ بزنه ببينه چه موضعي داره!اما دارم از استرس اينكه بگه منو نميخواد يا با يه كس ديگس ميميرم...
    تو فكرم بود زنگ بزنم به مشاوره بگم يه جوري صلح بده..؟به نظرتون اين خوبه؟خودمو خورد نميكنم؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    18
    دستاوردها:
    تشکرها
    136

تشکرشده 293 در 136 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط yas_1 نمایش پست ها
    Ehsan عزيز
    حرفاتو كاملاً قبول دارم،اما ميترسم،بابام خيلي منطقيه!اما حس ميكنم اگه بگم ديگه تا آخر عموم كسي رو حرفام حساب باز نميكنه!اومديم و زنگ زدم و گفت ميخوام طلاق بگيريم!!
    بعد همه اينا به كنار،مشكلاتم با خانوادشو خودش چي كار كنم؟اگه برم كه حل نميشه!تاره بدترم ميشه،اونوقت تو زندگي هرچي اونا ميگن بايد بشه!!مي ترسم!!!
    الانم امروز فردا يكي از دوستاي بابام كه يكي از مشاوراي خوبه و قبل از اون مشاور خدانشناس مساـلمونو پيگيري ميكرد اما چون دوست بابام بودو گفتيم حتماً خانواده شوهرم فكر ميكنن پارتي بازي كرديم مشاورو عوض كرديم،الان اين آقا قراره مثل قديما كه زنگ ميزد بهمون زنگ بزنه ببينه چه موضعي داره!اما دارم از استرس اينكه بگه منو نميخواد يا با يه كس ديگس ميميرم...
    تو فكرم بود زنگ بزنم به مشاوره بگم يه جوري صلح بده..؟به نظرتون اين خوبه؟خودمو خورد نميكنم؟
    بین راضی نگه داشتن پدرت و طلاق یکی را انتخاب کن!

(اینقدر حرف بردی و آوردی که خانواده‌ات قانع شدند که باید طلاقت را بگیرند! اما این زندگی تو هست!)

لازم نیست کسی از این زنگ زدن شما اطلاع داشته باشند!

برای مرد هم طلاق دادن اسان نیست! زنگ بزن اما برای گذاشتن قرار! به هیچ وجه مسائل‌تان را تلفنی به هم نگویید چون ممکنه او هم کنار خانواده‌اش باشه و برای کم نیاوردن بحث به جای بدی کشیده بشه!

آخه وقتی شما لحن‌ات گرم و مهربان باشه و بگی فقط میخواهم باهات حرف بزنم که طرف نمیگه نه حرف نزنیم میخوام طلاقت بدهم!

با این حال تصمیم با شماست و من هم اصراری ندارم! میتونی مثل یک کسی از از بیرون داره ماجرا را نگاه میکنه بیرون بشینی و ببینی چطور خانواده‌های دو طرف طلاق شما دو نفر را می‌گیرند!

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    مرسي از پاسخ دادنت ehsan عزيز
    اما هنوز دودلم براي انجام اين كار،چون ميترسم نكنه با يكي ديگه باشه و اينو تو روم بهم بگه..اونوقته كه ميميرم..:((
    بهتر نيست ببينم به مشاور چي ميگه بعد؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    18
    دستاوردها:
    تشکرها
    136

تشکرشده 293 در 136 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط yas_1 نمایش پست ها
    مرسي از پاسخ دادنت ehsan عزيز
    اما هنوز دودلم براي انجام اين كار،چون ميترسم نكنه با يكي ديگه باشه و اينو تو روم بهم بگه..اونوقته كه ميميرم..:((
    بهتر نيست ببينم به مشاور چي ميگه بعد؟
    همین امروز با آن مشاوری که اشنا هست صحبت کن! دو نفری که قرار نیست بروید! خودت هستی و مشاور! لطفاً کسی از خانواده را هم همراه نبر تا بتونی همه مسائل را بگویی!

فقط با مشاور اول جلسه قرار بگذار که هیچکدام از حرف‌هایی که تو این جلسه میگویی را به پدرت و خانواده‌ات نگوید بعد هم همه ماجرا را بدون سانسور برای‌اش تعریف کن و راه حل بخواه! (زیاد هم آب و تاب‌اش نده و سعی کن تو نصف جلسه تو صحبت کنی و ماجرا را تعریف کنی و در نیمه باقیمانده جلسه مشاور راهنمایی کنه چون تو آمدی راهنمایی بگیری نه اینکه درد و دل کنی!)

- - - Updated - - -

اگر هم مشاوره تلفنی است بیرون از خانه تنهایی با مشاور صحبت کن!

اگر بتونی قبلش حرف‌هایی که میخواهی بزنی و سئوالات‌ات را بنویسی بهتر است چون افکارت منظم میشه و زودتر به جواب میرسی!

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 28 بهمن 94 [ 01:16]
    سطح
    31
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 127
    Overall activity: 8.0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    41

تشکرشده 271 در 111 پست

Array
    ببينيد خانم بنظر من شما اول بيبينيد ميتونيد با همين وضعيت خانواده اش به زندگيتون ادامه بديد يا نه. مورد بعد اينكه اگه مي تونيد به طور غير مستقيم (مثلا كمك گرفتن از شخص ديگه) بفهميد با زن ديگه در ارتباط هست يا نه (بنظر من احتمالش هست). آدمي كه به زنش به راحتي خيانت كنه بنظر من ارزش دلتنگي نداره (اگه ارتباط داشته باشه). باز هم نظر مشاور دوست پدرتون رو جويا بشيد. با توجه با تمام اين مسائل در مورد طلاق يا عدم طلاق تصميم گيري كنيد.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)