به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 33
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 97 [ 14:07]
    سطح
    63
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 181
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    480

تشکرشده 882 در 242 پست

Array
    آقای توجیه ممنون از جوابتون . درسته . اعتدال بهترین چیزه . زیادی مثبت بودن و زیادی منفی بودن خوب نیست . امیدوارم چیزی که من هم در دلم خواستارم همین اعتدال باشه . کمی دلم رو گرم کردید

مینوش جان از جوابت ممنونم. خودمم به این موضوع فکر کردم قبلا . و حتی یه بار به مامانم گفتم که دوس دارم همسرم مردی باشه که در گذشته ش ی دوست دختر داشته . چون عملا دارم می بینم مردهای این مدلی بهتر روحیه خانمها رو میشناسن . مردهایی که هیچکی در زندگیشون نبوده مثل پسر بچه های چهارده ساله رو اعصاب آدم راه میرن .
    شاید باورتون نشه ، ولی توو یه کتاب روانشناسی (البته خارجی) خوندم که به مردها توصیه کرده بود حتما قبل از ازدواج رابطه جنسی با یکی داشته باشن تا شب ازدواج بتونن با همسرشون رابطه درستی برقرار کنن. (البته من اینو نه قبول دارم و نه رد می کنم. در واقع نظری روش ندارم)
    ولی خب همه اینا در مورد ازدواج و مردها ...
    در مورد اون دوران مدرسه و کلا دوستیابی من چی ؟؟
    من با اینکه خودم نسبتا مذهبی ام ، و ساده ... ، اما تمایلی به دوستی با دخترای ساده و کلا بچه مثبت ندارم !! این چطور توجیه میشه ؟

و اما جناب اعداد 1 الی 7
    من نه دل کسی رو شکوندم ، نه شخصی ازم سوء استفاده کرده و .....
    پس لطفا درد دل هاتون رو جای دیگه ای باز کنید . نه در این تاپیک . چون من فقط از تمایلات قلبی و روحی خودم حرف زدم و تمایلی ندارم تاپیکم به بحث و چالش کشیده بشه .

2. 2 کاربر از پست مفید veis تشکرکرده اند .

1234567 (جمعه 18 بهمن 92), shabnam z (شنبه 19 بهمن 92)

Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 727 در 248 پست

Array
    من حرفام کلی بود و شخص خاصیو مثال نزدم و اگه دقت کرده باشید گفتم عکسشم صادقه یعنی پسری که دل کسیو بشکونه و ...
    امیدوارم یه روزی به این طرز فکر برسیم که در مقابل حرفای مخالف جبه گیری نکنیم و بتونیم بپذیریمشون (همونطوری که از دیگران توقع داریم در مورد خودمونم صادق باشه)

براتون آرزو میکنم که تحت هیچ شرایطی هیچ پسر بچه مثبتی نصیب شما نشه و در این زمینه به خواستتون برسید
    موفق باشید

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 97 [ 14:07]
    سطح
    63
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 181
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    480

تشکرشده 882 در 242 پست

Array
    متاسفم. شما حتی متوجه خواسته منم نشدید. من اگه این خواسته رو داشتم نمی اومدم به عنوان مشکل تاپیک بزنم براش .
    اما این جبهه گیری شما و سریعا تعمیم دادن حرفهای من به کل دخترای جامعه و خنک شدن دلتون از سوء استفاده و .... واقعا منو ناراحت کرد.
    من دنبال این هستم که بدونم این تمایلات من چقدر طبیعیه و چقدر طبیعی نیست ! بعد شما سریع این وسط بُر می گیرین.
    بی خیال !

5. 2 کاربر از پست مفید veis تشکرکرده اند .

1234567 (جمعه 18 بهمن 92), shabnam z (شنبه 19 بهمن 92)

Banned
    آخرین بازدید
    دستاوردها:
    تشکرها
    518

تشکرشده 727 در 248 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط veis نمایش پست ها
    متاسفم. شما حتی متوجه خواسته منم نشدید. من اگه این خواسته رو داشتم نمی اومدم به عنوان مشکل تاپیک بزنم براش .
    اما این جبهه گیری شما و سریعا تعمیم دادن حرفهای من به کل دخترای جامعه و خنک شدن دلتون از سوء استفاده و .... واقعا منو ناراحت کرد.
    من دنبال این هستم که بدونم این تمایلات من چقدر طبیعیه و چقدر طبیعی نیست ! بعد شما سریع این وسط بُر می گیرین.
    بی خیال !
    استفاده از این الفاظ مثل بر گرفتن جالب نیست
    من زیر این کامنت نظرمو نوشتم :
    نقل قول نوشته اصلی توسط meinoush نمایش پست ها
    نمی دونم چقدر مرتبط بشه به سوالت. اما به نظرم اونایی که خیلی بچه مثبتن قاعدتا تا ازدواجشون چندان روابطی با جنس مخالف ندارن یا اگه دارن هم عمقی نیست واسه همینم دزیاد بلد نیستن به اصطلاح دلبری کنن و از شما دل ببرن و جذبتون کنن. اما اونایی که یه کم راحت ترن این روابط ها رو تجربه کردن و با تجربه شدن و شما می تونی جذابیت هایی که دارنو ببینی در صورتی که جذابیت های ادمای به اصلاح بچه مثبت اغلب پنهانه و خودتی که باید بکشی بیرون این جذابیت هاشونو.
    اگرم حرفی زدم فقط در جواب به این حرفا بود
    به نظرم اونایی که خیلی بچه مثبتن قاعدتا تا ازدواجشون چندان روابطی با جنس مخالف ندارن یا اگه دارن هم عمقی نیست واسه همینم دزیاد بلد نیستن به اصطلاح دلبری کنن و از شما دل ببرن و جذبتون کنن
    لطفا یبار دیگه نگاه کنید به صفحه قبل ؟
    اصلا در مورد شما اسمی نیاوردم نمیدونم چطور شما به خودتون گرفتید ؟!
    .................................................. .................................................. ................................
    اگه حرفی با شما داشته باشم در مورد چیزیه که نوشتید :
    توو یه کتاب روانشناسی (البته خارجی) خوندم که به مردها توصیه کرده بود
    حتما قبل از ازدواج رابطه جنسی با یکی داشته باشن تا شب ازدواج بتونن با همسرشون رابطه درستی برقرار کنن. (البته من اینو نه قبول دارم و نه رد می کنم. در واقع نظری روش ندارم)
    توقع داشتم این حرفو رد کنید
    پسری که قبل از ازدواج تجربه این روابطو داشته باشه قطعا بعد از ازدواج هم بدنبال تجربیات جدید خواهد رفت
    اگه از دید پسر به این مسئله نگاه کنیم پسری که تا حالا این روابطو تجربه نکرده اگر اولین بارش باشه اولا تمایل زیادی داره (حتی قسمت زیادی از این مسئله بدلیل کنجکاوی پسر میتونه باشه) و چون نمیتونه این روابطو با رابطه ی دیگه ای مقایسه کنه کمتر سرد خواهد شد

اما پسری که این تجربیات رو داره چون قبلا این روابط رو برقرار کرده قطعا شما رو با افراد قبلی مقایسه میکنه و همین ممکنه باعث سردی روابط بشه و مورد بعدی اینه که براش تازگی نداره پس تمایل کمتری داره

به نظر من این موضوع رو علم روانشناسی رد میکنه (قبلا هم با یه فرد صاحب نظر که مطالعاتی در این زمینه داشته در این مورد صحبت کردم و خیلی قاطعانه بهم گفت که این حرف درست نیست )

7. 3 کاربر از پست مفید 1234567 تشکرکرده اند .

capitan (شنبه 19 بهمن 92), shabnam z (شنبه 19 بهمن 92), veis (جمعه 18 بهمن 92)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    سلام.خانم ویس همون اول که تایپیکت رودیدم خواستم نظربذارم که دوباره منصرف شدم.

روابط خوب با انسانها تحت تأثیر داشتن سابقه قبلی نیست "ایی کیو "یاهمون هوش هیجانی بسیارموثروتعیین کننده است که طرف چقدر عرضه وجنم ارتباط بادیگران رو داره

شکست وبه بن بست رسیدن زندگی های که قبلا یاباهم یاباکسی دیگه دوست بودند نقض آشکاری برفرضیه شماست که داشتن تجارب دوستی قبلی باعث بهبود روابط در زندگی مشترک خواهد شد.

..امادرمورد دیدگاه پست اولت نمیشه انتظار داشت همه مردم مومن وعاقل باشن،چون سطوح افرادمختلف فرق میکنه بنابراین اگرسیگارکشیدن بسیارکم و مقطعی سرنخ یه نقص وبدبختی بزرگتر در فردنباشه،تاحدودی فرد روازطرد شدن کامل دراجتماع نجات میده،

اگه بچه مثبت بودن ومنطق افراطی عملا انسان روبه یک رباط بی احساس وجامد تبدیل کنه یه تفریط هست واگه عکسش هم کسی جسارت درشکستن تابوهاوخط قرمزهای دینی وعرفی داشته باشه اینم افراطه بدردنمیخوره.

توی تحقیقاتی که قبلا روی نظامیان آمریکایی انجام شده بود،نظامیانی که در پادگان سربه نافرمانی ازفرمانده داشتند وابتداجسوروشجاع به نظرمیرسیدند هنگام اسیرشدن به زودی تبدیل به جاسوس برای چین شدند.

.اما درمورد داشتن سوابق دوستی؛ این روابط یه باربکروزیباست باردوم یابه سواستفاده ازنفر دوم کشیده میشه یا اگه نفر سابقه داربار دوم روطی نامزدیش بخاد تجربه کنه نمیتونه به خوبی به احساسات پاک مخاطبش جواب بده چون خودش این سطح رو قبلا تجربه کرده پس ممکنه احساسات پیچیده وباراول مخاطبش به نظرش کمی مسخره پیش وپا افتاده بیاد

_درسته دوران رویای نامزدی بعدا یابعد ازدواج کاملا عادی میشه ولی تمام خاطراتش در ذهن ناهشیار هردوطرف ذخیره میشه دقیقا مث ریشه درخت هرچه ریشه ش کاملترو عمیق ترباشه زندگی مشترک هم قوام واستحکامش بیشترمیشه شاید دونفر اصلامتوجه این تأثیرنشن ولی این تاثیروجود داره حالاحساب کن یکی ازطرفین به اندازه اون یکی،این دوران براش به زیبایی اون یکی نبوده باشه،مصدق این ادعا کسانی که باراول احساسشون به شکل دوستی خرج یکی دیگه کردن ولی تامدتها نمیتونن فراموش کنن دیگه اگه بانفر دومی دوس بشن به اندازه نفراول دراونا تأثیرنداره،به موقش مث دستمال کاغذی دورش میندازن ولی همین شخص،ممکنه به سختی تونسته نفراولو فراموش کرده باشه

9. 11 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

capitan (شنبه 19 بهمن 92), deljoo_deltang (جمعه 18 بهمن 92), Quality (جمعه 15 تیر 97), sanjab (جمعه 18 بهمن 92), shabnam z (شنبه 19 بهمن 92), toojih (جمعه 18 بهمن 92), فدایی یار (جمعه 29 آبان 94), فرشته اردیبهشت (جمعه 18 بهمن 92), مصباح الهدی (جمعه 18 بهمن 92), veis (جمعه 18 بهمن 92), شیدا. (جمعه 18 بهمن 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 01 فروردین 98 [ 02:42]
    سطح
    65
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 137
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,478

تشکرشده 1,276 در 407 پست

Array
    سلام
    دلت با عقلت یکی نیست چون عقلت چیزی رو میپسنده که جامعه میپسنده! یه سری خصوصیات اخلاقی و کاراکتر خاص که از بچگی به عنوان خوب به ما قبولونده شده. نه اهل هیچگونه خلافی هستند نه دختر بازی و ....همون شخصیتی که همیشه نقش مثبت فیلما رو بازی میکنه و تا حدی اغراق گونه و کلیشه ای شده! این تیپ زیاد هم وجود خارجی نداره! یعنی شاید به ظاهر این آدما زیاد باشن اما اگه توی عمقشون بری صد در صد پر از عیب و نقص اند.
    من به شخصه همچین موجودی که توی فیلما نشون میدن و ایده آل جامعه ست رو دوست ندارم! دلیلی نداره که همه یه قوانین و قواعد و خاصی رو برای دوست داشتن داشته باشیم!
    برعکسش برای آقایون هم هست. شاید یک تیپ محجبه و نجیب و باوقارو ... توی جامعه برای یک خانم خوب تعریف بشه، اما تا حال ندیدین پسرایی که دنبال این ویژگی ها نباشن و چیزای دیگه براشون مهم باشه؟ حجابو دوست نداشته باشن؟ یا خیلی از فاکتورها که شاید از نظر کل جامعه خوب نباشه اما میتونه دوست داشتنی باشه؟
    مهم خودت و دل خودته. اگه اینجوری دوست داری چرا فکر میکنی عجیب و نادرسته؟؟

11. 4 کاربر از پست مفید sara 65 تشکرکرده اند .

capitan (شنبه 19 بهمن 92), toojih (جمعه 18 بهمن 92), veis (جمعه 18 بهمن 92), شیدا. (جمعه 18 بهمن 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام ویس عزیز
    به نظر من که تو هیچ اشکالی نداری.
    من فکر می کنم تو به خاطر وجه منفی علاقه مند نمی شی.منظورم اینه که تو از خود خصوصیات مثبت بدت نمیاد.
    تو از پاستوریزه بودن بدت میاد!
    مثلا تو از نظم و تمیزی بدت نمیاد.ولی آدمایی هستند که خیلی بیش از حد منظم هستند.مثلا جزوشون حتما باید با چند رنگ بنویسند.خب تو حتما از این آدم بدت میاد.ولی نه اینکه دوست داشته باشی که شوهرت کثیف و نامنظم باشه.
    احساس می کنم تو از خودمونی بودن و سخت نگرفتن و ادعای خوبی و مداوم دم از اظهار دانش و... نکردن خوشت میاد.
    فکر می کنم دوست داری همسرت آدم خیلی منعطف و راحتی باشه.خط قرمز داشته باشه ولی خیلی پررنگ نباشه.خیلی سخت گیر نباشه.اظهار فضل نکنه و آدم شیطون و شوخ طبعی باشه.کنجکاو باشه.اما نه کنجکاوی علمی؛کنجکاوی از روی شیطنت و سر به سر گذاشتن.
    درست گفتم آیا؟
    اینا بد نیست.
    شاید این جور موارد تو آدمای منفی در ظاهر بیشتر دیده بشه پس باید حواست باشه که اون آدم منفی نباشه و تو به خاطر خصوصیاتی که گفتم جذبش نشده باشی!
    بلکه آدم خوبی باشه اما دارای اون خصوصیات هم باشه!

13. 9 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

ammin (جمعه 18 بهمن 92), capitan (شنبه 19 بهمن 92), shabnam z (شنبه 19 بهمن 92), toojih (جمعه 18 بهمن 92), فدایی یار (جمعه 29 آبان 94), فرشته اردیبهشت (جمعه 18 بهمن 92), veis (جمعه 18 بهمن 92), ستیلا (جمعه 18 بهمن 92), شیدا. (جمعه 18 بهمن 92)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط veis نمایش پست ها

گفتم من با پدرم مشکل نداشتم. هرچند دوست و صمیمی هم نبودیم.
    اما اون قسمت جذب که گفتین همیشه در من صدق می کنه .
    و فکر می کردم در مورد همه این طور باشه
    همیشه آدمهایی که مغرور تر و سر سخت تر هستن برام جذاب تر هم هستن و سعی می کنم به نوعی وارد رابطه بشم باهاشون . البته نه رابطه دوستی و نه احساسی . کلا روابط اجتماعی منظورمه.

جذب کسی می شه که می دونه توجه و محبت گرفتن ازش سخته.
    یعنی این موضوع در مورد شماها صدق نمی کنه ؟؟؟!!!
    منظور این هست که در ادامه رابطه هم همچنان این سختی وجود داره.
    خب در ابتدا که توجه و محبت گرفتن از همه سخته. هیچ بچه مثبتی هم روز اول به شما محبت نمی کنه. اما شما می دونی که اگر با این آدم باشی، وقتی به توافق رسیدید و رابطه جدی شد و به اصطلاح مال هم شدید، خیالت راحته که دیگه مال توئه. برای جلب محبتش لازم نیست تلاش کنی. محبتش گاهی هست و گاهی نیست نداره. مچش را موقع توجه به دیگری نمی گیری.

اما اون بچه کمی خلاف که بهش علاقمند می شی، می دونی (ناخودآگاهت می دونه) توجه گرفتن و نگهداشتن توجه اون آدم آسون نیست.
    می دونی که سر کردن باهاش راحت نیست. از فکر این که باید همیشه در مبارزه باشی و بعد از فکر پیروز شدنت، حس خوبی بهت دست می ده.
    حالا این که در رابطه واقعی چقدر دوام بیاری ؟؟؟

یه مطلب دیگه امروز توی نت در مورد سوال شما خوندم.
    مقایسه کرده بود این حالت را با شرط بندیها یا مسابقه هایی که برای ما جالبه. می گه اگر ما همیشه برنده باشیم خسته می شیم
    اگر همیشه بازنده باشیم هم ناامید می شیم و دیگه تلاش نمی کنیم.
    اما این که می دونیم گاهی بازنده و گاهی برنده هستیم بهمون هیجان و انگیزه بازی می ده. این که این بار چی می شه؟
    این که می دونی این آدم صددرصد مثبت نیست، و گاهی به قول آقای توجیه با در نظر گرفتن اصول انسانی و اخلاقی، یه جاهایی ممکنه منفی یا مثبت بشه، جذابش می کنه براتون.

در مورد دوستای مدرسه ات هم همینطور،
    بچه های درسخون و مودب و با نظم و ... بورینگ می شن دیگه

راستی یه نکته دیگه هم دیدم و اون این بود که ممکنه شما حس مادری و علاقه به تربیت و کمک کردن دیگران درتون قوی باشه
    بعد دوست داشته باشید این خلافها را کمکشون کنید که خیلی بیراهه نرن یا مشکلی براشون پیش نیاد. در واقع بخاطر حمایت و کمکشون می رید به سمتشون.
    غافل از این که ممکنه به خودتون آسیب برسه تو این مسیر و تازه اون آدم هم نتونید عوض کنید، چون خودش نمی خواد و خیلی هم از وضعیتش راضیه.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

15. 6 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

ammin (جمعه 18 بهمن 92), capitan (شنبه 19 بهمن 92), toojih (جمعه 18 بهمن 92), فرشته اردیبهشت (جمعه 18 بهمن 92), مصباح الهدی (جمعه 18 بهمن 92), veis (جمعه 18 بهمن 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 01 اردیبهشت 97 [ 02:14]
    سطح
    81
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,578

تشکرشده 5,967 در 1,568 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    با قسمت آخر حرف خانم شیدا موافقم. ببین والدت بیشتر فعاله یا بالغت و یا کودکت. باید بتونی اونهارو به تعادل برسونی تا بتونی در روابطت با دیگران دافعه و جاذبه درستی داشته باشی.

اما یک نکته مهم برای انتخابت برای ازدواج: من تعبیرم از کشش شما به غیر مثبت ها این هست که شما کشش به تفاوت ها داری. تفاوتها معمولا در ابتدا جذاب هستند (برای اکثر ادمها) اما این تفاوتها مشکلات زیادی رو ایجاد می کنند وقتی زیر یک سقف بری. برای همین در ازدواج باید روی شباهت ها و تفاهمات خیلی بیشتر تاکید داشته باشید تا تفاوتها. قضیه ازدواج با دوستی فرق داره. در ازدواج شما یک همسفر رو انتخاب می کنید که قراره با هم سوار کشتی بشید. تصور کنید که در یک دریای پر تلاطم هستید و قراره سالم به مقصد برسیدو اگر این تفاوتها زیاد باشه (تازه این هم در نظر بگیرید که این تفاوتها اگر ریشه در خلاف داشته باشه باعث سوراخ شدن کشتی هم میشه) و در طول سفر هر کس ساز خودش رو بزنه خیلی بعید میاد که اونها سالم به مقصد برسند. در بهترین حالتش اینه که به مقصد نمی رسند ولی سالم می مونند و بدترین حالتش اینه که هر دو غرق میشوند.

- - - Updated - - -

فکر می کنم مقاله ای در این سایت هم دیدم که در مورد تفاوتها یی که در زندگی لازمه صحبت کرده بود و اینکه هر تپپ شخصیتی مناسب چه تیپی هست. اگر جستجو کنی پیداش می کنی. فکر می کنم عنوانش تیپ های شخصیتی برای ازدواج بود.
    هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
    و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند

17. 6 کاربر از پست مفید deljoo_deltang تشکرکرده اند .

ammin (جمعه 18 بهمن 92), capitan (شنبه 19 بهمن 92), toojih (جمعه 18 بهمن 92), فرشته اردیبهشت (جمعه 18 بهمن 92), مصباح الهدی (جمعه 18 بهمن 92), veis (جمعه 18 بهمن 92)

Banned
    آخرین بازدید
    دستاوردها:
    تشکرها
    518

تشکرشده 727 در 248 پست

Array
    من اینجا به تناقض رسیدم
    خانوم ویس گرامی و دوستانی که دارن مشاوره میدن

شما هر کی میاد اینجا رو تشویق میکنید حالتی رو پیش بگیره که از تعریف بچه مثبت هم گشته یعنی بچه دوبار مثبت (بچه مثبت مضاعف ++ Two Plus )

اگه میخوای ازدواج کنی به مامانت بگو
    میخوای با دختر حرف بزنی مامانتو ببر
    توی دوران آشنایی نباید از احساسات حرف بزنی
    نباید دنبال دوستی باشی
    نباید احساسی فکر کنید و همیشه عقلانی فکر کنید
    و هزارتا حرف دیگه که عقلا درسته ولی من که خودم بچه مثبتم نمیتونم هضم کنم

بعد از اون حالا اومدید دارید میگید بچه مثبت بودن بده و ممکنه یه دختر با این افراد رابطه خوبی نداشته باشه
    و اینکه پسر قبلا سابقه دوستی نداشته رو میبرید زیر سوال

به نظر من اینجا بعضی مشورت ها از جهت دلسوزی با شما همراستا شده
    بعبارتی افکار بیش از حد منعطف شده و شکل دیگه ای گرفته

شما گفتید که از مردای خیلی بچه مثبت (همون ++) بدتون میاد

و بعد گفتید :
    از اینکه گاهی وقتی عصبی میشه یه سیگاری ام بکشه بدم نمیاد

یا طرح این مسئله که بچه مثبت بودن بواسطه عدم برقراری روابط با جنس مخالف قبل از ازدواج مشکل ساز میتونه باشه

به نظر من معیار های اشتباهی دارید
    معلومه که همه از افراد پاستوریزه بدشون میاد ولی شما همونطور که اسم تاپیکتونو انتخاب کردید تمایل به افراد با ویژگی های منفی دارید و مطمئنا لطمه خواهید خورد

این تاپیکو توصیه میکنم یه نگاهی بکنید:
    http://www.hamdardi.net/thread-32016.html#post316326

کم کم فهمیدم قبل ازدواج دوست دخترهای زیادی داشته که این باعث شد خیلی آزرده بشم آ

و نسبت به ازدواجم دلسرد شدم چون از مشاوران زیادی شنیده بودم که مردهایی که قبل ازدواج این طور باشند بعد ازدواج هم پس از مدتی ....

من قبل ازدواج نمی دونستم قلیون می کشه که بعد عقد فهمیدم ناراحت شدم که اون بخاطر من بعضی وقتا یواشکی میرفت و بهم زیاد دروغ می گفت ...

امیدوارم طرز فکرتونو تغییر بدید چون در آینده به ضررتون تموم میهش

- - - Updated - - -

من اینجا به تناقض رسیدم
    خانوم ویس گرامی و دوستانی که دارن مشاوره میدن

شما هر کی میاد اینجا رو تشویق میکنید حالتی رو پیش بگیره که از تعریف بچه مثبت هم گشته یعنی بچه دوبار مثبت (بچه مثبت مضاعف ++ Two Plus )

اگه میخوای ازدواج کنی به مامانت بگو
    میخوای با دختر حرف بزنی مامانتو ببر
    توی دوران آشنایی نباید از احساسات حرف بزنی
    نباید دنبال دوستی باشی
    نباید احساسی فکر کنید و همیشه عقلانی فکر کنید
    و هزارتا حرف دیگه که عقلا درسته ولی من که خودم بچه مثبتم نمیتونم هضم کنم

بعد از اون حالا اومدید دارید میگید بچه مثبت بودن بده و ممکنه یه دختر با این افراد رابطه خوبی نداشته باشه
    و اینکه پسر قبلا سابقه دوستی نداشته رو میبرید زیر سوال

به نظر من اینجا بعضی مشورت ها از جهت دلسوزی با شما همراستا شده
    بعبارتی افکار بیش از حد منعطف شده و شکل دیگه ای گرفته

شما گفتید که از مردای خیلی بچه مثبت (همون ++) بدتون میاد

و بعد گفتید :
    از اینکه گاهی وقتی عصبی میشه یه سیگاری ام بکشه بدم نمیاد

یا طرح این مسئله که بچه مثبت بودن بواسطه عدم برقراری روابط با جنس مخالف قبل از ازدواج مشکل ساز میتونه باشه

به نظر من معیار های اشتباهی دارید
    معلومه که همه از افراد پاستوریزه بدشون میاد ولی شما همونطور که اسم تاپیکتونو انتخاب کردید تمایل به افراد با ویژگی های منفی دارید و مطمئنا لطمه خواهید خورد

این تاپیکو توصیه میکنم یه نگاهی بکنید:
    http://www.hamdardi.net/thread-32016.html#post316326

کم کم فهمیدم قبل ازدواج دوست دخترهای زیادی داشته که این باعث شد خیلی آزرده بشم آ

و نسبت به ازدواجم دلسرد شدم چون از مشاوران زیادی شنیده بودم که مردهایی که قبل ازدواج این طور باشند بعد ازدواج هم پس از مدتی ....

من قبل ازدواج نمی دونستم قلیون می کشه که بعد عقد فهمیدم ناراحت شدم که اون بخاطر من بعضی وقتا یواشکی میرفت و بهم زیاد دروغ می گفت ...

امیدوارم طرز فکرتونو تغییر بدید چون در آینده به ضررتون تموم میهش

19. کاربر روبرو از پست مفید 1234567 تشکرکرده است .

veis (جمعه 18 بهمن 92)

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)