به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 16 , از مجموع 16
    عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    دختر آسمون عزیز،

اگر از رابطه قبلی شما صحبت می شه، برای اینه که درسهایی که باید ازش می گرفتید را یادآوری کنند.
    شما می گی اول می خوام خودم بشناسمش، بعد به پدر مادرم معرفی کنم.
    طبق گفته های تاپیک قبلیت 5 سال با نامزد قبلیت ارتباط داشتی و دو ماه رسما نامزد بودید.
    اخلاقش توی دو ماه نامزدی با 5 سال دوستی اینقدر متفاوت بود که تاپیک اول شما "دو روی یک آدم" است.

البته مطمئنا اشتباه از شما بوده که 5 سال نتونستید یک آدم را بشناسید.

اما حداقل باید این را دونسته باشید که شناخت دیگری در رابطه ی دوست پسر/دختر و همراه با درگیری احساسی اون هم از راه دور سخت می شه، یا شایدم غیرممکن.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

2. 4 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

abi.bikaran (سه شنبه 29 بهمن 92), asemaneabi222 (سه شنبه 29 بهمن 92), sara124 (سه شنبه 29 بهمن 92), میشل (سه شنبه 29 بهمن 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 13 آبان 93 [ 22:48]
    سطح
    18
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 16
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    20

تشکرشده 36 در 20 پست

Array
    دختر آسمون تو داری راهی رو میروی که منم رفتم.
    همه این چیزهایی که داری میگویی درست. منم میدانم چی میگی چون تجربه کردم دقیقا مثل خودت همین دوماه اخیر هم گرفتار بودم.
    منم دیدم این پسر روی من حساسیت داره منم روی او داشتم. به من تعصب داشت و هر روز با صمیمیتر شدن این تعهدامون بیشتر میشد.و تعصباتمون. ولی آخرش میدانی چه بهم گفت؟ گفت دوستم باش! من دوست میخواهم فعلا.
    یکی از اعضا حرف خوبی بهم زد ،گفت پسرها حتی برای دوست گرفتن هم واسه خودشان فیلترهایی دارند. اینطور نیست که بگوییم فقط برای ازدواج به دنبال دخترهایی با ویژگی ها فلان و فلان میگردن. برای دوستی هم همینطور هست.
    این واقعا درست هست. از ظاهر گرفته تا بعضی خصوصیات اخلاقی دیگر را برای گرفتن دوست دختر هم رعایت میکنند!
    چون من هم میگفتم او که میتواند برود سراغ دخترانی که هر کاری یعنی هر کاری... ازشان بخواهد برایش انجام میدهند چرا آمده سراغ من؟وقتش را برای من میگذارد؟

تاپیک مرا بخوان.
    تازه شرایط ما بهتربود. همشهری بودیم و هم را میدیدیم. و هیچ درخواست نابجایی هم از من نداشت.فقط ظاهرا میخواست نیازهای عاطفیش رو رفع کنم. در عین حال نیازهای عاطفی خودم هم رفع میشد! ولی من نپذیرفتم. چون میخواهم نیازهای عاطفی کسی را رفع کنم که ارزشش را داشته باشد.
    ما هم حرفای عادی میزدیم ولی کم کم داشت میشد صمیمی تر.مطمئن داشت این مراحل واسه همه یکسان هست

تازه من هم مثل شما می دیدم این پسر ظاهرا من را زیر نظر گرفته برای ازدواج.حرفایش اینطور نشان میداد. ولی فهمیدم برای دوستی میخواست. چون اگر غیر از این بود و مرا نپسندیده بود برای ازدواج(که هدفش مثلا از اول این باشد)، میتوانست بعدش مرا رها کند و درگیر خودش نکند. ولی باز هم اصرار داشت برای ادامه دوستیمان. پس هدفش از اول احتمالا همین بوده .
    اینکه سرانجام رابطه شما به ازدواج برسد احتمالش 0 نیست. ولی اگر بخواهیم خیلی خوش بینانه هم نگاه کنیم و بگوییم یک صدم هست،حالا به نظرت می ارزد که به خاطر 1 درصد من و تو وقت و انرژی و عواطف و غرور و پاکدامنی خودمان رو صرف کنیم؟
    چرافرصت های دنیای واقعی را از دست بدهیم با این کار؟

دختر آسمون تاپیک بنده را بخوان.
    ویرایش توسط یزدانی : سه شنبه 29 بهمن 92 در ساعت 15:06

4. 2 کاربر از پست مفید یزدانی تشکرکرده اند .

میشل (سه شنبه 29 بهمن 92), دختر بیخیال (چهارشنبه 30 بهمن 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 02 تیر 93 [ 21:39]
    سطح
    15
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 28
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 75 در 34 پست

Array
    ممنون میشل جان..حتما سعی میکنم کنترل رو خودم و احساسم داشته باشم ممنون..آقا پسرا کسی تجربه ای تو این زمینه نداره؟شما همجنساتونو بیشتر میشناسید

6. کاربر روبرو از پست مفید dokhtare_asemoon تشکرکرده است .

میشل (چهارشنبه 30 بهمن 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 تیر 93 [ 19:01]
    سطح
    15
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    92

تشکرشده 184 در 65 پست

حالت من
    Shad
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط dokhtare_asemoon نمایش پست ها
    من دختر مغروریم و معتقدم ابراز علاقه نباید بصورت مستقیم از جانب دختر انجام بشه

..اما خودم بطور غیر مستقیم کارائی کردم که اینو بفهمونم به طرف مقابل..

مشکل من اینه که رفتارای ضد و نقیضی میبینم...
    اول اون غرور شما نیست، خواهر من اون حیاست که بهتره مراقبش بیشتر باشی.

غیر مستقیم یا مستقیم مرد ها هم با IQ 90 هم میتونند بفهمند طرف چشه...البته بعضی وقت ها هم متوهم زیاد داریم.

خب من با رابطه عشقی از طریق Chat/Social media networks به شدت مخالف هستم و نه تنها شناخت ایجاد نمیکنه بلکه میتونه هدف فوق العاده ای مخربی برای شما تبدیل بشه.

تنها راهنمایی من به شما اینه که خودتون رو سر کاری چیزی گرم کنید که اینجوری وقت پرت نداشته باشید توی این فضا ها وقت تلف کنید.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط dokhtare_asemoon نمایش پست ها
    ممنون میشل جان..حتما سعی میکنم کنترل رو خودم و احساسم داشته باشم ممنون..آقا پسرا کسی تجربه ای تو این زمینه نداره؟شما همجنساتونو بیشتر میشناسید
    خب...به آدمش بستگی داره ولی کسی که توی این محیط ها ولگردی میکنه (ببخشید فرهنگ لغت ام در همین حده) نمیتونه آدم خوبی باشه.

1. راه های خطا رفتن ایشون زیاده
    2. شما متوجه نمیشید که با چند نفر در ارتباط هستش - مثل شما
    3. از هر راهی که باهم دوست بشید اگر از هم سرد بشید باز همین راه باعث میشه که بهم خیانت بکنید
    4. شما از کامپیوتر هر چقدر هم بدونید مسائل Ethic (کلیک کنید) رو نمیدونید، و بنده از طریق دوستانی که دارم روی این پرونده ها مورد بسیار بوده که هم خانواده داغون شده هم خود فرد ! بوده آبرو افراد رفته و یا همون چیزی که گفتم خاطره ای رو به جا گذاشته که هیچ وقت نمیتونید فراموش بکنید البته از نظر پزشک قانونی مساله رو نگاه کنید...

از اونجایی که هم نوع خودم رو میشناسم اصولا شما رو واسه ازدواج نمیخواد و هدفی که میخواد دنبال کنه خلا عاطفی خودش هستش که یه جوری باید پر بشه و اگر هم طرف دم به تله داد هم کار خودش رو انجام میده...
    ممکنه که شما دو نفر از هم دور باشید ولی برنامه هایی هست که میشه کنترل کامپیوتر هدف رو در دست گرفت و اطلاعات اون رو خارج کرد بدون اینکه قربانی چیزی بفهمه . این بحث رو باز نمیکنم چون ممکنه بعضی ها سو استفاده بکنند ولی در کل این محیط حتی برای حرفه ای هایی که تخصص امنیت اطلاعات هم دارند هم میتونه خطرناک باشه پس فکر هم نکنید که چون تخصص فلان مدرک امنیتی یا دانشگاهی رو دارید میتونید جلو اینکار ها رو بگیرید.
    همچین خیال هایی رو نکنید.

8. کاربر روبرو از پست مفید Less Than Nothing تشکرکرده است .

میشل (چهارشنبه 30 بهمن 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 تیر 99 [ 11:20]
    سطح
    67
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 75
    دستاوردها:
    VeteranTagger First Class10000 Experience Points
    تشکرها
    852

تشکرشده 554 در 206 پست

Array
    سلام
    من خودم با یه دختری حدود 3 سال اینترنتی دوست بودم و از طریق یه سایت آموزشی با هم آشنا شدیم و اشتراکات زیادی داشتیم. توی این 3 سال هم واقعا هم رو دوست داشتیم و با هم رابطه خیلی خوبی داشتیم. مثل شما هم هر کدوم از یک استان جدا بودیم
    اما بلاخره بعد 3 سال به این نتیجه رسیدیم یه رابطه منطقی حتی برای دوستی نداریم و توافقی با هم قرار گذاشتیم که دیگه قطع رابطه کنیم و الان حدود 10 ماهی ازش می گذره و دیگه با هم ارتباط نداریم.
    ما خیلی با هم رابطه صمیمانه و خوبی داشتیم. اما برای رابطه احساسی یه منطق هایی باید استوار باشه. این که یه رابطه احساسی یا عشقی از راه دور و به صورت مجازی باشه طوری که هیچ وقت هم رو از نزدیک نبینیم یا رو در رو صحبت نکنیم، این یه رابطه منطقی و درستی نیست. حتی آدم اگر می خواد دوست دختر یا دوست پسر داشته باشه هم باید بر یه اصول منطقی استوار باشه نه اینکه فقط با چت و نهایتا تلفن . کمی که زمان بگذره می بینید که از این طریق نیازهاتون (در راسش احساسی و عاطفی) ارضا نمیشه و این رابطه بیشتر باعث مشغول شدن فکر شما رو داره و بدون اینکه نکات مثبت چندانی داشته باشه

به هر حال
    اینکه آشنایی اولیه شما از طریق اینترنت باشه مشکلی نداره و احتمال این هست که در آینده بتونید زوج خوب و موفقی بشید. اما اینکه شناخت شما از طریق اینترنت باشه این خیلی مشکل داره. شناخت باید حتما در دنیای واقعی و فیزیکی و صحبتهای رودر رو باشه
    دکتر هلاکویی یه بار صحبتی در خصوص روابط دختر و پسری اینترنتی و تلفنی داشتند که خیلی جالب بود که اصل کلام ایشون این بود:
    وقتی با کسی از طریق اینترنت یا تلفن رابطه دارید، شخصیتی که از طرف مقابل تون در ذهن شما ساخته میشه بر اساس تصورات و تخیل شماست، و نه بر اساس شخصیت واقعی اون فرد. شما بیشتر توسط قدرت ذهن خودتون از اون فرد در فکر تون شخصیت پردازی می کنید و اون فرد رو اون طوری که خودتون دوست دارید تصور می کنید نه اون طوری که واقعا هست.

بنابراین شناخت تون از طرف مقابل تون اصلا نباید از طریق راههای اینترنت و تلفن باشه

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 تیر 93 [ 19:01]
    سطح
    15
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    92

تشکرشده 184 در 65 پست

حالت من
    Shad
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط بابک 1369 نمایش پست ها
    سلام

اینکه آشنایی اولیه شما از طریق اینترنت باشه مشکلی نداره و احتمال این هست که در آینده بتونید زوج خوب و موفقی بشید. اما اینکه شناخت شما از طریق اینترنت باشه این خیلی مشکل داره. شناخت باید حتما در دنیای واقعی و فیزیکی و صحبتهای رودر رو باشه
    دکتر هلاکویی یه بار صحبتی در خصوص روابط دختر و پسری اینترنتی و تلفنی داشتند که خیلی جالب بود که اصل کلام ایشون این بود:
    وقتی با کسی از طریق اینترنت یا تلفن رابطه دارید، شخصیتی که از طرف مقابل تون در ذهن شما ساخته میشه بر اساس تصورات و تخیل شماست، و نه بر اساس شخصیت واقعی اون فرد. شما بیشتر توسط قدرت ذهن خودتون از اون فرد در فکر تون شخصیت پردازی می کنید و اون فرد رو اون طوری که خودتون دوست دارید تصور می کنید نه اون طوری که واقعا هست.

بنابراین شناخت تون از طرف مقابل تون اصلا نباید از طریق راههای اینترنت و تلفن باشه
    این احتمال نزدیک به صفر هستش، تجربه ثابت کرده... اگر هم آدم سالمی باشید و به زنتون شک نکنید توی تربیت فرزند ها خودشون رو نشون میده و ضربه میزنه.

مساله فقط ازدواج نیستش تازه اول کاره !

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)