..........سلام بهار عزیز.
من کاملا درکت می کنم.به نظرم تو عجیب نیستی.
مرسی.
بیشتر خانم ها عاطفی هستند و نیازشون به ازدواج بیشتر عاطفیه.من که خودم این طورم.یعنی تو زندگی مشترک آینده ام برام خیلی مهمه .
و احتمالا هم از همون زنان بچسبی می شم که آقای کامران فکر می کنند.و حتما هم می خوام زندگیم عشقولانه (بر پایه عشق)و رومانتیک باشه!!! اصلا هم به نظرم این ها کارهای لوس و بچه گانه ای نیست.اگه این جور باشه من خودم اعلام می کنم که بچه ننه ،لوس و ننر هستم!
(اینو گفتم که اگه آقایی این تاپیک را می خونه بدونه که این عاطفی بودن ویژگی خیلی ازخانم هاست.)
نکاتی که روی مشکلت فکر کردم و به نظرم رسید موارد زیر هستند:
1) آدم ها با هم متفاوت هستند.
اول باید قبول کنی که همسرت از نظر عاطفی بودن نسبت به تو پایین تر است و رفتارش نشانه بدی نیست که مثلا تو را دوست ندارد یا...
بلکه تیپ شخصیتی او به این گونه است.این طوری کمتر ناراحت میشی.
2)دوم باید خودت یک جوری ناز کنی.تا اون جذبت بشه.
3)راستش من مجردم و واقعا نمی دونم این راهکار را که می خوام در ادامه بدم درسته یا نه.امیدوارم اگه اشتباهه یکی بیاد بگه.
راهکاری که به نظرم می رسه اینه که از میل جنسی اش به نفع خودت استفاده کنی.یعنی روزهایی که به خوبی محبت دریافت کردی خیلی خوب پاسخش را بده و در غیر این صورت با کیفیت خیلی پایین تر.یعنی پاسخش را بده ولی کیفیتش خیلی پایین باشه.
شاید چون مجردی....دررابطه با این راهکار٬خودش خود به خود اتفاق می افته چون مواقعی که خانم از نظر روحی ارضا نشده باشه چه بخواد چه نخواد نمیتونه ارتباط جنسی خوبی داشته باشه.
این لینک زیر را هم حتما بخون ببین مردها چه چیزهایی براشون مهمه:
خانواده برتر - تسخیر قلب زن
این لینک هم جالب بود.اکثرشو میدونستم ولی خب بعضی هاش رو هم نمیدونستم.
سیاست های زنانه و ناز کردن را هم تواین تالار یک سرچی بکنی خیلی خوبه.
وابستگی را هم تو این تالار سرچ کن.
راهکار دیگه هم اینکه براش کتاب بخری.مثلا کتاب رازهایی در مورد زنان.برای خودت هم کتاب رازهایی در مورد مردان را بخ
این کتاب ها رو هم قبلا بهش دادم ولی...اون الان میدونه خانم ها چقدر عاطفی هستند وازین جور احساسات اطلاع داره ولی نمیدونم چرا رعایت نمیکنه راستش گاهی احساس میکنم نکنه از عمد میخواد اذیتم کنه.
4)باز هم نمی دونم این راهکار بعدی که می خوام بهت بگم جواب می ده یا نه.
ولی شاید با یک سری ترفندها بتونی کم کم حس رومانتیکی را در او زنده کنی.خودت باید ابتکار داشته باشی ببینی چه جوری.
مثلا به نظرم لینک زیر را بخون.کتابهایی که تو پست 10 معرفی شده را یکی برای خودت و یکی دیگه را هم برای همسرت (بعد از مدتی البته.وقتی که یکم تو راه اومد!) بگیر.
تاپیکی که می گم اینه:
طرز تهيه ي منوي عاشقانه
جالب بود مرسی.
با توجه به اینکه قلق همسرتو خودت بهتر می دونی ببین می تونی از پست های این تاپیک بالا ایده بگیری و آقاتون را جذب خودت بکنی؟
بعدش ببین می تونی وبلاگ های زیر را بهش معرفی کنی تا زاویه دیدش به همسر و عشق یکم لطیف تر و زیبا تر بشه؟
این وبلاگ های زیر را می گم:
یه زنم نداریم !
یه شوهرم نداریم!
کلا به نظرم میاد اگه همسرت اینو درک کنه که ماهیت زن همین ناز داشتن ،عاطفه و لطافته و نیاز تو طبیعی هست خودش را بهتر تطبیق می ده و دنبال راهکار برای یادگرفتن میره.
5)راستی یک چیز دیگه که به ذهنم رسید اینه:
من خودم را جای تو گذاشتم.
اگه من یک موقع ازدواج می کردم و می دیدم همسرم عاطفی نیست،احتمالا زود بچه دار می شدم تا خلا عاطفیم را با بچه پر کنم و به اون محبت کنم و از اون محبت دریافت کنم.این طوری یکم عواطفم کنترل می شد.
شاید هم از طریق بچه حسادت شوهرم را تحریک می کردم که دلش بخواد من بهش محبت کنم.
البته نمی دونم این راهکار درسته یا غلط.
آخه شاید به این دلیل باشه که بعضی از مادران ایرانی بیش از حد به پسرشون وابسته می شن.و وقتی پسرشون ازدواج می کنه احساس می کنند عروسشون پسرشون را ازش گرفته.چون به جای شوهر از پسرشون احساسات را گرفتند.
پس شاید هم این ایده درست نباشه.
این راه خطرناکه.چون ممکنه برعکس شه.یعنی همه توجه شوهرم به بچه جلب شه واوضاع ازین هم بدتر شه.به علاوه من معتقدم هیچ چیزی نمیتونه جای محبت همسر رو بگیره ولی با بعضی موارد مثل سرگرم کردن خود و ...فقط خودم رو به کوچه علی چپ میزنم وگرنه این نیاز از راه خودش ارضا نشده.
میشه بی زحمت هر کاری کردی بیای نتیجه اش را اینجا بهمون بگی؟ حتی اگه نتیجه نداد.
ممکنه به درد یکی دیگه هم بخوره.
موفق باشی
باشه ٬ مطالب لینک ها رو به کار میگیرم.ونتیجش رو میگم. امیدوارم دوستان خانم واقا هم بیان وپیشنهاداتشون رو بگن.حتما اونهارو هم امتحات میکنم. ....
- - - Updated - - -

علاقه مندی ها (Bookmarks)