پست شماره ی 4 یگانه راه حل شماست.
تشکرشده 3,515 در 811 پست
پست شماره ی 4 یگانه راه حل شماست.
khaleghezey (سه شنبه 27 خرداد 93), paiize (سه شنبه 27 خرداد 93), salehe92 (دوشنبه 26 خرداد 93), shabe barooni (دوشنبه 26 خرداد 93), فرشته مهربان (چهارشنبه 28 خرداد 93), نسترن س (سه شنبه 27 خرداد 93), هم آوا (سه شنبه 27 خرداد 93), مدیرهمدردی (دوشنبه 26 خرداد 93)
تشکرشده 2,575 در 920 پست
خوب حالا ازدواج می کنید و یاد می گیرید که لباس هایتان را اتو کنید و مسئولیت قبول کنید و سربازی هم می روید و کار هم که بالاخره باید پیدا کنید پس هر چه زودتر بهتر.
خانواده مذهبی این دختر خانم هم از ترس آبرویشان در ازدواج شما سخت گیری نخواهند کرد. هر کار دیگری بخواهند بکنند آبرویشان به خطر می افتد. اگر بخواهند سقط جنین کنند دخترشان یا ناقص می شود یا می میرد ( با توجه به سقط های غیر قانونی که در ایران انجام می شود ) . اگر هم خدای نکرده خودشان بخواهند دخترشان را بکشند باز هم معلوم می شود و آبرویشان دوبرابر می رود. اگر هم بخواهند دختر را طرد کنند یا از خانه بیرون کنند جواب در و همسایه و دوست و آشنا را چه می دهند . پس بهترین راهکار برایشان ازدواج هر چه زودتر شما دو نفر است.
بالاخره شما باید یاد بگیرید مرد باشید و نمی توانید تا آخر عمرتان بدون مسئولیت سر کنید و پیراهنتان را دیگران اتو کنند.
del (سه شنبه 27 خرداد 93), fariba s (سه شنبه 27 خرداد 93), khaleghezey (سه شنبه 27 خرداد 93), paiize (سه شنبه 27 خرداد 93),pasta(دوشنبه 26 خرداد 93), فرهنگ 27 (دوشنبه 26 خرداد 93), واحد (سه شنبه 27 خرداد 93), نسترن س (سه شنبه 27 خرداد 93), هیام " (سه شنبه 27 خرداد 93), مهربونی... (سه شنبه 27 خرداد 93), مهسانه (دوشنبه 26 خرداد 93), خیال تو (سه شنبه 27 خرداد 93), سرگشته دوست (چهارشنبه 12 شهریور 93)
تشکرشده 1,282 در 361 پست
khaleghezey (سه شنبه 27 خرداد 93), paiize (سه شنبه 27 خرداد 93), میشل (شنبه 31 خرداد 93)
تشکرشده 6,549 در 1,838 پست
اگرواقعا مطمئن هستی طبق تشخیص پزشک، بارداری اتفاق افتاده، بادخترخانم بامشاوره مذهبی موضوع رودرمیان بگزارید.یادفترمرجع تقلید دختر.(حداقل یک فرد عاقل ،درستکارومورداعتماد ازخانواده ی تو یادختربایدازموضوع اطلاع پیداکند)
سامانه پاسخگویی آنلاین
http://www.soalcity.ir/میتونی با حوزه علمیه محل سکونتت هم تماس بگیری.از دوجهت راهی که انتخاب کردی برات مسئولیت می آوردیکی بارداری دختر دوم:سلب بکارت توسط شما.
ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.
khaleghezey (سه شنبه 27 خرداد 93), paiize (سه شنبه 27 خرداد 93),pasta(دوشنبه 26 خرداد 93), فرهنگ 27 (دوشنبه 26 خرداد 93), واحد (سه شنبه 27 خرداد 93), نسترن س (سه شنبه 27 خرداد 93), مصباح الهدی (دوشنبه 26 خرداد 93), خیال تو (سه شنبه 27 خرداد 93), سرگشته دوست (چهارشنبه 12 شهریور 93)
تشکرشده 2,575 در 920 پست
ببخشید آقای مجید شما از کجای پست این برداشت را کردید!!!!
من به این آقا پسر گفتم از خانواده هایشان ترسی نداشته باشند و گفتم که خانواده دختر هر کاری بخواهند بکنند عواقبش بدتر از ازدواج این دو نفر است پس مخالفت نمی کنند. آن وقت شما از کجای پست من این برخورد چکشی را درآوردید؟
- - - Updated - - -
در ضمن باردار کردن یک دختر و نپذیرفتن عواقب آن فقط از نظر من بد نیست. از نظر اخلاق شرع و قانون و عرف هم اشکال دارد.
من فقط بدترین حالت های ممکن را ترسیم کرده ام و بعد هم گفته ام امکانش کم است و کار درست را انجام دهند. می شود بفرمایید کجای این برخورد چکشی است ؟
به جز این است که ترس این دختر خانم هم از همین برخوردهای خانواده اش است ؟ وگرنه چه دلیلی برای ترس وجود دارد؟ خوب من هم گفتم این احتمالات به دلیلی که مطرح کردم وجود ندارد.
ویرایش توسط نوروزیان. : دوشنبه 26 خرداد 93 در ساعت 22:59
khaleghezey (سه شنبه 27 خرداد 93), واحد (سه شنبه 27 خرداد 93), مهربونی... (سه شنبه 27 خرداد 93), خیال تو (سه شنبه 27 خرداد 93)
تشکرشده 1,282 در 361 پست
پندار نیک . گفتار نیک . کردار نیک
khaleghezey (چهارشنبه 28 خرداد 93), جابر (سه شنبه 27 خرداد 93)
تشکرشده 38 در 15 پست
نمیدونم چی بگم فقط میدونم عواقب روابط ازاد اینه.یا بیماریهای ایدز و.... است یا بارداری های ناخاسته .سقط بچه هم که گناهه.از خانوادتون بخاین که کمکت کنند هر چه زودتر به اونها بگید خانواده پسر بهتر با موضوع کنار میاد تا خانواده دختر. بعد از پدر و مادرتون بخاین که با خانواده دختر صحبت کنند در ضمن مواظب این موضوع باشید که از شما شکایت نکنند چون دخترشون با رضایت خودش با شما رابطه داشته و شما بهش تجاوز نکردید.
pasta(دوشنبه 26 خرداد 93)
تشکرشده 2,575 در 920 پست
ببینید اصلا طرف سقط جنین نروید. کار بسیار خطرناکی است و جان دخترخانم به خطر می افتد و یا نقص عضو پیدا می کنند. سقط جنین در ایران غیر قانونی است و پنهانی انجام می شود. یعنی در غیر بهداشتی ترین محیطها با بدترین ابزار و بیشترین آزار و اذیت . پس اصلا طرف سقط نروید.
khaleghezey (سه شنبه 27 خرداد 93), paiize (سه شنبه 27 خرداد 93), parsa1400 (سه شنبه 27 خرداد 93),pasta(دوشنبه 26 خرداد 93), هم آوا (سه شنبه 27 خرداد 93), مهربونی... (سه شنبه 27 خرداد 93), خیال تو (سه شنبه 27 خرداد 93), سرگشته دوست (چهارشنبه 12 شهریور 93)
تشکرشده 1,144 در 414 پست
سلام.
اگر بخواید منطقی و اخلاقی به قضیه نگاه کنید قاعدتا باید بچه رو نگه دارید و مسئولیتش رو هم بپذیرید. حتی اگر این پیرش مسئولیت به معنای پیدا کردن کسانی باشه که بچه شما رو به فرزندخوندگی بپذیرن.
اگر بخواید شرعی به قضیه نگاه کنید باید هرچه سریعتر با ایشون ازدواج کنید تا گناه به وجود آوردن یه طفل حرامزاده به گردن شما نیفته.
ضمنا بر اساس حکم اسلامی سقط جنین یک ماه و نیمه قتل نفس محسوب نمیشه و صرفا بعضی از مراجع قائل به دادن کفاره هستن.
ار دیدگاه اجتماعی، در جامعه ایران شما و بیشتر اون خانم، مرتکب بزرگترین اشتباه ممکن شدین و هیچ بهانه ای برای عملتون پذیرفته نیست و هرچه سریعتر باید بهترین اقدام ممکن رو انجام بدین.
.
با توجه به شرایط جامعه و صحبت خودتون گزینه اول امکان پذیر نیست. دومی هم ظاهرا برای شما اهمیتی نداره. یعنی در حال حاضر نمی خواین ازدواج کنین و در غیر این صورت هم نگهداری بچه ممکن نیست.
.
khaleghezey (سه شنبه 27 خرداد 93), nana0cute (سه شنبه 27 خرداد 93), paiize (سه شنبه 27 خرداد 93), فرهنگ 27 (سه شنبه 27 خرداد 93), هیام " (سه شنبه 27 خرداد 93), هم آوا (سه شنبه 27 خرداد 93), مهربونی... (سه شنبه 27 خرداد 93), مصباح الهدی (سه شنبه 27 خرداد 93), باران13 (سه شنبه 27 خرداد 93)
تشکرشده 500 در 154 پست
با سلام
خانم بانوی خیال عزیز لطفا اگه راهکار ارائه نمی دید، افکار مراجع رو متشنج تر نکنید!
دوما لطفا اطلاعات دینیتون رو بالاتر ببرید. بنده اصلا وقت بحث با شما رو ندارم!حتی اگر ازدواج هم کنند این نطفه حرام بسته شده،یعنی این بچه زنازادست.
سوما روی بار معنایی کلماتتون دقت کنید و فراموش نکنید که این یه بچه بی گناه که روح حدایی رو با خودش یدک میکشه، و یکی از عوامل بزهکاری این افراد، برچسب هایی هست که اطرافیان بهشون می زنند. پس لطفا به کلماتی که به کار می برید فکر کنید!
ویرایش توسط باران13 : سه شنبه 27 خرداد 93 در ساعت 01:38
khaleghezey (سه شنبه 27 خرداد 93), majid_k (سه شنبه 27 خرداد 93), paiize (سه شنبه 27 خرداد 93), هیام " (سه شنبه 27 خرداد 93), هم آوا (سه شنبه 27 خرداد 93), مهربونی... (سه شنبه 27 خرداد 93)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)