با سلام
دوستان عزیز من یه مشکلی دارم که خیلی آزارم میده و امیدوارم اینجا بتونم یه راه حلی براش پیدا کنم. من حدود ده ساله که ازدواج کردم و 11 سال با همسرم اختلاف سنی دارم .من از بچگی با مادرم مشکل داشتم یعنی هیچوقت یادم نمی یاد که من و بوسیده باشه و همیشه به علاقه پدرم به من حسادت می کرده و مدام تنبیه بدنی ام می کرد حتی تا قبل از ازدواج . خلاصه برای رهایی از فشاری که تو خانواده بود تصمیم به ازدواج گرفتم . ویژگی هایی که از نظر مادرم یه مرد ایده آل می تونه داشته باشه چه ظاهر چه رفتار رو همسر من داره البته ازنظر مادرم یه مرده ایده آله نه من چون عیب و ایرادا و اخلاقهای بد همسرم و کسی به جز من نمی بینه و منم عادت به بدگویی و گله گذاری از همسرم جلوی دیگران ندارم و همسرم هم خودش و پیش دیگران فرشته نشون میده خلاصه این شده که همسرم شده مرد ایده آل مادرم .مشکل از اینجا شروع میشه که مادرم همش سعی در جلب توجه و محبت همسرم داره و میخواد از من پیشی بگیره . وقتی میاد خونمون چند روز می مونه لباس نامناسب می پوشه با اینکه کمی چاقه لباسهای خیلی تنگ می پوشه با ناز و ادا حرف می زنه .هر جا می خوایم بریم مسافرت با ما میاد جلو جلو با همسرم میرن قدم می زنند من می مونم و بچه ام جرات هم ندارم از گل نازکتر بگم اصلا از مسافرت رفتن بیزارم . من به شخصه آدم منفعلی ام و احترام مادرم و خیلی دارم و نمی خوام ناراحتش کنم ولی خودم رنج می کشم مثلا مادرم خونمونه شوهرم از سر کار که میاد زود میره براش چای میاره تا من بجنبم همش ازش تعریف می کنه قربونت برم و عزیزم می گه. از این طرف هم وقتی با شوهرم تنهایی میریم بیرون همش میگه بیا این لباس و واسه مامانت بخر یعنی هفته ای یه لباس واسه مامانم می خره ولی واسه من نه. به خدا هیشکی نمی فهمه تا توی شرایط من نباشه نه می تونم راجع به این موضوع باکسی حرف بزنم نه ازش خلاصی دارم . مثلا کافیه من از دهنم بپره بگم همسرم گفته از این رنگ خوشش میاد دفعه دیگه لباس اون رنگی می پوشه . یه بار از دهن شوهرم پرید گفت رنگ پوست مامانت خیلی خوشرنگه در صورتی که من خودم سعی می کنم خیلی مرتب و زیبا تو خونه باشم از لحاظ جنسی هم هیچ مشکلی با همسرم ندارم. در ضمن مادر من خیلی زن سیاست مداریه و حرفه ای عمل می کنه .لطفا راهنماییم کنید

علاقه مندی ها (Bookmarks)