به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 33

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 24 تیر 94 [ 05:14]
    سطح
    37
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 40
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    517

تشکرشده 294 در 168 پست

Array
    آقای خاله قزی

درسته که هرکس مسئول رفتار خودشه اما خانم فرخ رو کاملا درست میگه . وقتی تو از ته قلبت به یه چیزایی اعتقاد داشته باشی و ارزش واحترام برات اشته باشن مخصوصا اگه از جنس مذهب باشه سختت میشه که بهشون بی احترامی بشه بی توجهی بشه. مثلا خودمن وقتی میرم تو جامعه و این وضع حجاب و ظاهر دخترا رو میبینم واقعا از درون زجر میکشم و داغون میشم. سخته به اعتقاداتت توهین بشه و نتونی کاری بکنی . خیلی سخت ...

2. کاربر روبرو از پست مفید ساحل75 تشکرکرده است .

فرخ رو (یکشنبه 05 مرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 02 آذر 94 [ 10:10]
    سطح
    31
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    1,932

تشکرشده 348 در 164 پست

Array
    سلام دوست خوبم چرا فکر نمی کنی که شما وسیله هدایت اونها هستی...شاید خدا در تقدبر شما نوشته که این سختی ها رو بکشی تا از عبادت شما روی خوش شما تقیدات شما اونها هم تسلیم خدا شوند...
    من یکی از دوستام توی چنین خونوادهای بود و اونها که از همه چی بری بودن الان به همه چی عشق می ورزند...فقط به نطر من شما اولین حرکتت در این راه دشوار تاثیر گداری خودت روی همسرت هست روی اون کار کن تا توی این حرکت دو نفر شید....
    صبور باش شاید تو نماینده باشی از جانب او...یا حق

- - - Updated - - -

سلام دوست خوبم چرا فکر نمی کنی که شما وسیله هدایت اونها هستی...شاید خدا در تقدبر شما نوشته که این سختی ها رو بکشی تا از عبادت شما روی خوش شما تقیدات شما اونها هم تسلیم خدا شوند...
    من یکی از دوستام توی چنین خونوادهای بود و اونها که از همه چی بری بودن الان به همه چی عشق می ورزند...فقط به نطر من شما اولین حرکتت در این راه دشوار تاثیر گداری خودت روی همسرت هست روی اون کار کن تا توی این حرکت دو نفر شید....
    صبور باش شاید تو نماینده باشی از جانب او...یا حق

4. کاربر روبرو از پست مفید کاغذ بی خط تشکرکرده است .

فرخ رو (یکشنبه 05 مرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 01 بهمن 93 [ 12:22]
    سطح
    29
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 98
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points3 months registeredSocial
    تشکرها
    1,083

تشکرشده 1,447 در 508 پست

Array
    سلام به دوست عزیز
    من جای شما بودم اصلا حساسیت نشون نمیدادم اگه بازومم بگیرن یا قضیه رقص رو بگن حالا که با همچین خانواده ای وصلت کردی به نظرمن کوتاه بیا برای خوشبختیت خدا خودش میدونه که تو دلت چیه دین رو خیلی سخت میگیرن بعضیا
    من خودم ادم مقیدیم اما تو همچین جمعی باشم مثل خودشون برخورد میکنم که اتو دستشون ندم جلو اونا چادر نبوش راحت صحبت کن راحت بشین راحت پاشو .... دهن مردم رو نمیشه بست .....
    وقتی خودت و شوهرت و خانوادتی همونطور با اعتقادات خودت پیش برو اما وقتی میری پیش اونا نمیتونی مثل خودشون باشی عیب نداره اما سعی نکن رو مذهبی بودنت پافشاری کنی عادی برخورد کن...
    خانوادت مشکل نداشتن با مذهبی نبودنش؟

6. 2 کاربر از پست مفید maedeh120 تشکرکرده اند .

فرخ رو (یکشنبه 05 مرداد 93), بابک 1369 (شنبه 04 مرداد 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 16 دی 00 [ 03:02]
    سطح
    55
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 21
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    37

تشکرشده 89 در 30 پست

Array
    همواره از مطرح کردن مسائل طوری که باعث رویارویی مستقیم بشه دوری کنین، با سیاست و زرنگی طوری مسائل رو مطرح کنین که اونا حساسیتشون زیاد نشه (مانند مثالهایی که آویژه گفتن)
    البته لازمه که قبل از مواجهه با این مسائل و یا مطرح کردن مسئله از جانب خودت، حتما روی نحوه بیان خودتون فکر کنین و از قبل آماده ی عکس العملشون باشید.
    پیچوندن موضوع، بحث و عوض کردن، مدیریت صحبت ها، عدم استفاده از الفاض محرک، احساساتی نشدن، پافشاری نکردن در موضوعی که از نظر عقلانی هنوز برا خودمون ثابت شده نیست(تعصب نداشتن) ... همه ی اینها میتونه به شما در تعامل بهترتون کمک کنه
    مثلا به شوهرتون نگید که جلسه مختلط و روابط آزاد رو قبول ندارم چون دین گفته یا پیامبر گفته بلکه از تاثیرات سوئی که روابط آزاد میتونه به خانواده و ارتباط زن و شوهر بزنه بگید و مثال بزنید، مثلا سرد شدن زن و شوهر به همدیگه یا خیانت ... و سعی کنین مصداق بیارین از کسایی که میشناسین به خاطر این مسائل زندگیشون دچار مشکل شده
    اگه خونه جدا از خانواده ی شوهرتون دارید پس مشکلتون زیاد نیست
    نقل قولی از شما: "
    از بس توی ماه رمضون رفتم خونشون دیدم 15 نفر ادم نشستن سر سفره ناهار دیگه دهن کجی کردنشان به دین و مذهب برام عادی شده."
    چرا این رفتارشون رو دهن کجی به دین یا خودتون تفسیر میکنین؟ باید توی اعتقاداتتون تجدید نظر کنین! برای اونها این امر کاملا عادی بوده هرگز توهین به حساب نمیاد، تازه خدا رو شکر کنین چون بدترش رو ندیدین
    یکی از دوستام مهمانی به خونه اقوام همسرش رفته که اونا اعتقادی به نماز روزه نداشتن، وقتی که اونها فهمیدن دوست ما روزه هست به حساب شوخی سه چهار نفری دست و پاشو گرفتن و به زور بهش غذا خوروندن! فقط صحنه رو تصور کنید!

اونها با تمام این کارهاشون عملا شما رو مجبور به کاری نکردن و شما هم کم کم میتونین به مرور روابطتون رو با اونا مدیریت کنین
    در ضمن کمی هم از زاویه دیگه به قضیه نگاه کنین، ظاهرا رابطه شما و شوهرتون از جهات دیگه مشکلی نداره؛ اگه شوهرتون آدم مذهبی بود که مسائل ظاهری دین رو رعایت میکرد ولی بد اخلاق بود یا دست بزن داشت راضی میشدین؟ زندگی با آدمای بد اخلاق مثل جهنم میمونه و کسی که باهاشونه صدبرابر بیشتر از دین زده میشه ...

8. 2 کاربر از پست مفید mercury تشکرکرده اند .

فرخ رو (یکشنبه 05 مرداد 93), آویژه (شنبه 04 مرداد 93)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    سلام

من چندتا تانکته میگم امیدوارم تاحدودی به آرامش شماکمک کند

۱_پیامبر(ص)میگه دین خود راباعلم محکم کنید بنابراین سعی کنید درمورداعتقادات واعمالی که رفتاراونهاشمارودچارچالش ورنج ذهنی میکند اطلاعات ومعرفت بیشتری ازمتون دینی وقرآن وحدیث یاحتی نت کسب کنید؛به عنوان مثال من موردچالش عده ای که میگن دین خشن هست یادین مبنایی ذهنی دارد مطالعات زیادی کردم خودم به نتایج خوبی رسیدم که باعث آرامش خودم شد.دیگه این بحث هاچندان آزارم نمیده...ازطرفی آزموده را آزمودن خطاست وقتی دراین زمینه هاخودت قوی و ورزیده بشی بسیاری از رنجهاکاهش پیدامیکند.

۲_رویه مدارا وصبر خویشتن داری روپیش بگیر این اذیت های(بخصوص) روحی درقران برای مومن پیش بینی شده امابسیارتوصیه به صبروخویشتنداری ومنطق نرم وزیباشده. این رویه هم مطمئنابخشی از رنج روکاهش خواهد داد(البته ما این خانواده مصداق یک خانواده دین ستیز حساب نکردیم شایدمنصفانه نباشه).

همانطورکه خودت هم تأکید کردی نیازی نیست اوناروتغییربدی هدایت دست خداست.مهم اینه شوهرت اعتقاداتش نزدیک یامشابه به خودت

۳_تامیتونی مسائل محل چالش روازجدال بین مذهبی بودن وغیرمذهبی بودن منتقل به سایر مسائل ومسئولیت هاکن مثلاتربیت بچه مطمئنا حق تو وشوهرت هست ودیگران نهایتا پیشنهاد مشورتی بدهند مگراینکه خدای نکرده تو یاشوهرت دچاراختلال روانی موثر،کودک آزاری یاهرعنوانی که اونا ازطریق مراجع قانونی بخوان دخالت موثرکنند.بنابراین مسئولیت تربیت بچه به عهده پدرومادرش هست.یانوع پوشش شما سلیقه خودت هست همانطورکه تو اونارومجبورنکردی که چادرسرکنن وپوششون رودست مایه تمسخروآزارقرارندادی. با این رویه من دیدم که جبهه گیری ها کمترشده.

۴_سعی کن دوستان وآشنایانی که باهاشون اشتراک اعتقادی وفکری داری داشته باشی وروابط صمیمانه تری با اونابرقرارکن ضمن اینکه رابطت روباخانواده شوهرت قطع نکن.

۵_مهارتهای ارتباطی خودت روقویترکن سعی کن کیفیت گفتگو هاومهارتهای ارتباط اجتماعیت بهتربشه این هم به برطرف شدن چالش هاکمک میکنه مثلا اگه کمرو یاضعف اعتمادبنفس داری سعی کن کم کم کنارش بذاری چون ممکنه نتونی دراین شرایط باسلیقه وحقوق خودت زندگی کنی.

۶_حتی افراد غیرمذهبی ممکنه دربعضی جزئیات رفتاری وفکری خصوصیتهای خوبی داشته باشندکه قابل تحسین هست هرچند به نظرماومتأسفانه اصل رو ندارندیارعایت نمیکنند اماسعی کن اون خوبی هاروببینی وبه صورت ظریف بازگوکنی ومحل ارتباط قراربدهی بدون اینکه ازمنفی هاش تأثیربگیری.

۷_حتی الامکان ازاینکه ازلج اونارفتاری مذهبی روانجام بدهی یا پررنگ ترانجام بدهی صرف نظرکن واون رفتاروعمل رومث سابق مطابق میل قلبی وخواست خودت انجام بده.

۸_ودرنهایت بیشترتمرکزت این باشه که ایمان ومنشا رفتارها واعمالت "درون جوش"ومعطوف به درون باشه وکمترین تمرکزو رنجش روبر رفتارهای اشتباه اوناداشته باش معمولا اینجورمواقع خداهم به صورت اعجازانگیزتری کمک میکنه وبهت آرامش میده.. ..درآخرفراموش نکن الصبرمفتاح الفرج"صبرکلیدگشایش است.آیه ای ازسوره بقره میگه ازصبرو نماز کمک بگیرید..

- - - Updated - - -

پ.ن:منظورم ازقسمت ۴ داشتن دوستانی هست که باعث قوت قلب واستحکامت بشن نه اینکه از روابطت باخانواده همسرکم کنی یا اینکه بخوای دوستان روجایگزین نسبی اونا کنی
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.

10. 3 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

mohammad6599 (یکشنبه 05 مرداد 93), فرخ رو (یکشنبه 05 مرداد 93), آویژه (شنبه 04 مرداد 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 23 فروردین 02 [ 06:11]
    سطح
    62
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 211
    Overall activity: 18.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,282

تشکرشده 89 در 30 پست

حالت من
    Khabalod
    Array
    از نظر من مشکل خانم فرخ رو اینقدرهام که بعضی دوستان میخوان ساده جلوه بدن نیست

خانم فرخ رو بنظرم حتما مشترک آزاد بشین و از کارشناسهای مجرب سایت مشاوره دقیق و جدی بگیرید

عمق آزار و اذیت روانی که شما میشید رو فقط یک مذهبی مثل شما میتونه درک کنه اینطور که دوستان میگن حساس و نباش و ... اینجور ساده نیست خیلی سخته خیلی شاید به مشکلات بد روحی برسه کارتون شاید سستی در ایمان و عقیده خودتون و فرزندانتون و ....

از طرفی شما قطعا اوایل عقد این یک نشانه هایی دیدی و چیزهایی دستگیرت شد ولی اقدامی نکردی خیلی مقصری ولی حالا با یک بچه اصلا نمیشه راحت نسخه پیچید ...

من خیلی چیزها نوشتم و پاک کردم....نمیتونم خیلی راحت و ریلکس بگم حساس نشو.... نمیتونم بگم طلاق و خلاص!!

دوست دارم حتما پیگیر کارتون باشید از مشاورین متعهد و مجرب سایت حتما کمک بگیرید

12. کاربر روبرو از پست مفید mohammad6599 تشکرکرده است .

فرخ رو (دوشنبه 06 مرداد 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 16 اردیبهشت 96 [ 14:25]
    سطح
    41
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 132
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    136

تشکرشده 378 در 148 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad6599 نمایش پست ها
    از نظر من مشکل خانم فرخ رو اینقدرهام که بعضی دوستان میخوان ساده جلوه بدن نیست

خانم فرخ رو بنظرم حتما مشترک آزاد بشین و از کارشناسهای مجرب سایت مشاوره دقیق و جدی بگیرید

من عضو شدم و قبلا با مدیر همدردی در خصوص این موضوع در کنار چندین و چند موضع دیگه صحبت کردم
    البته تصمیم رو ایشون به عهده خودم گذاشتن اما گفتن اگر سر این موضوع مشکل داشتی باید التیماتوم میدادی و وقتی تغییری ندیدی با همون جدیتی که وارد رابطه شدی از رابطه خارج میشدی. تا حداقل دینت حفظ بشه.
    بحث در چاله افتاده پیش میاد اما در چاله موندن بحث دیگری است.

عمق آزار و اذیت روانی که شما میشید رو فقط یک مذهبی مثل شما میتونه درک کنه اینطور که دوستان میگن حساس و نباش و ... اینجور ساده نیست خیلی سخته خیلی شاید به مشکلات بد روحی برسه کارتون شاید سستی در ایمان و عقیده خودتون و فرزندانتون و ....

از طرفی شما قطعا اوایل عقد این یک نشانه هایی دیدی و چیزهایی دستگیرت شد ولی اقدامی نکردی خیلی مقصری ولی حالا با یک بچه اصلا نمیشه راحت نسخه پیچید ...

من 2 ماه بعد از عقد فهمیدم پامو جای بسیار بسیار بسیار بدی گذاشتم اما چندین عامل باعث شد که من به جای راه دادگاه راه مشاوره رو در پیش بگیرم.
    الان فکر میکنم هم راه هایی که احتمال داشته زندگی خوبی داشته باشم رو رفتم اما متاسفانه جواب نداده و به جدایی باید به عنوان گزینه ای جدی نگاه کنم و الان در موضع تصمیم گیری ام.

من خیلی چیزها نوشتم و پاک کردم....نمیتونم خیلی راحت و ریلکس بگم حساس نشو.... نمیتونم بگم طلاق و خلاص!!

دوست دارم حتما پیگیر کارتون باشید از مشاورین متعهد و مجرب سایت حتما کمک بگیرید
    سلام ممنون از پاسختون.
    شاید در ادامه پستی رو بزنم و از دوستانم بخوام من رو در مدیریت تاثیرات بالقوه ای که میتونه جدایی بر فرزندم داشته باشه کمک کنن.

موضوع بالا فقط یک موضوع کوچیک از مجموع مشکلاتیه که من دارم.
    فکر میکنم باید به خودم و روح و روانم احترام بگذارم و از رابطه ای که هر روز به شکلی جدید روحم رو خراش میده خارج شم.
    مادر مطلقه اما با نشاط و با حوصله خیلی بهتر میتونه فرزندش رو تربیت کنه نسبت به مادر متاهل اما با زخم های روحی عمیق که نه تنها کم نمیشن بلکه هر روز اضافه میشن
    ویرایش توسط فرخ رو : دوشنبه 06 مرداد 93 در ساعت 13:38

14. کاربر روبرو از پست مفید فرخ رو تشکرکرده است .

khaleghezey (چهارشنبه 08 مرداد 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 23 فروردین 02 [ 06:11]
    سطح
    62
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 211
    Overall activity: 18.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,282

تشکرشده 89 در 30 پست

حالت من
    Khabalod
    Array
    با سلام عید مبارک

شاید با طلاق یک سری مشکلات حل بشه ولی مشکلات بعد از طلاق کم نیست مخصوصا با وجود فرزندتون و خیلی مطمئن نباشید که مادری مطلقه ولی با نشاط و با روحیه می شید

خیلی خوبه که عضو انجمن آزاد هستید و در هرصورت زیر نظر مشاورین سایت عمل کنید تمام تمام تلاشتون رو برای حفظ زندگیتون بکنید تا بعدها این سوال اذیتتون نکنه :

آیا من واقعا هرکار که از دستم بر میومد برای حفظ زندگیم انجام دادم یا نه؟
    ویرایش توسط mohammad6599 : دوشنبه 06 مرداد 93 در ساعت 23:56

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 16 اردیبهشت 96 [ 14:25]
    سطح
    41
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 132
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    136

تشکرشده 378 در 148 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad6599 نمایش پست ها
    با سلام عید مبارک

شاید با طلاق یک سری مشکلات حل بشه ولی مشکلات بعد از طلاق کم نیست مخصوصا با وجود فرزندتون و خیلی مطمئن نباشید که مادری مطلقه ولی با نشاط و با روحیه می شید

خیلی خوبه که عضو انجمن آزاد هستید و در هرصورت زیر نظر مشاورین سایت عمل کنید تمام تمام تلاشتون رو برای حفظ زندگیتون بکنید تا بعدها این سوال اذیتتون نکنه :

آیا من واقعا هرکار که از دستم بر میومد برای حفظ زندگیم انجام دادم یا نه؟
    سلام ممنونم عید بر شما هم مبارک.
    یه مشکلی که من دارم دقیقا همینه
    همه عالم و ادم میگن مشکلات پس از طلاق...
    میشه خواهش کنم هر دوستی که اینجا رو میخونه هر مشکلی که به ذهنش میرسه رو عنوان کنه؟
    من هر چی با خودم بالا و پایین میکنم میبینم اعصابم کمتر ساییده بشه شاید به خاطر همین فکر طلاق همیشه تو ذهنمه.

خواهش میکنم واقع بینانه به من بگید پس از طلاق چی در انتظار یک زنه؟

17. کاربر روبرو از پست مفید فرخ رو تشکرکرده است .

mercury (چهارشنبه 08 مرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 تیر 99 [ 11:20]
    سطح
    67
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 75
    دستاوردها:
    VeteranTagger First Class10000 Experience Points
    تشکرها
    852

تشکرشده 554 در 206 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرخ رو نمایش پست ها
    سلام ممنونم عید بر شما هم مبارک.
    یه مشکلی که من دارم دقیقا همینه
    همه عالم و ادم میگن مشکلات پس از طلاق...
    میشه خواهش کنم هر دوستی که اینجا رو میخونه هر مشکلی که به ذهنش میرسه رو عنوان کنه؟
    من هر چی با خودم بالا و پایین میکنم میبینم اعصابم کمتر ساییده بشه شاید به خاطر همین فکر طلاق همیشه تو ذهنمه.

خواهش میکنم واقع بینانه به من بگید پس از طلاق چی در انتظار یک زنه؟
    سلام دوست عزیز
    من تاپیک شما رو از همون ابتدا خوندم اما تا الان نظری نذاشتم که الان میگم
    اول از همه دوست عزیز از شما بعیده و دور از شان شماست که الان حرف از طلاق بزنید. شما اصلا مشکل اساسی ندارید که بخواید از الان که اول زندگی تون هستید حرف از طلاق بزنید. یه مسئله خیلی معمولی دارید که مطمئن باشید در هر خانواده ای هست. طلاق چه در کشور ما چه در هر جای دیگه ای همیشه آسیب زا هست به خصوص برای طرفین ازدواج. و باید آخرین راه حل باشه.
    من کل تاپیک رو با دقت خوندم شما اصلا با خود همسرتون مشکلی ندارید و مشکل شما فقط با خانواده همسرتون هست که اینم چیز عجیب و خاصی نیست که براش حرف از طلاق بزنید. لطفا مقداری بر احساسات تون مسلط باشید و با صبوری فکر کنید.

شما باید یه واقعیت رو قبول کنید که مردم همیشه حرف می زنن و درب دروازه رو میشه بست اما دهن مردم رو نمیشه بست. اگر با همین واقعیت کنار بیاید و درکش کنید بسیاری مشکلات شما حل میشن و یه خانواده شاد میشید. لطفا انقدر حرف مردم رو جدی نکنید و برای خودتون از کاه کوه نسازید. مطمئن باشید اگر شما هم مثل اونا بودید (از نظر درجه مذهب) یا اینکه اونا مثل الان شما مذهبی بودن، باز یه سوژه دیگه پیدا می کردن و آخر یه حرفی می زدن. شما نباید اهمیت بدید. سخته اما راه داره و می تونید یاد بگیرید

ما هم توی خانواده مون مورد مثل شما رو زیاد داریم. یعنی ما خانوادگی مثل خانواده همسر شما هستیم. یعنی توی مهمانی های خانوادگی خانومها حجاب ندارن و همه با هم دست میدن. اما 3-4 تا خانوم یا عروس هم داریم که عین شما مذهبی هستند و رعایت می کنند. یه بار یکی از تازه عروس ها که معتقد و مذهبی بود برای اولین بار خونه ما اومدن، پدرم دستشو دراز کرد که دست بده اما اون عروس مذهبی خیلی محکم و معتد اصلا دستشو دراز نکرد (جلوی همه فامیل هم بود و همه می دیدن) و بعد از چند لحظه هم پدر منم دستشو اورد پایین. اون موقع خیلی افراد خانواده از جمله خود من بدشون اومد و پشت سر اون طرف حرف زدن اما واقعیت اینه اون حرکت خیلی هم برامون ارزشمند بود وقتی دیدیم کسی انقدر اعتماد به نفس داره و به باورهاش اعتقاد داره همه خوششون میاد هر چند به زبان عقاید اون فرد رو مسخره کنن.

شما اول از همه باید سعی کنید با خودتون صادق باشید. یعنی هر کاری رو که به باور شخصی خودتون فکر می کنید درسته همون رو انجام بدید. اگر فکر می کنید با نامحرم دست نباید بدید، حتما ندید. اگر فکر می کنید اشکالی نداره ، تغییر رویه بدید. این خیلی مهمه که باور شخصی خودتون و چیزی که فکر می کنید درسته عمل کنید.
    دوم هم باید سعی کنید به حرف دیگران اهمیت ندید. باید توی زندگی خودتون برای خودتون هدف داشته باشید. اهداف کوتاه مدت و بلند مدت داشته باشید. و همین طور اینکه به جای اینکه روی حرف و فکر دیگران تمرکز کنید، روی خودتون همسرتون و فرزندتون تمرکز داشته باشید. این طوری به تدریج دیگران میرن به حاشیه
    نکته مهم اینکه انتظار نداشته باشید یک شبه تغییر کنید و یک شبه حرف مردم براتون بی اهمیت بشه. این کار با توجه مداوم و به تدریج محقق میشه. شاید بعد از یک ماه بتونید این تغییر حیاتی رو در خودتون به وجود بیارید.
    سعی کنید برای زندگی تون مبارزه کنید. و به خاطر دیگران و حرف مردم زندگی تون رو از دست ندید
    ما هم از اینجا برای موفقیت تون دعا می کنیم و اگر هم جایی عقل ناقصمون رسید راهنمایی تون می کنیم

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)