RE: من حساسم با اون بی معرفته ؟؟؟
من اونا رو خیلی درک کردم از لحاظ مالی .اینکه نداشتن و ...( البته نداشتنشونم الکی بود. اونا کادوی سر عقد به من ندادن، نه پدر شوهرم نه خواهر شوهرم چون گفتن نداریم ولی مادر شوهرم دقیقا یک روز قبل عقد ما رفت گوشی موبایلشو عوض کرد به مبلغ 350000 تومان!!!ولی پدر من به من 2 تاسکه تمام و 2 تا نیم از طرف خواهربرادرم داد. 2 میلیون از پول پیش این خونه روهم بهمون کمک کرد.) اونا هیچ کاری برای من نکردن ولی خانواده من سنگ تموم گذاشتن. البته برای من مهم نبود . من هیچ وقت به پول تو زندگیم خیلی اهمیت ندادم. پدرم همیشه می گفت : چقدر خرج کنن مهم نیست چقدر احترام بذارن و شعور داشته باشن مهمه .
متاسفانه مادی که نکردن هیچ معنوی هم نکردن. من الان از خانواده همسرم ناراحت نیستم . از همسرم ناراحتم . اینکه چرا درک بیشتری نداره ؟ خودشم می دونه خانوادش خیلی بد کردن . اینو بارها گفته ولی چه فایده ؟ برای من تو عمل نشون بده مهمه ...
روی هر پله که بایستی خدا یک پله ازت بالاتره. نه به خاطر اینکه خداست. به خاطره اینکه دستتو بگیره...
هر شب درانتهای شب نگرانیهایت را به خدا واگذار کن و آسوده بخواب. به هر حال او در تمام شب بیدار است ...
علاقه مندی ها (Bookmarks)