به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 45
    عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 اسفند 93 [ 16:58]
    سطح
    29
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    88

تشکرشده 496 در 145 پست

Array
    وای حمیدآقا بچه گناه داره. من رو یه چیز تو دنیا حساسم. اونم از وقتی که خودم مادر شدم درمن به وجود آمده.

اگه ببینم کسی بچه ای رو میزنه (فرقی نمی کنه کی و کجا) میخواد تو خیابون باشه، مهمونی باشه، مرکز خرید باشه، میرم و به کسی که بچه رو میزنه اعتراض میکنم. یه بار که تو خیابون کم مونده بود مادر بچه رو بزنم. یه بار تو فرودگاه کم مونده بود از پرواز جا بمونم.

رفتار من خوب نیست. ولی چطوری می تونید کتک خوردن بچه ی خودتون رو از طرف خانمتون تحمل کنید؟ یعنی خانم شما تو 24 ساعت شبانه روز یه ساعت پیدا نمیشه که مهربون باشه و حرفتون رو بفهمه؟

با ناز ونوازش و زبون خوش دلش رو به رحم بیارین. باهاش یه قراری بزارید. اولاً که بچه زیر 2سال اصلاً اون مدل تربیتی که خانم شما میکنه رو نمیفهمه. چون فقط میفهمه که یه کشیده خورد ولی واسه چی رو اصلاً نمیفهمه. بهش بگید این دفعه اگه کار اشتباهی کرد به من بگو. تو اصلاً وارد عمل نشو. بهش بگو اینجوری بچه چند سال دیگه اصلاً ازت حساب نمیبره.

یه چیزی درگوشی بهتون بگم؟ یه دوره ای بود که من هم با همسرم به شدت مشکل پیدا کرده بودم. همسرم به خاطر کار زیاد که اغلب تو ماموریت بود، همیشه خسته بود. توجه خاصی به من نمیکرد. منم خودم رو ول کرده بودم. اون موقع دخترم تقریباً 2 ساله بود. در ضمن افسردگی بعداز زایمانِ من همچنان ادامه داشت. شاید باورکردنی نباشه(یعنی وقتی خودم به اون موقع فکر میکنم باورم نمیشه) من بیشتر حرص و ناراحتی از همسرم رو سر دخترم خالی میکردم.

الکی به کارایی که وقتی الان بهشون فکر میکنم و میبینم چقدر بامزه بوده گیر میدادم. جیغ میکشیدم. کتک نمیزدم ولی کاری که میکردم از کتک کمتر نبود. با این کار یه جور ناخواسته تمام اعتراضم رو به همسرم نشون میدادم.

من هنوز هم سر حرفم هستم. خانم شما به توجه شما احتیاج داره. کتاب بخون برادر من! چیزی که نمیشه هیچ، تازه کلی هم مطالب جالب یاد میگیری. ازت خواهش میکنم. به خاطر اون کوچولوی نازِ خوردنی، اون طفلک معصوم که الان معلوم نیست مامانش داره باهاش چجوری رفتار میکنه، یاد بگیر چجوری به خانمت توجه کنی.

2. 4 کاربر از پست مفید مو فرفری تشکرکرده اند .

Aras (چهارشنبه 26 شهریور 93), marta (چهارشنبه 26 شهریور 93), کاغذ بی خط (پنجشنبه 03 مهر 93), واحد (پنجشنبه 24 مهر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 15 فروردین 96 [ 13:28]
    سطح
    28
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 44
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 15 در 10 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مو فرفری نمایش پست ها
    وای حمیدآقا بچه گناه داره. من رو یه چیز تو دنیا حساسم. اونم از وقتی که خودم مادر شدم درمن به وجود آمده.

اگه ببینم کسی بچه ای رو میزنه (فرقی نمی کنه کی و کجا) میخواد تو خیابون باشه، مهمونی باشه، مرکز خرید باشه، میرم و به کسی که بچه رو میزنه اعتراض میکنم. یه بار که تو خیابون کم مونده بود مادر بچه رو بزنم. یه بار تو فرودگاه کم مونده بود از پرواز جا بمونم.

رفتار من خوب نیست. ولی چطوری می تونید کتک خوردن بچه ی خودتون رو از طرف خانمتون تحمل کنید؟ یعنی خانم شما تو 24 ساعت شبانه روز یه ساعت پیدا نمیشه که مهربون باشه و حرفتون رو بفهمه؟

با ناز ونوازش و زبون خوش دلش رو به رحم بیارین. باهاش یه قراری بزارید. اولاً که بچه زیر 2سال اصلاً اون مدل تربیتی که خانم شما میکنه رو نمیفهمه. چون فقط میفهمه که یه کشیده خورد ولی واسه چی رو اصلاً نمیفهمه. بهش بگید این دفعه اگه کار اشتباهی کرد به من بگو. تو اصلاً وارد عمل نشو. بهش بگو اینجوری بچه چند سال دیگه اصلاً ازت حساب نمیبره.

یه چیزی درگوشی بهتون بگم؟ یه دوره ای بود که من هم با همسرم به شدت مشکل پیدا کرده بودم. همسرم به خاطر کار زیاد که اغلب تو ماموریت بود، همیشه خسته بود. توجه خاصی به من نمیکرد. منم خودم رو ول کرده بودم. اون موقع دخترم تقریباً 2 ساله بود. در ضمن افسردگی بعداز زایمانِ من همچنان ادامه داشت. شاید باورکردنی نباشه(یعنی وقتی خودم به اون موقع فکر میکنم باورم نمیشه) من بیشتر حرص و ناراحتی از همسرم رو سر دخترم خالی میکردم.

الکی به کارایی که وقتی الان بهشون فکر میکنم و میبینم چقدر بامزه بوده گیر میدادم. جیغ میکشیدم. کتک نمیزدم ولی کاری که میکردم از کتک کمتر نبود. با این کار یه جور ناخواسته تمام اعتراضم رو به همسرم نشون میدادم.

من هنوز هم سر حرفم هستم. خانم شما به توجه شما احتیاج داره. کتاب بخون برادر من! چیزی که نمیشه هیچ، تازه کلی هم مطالب جالب یاد میگیری. ازت خواهش میکنم. به خاطر اون کوچولوی نازِ خوردنی، اون طفلک معصوم که الان معلوم نیست مامانش داره باهاش چجوری رفتار میکنه، یاد بگیر چجوری به خانمت توجه کنی.
    ابتدا بايد از شما تشكر كنم كه جواب دادين.
    ولي چند مطلب را نمي فهمم:
    - واقعا برخي از خانمها كه مهر مادري دارن چرا اينقدر خودخواهند كه گناه ديگري را سر يك موجود بيگناه كه از قضا پاره تنشان هم هست خالي مي كنند.-
    - بي توجهي كه زن من هم شكايت دارد مخصوصا اگر ناشي از كار زياد و خستگي باشد چرا براي يك زن قابل درك نيست ؟
    - يك زن وقتي انتظار دارد درك شود و به او توجه شود چرا خودش بچه خودش را درك نمي كند كه ممكن است بدخواب شده و يا كلافه باشد؟
    - چرا زنان به جاي محبت از پرخاش براي جلب توجه استفاده مي كنند؟
    - من كتاب زياد مطالعه مي كنم اتفاقا اگر نمي توانم عمل كنم بخاطر تنفريست كه همسرم ايجاد كرده ولي خيلي وقتها انجام مي دهم اما اثرش بسيار موقتيست
    - كاش راهاي عملي و موثرتري را براي نشان دادن توجه به من ياد مي داديد

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 اسفند 93 [ 16:58]
    سطح
    29
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    88

تشکرشده 496 در 145 پست

Array
    ببین حامد عزیز، اول بگم واقعاً واقعاً متاسفم که یه روزی این کارا رو میکردم. ولی در مورد خودم وقتی برمیگردم و به گذشته ام نگاه میکنم انگار من نبودم که این کارا رو میکردم. ببین زنا بعد زایمان خیلی از نظر هورمونی میریزن به هم. واقعاً هم دست خودشون نیست. مثلاً کاملاً آرومی ها ولی کوچکترین و ناچیزترین چیز یهویی مثل یه طوفان بهم میریزدت.

هیچ توضیح منطقی که شما بتونین ازش یه جمله نتیجه گیری کنید ندارم. جز احساس خجالت و شرم. ولی همین رو هم خدا تو وجود زن گذاشته که مرد با کوچکترین توجهش میتونه درستش کنه.

اگه بخوام فکر کردن به اینکه چرا کوچولوی نازم رو دعوا میکردم و گریه اش مینداختم رو ادامه بدم مطمئناً گریم در میاد.

ببین سوالات رو با تجربه ی شخصی خودم جواب میدم. شما هم امیدوارم این موضوع رو به همه خانمها بست ندی. فقط به این امید که بهت کمک کنه دارم جواب میدم. واسه کوچولوی نازت
    جواب سوال اولت: آقایون تا قبل از به دنیا اومدن بچه رو خانماشون حساسن. بهش محبت و توجه میکنن. ولی همین که بچه دنیا میاد انگار اون زن رو نمی بینن. شاید هم اینطوری نباشه. ولی زنا اون موقع خیلی شکننده ان، هیکلشون داغونه، همه جاشون درد داره، خوابشون به هم میریزه همه ی اینابه تنهایی اذیت کننده اس. مسایل هورمونی هم مزید بر علت میشه. به همه چیز گیر میدن. ولی فقط یه چیز آرومشون میکنه. "توجه بی منت شوهر" وقتی این موضوع رو اونطور که میخوان نمی بینن دنبال متوجه کردن شوهرشونن. با یه وسیله ای که طرف خونش به جوش بیاد و شده حتی به صورت منفی بهشون توجه کنه. متاسفانه مثل آزردن بچه. مرد عصبی میشه. زنش رو میبینه. باهاش دعوا میکنه و زن ناخودآگاه توجه مرد رو کسب کرده. کم کم این یه رابطه ی بیمارگونه میشه. ادامه دار میشه.

همه آدمها یه بانکِ نوازشی دارن. که از دنیای اطرافشون پر میشه. مثلاً شما یه تُنگ رو در نظر بگیرید. هر یه نفری که به شخص توجه کنه این تُنگ یکم پُر میشه. وقتی شما تُنگ خانمت رو با محبت و توجه پُرکنی اون آرامش داره.

ولی سوال دومت: ما زنها همه مون میدونیم که شما اقایون به خاطر حمایت از ما کار میکنید و زحمت میکشید. وگرنه اگه خودتون تنها بودین که به نصف این زحمت ها هم احتیاج نداشتین. ولی مگه شما همه هم و غمتون راحتی زن و بچتون نیست؟ خوب بخشی از راحتی خانمت تو اینه که بهش توجه کنی. حالا آخرش یکم مثال میزنم که چجوری. در ضمن حتماً بهش یادآوری کن که به خاطر راحتی اون و پیشرفت زندگیتون و آینده بچه است که اینهمه کار میکنی. ازش بخواه حمایتت کنه.

چرا زنان به جاي محبت از پرخاش براي جلب توجه استفاده مي كنند؟
    داد و بیداد خانمها از جایگاه قدرت نیست. از جایگاه ضعفه. من که خودم اینجوری بودم. نمی دونستم به چه روشی متوجهش بکنم. با داد و بیداد خواسته هامو میگفتم و فکر میکردم میفهمه. شما اگه این موضوع رو درنظر بگیری که این زن دستش به هیچ جا بند نیست و میخواد شما رو به سمت خودش بکشه اون موقع میتونی درکش کنی.

من كتاب زياد مطالعه مي كنم اتفاقا اگر نمي توانم عمل كنم بخاطر تنفريست كه همسرم ايجاد كرده ولي خيلي وقتها انجام مي دهم اما اثرش بسيار موقتيست
    واسه این چیزا زمان احتیاج داره. تا اون مطمئن بشه که شما بی چشم داشت دارید بهش توجه میکنین. یعنی حسِ همسر بودن را بهش میدید. اون کتابی که بهتون پیشنهاد کردم رو هم بخونید. واسه من و همسرم که فوق العاده بود.

كاش راهاي عملي و موثرتري را براي نشان دادن توجه به من ياد مي داديد
    حالا چند تا راه حل که فکر میکنم جواب بده رو میگم، ایشالا جواب بده.
    میتونید از یک هدیه کوچک و ساده شروع کنید. آخرین باری که واسش گل خریدید کی بوده؟ دوتا شاخه گل بگیرید. یکیش رو خودتون بهش بدید یکیش رو بدید کوچولوتون باهمدیگه بهش بدید.
    بعد توجه های ریز. مثلاً یه لاک جدید زده. دستش رو بگیرید و بگید به دستش میاد. "همین" خیلی کوتاه.
    اگه اضافه وزنش هنوزم هست با مهربونی تشویقش کنید که وزنش رو کم کنه.
    امشب پیشنهاد بدید که به جای چای گل گاوزبان دم کنید و بخورید.
    یکم شاد و شنگول تر باشید.
    یکم دنبالش راه بیفتید و بگید چه کاری میتونم بکنم که کارات یکم زودتر تموم بشه و یکم بیای پیش من بشینی

خیلی طولانی شد ببخشید. ولی رو یه چیز تاکید میکنم. "آرامش داشته باشید و مثل یه مرد مقتدر موضوع رو از بالا نگاه کنید"

5. 6 کاربر از پست مفید مو فرفری تشکرکرده اند .

Amir_23 (چهارشنبه 26 شهریور 93), elham.e (چهارشنبه 26 شهریور 93), Somebody20 (چهارشنبه 26 شهریور 93), کاغذ بی خط (پنجشنبه 03 مهر 93), واحد (پنجشنبه 24 مهر 93), شیدا. (چهارشنبه 26 شهریور 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 06 تیر 97 [ 03:25]
    سطح
    41
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 102
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    472

تشکرشده 247 در 75 پست

Array
    یه زن مثل گل بهاری می مونه "المرأة ریحانة لیست بقهرمانه" که معنی قهرمان اینجاپیشکاروخدمتکاراست
    شمامردان ببخشیدهاولی اصلا نمی توانیددرد زایمان زنهایتان راتصورکنیدچه برسه که بخواهیداورادرک کنید وسختی طاقتفرسای بچه داری را
    آقای محترم
    خانمتان درشرایط سختی است کمی درکش کنید
    اگرمی توانیدبرایش خدمتکاربگیریدیاپرستاربچه تاکمکش کنداگرپولش نیست خودتان گاهی بچه رایکی دوساعت ببریدبیرون باورکنیدزنتان عاشقتان می شود

7. کاربر روبرو از پست مفید سرگشته دوست تشکرکرده است .

واحد (پنجشنبه 24 مهر 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 01 اردیبهشت 97 [ 02:14]
    سطح
    81
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,578

تشکرشده 5,967 در 1,568 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    احتمال دارد همسرتان دچار افسردگی در دوران بارداری و افسردگی بعد از بارداری شده باشند. این عکس العمل ها که می گویید بعد از بارداریش زیادتر شده، به نظرم می تواند از افسردگی بعد از بارداری که بین زنان شایع هست باشد و البته تقارنش با سن 30 سالگی ( سندرم 30 سالگی خانمها ).
    هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
    و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند

9. 3 کاربر از پست مفید deljoo_deltang تشکرکرده اند .

Somebody20 (چهارشنبه 26 شهریور 93), واحد (پنجشنبه 24 مهر 93), شیدا. (چهارشنبه 26 شهریور 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 اسفند 93 [ 02:11]
    سطح
    22
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    100

تشکرشده 352 در 135 پست

Array
    سلام ، آیا توو کارای خونتون به همسرت کمک میکنی؟

اینجوری که من متوجه شدم شما صبح تا شب سرکاری و همه زحمتا گردن خانومته، وقتی خونه میاین چی؟ گوشه ای از کارها رو میگیرین؟ بهش کمک میکنین؟ مثلا میگین چقدرررر کارات توو خونه سخته و من درکت میکنم؟

وقتای که میاین خونه یه کم بچتون رو سرگرم کنین ، سهم خودتون رو ادا کنید ، ایشون خستس به نظرم ، نیاز به تقدیر و تشکر داره...
    ویرایش توسط سپیده ی تاریک : چهارشنبه 26 شهریور 93 در ساعت 21:30

11. 3 کاربر از پست مفید سپیده ی تاریک تشکرکرده اند .

واحد (پنجشنبه 24 مهر 93), سرگشته دوست (پنجشنبه 27 شهریور 93), شیدا. (چهارشنبه 26 شهریور 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 اسفند 03 [ 16:38]
    سطح
    80
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 54.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    835

تشکرشده 424 در 189 پست

Array
    سلام دوست عزیز.

ازین فرصت استفاده کنید. به حرفای این همه خانوم که تو تاپیکتون هستن و میتونن حرف دل خانومتون رو به گوشتون برسونن گوش کنید .

همه خانومها یه نیاز اساسی دارن که هیچوقت تموم نمیشه:
    نیاز به توجه
    ببینیدش.بهش محبت کنید.محبت کلامی.نوازشش کنید.
    تو یه جمعای سه نفره.جایی که خونواده سه نفرتون رو دارید همسر و فرزندتون رو بغل کنید و بهشون نشون بدید که هیچ کس تو دنیا واستون عزیزتر از اونها نیست.

خب اینکه فک میکنه خونوادتون رو به اون ترجیح میدین:
    من خودم این دردو دارم.
    ولی بگم درمونش این نیست که جدی جدی شوهرم به خاطر من به خونوادش پشت کنه.
    همین که در کلامتون حقو به ما بدین بسه.
    همین که در ظاهر ناراحتی ما از ناراحتی هرکسی حتی خونوادتون براتون مهمتر باشه ما ارضا میشیم.
    هر زنی دوست داره اولویت زندگی شوهرش باشه.خب چی میشه اینو بهش ثابت کنین که از هر کسی تو زندگیتون واستون مهمتره.

اینکه از 4دیواری خسته شده و زندگیش تکراریه:
    یکم خلاقیت به خرج بدین و خوشحالش کنین.به بهونه های مختلف خوشحاش کنین.سورپرایزش کنین.
    کارایی کنین که قبلا نمیکردین.
    حتما هم لازم نیست پولی خرج شه.ما زنا خشک و خالیم میتونیم ذوق مرگ شیم.
    این تاپیکو بخونید.حتما حتما حتما:
    http://www.hamdardi.net/thread-20196.html

وقتی خوندینش میفهمین ما زنها چقد حساس و احساساتیم.
    اونوقت به جای اینکه ازش متنفر باشین تازه حرف دلش رو میفهمین .

پست مو فرفری عالیه.خیلی بهش دقت کنید.خیلی خوب گفته چیکار کنید.
    کاشکی همه شوهرا بودن و میخوندنش

يا راهي خواهم يافت
    يا راهي خواهم ساخت
    ویرایش توسط Somebody20 : چهارشنبه 26 شهریور 93 در ساعت 23:55

13. 3 کاربر از پست مفید Somebody20 تشکرکرده اند .

واحد (پنجشنبه 24 مهر 93), رزا (پنجشنبه 03 مهر 93), شیدا. (پنجشنبه 27 شهریور 93)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamedirani93 نمایش پست ها
    - يك زن وقتي انتظار دارد درك شود و به او توجه شود چرا خودش بچه خودش را درك نمي كند كه ممكن است بدخواب شده و يا كلافه باشد؟
    چرا مردها وقتی تو محل کار با رئیسشون دعواشون می شه می آن خونه و به یه موضوع بیخود تو خونه گیر می دن و داد و بیداد می کنند؟

معمولا آدمها وقتی یه جایی زورشون نرسه، سر ضعیف تر از خودشون تلافی می کنند. (غلط و غیرانسانیه، اما رایجه)
    همسرتون زورش به شما نمی رسه. نمی تونه حرفش را به شما بفهمونه، یه جایی باید این انرژی منفی تخلیه بشه دیگه. متاسفانه سهم اون کوچولو می شه.

به همسرت محبت کن. باهاش حرف بزن. شب که بچه خوابش می بره، بهش بگو یه لیوان چای بیاره کنار هم بشینید. بگو دلم برات تنگ شده بود.

گفتید راه حل عملی ساده بدیم.
    اگر یکی از اقوام نزدیک و مورد اعتمادتون می تونن بچه را دو سه ساعت نگهداری کنند، به خانمتون پیشنهاد بدین بچه را بهشون بسپارید و دو نفری با هم باشید.
    رستوران برید، پارک برید یا حتی توی خونه با هم باشید و کنار هم فیلم ببینید، حرف بزنید.

(اگر کسی نیست، می تونید با خواهر همسرتون یا خودتون ... برنامه بذارید، یک هفته شما بچه ها را نگهدارید و اونها استراحت کنند، یک هفته اونها. اینطوری یک هفته درمیون یک نصف روز با هم تنها هستید. راستی بچه را جای مطمئن بگذارید، خدای نکرده بچه را آزار ندن و بشه مشکل برای آینده اش )
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا
    ویرایش توسط شیدا. : پنجشنبه 27 شهریور 93 در ساعت 00:06

15. کاربر روبرو از پست مفید شیدا. تشکرکرده است .

Somebody20 (چهارشنبه 26 شهریور 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 15 فروردین 96 [ 13:28]
    سطح
    28
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 44
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 15 در 10 پست

Array
    با سلام و تشكر از همه دوستان
    مدتي است كه سعي در توجه بيشتر مي كنم و توصيه هاي دوستان را اجرا مي كنم كه حتي به من مي گويد نكنه پيش مشاور رفتي . . چند روزي بعد از دعواي كذايي بهتر شده بود و سعي مي كرد پرخاشگري نكند اما 2 روز بيشتر دوام نداشت . روز سالگرد ازدواجمان هديه اي برايش تهيه كردم و رفتم خانه بسيار اخم آلورد برخورد كرد گفتم امروز كاري كردم كه از من ناراحتي ؟ گفت نه يادم به حرف 5 سال پيشت افتادم و ناراحت شدم .
    برادر دانشجويي در شهرستان دارم برايش مشكلي پيش آمده بود زنگ زد به من و در حد يك مشورت . داد همسرم بلند شد كه چرا مشكلشان را پيش تو مطر ح مي كنند ؟ با آنكه خانه والدينم نزديك ماست و بارها از كنار خانه آنها رد شدم و بيكار بودم و همسرم هم خانه نبوده آما نميتوانم سري به آنها بزنم .
    در اين 5 سال هرگز تنها به خانه والدينم نرفته ام و اگز شماره آنها را روي گوشيم ببيند قشقرق به پا مي كند . اگرچه خودش هم بارها اعتراف كرده كه خانواده ات خيلي احترام مرا دارند و كوچكترين بدي آزآنها نديده ام.
    در اين 2-3 روزي كه ظاهرا خوب بوديم اين رفتارها هم از ديدم:
    - با ديدن يك زوج خندان بر مي آشوبد كه چرا تو مثل شوهره نيستي و مدام مي گويد شوهر فلاني اين كار را كرد و تو نكردي تو به برادر كوچك من احترام نگذاشتي چون احوالپرسي ات گرم نبود . تو بد غذا مي خوري . تو بد رانندگي مي كني . تو پير هستي اما من به
    توصيه دوستان ادامه مي دهم تا كي تحملم طاق شود ؟

- - - Updated - - -

با سلام و تشكر از همه دوستان
    مدتي است كه سعي در توجه بيشتر مي كنم و توصيه هاي دوستان را اجرا مي كنم كه حتي به من مي گويد نكنه پيش مشاور رفتي . . چند روزي بعد از دعواي كذايي بهتر شده بود و سعي مي كرد پرخاشگري نكند اما 2 روز بيشتر دوام نداشت . روز سالگرد ازدواجمان هديه اي برايش تهيه كردم و رفتم خانه بسيار اخم آلورد برخورد كرد گفتم امروز كاري كردم كه از من ناراحتي ؟ گفت نه يادم به حرف 5 سال پيشت افتادم و ناراحت شدم .
    برادر دانشجويي در شهرستان دارم برايش مشكلي پيش آمده بود زنگ زد به من و در حد يك مشورت . داد همسرم بلند شد كه چرا مشكلشان را پيش تو مطر ح مي كنند ؟ با آنكه خانه والدينم نزديك ماست و بارها از كنار خانه آنها رد شدم و بيكار بودم و همسرم هم خانه نبوده آما نميتوانم سري به آنها بزنم .
    در اين 5 سال هرگز تنها به خانه والدينم نرفته ام و اگز شماره آنها را روي گوشيم ببيند قشقرق به پا مي كند . اگرچه خودش هم بارها اعتراف كرده كه خانواده ات خيلي احترام مرا دارند و كوچكترين بدي آزآنها نديده ام.
    در اين 2-3 روزي كه ظاهرا خوب بوديم اين رفتارها هم از ديدم:
    - با ديدن يك زوج خندان بر مي آشوبد كه چرا تو مثل شوهره نيستي و مدام مي گويد شوهر فلاني اين كار را كرد و تو نكردي تو به برادر كوچك من احترام نگذاشتي چون احوالپرسي ات گرم نبود . تو بد غذا مي خوري . تو بد رانندگي مي كني . تو پير هستي اما من به
    توصيه دوستان ادامه مي دهم تا كي تحملم طاق شود ؟

17. 2 کاربر از پست مفید hamedirani93 تشکرکرده اند .

Somebody20 (پنجشنبه 03 مهر 93), شیدا. (یکشنبه 06 مهر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 08 خرداد 95 [ 23:23]
    سطح
    51
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 134
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    2,079

تشکرشده 1,505 در 452 پست

Array
    همسر شما رابطه اش با خانوادش چطوره؟

با دوستی یا کسی ارتباط نداره که همسرشما ازش تاثیر بگیره؟؟

19. کاربر روبرو از پست مفید رزا تشکرکرده است .

شیدا. (یکشنبه 06 مهر 93)

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)