نوشته اصلی توسط
tanhaei
(( قبل از هر چیز بگم که همسر سابق بنده
به یک آقایی که یه بچه دختر 4-5 ساله داره و حضانت ش
کامل با اون آقا هست و با خودش زندگی میکنه ، شوهر کرده ))
خلاصه این هفته همین کار را کردم و پریروز یعنی پنجشنبه
بعد از کارم رفتم دنبال بچه م و اومدیم خونه
بعدازظهر این بچه شروع کرد به اینکه بگه بابا شوهر مامان برای مامان گوشی
خریده - براش فلان چیز خریده و .....
.
.
.
.
.
چرا این حرف هاش نمیبینی که میگه :
مامان م بچه دختر این آقا را حمام میبره
این دختر میره دستشویی مامان م میره میشوره دش
شب ها براش قصه میگه
غذا دهن ش میزاره
لباس هاش عوض میکنه
موهاش میبنده
چرا این مورد ها را نمیبینی ؟؟؟؟؟
1- اگر جای خانواده اون آقا بودم که درخواست تحقیق کردند، از حواشی این رابطه یه چیزایی دستم می اومد.
اون آقا اگر می بینه در یک رابطه غیررسمی، خانم داره اینطور عمل می کنه،
تا حدودی باید دستش بیاد که با چه خانمی داره ازدواج می کنه.
منظورم این نیست که خانم مشکل اخلاقی داره.
اما یه حریمهایی براش تعریف نشده است.
زنی که رابطه ای تا این حد نزدیک برقرار می کنه و پسر هفت هشت ساله اش هم در جریان کامل این مسائل هست، برای من (شیدا.) به شخصه مشکل دار محسوب می شه. مادر بودن با خودش یک سری محدودیت ها می آره که شاید یک زن تنها اگر رعایت نکنه، مهم نیست.
مادری که به این راحتی پسرش را با مردهای مختلف آشنا می کنه، مرد مقابل هم باید بدونه با کی طرفه !!
(ببخشید اگر ارزشهای شخصی من با شما متفاوته. از دید خودم دارم می نویسم. اگر همسر سابق شما بدون ازدواج رسمی، مردی را تا این حد وارد زندگی خودش و پسرش می کنه، معلومه چیزی تغییر نکرده )
2- بدون در نظر گرفتن سایر شرایط
به شخصه اگر در چنین شرایطی باشم (به جای اون آقا)
دوست دارم طرف مقابل بهم یا راستش را بگه، یا بگه به دلایلی نمی تونم جواب سوالتون را بدم. اونوقت من می رم از منابع دیگه (مشاوره، دقت بیشتر و ... ) دنبال جواب سوالم می گردم.
به نظر من خانم سابق شما اصلا عوض نشدن.
ولی شاید اون مرد هم، مناسب همچین همسری باشه. با توجه به نوع رابطه ای که انتخاب کرده.
شما فقط کاری که درسته انجام بدین. چیزی که تا همیشه بدونی کارت درست بوده. بقیه اش به خودشون مربوطه.
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
ویرایش توسط شیدا. : دوشنبه 11 اسفند 93 در ساعت 14:14
علاقه مندی ها (Bookmarks)