من اميدوارم اين تاپيك حذف نشه چون خودش يه بحث روانشناسيه. خب شايد اون افرادي كه اين كار رو انجام ميدن، واقعا نيان به صورت مستقيم مشكلشون رو مطرح كنن و اينجا يه تاپيكي ميشه براي حل مشكلشون! البته فكر مي كنم نياز به يه متخصص داشته باشه واقعا چون من به شخصه راه حل خاصي به ذهنم نمي رسه ...
از طرف ديگه همون طور كه جناب ام.رضا٩١ گفتن مي تونه باعث بشه براي ساير اعضا هم يك سري پيشرفت ها و آگاهي هايي اتفاق بيوفته! الان مثلا جداي اين بحثايي كه جناب رضا داشتن من به يه مشكل تو خودم هم رسيدم! نمي دونم براتون پيش اومده يه وقتايي بازي كامپيوتري زياد انجام ميدين بعد كه سرتون رو مي گيرين بالا همه محيط رو مثل اون بازي مي بينين؟! الان اين چند روز من انقدر تاپيكاي عجيب غريب و غير واقعي خوندم كه سرمو مي گيرم بالا با اطرافيانم مي خوام حرف بزنم مي گم اين آدم واقعيه!![]()
اگه دقت كنين توي تمام اين تاپيك ها يه نقطه مشتركه و اون هم اينكه فردي به تصوير كشيده ميشه كه پر از مشكلات لاينحله، همه اين مشكلات توي همين يك فرد جمع شده و اصرار خاصي وجود داره كه به اطرافيان ثابت كنه من يه آدم مفلوكم كه هيچ راه نجاتي توي دنيا براي من وجود نداره كه فكر مي كنم اين تا حد زيادي به شخصيت اصلي نويسنده نزديك باشه. از طرف ديگه اين فرد به هييييييييچ كدوم از راهنمايي ها عمل نمي كنه و در عين حال اصرار داره كه ثابت كنه علم رواشناسي و مشاوره هيچ كمكي نمي كنه. اگه دقت كنين اكثرا چندين بار به مشاور مراجعه كردن! و اصرار شديدي دارن كه من از مشاور بهتر متوجه ميشم چون تحصيلاتم فلانه! كه اين هم مي تونه به علت ضربه اي باشه كه احتمالا اين فرد قبلا توي زندگيش خورده و مقصر رو يه فرد روانشناس ميدونه!
از طرف ديگه توي تاپيك هايي كه كمي به سمت بحث ميرن، اگه دقت كرده باشين به محض آفلاين شدن يك آيدي، آيدي ديگري شروع به فعاليت مي كنه كه دقيقا با همون روند و رفتار نفر قبل، شروع به تاييد رفتار و صحبت هاي نفر قبلي مي كنه! و خب اين عمل بيشتر به خاطر اينه كه اون فرد توي ناخودآگاهش تصور مي كنه حق ترين حرف رو ميزنه و منتها اينجا هيچ فردي وجود نداره كه ازش طرفداري كنه پس خودش به صورت خودجوش اين بار رو به دوش مي كشه! نميدونم اين افراد دقيقا با افراد قبلي يكي هستن يا نه و ممكنه دو دسته جدا باشن. شايد هم بهترين راه حلش همين باشه كه مسئولين در پيش گرفتن: بستن سايت ها جنجالي.
به هر حال يه مسئله به صورت كلي در همه اينها مشتركه و اون عدم احترام به قوانين تالار و قوانين محيطي كه واردش شدنه. كه خب اينها هم مي تونه نشونه هايي از جامعه ستيزي باشه. كه تصور نمي كنم از طريق اين سيستم مجازي قابل درمان باشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)