به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 23
    عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 آبان 88 [ 16:20]
    سطح
    39
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 44
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 4 در 2 پست

Array

RE: چادر حجاب برتر ؟

جناب اقای بهاری
    قابل توجه شما من گفتم حیوانات درنده نگفتم جوون های مملکت و همین طور هموطن هام. من فوق العاده هوطنانم رو دوست دارم ونه خودم و نه به دیگران اجازه توهین به اونها رو نمیدم خودتون هم خوب میدونید منظورم چه کسانی بود
    برلی جوونای مملکت ما که چادری باشی یا نباشی که فرقی نداره اون ها کاره خودشونو میکنن چه بسا که به چادری ها به خاطر پوششون بیشتر هم گیر بدن و در مورد موضوع مطرح شده
    من هم چادری بودم هم مانتویی اینجا مسئله چادر یا حجاب اگر چادر هست که من اینو قبول ندارم اگر کسی چادری باشه یعنی حجاب بهتری نسبت به یه خانوم مانتویی داره من خودم چه چادری هایی رو دیدم که از یک انسان برهنه بیشتر جلب توجه کردن وچه خانوم هایی مانتویی دیدم که به قدری زیبا حجاب داشتن که از چادر هم بهتر بود
    ولی اگر منظورتون حجاب باشه وب بحث کاملا فرق میکنه خوب چون چادر کاملا بدن رو می پوشونه البته بگم منظورم چادر ساده است خوب معلومه که نسبت به مانتو های حالا بسیار پوشیده تر و کامل تره
    البته من حرف پونه خانوم رو کاملا تایید میکنم

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 31 خرداد 91 [ 10:54]
    سطح
    82
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 244
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,060

تشکرشده 3,145 در 958 پست

Array

من نمی دونم چرا مسائلی که مربوط به خانمها میشه انقدر مورد توجه قرار می گیره، چرا کسی در مورد پوشش آقایون بحث نمی کنه؟ حجاب فقط مختص خانمها نیست، کاش وقتی ذهنمون رو درگیر ظواهر می کنیم کمی هم به باطن هر چیز فکر کنیم. من که واقعا برام عجیبه مخصوصا وقتی می بینم چند نفر دور هم جمع شدن و در مورد پوشش خانمها با هم بحث می کنن، همونطور که شاید در مورد وسایل شخصیشون نظر می دن!! طوری در مورد رعایت حقوق خانمها بحث می کنن که انگار دارن لطف می کنن و به یه سری موجودات عجیب حق زندگی دادن!! یعنی واقعا هیچ مشکل دیگه ای به جز حجاب خانمها وجود نداره؟؟؟ فقط همین یکی مونده که اگه خدا بخواد و حل بشه بدون غم و غصه و مشکل و دغدغه به دیار باقی می شتابیم!

در ضمن در مورد مسئله حجاب در این تایپیک حجاب بحث شده.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 17 شهریور 91 [ 18:32]
    سطح
    55
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 11
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    157

تشکرشده 160 در 86 پست

Array

کاش علما و به ظاهر محققین دینیه ما که به شکر یزدان پاک عددشون رو به فزونیه کمی به جای بحث و برسی و اشاعه ی امور ظاهری و فاصله ی نماز گذار و شرایط نماز گذار و لباس ...
    کمی هم به اصول می پرداختند
    کمی هم توجه به فرق جامعه ی امروز ودیروز می کردند
    کمی هم سرک به بقیه ی علوم و شرایط جدید ایجاد شده میزدند
    کمی هم در مورد فرق شیعه علوی که اجازه ی فعالیت 5 ساله ی نصفه و نیمه رو(از 1300 سال پیش تا این لحظه ی بقض آلود اکنون ) بهش ندادن صحبت میکردن،

خوارج کیا بودن؟
    یه نگاهی به خودمون بندازیم،
    اون قرآن های بسته شده بر سر نیزه
    چه پیامی رو برامون به ارمفان آورده؟...
    وای به من که هنوز اندر خم یک کوچه ام.

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 28 اردیبهشت 88 [ 15:20]
    سطح
    40
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    دستاوردها:
    تشکرها
    140

تشکرشده 143 در 53 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط mohajer
    کاش علما و به ظاهر محققین دینیه ما که به شکر یزدان پاک عددشون رو به فزونیه کمی به جای بحث و برسی و اشاعه ی امور ظاهری و فاصله ی نماز گذار و شرایط نماز گذار و لباس ...
    کمی هم به اصول می پرداختند
    کمی هم توجه به فرق جامعه ی امروز ودیروز می کردند
    کمی هم سرک به بقیه ی علوم و شرایط جدید ایجاد شده میزدند
    کمی هم در مورد فرق شیعه علوی که اجازه ی فعالیت 5 ساله ی نصفه و نیمه رو(از 1300 سال پیش تا این لحظه ی بقض آلود اکنون ) بهش ندادن صحبت میکردن،

خوارج کیا بودن؟
    یه نگاهی به خودمون بندازیم،
    اون قرآن های بسته شده بر سر نیزه
    چه پیامی رو برامون به ارمفان آورده؟...
    وای به من که هنوز اندر خم یک کوچه ام.
    آفرین مهاجر !

موافقم !

(کاش این دکمه ی سپاس _تشکر درست میشد تا ما مجبور نشیم با این پست های کوتاه جهت تشکر یا اعلام موافقت تاپیک ها رو شلوغ کنیم)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    چهارشنبه 21 مرداد 05 [ 15:12]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

تشکرشده 37,362 در 7,160 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

سلام دوستان
    ببخشید، این پست من صرفا حالت شكلی دارد و در مورد محتوای این موضوع نیست.
    چون در موضوعات مختلف (مخصوصا اگر تم مذهبی یا اجتماعی داشته) ، زیاد به چشم می خورد كه موضوع به سادگی مسیرش عوض می شود. یعنی وقتی فردی روی عنوان موضوع كلیك می كند و وارد می شود بعد از چندین پست ، به پستهایی بر می خوردكه خارج از موضوع هست.
    ما مرتب تذكر دادیم. در اینگونه موارد افراد می توانند موضوع موازی با عنوان درخواستی خود ایجاد كنند.
    شاهد مثال ما همین پست هست.
    عنوان موضوع: چادر حجاب برتر؟
    واگر هنگام مطالعه عنوان موضوع به علامت سئوال هم توجه شود، مشخص می شودكه پستهای زیادی می توان در رد یا قبول یا دلایل آن و نقطه نظرات مرتبط ارائه داد.
    لیكن حجاب آقایون، مسائل دیگر مذهبی و ....، موجب تحریف این موضوع می شوند. و جالب است كه افراد جدید نیز مرتبط با آخرین پست موضوع، مطالب را ادامه می دهند و اصلا توجه نمی كنند كه اصل موضوع چیست؟
    (اگرچه پرداختن به سایر موارد مثل حجاب آقایون بسیار شاید مهمتر باشد،‌لیكن اینها موضوعات دیگری دارد یا باید برایش ایجاد شود)

ما موضوع بسیار بلندی داریم به نام حجاب ( آدرسش اینه: http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=358&page=1 )كه بسیاری از این مطالب در خصوص حجاب آقایان در آنجا هم مطرح شده است و اتفاقا خود من در پستی كه آنجا گذاشتم این مسئله را مورد تاكید قرار داده ام.(مثل این پست: http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=358&pid=22312#pid22312 )

لیكن این موضوع عنوان دیگری دارد و در واقع صرفا روی نوعی از حجاب به نام چادر متمركز است. پس لطفا توجه فرمائید تا با توجه به عنوان موضوع ، پست ارسال كنیم.
    نكته بعدی هم اینست كه اینگونه موضوعات اگر با احساسات و خطاب قرار دادن شخصیت افراد دیگر باشد ، موجب برانگیختگی دیگران شده و كمتر به نتیجه می رسد. لذا به جای بحث های احساسی با قلمی محترمانه به محتوا بپردازیم.

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 31 خرداد 91 [ 10:54]
    سطح
    82
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 244
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,060

تشکرشده 3,145 در 958 پست

Array

آقای مدیر فرمایش شما درسته، اما منظور من این نبود که در مورد حجاب آقایون بحث بشه، فقط ناراحتی من از اینه که چرا باید مسائل ظاهری انقدر همه چیز رو تحت الشعاع قرار بده که از باطن دور بمونیم، در همین تالار در مورد ظاهر خانمها در چند تایپیک بحث شده، یعنی یه خانم فقط با ظاهرش شناخته میشه؟ یعنی انقدر دغدغه ی مهمیه که اگه بهش نپردازیم همه چیز زیرورو میشه؟ من فکر می کنم ارزش خانمها بیشتر از عروسکه که هر طور خواستیم در موردشون بحث کنیم و قدرت انتخاب و اختیار اونها رو زیر سوال ببریم.
    در مورد حجاب برتر هم به نظر من هر کسی که وارد جامعه میشه در هر جای دنیا، با حجاب برتری که بهش معتقده ظاهر میشه، که اگه غیراز این کار رو بکنه اشتباه کرده، یعنی کسی که فکر می کنه حجاب برتر چادره اگه بدون چادر وارد جامعه بشه اشتباه کرده و کسی که فکر می کنه حجاب برتر مانتو، اگه با بلیزشلوار بیاد بیرون اشتباه کرده و ... همه انسانها برای خودشون بهترینها رو می خوان و این بهترین ها رو اعتقادشون مشخص می کنه، این جور موضوعات که مربوط به اعتقادات هر فردیه فقط باعث بحث و کشمکش میشه، ما در جایی حضور داریم که هیچ کدوم به هیچ وجه ظاهر همدیگه رو نمی بینیم برای همین راحت در کنار هم صحبت می کنیم و همدیگه رو مثل هم می بینیم چه دلیلی داره که توی این فضا باز خودمون رو درگیر ظاهر کنیم؟؟؟؟؟؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 05 بهمن 87 [ 19:18]
    سطح
    38
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 24
    دستاوردها:
    تشکرها
    9

تشکرشده 11 در 7 پست

Array

بسم الله الرحمن الرحیم ‏
    بحث چادر حجاب برتر ؟ ‏
    شاید این بحث برای اشخاصی خوشایند نبود و ناراحت کننده شد اما من نه قصد جسارت به دوستان گرامی رو داشتم و نه انکه قصد ‏داشتم دوستان رو مجبور کنم تا این بحث رو به اجبار بپذیرند . این سخن نه کلام من است و نه کلام شخص دیگری ‏کلام قران است . ‏
    قرآن مجید خطاب به پیامبرش فرمود: "به زنان و دختران خود و زنان مؤمنان بگو که: خویشتن را با "جلباب" بپوشند که این کار ‏برای این که به عفت شناخته میشوند و از تعرض محفوظ میمانند، برای آنان بهتر است".‏
    ‏(1) احزاب (33) آیه 59.
    بعضی از مفسّران جلباب را پوششی فراگیر معنا کرده‏اند که از بالای سر تا پایین پا را میپوشاند و چیزی در حدود اندازه چادر ‏است.‏
    ‏(2) ر.ک: علامه طباطبایی، المیزان؛ شیخ طوسی، تفسیر تبیان.‏
    ‏ البته دیدگاه دیگر جلباب را پوشش تا زانو‏
    ‏(3) المصباح المنیر، ریشه جلب.‏
    ‏ و دیدگاه سوم جلباب را مقنعه میداند.‏
    ‏(4) راغب اصفهانی، مفردات، ریشه جلب .
    بر اساس دیدگاه اوّل میتوان گفت: قرآن از چادر یا چیزی مانند آن که تمام بدن را بپوشاند، به عنوان حجاب برتر نام برده است. ‏
    پس این حرف یک شخص عادی نیست کلام قران است . و البته من این موضوع را کاملا قبول دارم که چادر حجاب برتر است .
    ‏اما من فقط یک پست باز کردم و دوست داشتم دوستان نظر خودشون رو بگن بحث جبهه گرفتن در مقابل هم نبود فقط می ‏خواستم هر کسی نظر شخصی خودش رو اعلام کنه . البته نکته مهم تر این که استفاده از چادرهای پوشیده و کامل نه چادرهایی ‏که در حال حاضر مد شده . چون گاهی اوقات از واژه چادر سو استفاده می شه بعضی ها به عنوان اینکه چادر سر می کنند خیلی بد لباس می پوشند و چادرهای حریر سر می کنند بنده به شخصا اینگونه چادر ها رو هم قبول ندارم . ‏
    از تمام دوستان به خاطر نظراتشون متشکرم ‏

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 24 مهر 89 [ 07:59]
    سطح
    36
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 64
    دستاوردها:
    تشکرها
    4

تشکرشده 4 در 2 پست

Array

کلا حجاب چیز مزخرفیه چه چادرش چه مانتوش چه ...
    وقتی به ما میگن حیوان درنده دیگه معلومه چرا چادر میپوشن

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 05 بهمن 87 [ 19:18]
    سطح
    38
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 24
    دستاوردها:
    تشکرها
    9

تشکرشده 11 در 7 پست

Array

دوست گرامی سلام
    من منظور شما رو از حیوان درنده متوجه نشدم مگر حیوان ها خودشون رو می پوشونند و ... می شه بیشتر توضیح بدی .

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 آبان 88 [ 16:20]
    سطح
    39
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 44
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 4 در 2 پست

Array

ایشون منظورشون به صحبت بنده بوده بذارید جوابشونم خودم بدم
    ببخشید شما مگه از دسته انسان های فاسد این جامعه هستید که این حرف منو به خودتون گرفتید
    شما خودتون خوب می دونید منظوره من چه ادمایی بود اگر شما هم به چشم گرگ که به بره نگاه میکنه به دخترا نگاه میکنید شما از یک حیوون درنده هم بد ترید اگر نه پس چرا از این که من این صفت رو به این دسته از ادما دادم ناراحت میشید من قبلا گفتم منظورم به همهی پسرا نبوده نمی دونم چرا پسرای ما فقط اولین کلمه رو که شنیدن دیگه خودشون قضاوت می کنن من گفتم بازم میگم من منظورم به ادم های فاسد این جامعه بود نه پسرا
    گفتم پسرای جامعه ما که به چادر و مانتو کار ندارن اونا کاره خودشونو میکنن حالا هر جور که دوست دارید حرف منو برداشت کنید

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)