نوشته اصلی توسط
takamol
سیما جان از راهنمایی دوستانه و منطقیت ممنونم ولی این که تا حالا با هیچ کس ارتباط نداشتم ادعا نیست . یه حقیقته .
قبول دارم که دو نفر میتونن سالم رابطه داشته باشن .من به هر حال توی این اجتماع گشتم همکلاسی و همکارای مرد زیادی رو داشتم اما این یکی به دلم نشست چی کار کنم !؟شد دیگه .دوباره میگم من فقط به اون به عنوان یه دوست مثه دوستای هم جنس خودم نگاه میکردم .اون با رفتار احساسیش منو به فکر انداخت . بعدشم من مطالعه زیادی در مورد مردا و طرز برخورد با اونا داشتم راحت می تونم با هاشون ارتباط برقرار کنم فقط تا حالا هیچکدوم رو به غیر این مورد نتونستن تو دلم جا باز کنن در ضمن روابط ما طوریه که حتی همدیگرو به اسم کوچیک صدا نمیزنیم چه برسه به مسائل دیگه .عزیزم چطور میتونم باهاش رابطمو حفظ کنم و از طرفی اگه یه موقع این رابطه قطع شد چطور خودمو از غرق شدن نجات بدم؟؟؟تو راست میگه شکست برای یه آدم مغرور که داره ازدوری کسی که دوسش داره میمیره ولی جسارت اینو نداره که بهش بگه میترسه از طرف اون پس زده شه و اونو برای همیشه از دست بده خوشحالم که حداقل تو تا حدودی منو شناختی .حتی بعضی وقتا با اینکه خیلی دلم براش تنگ میشه حاضر نیستم یه پیام براش بفرستم چون دوست ندارم قبل از اینکه اون مستقیم به من ابراز علاقه کنه من پا پیش بزارمو خودمو دلباختش نشون بدم کاش اینطور نبودم . ما هر سه چهار روز یک با به هم پیام میدیم فقط و فقط اینه رابطه ی عاشقانه ما حتما خندتون گرفت آره؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)