به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 16 , از مجموع 16
    عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 24 بهمن 96 [ 20:44]
    سطح
    14
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    1

تشکرشده 34 در 17 پست

Array
    اگر حرفهايى كه زدين بدون اغراق باشه. يا بايد برخورد خيلي جديتري داشته باشين، يا در نهايت اگر ايشون تصميم به تغيير خودش نگرفت ببهتره كه جدا بشين. زندگى كردن با اين خانم سخته. و بچه دار شدن از ايشون اشتباه محض و جبران ناپذيريه .
    ادمها ازدواج ميكنن كه احساس خوشبختي كنن . نه بدبختي.
    شرايط سخت رو با ادم خوب ميشه تحمل كرد.
    ولي زندگى با چنين ادمي بهترين شرايط هم داشته باشه باز هم به كامتون تلخه.
    زن گرفتين زندگى كنين.
    بچه نوجوان كه از پرورشگاه نياوردين كه بخواين از نو بسازين و تربيتش كنين.

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 03 اردیبهشت 99 [ 17:23]
    سطح
    45
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 160
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    532

تشکرشده 229 در 100 پست

Array
    سلام...
    درسته که زن و شوهر در کنار هم برای زندگی تصمیم میگیرند اما خانم، آرامش خونه و مرد، راهبر زندگی مشترک هست.

این خانم چه بخاطر تربیت نادرست، چه به دلیل رفتارهای نادرست شما، به این نتیجه رسیدن که سکان زندگی باید دست خودشون باشه.
    شما تا وقتی نرم باشی، اتفاق خاصی نمیفته. شعله کم میشه ولی با یک باد، دوباره برافروخته میشه. تا زمانی که یکبار برای همیشه، آب روی آتش نریزی، نمیتونی آرامش پیدا کنی.
    این مسائل رو نمک زندگی تلقی نکن و به راحتی ازشون نگذر. نمک خوبه ولی نه اینکه شور بشه.

برای تغییر توی این مسیر، باید واقعا خود شما تغییر کنید. در رفتار، بیان، اخلاق و ...
    یک شوهر مهربان باشید حتی وقتی با مهربانی درخواستی مطرح کردن، شما بعنوان پاداش، با مهربانی چیزی که نیاز دارن فراهم کنید. ولی به محض اینکه حس کردید موضع خانم به سمت بحث و دعوا تغییر کرد، شما دو برابر تغییر کنید. به هیچ وجه بحث رو ادامه ندید. ادامه دادن بحثی که نتیجش مشخصه، ضعف یک مرده چون چنین بحثی سازنده نیست. فقط شما تموم کننده بحث باشید یعنی حرف و جمله نهایی رو جدی بزنید و محیط رو ترک کنید. بعد هم جمله " هرچه بادا باد" رو در دلتون زمزمه کنید... بگذارید خانم به این باور برسن که هیچ سلاحی قدرتمند تر از مهربانی برای شوهر نیست. آدم ها از روی عادت رفتار میکنن و شما در عادات همسرتون نقش دارید...

3. کاربر روبرو از پست مفید Ramin231 تشکرکرده است .

Quality (یکشنبه 08 بهمن 96)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 28 مرداد 97 [ 16:08]
    سطح
    11
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 2
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    0
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    اول تشکر میکنم که وقت گذاشتید و مطالب من رو خوندید.
    فکر میکنم درست گفتید , فکرش رو که میکنم , در مقابل اشتباهات خانمم خیلی زود کوتاه میام , و زود فراموش میکنم . چون واقعا اینطور هستم و بدی ها خیلی زود از یادم میره , و فکر کنم مشکلم همینه که باعث میشم طرفم دوباره کارشو تکرار کنه , چندین بار سعی کردم جلوی خودم رو بگیرم , اما دلم براش میسوزه , گریه میکنه , ...
    اینقدر زود کار هاش رو بخشیدم که بهم بعضی اوقات میگه , پرنده اسکل .
    الان میبینم همینم واقعا , اینقدر زود کوتاه اومدم و رفتارم رو تغییر ندادم که کارم به اینجا کشیده .
    میخوام به توصیه شما عمل کنم و ازین به بعد بگم بادا باد , هر چی میخواد بشه .
    فقط نمیدونم چطور این روش پیاده کنم و پاش وای سم , چون توی گذشته خیلی خراب کاری کردم . واقعا به خودم و زندگیم ظلم کردم . حس میکنم اینکه فکر میکردم کوتاه بیام انگار دارم فداکاری میکنم غلط بوده و سرپوشی بوده روی ناتوانی خودم توی کنترل زندگیم .
    امیدوارم بتونم تغییر کنم .
    فقط اگر دوستان میتونن کمک کنن , چون واقعا نمیدونم با موضوع دخالت خواهرش چیکار کنم , نمیتونم به اجبار بهش بگم که دیگه با خواهرش قطع ارتباط کنه چون میدونم جواب نمیده , از طرفی هم میدونم که همچنان سایه ی تحریک های اطرافیان مخصوصا خواهرش تو زندگیم باقی میمونه .
    میخوام اگر به طلاق فکر کردم . مطمئن باشم که آخرین راه .

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 12 دی 97 [ 18:42]
    سطح
    28
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 50
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    35

تشکرشده 87 در 38 پست

Array
    جالبه که هر خانمی میاد از فحاشی و پرخاشگری شوهرش مینویسه همه میگن مدارا کن پیگشیری کن و کلی راهکار ارایه میدن که چطور رفتار کنه که همسرش عصبانی نشه و اگر هم فحش خورد سکونت کنه!!! بعد به این اقا خیلی راحت میگن برو طلاقش بده. یک بوم و دو هوا که نمیشه تبعیض تا چه حد؟؟؟
    دوست گرامی به نظر من همسر شما یک نوع اختلال رفتاری دارن که با تغییر رفتار شما درمان نمیشه از نظر من شما هر چقدر بیشتر سخت بگیرید اونو بیشتر تحریک میکنید و به اختلال روانیش بیشتر دامن میزنید و پرخاشگری هاشون رو شدت میبخشید. چیزهایی که شما میگید عکس العمل های یک انسان نرمال نیستن به نظر من یه مشکلی مثل اختلال شخصیت مرزی دارند (گمان میکنم) که حتما باید با کمک روانپزشک یا روانشناس درمان بشن به نظر من شما در وهله اول برید پیش یک روانشناس و حالتهای خانمتون رو توضیح بدید بعد ازشون راهکار بخواهید. همسرتون تغییر مود شدید هم دارند؟ یعنی یا خیلی خوب یا خیلی بد... و اینکه ایا با بقیه هم رفتارشون به همین صورت هست؟ ایا دوستی ها و روابط طولانی مدت و پایدار هم دارند؟

6. 2 کاربر از پست مفید niloofar_aabi تشکرکرده اند .

mercedes62 (شنبه 09 دی 96), ستاره آشنا (یکشنبه 08 بهمن 96)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 17 بهمن 96 [ 10:40]
    سطح
    2
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 48
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class7 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 4 در 3 پست

Array

آفرین، احسنت

نقل قول نوشته اصلی توسط Ramin231 نمایش پست ها
    سلام...
    درسته که زن و شوهر در کنار هم برای زندگی تصمیم میگیرند اما خانم، آرامش خونه و مرد، راهبر زندگی مشترک هست.

این خانم چه بخاطر تربیت نادرست، چه به دلیل رفتارهای نادرست شما، به این نتیجه رسیدن که سکان زندگی باید دست خودشون باشه.
    شما تا وقتی نرم باشی، اتفاق خاصی نمیفته. شعله کم میشه ولی با یک باد، دوباره برافروخته میشه. تا زمانی که یکبار برای همیشه، آب روی آتش نریزی، نمیتونی آرامش پیدا کنی.
    این مسائل رو نمک زندگی تلقی نکن و به راحتی ازشون نگذر. نمک خوبه ولی نه اینکه شور بشه.

برای تغییر توی این مسیر، باید واقعا خود شما تغییر کنید. در رفتار، بیان، اخلاق و ...
    یک شوهر مهربان باشید حتی وقتی با مهربانی درخواستی مطرح کردن، شما بعنوان پاداش، با مهربانی چیزی که نیاز دارن فراهم کنید. ولی به محض اینکه حس کردید موضع خانم به سمت بحث و دعوا تغییر کرد، شما دو برابر تغییر کنید. به هیچ وجه بحث رو ادامه ندید. ادامه دادن بحثی که نتیجش مشخصه، ضعف یک مرده چون چنین بحثی سازنده نیست. فقط شما تموم کننده بحث باشید یعنی حرف و جمله نهایی رو جدی بزنید و محیط رو ترک کنید. بعد هم جمله " هرچه بادا باد" رو در دلتون زمزمه کنید... بگذارید خانم به این باور برسن که هیچ سلاحی قدرتمند تر از مهربانی برای شوهر نیست. آدم ها از روی عادت رفتار میکنن و شما در عادات همسرتون نقش دارید...
    آفرین!!
    خیلی نکات ریز، قشنگ و به نظر مفید بود

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 23 دی 01 [ 08:40]
    سطح
    42
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 78
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    36

تشکرشده 71 در 23 پست

Array
    سلام

1-نکات مثبت همسرتون را میشه نام ببرید؟

2-به لحاظ احساسات چگونه هستند؟ زنانه؟ رفتار پسرانه؟

3-رابطشون با خانواده خودشون چگونه بوده؟ خانواده بهشون محبت کردند.کمبود محبت دارند؟

4-می بخشید احیانا این رفتارهاشون قبل از عادت ماهانه نیست؟ من شنیدم بعضی خانما این طورن! اگه این طوره باید درمان بشن.

5-به لحاظ طب سنتی احتمالا ایشون مزاج صفراوی دارن که اگر تعدیل مزاج بشن بهشون خیلی کمک میشه.
    حتی ممکنه کمبود آهن هم داشته باشن.
    در مورد گیاه بادرنجبویه و خواصش برای آرام کرد اعصاب خانم ها سرچ کنید خوندم دیدم برای خیلیها جواب داده. ر مورد عرق رازیانه دم کرن بابونه همچنین.ممکنه هورمون هاشون هم مشکل داشته باشه.

6-رابطه جنسیتون خوبه؟ تعداد و کیفیت.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)