نوشته اصلی توسط
arah
سلام عزیزم.
*اول اصلاح کنم حاضر رو توی پست قبلیم الان دیدم که غلط نوشتم.
عزیزم من نگفتم بی برو برگرد ایشون رو جواب کن گفتم بستگی به ویژگی های خودت داره حتی اون خانم قبلی رو مثال زدم که وقتی دیده به هیچ وجه نمیتونه کنار بیاد حرفشو زده.
من نگفتم کنار نیومدم گفتم سخت گذشت چون خیلی چیزا رو نداشتم اما من کلا شخصیتی دارم که رودروایسی زیادی دارم یعنی مثلا اگه مهمون میومد عمرا میتونستم بگم مریضم نمیام و خیلی چیزای دیگه.
عزیزم شما داری میگی هنوز نمیدونی این آقا چقد مستقله پس اصلا در این مرحله جواب رد دادن درست نیست. قرار نیست که شما سریع برین عقد کنید که. اتفاقا این موضوع دلیل خوبیه که بیشتر تو میزان صداقت آقا و میزان مستقل بودن شخصیتش دقت کنی.
پیشنهاد من اینه این آقا رو توی همه جوانب بدون وابستگی بشناسی تاپیک قبل منو بخون من با اینکه فاصلم از نامزدم دور بود اما به هرروشی شد سعی کردم بشناسمش و خداروشکر هر شناختی که اون موقع بهش رسیدم بعد ازدواجم همون بود. من خودمم میدونستم زندگی با خانواده همسرم سخت خواهد بود تازه اونموقع که نمیدونستم مادرشوهرم اهل دخالت نیست اما چون با تمام وجود همسرمو با خوب و بد قبول کردم و دیدم مناسب همدیگه هستیم این موردو قبول کردم. حتی من گفتم خواستگارای دیگه رو رد کردم بخاطر این موضوع اما همسرمو نه
عزیزم شما هنوز کامل ایشونو نشناختی و میگی بهترین خواستگاره برداشت من اینه درمورد مسائل مالی و یه سری ویژگی های کلی منظورته که ایشون مناسب ترینه. شما فعلا راه درازی واسه شناخت داری این موردو فعلا تو اولویت نذار منظور من از پست قبلیم این بود اگه میبینی تحت هیچ شرایطی نمیتونی کوتاه بیای و بعد هرچی اذیت بشی زندگیتو خراب میکنی رک حرفتو بزن.
وقتی شما شک داری که کارت عاقلانس یا نه حتما توانایی سازش رو توی خودت میبینی به هر حال هر فردی همه ایده آل های ما رو نداره مهم اینه چقد از معیارهای اصلی رو داره. شما باییید حتما باهم مشاوره ازدواج هم برین. درحال حاضر تمرکز اصلیتو بذار روی شناخت همه جانبه شخصیت آقا. هر ازدواجی هم نیاز به گذشت داره اگه میبینی طرفت خوبه مطمئن باش حاضری هرجا باشه باهاش زندگی کنی
علاقه مندی ها (Bookmarks)