به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 59

موضوع: خواهر همسر

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 30 مرداد 94 [ 18:18]
    سطح
    81
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 156
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    1,211

تشکرشده 1,247 در 437 پست

Array

RE: خواهر همسر

نقل قول نوشته اصلی توسط KimiaSoofi
    sorena_arman نشين واسه خودت بباف
    حساسيتهاي من علت داره. شايد يكي از دلايلش خود همسرم باشه كه الان من اينجوري گارد گرفتم.
    تو اين مدت خيلي سعي كردم تا از حالت موضع گرفتن خارج بشم و عادي شدم. حالا حتي وقتي بيرون مي رم چيزي مي بينم بي دليل براش مي خرم.
    اما اينكه بيام محبت كنم باهاش بخوام گرم بگيرم و اينا نه تنها با اون با كس ديگه هم نمي تونم. آخه بابا من با بجه اي كه 115-16 سال ازم كوچيكتره چه حرفي دارم.
    بعدشم رابطه خواهر و برداري سر جاش. هر چيزي يه حدو مرزي داره. اين چه حركتي كه همسر من جلوي من دراز بكشه خواهرشم بغل دستش بخوابه دست همسرمو نوازش كنه؟؟؟؟؟ يا 3 تايي جايي هستيم اين دو تا در گوشي حرف بزنن. يا زماني كه يك شب خونه ما مهمونه همسرم تخت خواب مارو براي خواب به خواهرش تعارف كنه. آخرشم جاشو بندازه پايين تخت خودمون.
    شما ها هم زيادي بي انصافانه قضاوت مي كنين
    کیمیا جان شما باید به مرور این مشکل را حل کنید . مساله مهم اینه که نباید خودت و خواهر همسرت و همسرت رو به این مسائل حساس کنی .

بنظر من اول مستقیما از همسرت بخواه که وقتی سه تایی هستید با هم در گوشی صحبت نکنند . چون بهر حال این کار زشتی هست .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 01 بهمن 87 [ 14:06]
    سطح
    35
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 29
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط sorena_arman
    حساسیتهاتون هیچ علتی نداره غیر از حسادت خنده دار بچگانه!! می خوای نظر ندم نمی دم. شما جالبه که چطور به دختری که 15 سال ازتون کوچیکتره حسادت می کنید خدا می دونه."شوهرم تختو بهش تعارف می کنه" می خوای چی کار کنه برای مهمون! بگه برو تو هال بخواب؟!!! دیگه مادرش هم درخواست کرده که بهش محبت کن. دقیقا در سن رشد خواهرش.
    خودتون دارید می گید گریه می کنه بهونه برادرشو می گیره. افسردست! هر مردی که خواهرش رو که یه بچست و به همچین شدتی بهش نیاز داره براش اهمیت قائل نشه بی غیرته(نظر من) غیرت که فقط برای همسر نیست!
    جایی که می تونه کمکش کنه . چی زندگی شما رو تو گوش صحبت کردن یه دختر 14 ساله ازتون گرفته. راجع به شما صحبت نمی کنه!! مطمئن باشید. شاید یک سری مسائل خصوصی هم اونا دارن. نه تنها همسر شما هر کس دیگه ای که خونوادشو ول کنه بچسبه فقط به همسرش!! اوج حماقتو کرده. پسر بزرگ نکردن که به این سرعت همه چیزو فراموش کنه. بله اگر میومدید می گفتید مادر شوهرم زیادی دخالت می کنه یا به من گیر می ده بحث چیز دیگه ای بود. وقتی خودتون هم اقراربه مضحک بودن مشکلتون دارید خدا می دونه دیگه بقیه چی باید فکر کننند. من اگر شما بخواید اظهار نظر نمی کنم. شما می مونید با رابطه ای که روز به روز متوجه می شید اگر ذره ای بخواید اینطوری همسرتون رو جدا کنید از خونوادش اولین کسی که ضرر می کنه خود شمایید. چون همسرتون رو از خودتون هم دور خواهید کرد. یا حق
    بله لطفا شما نظر ندين.
    شما هنوز در اين درك نداريد كه آدم خصوصيترين محل زندگيشو به كسي تعارف نمي كنه.
    ممنون مي شم نظر ندين

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    35
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط digitalman
    نقل قول نوشته اصلی توسط KimiaSoofi
    sorena_arman نشين واسه خودت بباف
    حساسيتهاي من علت داره. شايد يكي از دلايلش خود همسرم باشه كه الان من اينجوري گارد گرفتم.
    تو اين مدت خيلي سعي كردم تا از حالت موضع گرفتن خارج بشم و عادي شدم. حالا حتي وقتي بيرون مي رم چيزي مي بينم بي دليل براش مي خرم.
    اما اينكه بيام محبت كنم باهاش بخوام گرم بگيرم و اينا نه تنها با اون با كس ديگه هم نمي تونم. آخه بابا من با بجه اي كه 115-16 سال ازم كوچيكتره چه حرفي دارم.
    بعدشم رابطه خواهر و برداري سر جاش. هر چيزي يه حدو مرزي داره. اين چه حركتي كه همسر من جلوي من دراز بكشه خواهرشم بغل دستش بخوابه دست همسرمو نوازش كنه؟؟؟؟؟ يا 3 تايي جايي هستيم اين دو تا در گوشي حرف بزنن. يا زماني كه يك شب خونه ما مهمونه همسرم تخت خواب مارو براي خواب به خواهرش تعارف كنه. آخرشم جاشو بندازه پايين تخت خودمون.
    شما ها هم زيادي بي انصافانه قضاوت مي كنين
    کیمیا جان شما باید به مرور این مشکل را حل کنید . مساله مهم اینه که نباید خودت و خواهر همسرت و همسرت رو به این مسائل حساس کنی .

بنظر من اول مستقیما از همسرت بخواه که وقتی سه تایی هستید با هم در گوشی صحبت نکنند . چون بهر حال این کار زشتی هست .
    بله. منم همين كارو كردمو گفتم اگه چيزي هست كه من ندونم، بريد جاي ديگه صحبت كنين ووقتي من نيستم حرف بزنين.
    همسر منم قبول كرد. و يا خواهرش اين حق رو به خودش مي داد كه توي گوشي برادرش بگرده . گمون نكنم چيزهايي كه منو ناراحت مي كرد غير منطقي باشه. و همسرم هم اينو قبول كرده اما حالا اونا بر داشتشون اينه كه محبت همسرم به خواهرش كم شده.همسر من آدمي نيست كه منو به خاطر خانوادش تنها بذاره و يا به خاطر من رفتارهاشو با خانوادش تغيير بده . مگر اينكه منطقي باشه. اشتباهش اي بود كه منو اول حساس كرد. اما الان اونها از من مي خوان كه اين رابطه رو ايجاد كنم. اين براي من خيلي سخته
    اگه بحث حسادت هم بود من بايد به اون خواهرش هم اين حسو مي داشتم. اما اينطور نيست و ما رابطه خوبي داريم.

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 شهریور 89 [ 17:39]
    سطح
    63
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

as u wish
    be cool
    شما شعور درک نظرات مخالف خودتون رو ندارید. اون به یک زن دیگه تعارف نکرده به خواهر کوچولوش تعارف کرده . اون هم از بابت احترام. همون کاری که خواهر من می کنه برای من که برادرش هستم و همسرش هم استقبال می کنه. من سنم می رسه که قبول نکنم و می رم تو هال می خوابم اون دختر کوچولو سنش نمی رسه.
    منتظر همدردی باشید
    "آره حق با شماست. شما درست می گید. همسرتون اشتباه می کنه. به نظر من باید خواهرش رو کمتر لوس کنه و..." ارضا روحی شدید؟

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    63
    دستاوردها:
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

نظری دیگه نمی دم. به قصد همدردی اومدید گویا فقط!!! نه به قصد حل مشکل که یقینا به افکار بچگانه بر می گرده
    خوش باشید

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    35
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

sorena_arman
    مشكل من نه با همدردي حل مي شه نه با جبهه گيريهاي شما. من دنبال آدم منطقيم.كه جواب منطقي بهم بده و راه كار منطقي. شما كمك كرديد؟ كدوم پيغامتون جز توهين كمك بود؟؟؟؟
    شما ها به جاي اينكه كمك كنيد درد آدم رو بيشتر مي كنيد.
    اين اولين و آخرين مشكلي بود كه اينجا مطرح كردم

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    63
    دستاوردها:
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

جواب منطقی رو اگر من هم ندادم خیلی از دوستان دادند به شما!
    شما زیادی حساس شدید. همین. من دارم می گم این قضیه به کانون زندگیتون ضربه نمی زنه. به مرور که این دختر بزرگ شد روابطش با برادرش کم می شه. شما بانوی گرامی از چیزی در هراس هستید و نگران چیزی هستید که واقعا وجود نداره. همسرتون اگر به هر دو خونه متعلق باشه زندگی زیباتری انتظارتون رو می کشه.
    اگر واقعا این آزارتون می ده که خصوصی ترین جای زندگی رو همسرتون به خواهرش تعارف می کنه بهش بگید. ولی سعی نکنید حساس تر بشید. براتون آرزوی موفقیت می کنم. منو ببخشید

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 12 آذر 87 [ 20:50]
    سطح
    35
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

بنظر من هر چیزی حد و مرزی داره و ناراحتی شما از این بابت کاملا منطقیه! تعجب میکنم چرا همه گفتن ایرادی نداره... من فکر میکنم بهتره جلوی خواهرش خیلی به همدیگه محبت نکنید یا شاید بهتر باشه همسرتون خودش بطور منطقی با خواهرش صحبت کنه و توضیح بده که ازدواج یعنی یه مسئولیت بزرگ.بنظر من مسئولیت ایشون نسبت به شما خیلی بیشتره تا نسبت به خواهرش.نمیگم محبتش به خانوادش (یا خواهرش) باید کم شه بلکه بنظر من نوع رابطشون باید تغییر کنه.خوشبختانه همسر شما این موضوع رو قبول کرده پس جای شکرش باقیه...
    سعی کنید خواهرش خیلی به رابطهء شما و همسرتون حساس نشه.وقتی سه تایی باهمید بیشتر با خواهرش صحبت کنید..
    درضمن 14 سالگی اصلا سن کمی نیست.خصوصا برای دخترا.ایشون اصلا بچه نیست...

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 24 دی 88 [ 17:51]
    سطح
    41
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 65
    دستاوردها:
    تشکرها
    15

تشکرشده 17 در 6 پست

Array

سلام کیمیا جون
    sorena _arman اینجا میدون جنگ نیست که بخواهید با کسی جر و بحث کنید و ما هممون اینجا جمع شدیم که بتونیم با هم همدردی کنیم و همدیگر را راهنمایی کنیم نه اینکه بخواهیم دردی روی درد هم بذاریم
    کلا خانم ها نه فقط کیمیا خانم کلا نسبت به این قضایا حساس هستن تنها راه حلش اینه که شما با شوهرت صحبت کنی و خیلی منطقی باهاش در میان بذاری و این حست را جوری بهش بگی که فکر نکنه خیلی حساسیت این موضوع برات زیاده و مطمئننا شوهرت هم تا حالا چون درباره این موضوع واکنشی ازت ندیده و همیشه صبوری به خرج دادی نمیدونه که شما روی این قضیه حساسی و اگر بهش بگی با سیاست زنانه حتما خیلی راحت شوهرت میتونه این موضوع را حل کنه.امیدوارم به زودی زود حل بشه .
    موفق باشید .

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 30 آبان 88 [ 11:45]
    سطح
    81
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 146
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    898

تشکرشده 926 در 486 پست

Array

خانم گرامی شما متأسفانه دنبال این هستید که کسی بیاید و راهکاری پیش پایتان بگذارد تا به مقصود خود که پیش از این تصمیمتان را درباره آن گرفته اید،برسید.این نمی شود.اگر سورنا حرفی زد در همان نوشتار نخستش در این گفتار گونه ای انتقاد به اخلاق ناپسند برخی زنان بوده است و بس.
    شما دچار احساس مالکیت نسبت به شوهر خود شده اید و مسال خصوصی خود را با محبت کردن او به خواهرش اشتباه گرفته اید و البته از این می ترسید که در آینده نیز و در بزرگسالی خواهر کوچک این رابطه تبدیل به دخالت او یا دیگران گردد.
    شوهر شما مال شما نیست و هیچ تعلقی به شما ذاتاً ندارد،بله دقیقاً جریان همین است.همه چیز در این جهان موقتی است.آن دختر در سنی نیست که شما نوازش کردن برادرش یا وارسی موبایلش را از سوی او جدی بگیرید.افزون بر اینها بنده احتمال این را که شما در خانواده مذهبی بار آمده و به برخی امور معمولی انسانها حساس شده اید،بالاست و البته هیچ توطئه ای هم که او مأمور مادرشوهرتان برای سرک کشیدن آنها در زندگی شما باشد در کار نمیست.
    اندکی خویشتندارتر باشید تا همه چیز با بزرگ شدن خواهرش حل شود و تازه اگر خودتان خواهری با شرایط خواهرشوهرتان داشتید،براستی چه می کردید.اگر راهنمایی می خواهید همین است و اگر دنبال تصدیق و گرفتن پاسخ مثبت و آرامش وجدان ظاهری هستید که خوب هیچ،ولی اینجا دنبال این کارها نباشید.همه دوستان به جز دو نفر داریند سخنی یکسان و راهنمایی هماهنگی را به شما می کنند،اگر این را نمی پذیرید به یک روانشناس یا روانکاو یا مشاور مجری خانواده مراجعه نمایید و مشکل خود را مطرح کنید.

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)