RE: پول عامل همه مشکلات
از دو سه هفته بعد از عقدم حتی خیلی وقتا هم پول توی جیب نامزدمم رو میدم
بد نیست این رو هم براتون بگم
برای عید قربان زنجیر گردن طلا برام خریدن که موقع خرید 200 تومن نامزدم پول کم اورد و خودم دادم (600 تومن ایشون دادن) و دیشب (یکشنبه شب) برام عیدی اوردن به جای زنجیر و پیراهنی که خودم به برادرم سفارش خریدش رو داده بودم و از آلمان برام خریده بود یه قواره پارچه چادری برام اوردن (البته نیاوردن دادن دست نامزدم و ایشون خودشون تک و تنها اوردن در صورتیکه رسمشون این نیست) شکایتی نکردم ناراحت هم نبودم گفتن اون زنجیر و لباس رو برای شب یلدا برات میاریم گفتم دستتون درد نکنه راضی به زحمتتون نیستم
ولی خیلی ناراحت شدم برای اینکه نامزد من همیشه دوشنبه و سه شنبه شبا میاد خونه ما و حالا امشب میره خونه خودشون فردا شب هم خونه خودشونه من انتظار پول از خودش و خانوادش ندارم ولی انتظار محبت و احترام دارم حتی خانواده اش با خانواده من صحبت نکردن و اگه نامزدم خودش با مادرش تماس نمی گرفت و گوشی رو به من نمی داد با من هم صحبت نمی کردن
باور کنید اگه می گفتن بابت اومدنشون باید 600 تومن می دادم اصلا ناراحت نمی شدم و این پول رو می دادم ولی نادیده گرفتن من و بی تفاوتی به خودم رو نمی تونم قبول کنم و باهاش کنار بیام دیشب اصلا نخوابیدم به این خاطر که چرا با من اینکار رو کردن یعنی ارزش یه تلفن رو هم نداشتم؟؟؟؟
hypocrite
boredom sets into the boring mind
علاقه مندی ها (Bookmarks)