به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 28 نخستنخست 12345678910111222 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 279

موضوع: اشتباه بزرگ

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 21 اردیبهشت 88 [ 09:28]
    سطح
    46
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    11

تشکرشده 13 در 9 پست

Array

RE: اشتباه بزرگ

افسون عزيز متاسفانه اشكال شما اينه كه رفتي رو پله مقايسه وايسادي و پايين بياي هم نيستي .
    خانم عزيز و خوب خواهشا يه كم از اين لاك مقايسه ات بيرون بيا ، به خدا زنهايي رو مي شناسم كه نه افتاب ديده بودشون نه مهتاب ، پاك و معصوم و هميشه آرزوي داشتن همسري چون همسر شما رو داشتن ، اما ازدواج كردن كه نوكر دست به سينه شوهرشون باشن ، ازدواج كردن كه صبح تا شب زير دست و پايه بيرحمانه همسرشون له بشن و جيك نزنن ، ازدواج كردن كه آرزويه يه عمر دوست داشتن و به دل داشته باشن . ؟؟؟ نه عزيزم اونا واسه اين ازدواج نكردن !!! به خدا داشتن يه همسر خوب و زن دوست و خانواده دوست بزرگترين نعمته كه شما داريد و داريد يه كم كوتاهي مي كنيد . بذار يه مثال برات بزنم ( من جنبه زيبايي رو براتون مثال ميزنم )
    ، همسر من بسيار تا بسيار زيباست ، اينطور بهت بگم كه يكي از داوطلب هاي نقش يوسف در سريال يوسف پيامبر بود . خوب ! اونوقت ازدواج من با اين اقا كه آرزوي هر دختري بود ، تا يه مدت تبديل شده بود به يه كابوس ، هنوز بعد ازدواجمون چشمايه خيلي از دخترها به دنبالش بود . اين موضوع خيلي عذابم ميداد ، جرات قدم زدن تو خيابونو با هم نداشتيم ، اما يه مدت كه گذشت ، اين موضوع برام قابل قبول شد و من پذيرفتم كه بايد زندگي رو در كنار مردي تجربه كنم ، كه از زيبايي و متانت چيزي كم نداره و در عين حال چشمايه زيادي هم به دنبالشه ، بعد كه من با اين موضوع كنار اومدم ، ديدم همه چيز شكل مطلوبي به خودش گرفت و همه چيز عادي شد . پس ببين دوست من گاهي اوقات عكس اين قضييه هم مي تونه خيلي عذاب آور باشه . درسته كه موضوع من و شما كمي برعكسه اما من با ايم موضوع كنار اومدم ، و مطمئنم شما هم مي تونيد

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 08 بهمن 87 [ 23:45]
    سطح
    34
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 86
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    2

تشکرشده 2 در 2 پست

Array

دلم برای شوهرتون میسوزه
    چون تنها علت از نظر شما فقط و فقط معمولی بودن ایشون هست.
    در حکمت دنیای باریتعالی در عجبم، گاهی هم که مشکلی نیست از هم سیر میشویم و دل همدیگه رو میزنیم.
    گناه ایشون فقط اینه که مدرکشون رو از دانشگاه شریف نگرفته و مطابق سلیقه شما نمیپوشه!
    حقوقش عادی هست!
    بله قربان گو هست در مقابل شما!
    حتی دنبال بهونه میگردین که طلاق بگیرین!
    واقعا گاهی این مسائل رو میبینم قلبم به درد میاد.
    من فکر میکنم شما بیشتر شوهرتون رو میخواهید برای نمایش به دوستان سابق که ببینید من همون آدم موفق هستم و هنوز هم با این انتخابم موفقم.
    فکر میکنم شما بیش از آنکه برای خود زندگی کنید برای دیگران و اثبات خود به آنها تلاش میکنید.
    ضمن اینکه موفقیت یک چیز نسبی هست، به نظر من شوهر شما کاملا مرد موفقی هست. و هستند اشخاصی که وضع وخیمی دارند در موفقیت.

3. کاربر روبرو از پست مفید imanjoon تشکرکرده است .

imanjoon (چهارشنبه 24 شهریور 89)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 شهریور 89 [ 17:39]
    سطح
    63
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    دستاوردها:
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

من هم کارشناسی ارشد مهندسی هستم دانشگاه تهران و هیئت علمی دانشگاه!!(اینقدرها هم سخت نیست این قضیه ها)بورس دکترا هم احتمال خیلی فراوان می شم.همون دانشگاه شریف!!!! که نخبه ها!! توش جمعن؟!! اما احساس نمی کنم گلی به سر این کشور زده ام.یک دختر نجیب و مهربون که بتونه محبت کردن رو بفهمه برام کافیه. به سرم هم زیاده که انسان بودن و انسان شدن صدها مرتبه سختتر از رتبه دو رقمی و سه رقمی کشور شدنه!!
    اون بدبخت مهره شطرنج زندگیتون بوده اون مهره الان باید از دست بره برای کسب موقعیت بهتر!
    من فکر می کنم بهتره با این حجم غرورت طلاق بگیری بری با یکی مثل خودت خوش تیپ و مایه دار ازدواج کنی. تا بهات بفهمونه مثل خودت بودن چقدر داخل زندگی برای طرف مقابل دردناکه!!!
    خوش باشی

5. 6 کاربر از پست مفید sorena_arman تشکرکرده اند .

sorena_arman (جمعه 08 بهمن 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 21 مرداد 89 [ 13:38]
    سطح
    40
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 167
    دستاوردها:
    تشکرها
    10

تشکرشده 10 در 9 پست

Array

بنظر من که خیلی خودخواهانه راجع به این قضیه دارید نگاه می کنید اینقدر غرور و خود بزرگ بینی رو بذار کنار خدارو شکر کن

7. کاربر روبرو از پست مفید shabetarik تشکرکرده است .

shabetarik (چهارشنبه 24 شهریور 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 08 بهمن 87 [ 23:45]
    سطح
    34
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 86
    دستاوردها:
    تشکرها
    2

تشکرشده 2 در 2 پست

Array

من فکر می کنم بهتره با این حجم غرورت طلاق بگیری بری با یکی مثل خودت خوش تیپ و مایه دار ازدواج کنی. تا بهات بفهمونه مثل خودت بودن چقدر داخل زندگی برای طرف مقابل دردناکه!!!
    سورنا آرمان منم باهات موافقم.
    به نظر من هم بزرگترین مشکل همانا غرور می باشد.
    البته طلاق رو تجویز نمیکنم، میگم که با دید باز نگاه کن خواهر من.
    بزرگترین سرمایه و موفقیت ای که شوهر شما داره همانا اخلاق خوب اوست که متاسفانه این از نظر شما چیز بی ارزشی هست!
    همین.

9. کاربر روبرو از پست مفید imanjoon تشکرکرده است .

imanjoon (چهارشنبه 24 شهریور 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 19 آبان 89 [ 17:57]
    سطح
    42
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 118
    دستاوردها:
    تشکرها
    90

تشکرشده 94 در 50 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط afsoon520
    . از اونجایی که باید در محیط کار آدم باید زبل باشد به دلیل مهربانی و پاکیش همیشه سرش بی کلاه میمونه و انسان دوستیش واقعا برام آزاردهنده شده است.
    wow چه طرز تفکری داری حیرت اوره
    واقعا غرور زیادی چقدر چندش اوره
    یکی از اقوام ما که البته اقا هست دکترای برقش رو از امریکا گرفته و الان انجا استاد دانشگاه هست اما رفته اونجا با یک خانم امریکایی که پرستار بوده و تازه از خودش بزرگتر هم بوده و خیلی هم از او زشت تر بوده ازدواج کرده
    هیچوقتم فکر نکرده که میتونسته چه موقعیتهای ظاهری بهتری داشته باشه
    چقدم خوشبختن
    چون اون خانومی که باهاش ازدواج کرده یک انسان هست وملاک این دو درست بوده
    داشتن چیز خوب لیاقت میخواد که متاسفانه...

11. 2 کاربر از پست مفید کاترین تشکرکرده اند .

کاترین (چهارشنبه 24 شهریور 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 06 دی 87 [ 17:55]
    سطح
    35
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 108
    دستاوردها:
    تشکرها
    2

تشکرشده 2 در 2 پست

Array

سلام دوست عزیز ...من وقتی مشکل شما رو خوندم درحالی که از تعجب داشتم شاخ در می آوردم گفتم "یا فاطمه زهرا"اخه دختر خوب ...تو که بچه نبودی وقتی داشتی ازدواج می کردی ..منظورم اینه که سنت کم نبود که دچار احساسات بشی ..چطور واقعا چطور حاضر شدی باچنین کسی ازدواج کنی ......البته همسر شما هیچ مشکل خاصی ندارن اما خوب شما به هیچ وجه هم کفو نبودید ...انقدر روانشناس ها به این مسئله تاکید دارن که وقتی می خواهید ازدواج کنید چشماتونو باز کنید وبه محض اینکه ازدواج کردید چشماتونو ببندید .....اصلا بذار ببینم .. .....یه آدم فهیم ...یه پدری ...مادری ... رفیقی قبل از ازدواج با این مرد به شما نگفت که اصلا به هم نمی آیید ............به خدا من خیلی نگرانتون شدم .....بنده ی خدا شوهرتون ....فکر میکنید اگه بیاد اینجا رو بخونه چکار می کنه ...به خدا اگه سکته کنه حق داره ......مردی که خودتون دارید می گید یه انسان شریفه ...مگه همه چیز پوله ....مگه همه چیز قیافست ...این شعر رو شنیدی که میگه ...بر مال وجمال خویشتن غره مشو ....کاین را به شبی برند وآنرا به تبی.. عزیزم ..یه خورده هم به خدا فکر کن ...انقدر مادی نباش ...من معتقدم که شما یه اشتباه احمقانه کردید که با چنین کسی ازدواج کردید .نه به این خاطر که اون در آمد بالایی نداره یا چهرهش فلانه ...به خاطر اینکه بی فکر اقدام کردید ..اما خوب هیچ اعتباری نیست به این مطلب که با طلاق مشکلتون حل بشه ....چون با این کار دل یک انسان .......انسان ...اون هم از نوع بی آزار رو میشکنید ...راستش من معتقدم اولا شما نباید انقدر دیر ازدواج می کردید ......دوما شما به احتمال زیاد چشم خوردید ...اینو کاملا جدی میگم..........سوما لیوان آب دستتونه بذارید زمین وبرید پیش یه مشاور .....خدا عاقبت همه رو به خیر کنه....بر مال وجمال خویشتن غره مشو ...کاین رابه شبی برند وآنرا به تبی

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 30 تیر 94 [ 15:18]
    سطح
    52
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 124
    دستاوردها:
    تشکرها
    21

تشکرشده 22 در 12 پست

Array

با سلام دوستان عزیزم . باور کنید من اصلا آدم مغروری نیستم و طبق گفته اطرافیان خیلی متواضع و خاکی هستم . من هیچوقت تحصیلات در انسانها برام مهم نبوده و نیست . من تا به حال یکبار به همسرم نگفتم که تحصیلاتت از من کمتره ، و چندین با که خودش به من میگه که من لیاقت تو رو ندارم من بهش میگم که آدمهایی که با هم ازدواج میکنن قرار نیست با هم سمینار علمی برگزار کنن که باید از نظر علمی به هم بخورن . خانه این ازدواج از پایه ویران هستش . من آدمیم که تنها زندگی کردن رو خیلی دوست دارم و برای همین زیر بار ازدواج نمی رفتم . دوست داشتم تنها زندگی کنم اما همیشه خانواده ام مخالف بودند و هم فکر میکردم یک دختر توجیهی برای تنها زندگی کردن نداره . وقتی برادرم ازدواج کرد این فکر به سرم زد که برای جدا شدن از خانواده تنها راه ممکن ازدواج و بعد طلاق هست . من از روز اول به نیت یک عمر زندگی با همسرم ازدواج نکردم و به صورت موقت ازدواج کردم . خانواده من با دیدن موقعیت این آدم خیلی مخالف بود اما من به دروغ با آرمانهای خیالی توجیه کردمشون. برنامه من این بود چند ماهی زندگی کنم ، بعد طلاق بگیرم برای خودم خونه ای بگیرم و تنها زندگی کنم . اما بعد دیدم رها کردن همسرم به راحتی رها کردن یک دوست پسر نیست. وقتی می بینم همسرم با حرف جدایی حالش بد میشه ، به دست و پام میفته و گریه و التماس میفته ، دلم نمیاد و زود حرفم رو پس میگیرم که بابا من شوخی کردم ، میخواستم ببینم تو چی میگی. نیت من ازدواج نبود من دنبال طلاق و آزادی بعد از طلاق بودم . اما من هم احساساتی هستم و اینقدر سنگدلی از خودم سراغ ندارم . به همین دلیل است که میگم ای کاش بدجنس بود تا راحت ازش دل میکندم . همسرم در این مدت اینقدر در حق من مهربونی کرده که دوری از اون برای خودم هم مشکل هست . مشکل من این هست که من همسرم را برای یک زندگی موقت انتخاب کردم یعنی میخواستم اونو قربونی کنم تا به خواسته خودم برسم ولی حالا که می بینم طاقت چنین ظلمی رو ندارم میخوام باهاش زندگی کنم . خوب در نتیجه ویژگیهایی که قبلا برام اهمیت نداشت یکدفه مهم شد چون حالا باید خودم رو توجیه کنم که میشه برای همیشه باهاش بمونم یا خودم رو گول میزنم .

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 04 شهریور 91 [ 13:34]
    سطح
    51
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 187
    دستاوردها:
    تشکرها
    289

تشکرشده 290 در 73 پست

Array

افسون جان یک تاپیکی هم بود که یک آقایی گذاشته بودند ایشون هم خانمشان را که قرار بود عروسی کنند می خواست به هم بزند چون ظاهر این خانم برایشان دلنشین نبود حالا بماند پس چطورشد با هم ازدواج کردند....شما تحصیلاتت عالیه هوشت عالیه ظاهرت عالیه همسرت هم عالیه حقوقتون هم عالیه .... کمتربنده ایی پیدا میشه که همه چیزش عالی باشه .
    افسون جان توجامعه نیستی ببینی مردم با چه اوضاعی زندگی می کنند که حقوق همسرت را کم می بینی و ازاخلاقش ایراد میگیری
    طرف 65 سال سنش هست هفت تا بچه احتمالا 5یا6 تا دختر داره با حقوق ماهیانه 150هزارتومان باید جهیزیه دخترجوربکنه وهمینطور پسرش را داماد کرده و.....
    طرف یه شوهر داری خوش قیافه وعالی با حقوق بسیار بالا که اگر بیست سال سرکارنرود بازهم اینقدردارند که بخورند وبریزند وخرج کنند ودربالاترین وبهترین نقطه شهر تهران وخونه که نه ویلایی که سروتهش پیدا نیست داره زندگی میکنه وهمین طور یک دختر دوسه ساله داره ولی می گه حسرت به دلم مونده که یک روزدورهم باشیم صب زودمیره بادوستانش بیرون وآخرشب وقتی برمیگرده که دخترمان خواب است واین دختر کوچولو اصلا پدرش را نمی بیند وپدرش هم صبحا وقتی دخترم خواب است یک بوس ازش می کند وبس ....دنبال دوست ورفیق هست

افسون خانم دارایی برای کسی خوشبختی نیاورده خوشگلی هم برای کسی خوشبختی نیاورده مطمئن باش اگر همسرت زیبا روی بود دارا بود خب .....دیگر مال تونبود...همین رفتارسنگینی که دارد سبب می شود زن دیگری توزندگیت نیاد و....
    به قو ل نازنین خوشی زیر دلت نزنه عزیزم.

15. کاربر روبرو از پست مفید دلداده تشکرکرده است .

دلداده (چهارشنبه 24 شهریور 89)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 21 اردیبهشت 92 [ 12:37]
    سطح
    62
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 183
    دستاوردها:
    تشکرها
    277

تشکرشده 281 در 126 پست

Array

افسون جان متاثر شدم. عزیزم حتما به مشاور مراجعه کن. منم روزی مثل تو فکر می کردم ولی بعد از ازدواج نظرم 100% عوض شد. فقط اینو بدون اون فکر های تو ذهنت چیزی جز حباب روی آب نیست. پوچ پوچ. الان خودت متوجه نیستی . اگه خدا نکرده جدا بشی بعدا خیلی خیلی خیلی پشیمون می شی. بهت قول می دهم. تا بیشتر از این به زندگیت آسیب نرسوندی به یک مشاور مراجعه کن. امیدوارم خدا اون پرده سیاهی رو که الان جلوی مغز و قلبت کشیده به زودی برداره و بتونی از وجود همسر پاک و مهربونت لذت ببری و زندگی شادی داشته باشین.

17. کاربر روبرو از پست مفید نازنین غ تشکرکرده است .

نازنین غ (یکشنبه 20 دی 88)

صفحه 2 از 28 نخستنخست 12345678910111222 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)