رویای عزیز درود
این تجربه بسیار تلخیه که خیلی از ما داشتیم. من در لحظه جدایی از عزیزترینم به مرز بی باوری و بی اعتقادی(حتی به خدا) رسیدم.خیلی دردناک بود تا فاصله گرفتم .تجاربم رو بهت می گم. برای حل این مشکلی که باهاش درگیر هستی بهترین کار اینه که اول باور کنی که اون دیگه نباید در زندگی تو باشه. کنار هم که بچینی به این باور می رسی. این اولین چیزیه که باید بوجود بیاد. رویا معمولا اون در کجاها می تونه با تو تماس داشته باشه! یخورده فکر کن. همه مسیرهای ارتباطی اون با خودت رو قطع کن. ببین من به عنوان کسی که این تجربه رو داشتم ازت خواهش می کنم فقط خودت رو در این شرایط یک موجود خنثی فرض کن و حرفهای دیگرانی که می خوان از بحران نجاتت بدن رو بدون مقاومت گوش کن.
دوست داشتن واژه ای مختص یک فرد نیست. این احساس همواره می تونه بوجود بیاد. برای اشخاصی عاطفی مثل تو سخت بوجود میاد ولی سخت هم از دست می ره. مطمئن باش تولیاقت قدرت و توان این رو داری و اصولا باید بتونی یکی دیگه رو دوست داشته باشی. کسی که اینقدر دلهره از بود ونبودش وجود نداشته باشه. کسی که نشون می ده بهت اون هم در نبودت پر از دلتنگیه و این رو برای همیشه عمر بهت نشون می ده.
اگر خودت بخوای مسیر ارتباطت رو قطع کنی اون هیچ وقت دیگه در مسیرت نخواهد بود و این دغدغه ها پیش نمیومد.ببین یکی از دوستان سایت هم همچین مشکلی داشت. باور کن به یقین می گم قصد خودکشی داشت ولی الان مشکلش تا حدودی مرتفع شده. فقط ازش خواسته شد که ارتباطش رو با اون پسر به صورت تلفنی و... قطع کنه. اگر سوالی داشتی از طریق پیغام خصوصی در خدمتت هستم.
به خدا دست بیاویز او دستانت را گرم میگیرد و هرگز رها نمی کند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)