با سلام
همسر مهربان من(گلی خانوم)
محسنات همسرم اینقده زیاده که نمیدونم از کجا شروع کنم . زمانی که از سر کار به خانه می یام با آغوش باز به پیشوازم می یاد مرا در آغوش می گیره و تمام خستگی ناشی از کار را از بدنم خارج می کنه . سرش را روی سینه ام میگذاره و به صدای قلبم گوش میده . هر زمان که من ناراحت هسم با متانت ، غم و ناراحتی را از من دور میکنه. کنارش احساس آرامش میکنم .زمانی که سر کار هسم چندین بار به من زنگ میزنه و از حال و احوالم با خبر می شه. صدایش گرم و آرامبخشه . با ناراحتی من ناراحت و با شادی من شاد میشه . هیچ کس را به اندازه من دوست نداره. شب ها هنگام خواب باید دستم زیر سرش باشه تا خواب بره و اگر دستم را تکان بدم از خواب بیدار میشه (وای دستم
)
با من بسیار حرف میزنه و تمام حرف های دلش را بدون کم و زیاد با من در میان میذاره. ما علاوه بر این که با هم زن و شوهر هسیم با هم دوست همدل و همزبان نیز هسیم با هم احساس راحتی میکنیم . با من زیاد پیاده روی می یاد. منو خیلی دوست داره.من هم اونو خیلی دوست دارم قربونش
هم میرم . کسی نگاه چپ ، اصلا نگاه راس هم کنه چشماشو از کاسه در میارم
پدر و مادرم را بسیار دوست داره و به اونها خیلی احترام میذاره پدر و مادرم همسرم را بیشتر از من دوس دارن![]()
من وضعیت مالی خوبی ندارم ولی هیچ زمانی از من گله و شکایتی نکرده . من هنوز کادوی خوبی نتونستم براش بگیرم و همیشه از این بابت خجالت میکشم
به من بسیار احترام میذاره چه در خلوت و چه در جمع . دوست داشتنش را در همه جا و پیش همه کس به من ابراز میداره قربونش برم الهی
به نظافت خانه و تربیت بچه ها بسیار اهمیت میده غذاهای فوق العاده خوشمزه درست میکنه
من به داشتن چنین همسری افتخار میکنم 13 ساله با هم ازدواج کردیم جز لبخند چیزی ازش ندیدم
از همینجا ازش تشکر میکنم و پشت دستش حتی کف دستش را می بوسم .
- - - Updated - - -
پس من کیم
عاشق همسرم گلی خانوم
- - - Updated - - -
عاشقتم گلی خانوم
جون میدم به پات گلی خانوم
- - - Updated - - -
منو از این به بعد داشته باش گلی خانوم
میشم سنگ صبورت
میشم ...

)
. کنارش احساس آرامش میکنم .زمانی که سر کار هسم چندین بار به من زنگ میزنه و از حال و احوالم با خبر می شه. صدایش گرم و آرامبخشه . با ناراحتی من ناراحت و با شادی من شاد میشه . هیچ کس را به اندازه من دوست نداره. شب ها هنگام خواب باید دستم زیر سرش باشه تا خواب بره و اگر دستم را تکان بدم از خواب بیدار میشه (وای دستم
)
من هم اونو خیلی دوست دارم قربونش 

علاقه مندی ها (Bookmarks)