به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 25
    عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 آذر 88 [ 22:18]
    سطح
    36
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 89
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    98

تشکرشده 100 در 62 پست

Array

RE: نامردي به اين شكل

نقل قول نوشته اصلی توسط sayehhaye_mah
    از همه دوستان كه منو راهنمايي كرديد كمال تشكر را دارم
    شايد بايد ماجرا را كاملتر مي گفتم ولي فكر كردم از حوصله همگي خارج باشه ، شكايت نمي تونم بكنم چون نمي تونم كار زشتي را با عمل بدتري تلافي كنم شاهدي ندارم و شاهد ساختگي دروغي بزرگ است و نمي خوام كسي را درگير كنم از اين ماجرا فقط دو تا دوست در جريان هستند كه يكي شون خانمي است كه همكارمه و پول را ابتدا از ايشان قرض كرده بودم
    اين مردي كه در موردش گفتم را طي اين چنديدن ماه كه با هم ارتباط داشتيم واقعا دوست داشتم آدم مقيد به ديني به نظر مي رسيد نماز و روزه و خلاصه تمام كارهاي ديني اش درست بود خودم هم آدم بي قيدي نيستم شايد فكر كنيد با 33 سال سن نبايد توي اين دام مي افتادم تا به حال دوستي نداشتم ايشان هم اينطور مي گفت و ابراز مي كرد كه بهم علاقه داره و قصدش فقط ازدواج است از اينكه مادرش بيماري قلبي داره مطمئنم چون برادرش تأييد كرد و اولين بار از ايشان شنيدم كه در صدد طلاق گرفتن از همسر قبلش هست زماني كه به منزلشون زنگ زدم ولي اين شايد تنها دروغي بود كه در تمام اين مدت به من گفته بود البته مطمئنم كه خدا واقعا با وجود اشتباهاتي كه داشتم پشتيبانم بوده چون بعد از چند ماه كه از رابطه ما گذشت با اينكه اوايل زياد راضي حتي به اين رابطه نبودم همان اول كه ابراز علاقه كرد و درخواست آشنايي كرد ماجرا را با مادرم در ميان گذاشتم و بعد از يك يا دوماه چون موضوع را با خانواده اش مطرح نكرد باهاش ارتباط را قطع كردم ولي چون بهم علاقه مند شده بوديم نتونستيم و دوباره با هم ارتباط برقرار كرديم و از تمام زندگي اش و خانواده اش و جزئيات زندگي اش بيماري مادرش و ناراحتي قلبي خودش همه چيز را برام مي گفت هر چند وقت يه بار هم را مي ديديم يكي دو ساعت و راجع به آينده صحبت مي كرديم راجع به مشكلاتي كه هست يكي از دوستان كه روزنامه نگار است مي گه كه اينها بخاطر جلب اعتمادت بوده تا به چيزي كه مي خواد برسه اما همچين آدمي كه ميگيد خطرناك به نظر نمي رسيد به امام و دين معتقد بود شايد بگيد تظاهر شايد هم اينطور بوده و من چون خودم اعتقاداتي دارم اينطور حس مي كردم ولي بعد رابطه ما تنگ تر شد بيشتر بهم عادت كرده بوديم و خوب مي تونيد حدس بزنيد در اين روابط اتفاقات عاطفي هم مي افته و اينكه به اسرار با وجود مخالفتي كه داشتم ازم خواست با هم ارتباط داشته باشيم البته نه به اون حدي كه مشكلي الان داشته باشم ولي بعد عذاب وجداني كه در اين رابطه داشتم مانع از تكرار اين قضايا مي شد و اون هم اسرار بيشتري نكرد و هميشه حد و حدود را نگه مي داشت اگر فقط نوع رفتارهاش و طرز فكرش را در نظر بگيريم مي تونم بگم كه دقيقا اون چيزي بود كه در نظر داشتم و اين باعث شد كه به راحتي و بدون مدرك چيزي را كه خواست بخاطر كمك بهش دادم و راضي بودم ولي وقتي مدتي گذشت و رابطه اش سرد شد حدس زدم اتفاقي افتاده وقتي با خانواده اش تماس گرفتم و موضوع ازدواج قبلش را فهميدم خيلي از نكات مبهمي كه داشتم روشن شد برام و بعد كه خودش بهم گفت كه قرار بوده از همسرش جدا بشه ولي همسرش درخواست طلاق را رد كرده به گفته برادرش همسرش خانواده خوبي نداشته و بعد از بيماري برادرش مشكلشون بيشتر شده كه ماهها با هم قهر بودند و درخواست طلاق كرده بودن اين مسئله ضربه روحي كه بهم زد بيش از ضربه مالي اش بود با اينكه الان خودم و خانواده ام بهش احتياج بيشتري داريم ولي خوب مي گيد باهاش تماس بگيرم چطوري وقتي كه تلفنهاشو جواب نمي ده و خاموشه با خانواده خودم هم نمي تونم بگم چون فكر مي كنند خيلي وقت پيش باهات قطع ارتباط كرده ام و همچين حماقتي را از من بعيد مي دونن ولي در اون زمان انجام دادم كاري كه بتونه مشكل كسي را كه دوستش داري برطرف كنه به نظر من حماقت نبود بارها و بارها بهم گفته بود كه فقط براي ازدواج باهام ارتباط داره و حتي ازم خواسته بود بعضي موارد كه مورد پسندمون نيست را ترك كنيم خوب الان كه رفته درسته از نظر روحي واقعا داغونم و حتي مي تونم بگم تازه دارم خودم را بازيابي مي كنم با اينكه سخته و خيلي وقتها بخاطر اشتباهم و رو راست بگم گناهاني كه انجام دادم ( چون در هر صورت به نظر من هر نوع رابطه اي بدون اعلام محرميت گناه محسوب مي شد) الان هم فقط از خدا مي تونم كمك بخوام البته اينكه باز با برادرش تماس بگيرم با و يا اينكه به همراه همان خانم كه دوستمه به در خانه شان برم دو دلمه فكر مي كنم شايد اگر به خدا اعتماد دارم و همه چيز را به خودش واگذار كردم بايد صبر كنم و ببينم چي مي شه شايد خودش گشايشي كرد و الا اين را بگذارم جاي بهاي شرافتي كه به مدد خدا از دست نرفته

از اينكه سرتون را درد آوردم و از همدردي شما و كمكهاي فكري شما ممنونم
    شايد اگر اميد به ياري خدا نداشتم و ترس از خدا نبود كار خودم را تمام كرده بودم اما خدا هميشه درهاي رحمتش بازه و اميدوارم كه منم ببخشه و كمكم كنه
    واقعا که تمام مشخصات یه کلاهبردار حرفه ای,ولی انگار شما هنوز باورتون نشده!!! از شما دوست عزیز با این سن و سال بعید بود اما از بزرگتراتون کمک بگیرین و ازش شکایت کنین تا افراد بیشتری رو قربانی نکرده
    دیدم مدام از دین داریش نوشتین!!!توی این مملکت راس حکومتش...........:D نگم بهتره!

به هرحال یه دفعه دیدی برگرده و باز یه نقشه جدید برات داشته باشه مواظب باش.

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 07 دی 88 [ 07:03]
    سطح
    48
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 110
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    357

تشکرشده 375 در 164 پست

Array

نه اينكه باورم نمي شه كلاهبرداره ولي عادت به قصاص شخصي ندارم هر كسي را خدا بهتر بلده مجازات كنه شكايت را اصلا و با خانواده ام شايد روزي با بهترين همدم خودم مادرم صحبت كنم اگر تا به حال نگفتم بخاطر بيماري مادرم هست و البته سن و سال آدم ربطي به اين نداره آدم 50 ساله هم مي تونه اشتباه كنه اين را بعنوان تجربه در نظر گرفتم ولي تاوانش را هر ماه دارم مي دم ... شايد دينداري چيزي بود كه من روش حساس بودم كاري هم به سياست و غيره و سردمداران ندارم
    يك مولا دارم علي است يه خدا دارم و پيامبرم محمد قرآن كتاب ماست كه از آيات گهر بارش احساس آرامش مي كنم عشق هديه خداست كه در دل ما به وديعه گذاشته و سن و سال هم مطرح نيست و البته شايد من زيادي خوش بين و ساده بودم چون كلا آدم بد فكري نيستم اما سعي مي كنم كه حواسم بيشتر جمع باشه

مطمئنم بر نمي گرده و آدم دوبار از يه سوراخ گزيده نمي شه و ببخشيد الاغ هم دو بار توي گل نمي ره فقط مي خوام بدونم راه مسالمت آميز و عاقلانه چيه با جنگ و دعوا و به قول معرف با دندون گرهي باز نمي شه اگر با دست باز نشده باشه
    او مـانده و قلب آهنـــی تان مردم!
    یا می نگـرد به دشمنی تان مردم!
    این پاسخ لطف یک درخت است؟تبر؟
    لعنت به نمکدان شکنی تان ! مردم!

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 08 خرداد 89 [ 10:45]
    سطح
    44
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 45
    دستاوردها:
    تشکرها
    119

تشکرشده 121 در 55 پست

Array

دوست من خدا بهت رحم کرده . دیگه اگه خدای ناکرده این نامرد دوباره برگشتم یه تف بنداز تو صورتش و اصلا محلشم نزار . به نظر من اصلا به مادرت نگو شاید حالش بد بشه ؟

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    48
    دستاوردها:
    تشکرها
    357

تشکرشده 375 در 164 پست

Array

دوست عزيز

بال تكين گرامي از لطفي كه داريد و مطالب را مي خوانيد و سعي مي كنيد راهنمايي كنيد ممنونم ، حتما همينكار را خواهم كرد و الان ناراحتي من بيشتر اينه كه خودم را سرزنش مي كنم بخاطر اشتباهم و اين خيلي روحيه ام را خراب كرده خيلي سعي مي كنم كه دلم را پاك نگه دارم ولي حتي فكر كردن به اتفاقاتي كه افتاده باعث ناراحتي بيش از اندازه ام مي شه واقعا نمي دونم بايد چكار كنم در اين شرايط و با اين توضيحاتي كه داده بودم به نظر صحيح هستش كه با خانواده طرف تماس بگيرم راستش را بخواهيد الان با حالي كه دارم شهامت انجام هيچ كاري را ندارم پيش از اين كلاسهاي زبان و ورزش مي رفتم و روحيه خوبي داشتم اعتماد به نفس ولي الان خيلي احساس شكستگي مي كنم حوصله هيچ كار و شهامت براي مبارزه را ندارم دارم سعي مي كنم خودم را ببخشم

ما هميشه حس مي كنيم خدا ما رو فراموش كرده ولي اين ما هستيم كه خدا را فراموش مي كنيم او هميشه و در هر زمان پشتيبان و ياور ما است اگر مي تونستم از تمام كساني كه به نوعي راهنمايي ام كرده اند تك تك تشكر مي كردم

ممنونم اول از خدا و دوم از دوستان گرامي

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 08 خرداد 89 [ 10:45]
    سطح
    44
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 45
    دستاوردها:
    تشکرها
    119

تشکرشده 121 در 55 پست

Array

عزیزم خودتو سرزنش نکن و این اتفاقو به چشم یه تجربه نگاه کن . همین تجربه ها ست که باعث میشه که تو زندگی پیشرفت کنیم . سعی کن روحیتو بدست بیاری . به نظر من خدا تورو خیلی دوست داشته که موضوع همین جا تمام شده .

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    48
    دستاوردها:
    تشکرها
    357

تشکرشده 375 در 164 پست

Array

ممنونم دوست عزيز حتما همينطوره كه شما مي گيد

من هميشه سعي مي كردم كارهام رو عاقلانه و منطقي انجام بدم اينكه در اين سن چنين اشتباهي را كردم از خودم شرمنده ام و از خدا با اينحال همانطور كه فرموديد از خدا بخاطر الطافي كه بهم داشته واقعا سپاسگذارم و از اينكه سعي مي كنيد به اينگونه انرژي مثبت بهم بديد و اين باعث مي شه نيروي منفي كه به خودم وارد كردم از بين بره ازتون ممنونم اما اين موضوع كه آيا كسي حاضر خواهد بود با من ازدواج كنه اگه در مورد اين اشتباهي كه كردم باهاش صحبت كنم و ايا خانواده ام ديدشون نسبت به من عوض نخواهد شد اگر بفهمند راستش مي خواستم برم پيش يك روانشناس شايد بتونه كمكم كنه تا از اين حالي كه دارم خارج بشم يه جوري به همه بد بين شدم فكر مي كنم همه دروغ مي گن با اينكه اصلا اينجور آدمي نبودم اما حتي اينقدر شهامتش را ندارم كه بتونم حقم را از اين شخص مطالبه كنم يا حتي باز با خانواده اش تماس بگيرم خودم را تنها مي بينم

اميدوارم كه هميشه شما در زندگي موفق باشيد

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 13 مهر 89 [ 16:10]
    سطح
    74
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 216
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    954

تشکرشده 992 در 530 پست

Array

عزيزم
    اگر قرار است او را ببخشي ببخش و ديگر فراموشش كن
    اگر مي خواهي او را به خدا واگذار كني بكن اما واقعا به خدا واگذار كن و باز هم ديگر فكرش را نكن
    اگر قرار است فكرش را بكني و انتقام بگيري اين كار را بكن
    به هر حا لبا غصه خوردم كاري از پيش نمي بري. بهتر است خودت با خودت كنار بيايي.

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    48
    دستاوردها:
    تشکرها
    357

تشکرشده 375 در 164 پست

Array

ممنون و متشكرم از همدردي و راهنمايي هاتون

مي خوام اينكار را كه گفتيد انجام بدم ولي يعني به خدا واگذارش كنم ولي يه مسئله هست كه خود خدا گفته براي گرفتن حقت بايد تلاش كني فعلا از يه دوست خواستم كه از طرف من باهاشون تماس بگيره بعد از اون هر چي بشه ديگه مهم نيست مي دونم بايد با خودم كنار بيام اما فرض اين را مي كنم كه چطور مي شه با اين گونه رفتارها كنار اومد اگر تا الان هم نتونستم قبول كنم واسه اينه كه واقعا روحيه ام را باختم و شهامت انجام هيچ كار ديگه اي را ندارم چون خودم را مقصر محض مي دونم اگر ماجرا را نوشتم واسه اينكه ديگران تصميم بگيرند كه من چقدر تقصير كار بودم آيا زيادي ساده ام و يا هر كس ديگه اي مي تونست جاي من باشه و اينكار را انجام بده از اينكه نظراتتون را بهم مي گيد يكم دلگرم مي شم و لااقل از بين تمام راههايي كه جلوم هست سعي مي كنم اصليترين را پيدا كنم

به جهان خرم از آنم كه همه عالم از اوست

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 شهریور 88 [ 21:28]
    سطح
    37
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 69
    دستاوردها:
    تشکرها
    5

تشکرشده 5 در 5 پست

Array

خودتونم اينو قبول دارين كه رابطتون با اون آقا اشتباه بوده همين كافيه
    شما كه اينقدر با گذشتين كه راضي نيستين مادر اين آدم اذيت بشه يا اينكه نميخواين به خاطر پس گرفتن پولتون دروغ بگين چرا به اين فكر نميكنين كه اين پولو انگار به يكي صدقه دادين از خدا بخواين كه اون پولو از شما به عنوان صدقه قبول كنه به هر حال اگه اين پول در راه سلامتي مادر اين آدم خرج شده باشه در راه خير مصرف شده ديگه(حداقل به شما اينو گفتن و به اين بهانه از شما پول گرفتن) چون فكر ميكنم تو جامعه ما با هزار تا مدرك جورواجورم نميتوني حقتو بگيري چه برسه به اينكه هيچ مدركي هم نداشته باشي البته تلاشتونو بكنين اما نه به قيمت از دست دادن همه آرامشي كه تو اين مدت سعي كردين به دستش بيارين
    به خدا توكل كن برات دعا ميكنم
    هرگز عشق را گدايي نكنيد معمولا چيز با ارزشي به گدا نميدهند

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    48
    دستاوردها:
    تشکرها
    357

تشکرشده 375 در 164 پست

Array

سلام به صدف عزيزم

ممنون از اينكه با حرفهاي قشنگت باعث دلگرمي من شدي ، بله واقعيت اينه كه من به اشتباه خودم آگاهم و به همين خاطر از خداي خودم شرمنده ام كه البته مي دونم اينقدر بزرگوار و بخشنده است كه همه بنده هاشو مي بخشه و كمكشون مي كنه البته كه همانطور كه گفتيد در نظر دارم بعد از كمي تلاش كه لااقل بدونم دست روي دستي نگذاشتم بقيه را به خدا واگذار كنم البته تا اونجا كه به اين دنيا مي شه ازش ميگذرم نه بخاطر اينكه دستم به جايي نمي رسه بخاطر اينكه حاضرم بيش از اين را هم بدهم تا مادرم كه با يه معجزه خدا دوباره بهم دادتش پيشم باشه من واقعيت با نيت خير اون پول را دادم و اميدوارم كه واقعا خداوند هم از سر تقصيرات همه بنده هاش بگذره و همه را به راه راست هدايت كنه

به خدا توكل دارم و داشتم شايد علت اينكه هيچ وقت در اوج نا اميدي هم باز باهام بوده و منو با رحمت بي دريغش ياري كرده شايد بعضي اوقات دليل به تأخير افتادن چيزهايي را كه از خدا مي خواهيم ندونيم و اينو بگذاريم پاي اينكه خدا ما رو فراموش كرده اما اينطور نيست اون با حكمت و علمش مي دونه چي در اون لحظه به نفع و چه چيزي به ضرر ما هست و ما خودمون نمي دونيم

اميدوارم هميشه خداوند ياورت باشه و زندگي ات را بارنگ لبخند و شادي نقاشي كنه

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)