به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 17 , از مجموع 17

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 04 شهریور 91 [ 13:34]
    سطح
    51
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 187
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    289

تشکرشده 290 در 73 پست

Array

به: چي كاركنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم سلام
    امکانش اگر هست بگویید خواهرشوهرهایتان چند ساله هستند ؟؟
    وراهنمایی بنده به شما اینه که سعی کنید خودتان را برای همسرتان جذاب کنید مثل آهن ربا .سعی کنید باآرایش لباسهای تحریک کننده ومهیج وشیرین زبانی وبطوریکه سرگرمش کنید...مطمئنا اگر محیط با شما بودن برایش جذابتر شود خودش دوراونها را خط خواهد کشید .صحبتهایی که کردید ازخط اعتدال هم گذشته درمورد رفتار همسرتان...یعنی چی با خواهرانش می خوابد!!!شما پدر شوهرتان درقیدحیاتند؟؟ایشالا زودترخواهرشوهرانت ازدواج کنند ....وحرف دیگرم اینکه به جای گیروغرزدن بیشترمحبت بکن ورفتارهایی که گفتم ازخودت نشون بده ....اگر قلب طرفت را تسخیر بکنی دیگر را ه نفوذ رابرهمگان خواهی بست...بالاخره توهمسرش هستی دست وپایت برای جذب وتحریک همسرت باز است ....کنار نکش درجایی هستی که پیروزی باشماست اگر که همانطور که دوستان اشاره کردند شما میدان را خالی نکنی وخودت را بازیشان داخل کنی وحتی موقع خواب این را راه را باز نگذار برای تسلط خواهرشوهرتان ودرخانه با کارههای رمانتیک وغیر منتظره لباس های غیرعادی ....بهت قول میدم ایشالا موفق می شی..
    خانم گل نتیجه اش را هم بمابگو...

2. کاربر روبرو از پست مفید دلداده تشکرکرده است .

دلداده (چهارشنبه 21 مرداد 88)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 24 مرداد 88 [ 13:15]
    سطح
    30
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 22
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

RE: چي كاركنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام هاني جون
    من راضيه ام و 6 ساله ازدواج كردم خيلي جالبه كه من هم مثل تو ازدواج كردم و همه مشكلاتم شبه تو بود اما حالا بهترين تجربه هاي زندگيم و در اختيارت ميزارم.
    ازت به عنوان يه خواهر بزرگتر ميخوام فقط تحمل كني تا رسما ازدواج كنيد و بري سر زندگي خودت بعد كم كم مشكلاتت حل ميشه من اشتباهات زيادي تو 2 سال عقدم مرتكب شدم كه هنوز هم دارم توي اين آتيشش ميسوزم.
    هيچوقت بهش يني شوهرت نگو نره خونه مادرش اين نقطه ضعف مرداست . تو داري با اين كارت مادر و خانوادش و ازش ميگيري البته به خيال اون وقتي پيشش هستي بيشتر تحويلش بگير به شوخي سر به سرش بزار دقيقا كارايي كه خواهراش باهاش ميكنن . ولي از غر غر دست بردار مطمئن باش مزد اين تحملت رو 2 تا 3 سال ديگه ميگيري ميدونم كه خيلي سخته ولي نزار كه خانواده شوهرت بفهمن اين نقطه ضعفته وگرنه بدبخت ميشي فقط تحمل كن با سكوت و تحمل برگ برنده دست توئه وقتي ميره پايين به خودت برس و فقط يه احوال پرسي كن و برگرد بالا برو و درسات و بخون يا يه كتاب روان شناس سرت و گرم كن تا به اين چيزا كمتر فكر كني اميد وارم موفق بشي

4. کاربر روبرو از پست مفید راضيه ج تشکرکرده است .

راضيه ج (چهارشنبه 21 مرداد 88)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 21 اردیبهشت 92 [ 12:37]
    سطح
    62
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 183
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    277

تشکرشده 281 در 126 پست

Array

سلام دوست من . می شه لطفا به من بگی چطور هنوز عروسی نگرفته پیش خانواده همسرتی ؟؟؟
    دوست من اصولا یک سری مسائل اگه از عرف خودش خارج بشه مشکل ساز می شه. مثلا بیش از حد پیش هم بودن زن و شوهر توی دوران عقد و ارتباط خیلی زیاد با خانواده همسر توی دوران عقد.

به نظر من هم مدتی از همسرت دور شو . اصلا بهاش دعوا نکن. بگو یک مدت دلت برای خانوادت تنگ شده یا یک بهانه ای تنهاش بذار برای مدتی. متاسفانه گاهی زن و شوهر ( مخصوصا توی دوران عقد) وجود دیگری براشون عادی می شه که قدر داشتن همو نمی فهمن. با خوبی و خوشی ازش مدتی دور باش تا جای خالیه تو رو حس کنه.

و یک نصیحت دیگه. هیچ وقت و هیچ وقت و هیچ وقت دلخوری هاتو از خانواده همسرت بیش از حد به همسرت نگو. مردها خسته می شن و به جای یک برخورد اصولی بدتر روابط رو خراب می کنن.
    تو هر مشکلی با خانواده همسرت داری خودت و فقط خودت حل کن و پای شوهرتو وسط نکش. اگه فکر می کنی با خواهرش قاطی بشی قاطی شو ( ولی حواستم باشه . گاهی آدم ها بدون اینکه خودشون متوجه باشند بد می شن واز اینکه یکی هی خودشو به اونا بچسبونه و اونا هم محلش ندن لذت می برن. مواظب باش این حالت برای خواهر شوهرات در مورد تو اتفاق نیفته ) یا اگه فکر می کنی باید محکم تر برخورد کنی و چارجوب هایی رو براشون مشخص کنی ، اینکار رو بکن.

در کل دوست من هنر زندگی کردن و زندگی رو آرام نگه داشتن دسته زنه. بستگی به خودت داره که چقدر سیاست زنانه توی زندگیت داشه باشی. 99% مردهای ایرانی همینن. ربطی نداره چقدر تحصیلات دارن یا تو چه فرهنگی بزرگ شدن. همشون همین وابستگی رو با شدت و ضعف مختلف به خانوادشون دارن. اینو بدون فقط شوهرتو این طوری نیست و یا اگه خدای نکرده از همسرت جدا بشی مرد بعدی توی زندگیت این نقطه ضعفو نداره !!!
    به جای گریه و زاری و افسردگی راهی منطقی و عاقلانه برای حل مشکلت پیدا کن. و نذار لحظه های شیرین زندگیت دستخوش این حرف های تکراری ( که از زمان مادربزرگ هامون بوده و تا زمان نبیره هامون هم هست ) بشه.

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    چهارشنبه 21 مرداد 05 [ 15:12]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

تشکرشده 37,362 در 7,160 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

با سلام
    با تشكر از دوستانی كه جدیدا به این تاپیك جواب دادند، لطفا قبل از ارسال دقت كنید كه تاریخ تاپیك برای چه وقت است و آخرین بار چه وقت سئوال كننده به اینجا سر زده است.
    اگر به پروفایل hany ‌نگاه كنید متوجه می شوید بیش از 5 ماه هست كه به اینجا نیامده است.

البته این سئوالات و جوابها برای سایر كاربران مفید هست و زحمت شما ضایع نمی گردد. اما توجه به تاپیك های زنده ضروری تر بوده و كمك شما به آنها موثر تر خواهد بود.
    با تشكر

7. 2 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (شنبه 24 مرداد 88)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 تیر 05 [ 00:52]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Veteran50000 Experience PointsSocialTagger First Class
    تشکرها
    9,001

تشکرشده 10,164 در 2,192 پست

Array

با سلام,
    دوستان گرامی ،لطفا"

نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
    با سلام
    با تشكر از دوستانی كه جدیدا به این تاپیك جواب دادند، لطفا قبل از ارسال دقت كنید كه تاریخ تاپیك برای چه وقت است و آخرین بار چه وقت سئوال كننده به اینجا سر زده است.

البته این سئوالات و جوابها برای سایر كاربران مفید هست و زحمت شما ضایع نمی گردد. اما توجه به تاپیك های زنده ضروری تر بوده و كمك شما به آنها موثر تر خواهد بود.
    با تشكر

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 24 مرداد 88 [ 13:15]
    سطح
    30
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 22
    دستاوردها:
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

هاني جون ايميلت رو خوندم خوشحال شدم كه برام پيام گذاشتي فكر ميكنم شما منظور منو خوب متوجه نشدي من 2 سال عقدم و خونه مادر شوهرم رفت و آمد داشتم و طبقه پايين اونا زندگي ميكردم البته هنوز هم با بيمحلي ها و بد رفتاريحاشون سر ميكنم بد از عروسيم خونه مجزا گرفتيم فكر نكن مشكلات من به اين راحتي ها حل شد
    هاني جون
    ببين يه ضرب المثل ميگه : نيش عقرب نه از ره كين است اقتضاي طبيعتش اين است
    يه چوب خشك هميشه خشكه بي محلي اونا به تو نشون دهدنده اينه كه تو خيلي براشون مهمي كه دارن دنبال يه كاري ميگردن كه تورو عصباني كنن و تو نبايد دشمن خوشال كن باشي خودت و نباز اگه بياحتراميديدي بخند يني اصلا برات مهم نيست
    تو برنده اي مطمئن باش

راستي اگه خواستي پيام بزاري
    mahbano_des@yahoo.com
    من فارق التحصيل رشته گرافيكم در هرصورت اگه كاري از دستم بر بيا برات ميكنم راستي اينو بدون اوني كه بي منت دوست داره و هر بار بهش بدي كني مي بخشدت خداست

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 19 اسفند 89 [ 17:38]
    سطح
    38
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 2
    دستاوردها:
    تشکرها
    56

تشکرشده 56 در 35 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط راضيه ج
    هاني جون ايميلت رو خوندم خوشحال شدم كه برام پيام گذاشتي فكر ميكنم شما منظور منو خوب متوجه نشدي من 2 سال عقدم و خونه مادر شوهرم رفت و آمد داشتم و طبقه پايين اونا زندگي ميكردم البته هنوز هم با بيمحلي ها و بد رفتاريحاشون سر ميكنم بد از عروسيم خونه مجزا گرفتيم فكر نكن مشكلات من به اين راحتي ها حل شد
    هاني جون
    ببين يه ضرب المثل ميگه : نيش عقرب نه از ره كين است اقتضاي طبيعتش اين است
    يه چوب خشك هميشه خشكه بي محلي اونا به تو نشون دهدنده اينه كه تو خيلي براشون مهمي كه دارن دنبال يه كاري ميگردن كه تورو عصباني كنن و تو نبايد دشمن خوشال كن باشي خودت و نباز اگه بياحتراميديدي بخند يني اصلا برات مهم نيست
    تو برنده اي مطمئن باش

راستي اگه خواستي پيام بزاري
    mahbano_des@yahoo.com
    من فارق التحصيل رشته گرافيكم در هرصورت اگه كاري از دستم بر بيا برات ميكنم راستي اينو بدون اوني كه بي منت دوست داره و هر بار بهش بدي كني مي بخشدت خداست
    لطفا صحبتهاي متعصبانه و جهت دار ممنوع!

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)