RE: سقط جنین:آری یا خیرکمکم کنید
سلام نازگل عزیز
دلم می خواد به همه اونایی که مصرانه بهت می گن بچه<البته هنوز نمی شه بش بچه گفت>رو نگه داری بعضی چیزا رو یادآوری کنم.
چطور با اطمینان می گین نگهش دار گناه داره حرامه نعمته.وهزاران دلیل دیگه.؟
شما از شرایط زندگی نلزگل عزیز که خبر ندارین !آیا شرایط مالیش در حدی هست که ادارهشون کنه تا حدی که در آینده بتونه نیازهاشونو در حد معمولی بچه های نسل جدید تامین کنه؟؟
آیا شرایط جسمی و روحی نازگل و شوهرش برای اینکه بتونن یه محیط سالم و مناسب رشد یه کودک بی گناهو تامین کنن مناسب هست؟؟؟؟
آیا نازگل نیازی به رسیدگی به روح و جسم خودش و شکوفایی متل ادامه تحصیل و سر کار رفتن نداره؟؟؟؟
آیا روابط این زن و شوهر مناسب تولد کودکی دیگه هست؟؟؟؟
آیا نازگل عزیز کسی رو داره که ازش حمایت کنه و تو نگهداری دو تا بچه خردسال و شب نخوابیها کمکش کنه؟؟؟؟؟
اینا رو مد نظر دارین یا نه ؟؟؟اصلا خودتون تا حالایه بچه بزرگ کردین؟؟؟؟تا حالا شده که بخاطر اینکه ندارین بچتونو یه مدرسه یا دانشگاه خاص بذارین شرمنده شده باشین؟؟؟؟
تا حالا شده از اینکه کودک بی گناهتون مدام مجبوره دعواهای شما و همسرتا ن و مشکلات شما رو شاهد باشه آرزو میکردین که ایکاش خدا شما رو مسول بدبختی یکی دیگه نمیکرد؟؟؟
اگه اون کودک مجبور به تحمل این شرایط باشه اونوقت بازم میگیم فرزند یه هدیه ست؟؟؟؟؟؟
خواهشا یه کم فکر کنین بعد نظر بدین هیچ چیزی به این راحتی نیست.
نازگل عزیز شما شرایط خودت رو از هر کسی بهنر می دونی ولی وقتی شوهرت ازت می پرسه می خوای چکار کنی معنیش اینه که زیاد موافق نگهداریش نیست حالا به هر دلیلی و شما داری به ایشان تحمیل می کنی که بپذیرد...
به فکر خودت هم باش و اصلا نگران نباش که بعدا بار بچه دار نمیشی من نمونه های زیادی دیدم اینکارو کردن و الانم بچه دارن بچه هاشونم کاملا سالمن..من نمی گم اینکارو بکن یا نکن فقط می گم شرایطت رو بسنج و بدون که هر کاری یه وقت مناسب خودشو نیاز داره.
[size=medium]بهترین راه برای پیش بینی آینده خلق آنست.[/size][size=large][/size]
علاقه مندی ها (Bookmarks)