زندگي مشترک به گذشت بيشتر نياز داره تا فداکاري
تشکرشده 12,544 در 2,270 پست
زندگي مشترک به گذشت بيشتر نياز داره تا فداکاري
baby (سه شنبه 24 شهریور 88)
سلام.
من هنوز ازدواج نکردم اما دو چیز است که از خواستگاری ناموفقم فهمیدم.
"کمتر حرف بزنم و بیشتر گوش بدم" و "همیشه جنگ اول بهتر از صلح آخر نیست"
فکر می کنم تجربه ناموفق من به خاطر رعایت نکردن عبارتهای بالا بود.
موفق باشید.
تشکرشده 4 در 2 پست
تجربه ی تلخ من این بود که در رابطه با کسانی که منو دوست داشتن خیلی رفتار مغرورانه ای داشتم و احساساتشونو نادیده میگرفتم...البته این به خاطر نجابت بیش از حدم بود که به آنها توجهی نشون نمیدادم...من بهترین گزینه هامو به خاطر این رفتارم از دست دادم...الان فقط منتظرم کسی که عاشقم بود و بهش بی توجهی کردم برگرده...خیلی پشیمونم از رفتارم...
nastaran68 (جمعه 22 اردیبهشت 91)
تشکرشده 3,465 در 1,036 پست
سلام
آقای ابراهیمی یعنی مجردا هیچی نگن ؟
ولی من میگم .......
قبل از ازدواج باید چشمها رو خوب خوب باز کرد .......
فکر نکنیم زندگی سراسر مثل همون روزهای اول ازدواجه و پر از خوشی و مهمونی و کادو و خرید و جشن و ... زنگی سختی و ناملایمات و پستی و بلندی های زیادی داره که زن و مرد طبق عهدی که با هم بستن پا به پای همدیگه از اونا عبور کنند و یکدیگرو تنها نذارن.
د رمورد بعضی معیارهای انتخاب همسر آینده باید فوق العاده محتاط بود و گاهی لازمه که از یه معیار صرفا" به خاطر وجود یک سری مزایا به هیچ وجه نگذریم مثل ایمان که سرلوحه یک زندگیه .کسی که از خدا پروا نکنه دیگه به هیچیش نباید دل خوش کرد .
کسی که اخلاق حسنه نداشته باشه ، اگه دنیا رو به نامت کنه یک پر کاه نمی ارزه .
یه تجربه هم خودم دارم که در مورد بعضی از خواستگارام خیلی عجولانه تصمیم گرفتم و اصلا" بدون اینکه بدونم طرف چطور آدمیه جواب رد دادم فقط به خاطر اینکه یه خصوصیتی در اون دیدم که خوشم نیامده. در حالی که مجبور نبودم به اون سرعت نه بگم و یه فرصتی که حقم بوده برای تصمیم گرفتن داشتم.
یکی دیگه رو هم ه خاطر اینکه از بستگان دور بودن ، چون از قبل چیزی نگفته بودن و یکدفعه اومدن خواستگاری ( و من شوکه شدم) رد کردم و حتی نرفتم ببینم چه شکلیه
m.mouod (سه شنبه 07 دی 89)
تشکرشده 60 در 19 پست
سلام
وقتي چندنفر عاقل و بالغ از اطرافيانتون،بزرگتراتون بهت ميگن: نكن ، خوب نكن عزيز من.مطمئن باش اونها يه چيزي ميدونن كه ميگن نكن.
نذار احساسات زودگذر،ترحم يا هرچيز ديگه باعث بشه كاري رو انجام بدي كه بعدها پشيمون شي.
يادآوران (سه شنبه 07 دی 89)
تشکرشده 4,203 در 1,431 پست
يه مطلب هست كه هم خودم تجربش كردم هم يه روزي توي كتاب رازهايي درباره عشق نوشته باربارا دي انجليس خوندم:::دليل اصلي مشاجرات و بحث با همسرتان آن موردي نيست كه بر سرش بحث ميكنيد بلكه آن است كه در آن لحظه احساس دوست داشته شدن...درك شدن...و مورد حمايت بودن نميكنيد.....
و مورد بعدي:::::يك راز درباره مردان: هنگامي كه مردي احساس خاصي را تجربه ميكند معمولا تنش عاطفي خودرا با تنها راه خروجي كه مجاز به ابراز ان است و به او اموزش داده شده بيان ميكند كه همان خشم و سرزنش است.....(برخلاف خانما كه معمولا با غمگين شدن و رنجش و ياس بروز ميدن)
parnian1 (سه شنبه 07 دی 89)
تشکرشده 992 در 530 پست
سلام
تجربه اي كه من كردم اين بود كه بايد تعادل را در رفتارم با همسرم رعايت كنم. نه زياده از حد محبت كنم و نه زياده از حد خشك و بي روح باشم. نه خيلي احساسي برخورد كنم نه خيلي منطقي. چرا كه هر زمان يكي از اين حالات خاص صرفاً بوده و تعادل برقرار نبوده زندگي به كام من و همسرم تلخ شده. هر چيزي سر جاي خودش.
دانه (سه شنبه 07 دی 89)
تشکرشده 169 در 34 پست
برای همسرم باید هم "جاذبه " داشته باشم هم "دافعه".
parnaz (پنجشنبه 26 شهریور 88)
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
سعي كنيد ارزو ها معيارها و اهدافتون رو دقيق بشناسيد
تشکرشده 4,203 در 1,431 پست
ديد مشترك پيدا كردن خيلي سخته شايد توي بعضي موارد ناممكن باشه اما تمام سعيتون رو بكنيد تا حد امكان ديدتون و تعاريفتون بهم نزديك بشه.....اگه برداشت شما از فداكاري چيزي باشه و برداشت و ديد همسرتون چيز ديگري به مشكل برميخورين....:::همسو كردن ديد و برداشت و تعريف.....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)