نمیدونم منظورتون از نوشتن لااکراه فی الدین... چیه ولی اگه منظورتون اینه که بنده آدم مذهبی هستم و به همین خاطر دارم این سخت گیری ها رو می کنم، باید بگم که بنده آدم مذهبی نیستم و اصرار بنده به حجاب و پوشش هیچ ربطی به اعتقاد و مذهب و دین نداره ضمن اینکه من نمیگم که باید چادر بپوشه که!!
بله برای من اینکه طرف مقابل منو دوست داشته باشه خیلی مهمه. برای شما نیست؟!!
در مورد آزادی افراد بنده شدیدا به این موضوع تاکید دارم و همیشه میگم که هر کسی هر کاری میتونه بکنه و خودش مسئول اون کار و نتیجه اونه و بی هیچ کس هیچ ربطی نداره که کی چیکار میکنهو شخصا هیچ موقع توی کاری به من مربوط نمیشه دخالت نمیکنم ولی در مورد ازدواج این قضیه یکم فرق میکنه!! قبلا گفتم که هدف من اجبار و تغییر دادن کسی نیست و دلیلم واسه اصرار اینه که چیزهایی در ایشون دیدم که شاید امروزه در کمتر دخترایی دیده میشه و شاید به قول شما این همون نیمه گمشده من باشه!!
همونطور که گفتم نمیخوام بعدا پشیمون بشم...
باید بگم که بله بنده به ایشون علاقه دارمولی این باعث نمیشه که چشم و گوشم بسته بشه و تفاوت ها رو نبینم. میخوام عاقلانه و منطقی تصمتم بگیرم نه صرفا از روی احساس.
دوستان لطف کنن به جای نشان دادن صورت مساله یا جواب آخر، راه حل رو نشان بدن شاید جواب یه چیز دیگه باشه!!! میخوام اگه راهی نبود و آخرین گزینه ام جدایی باشه
لطفا کمک کنید...

و شخصا هیچ موقع توی کاری به من مربوط نمیشه دخالت نمیکنم ولی در مورد ازدواج این قضیه یکم فرق میکنه!! قبلا گفتم که هدف من اجبار و تغییر دادن کسی نیست و دلیلم واسه اصرار اینه که چیزهایی در ایشون دیدم که شاید امروزه در کمتر دخترایی دیده میشه و شاید به قول شما این همون نیمه گمشده من باشه!!
همونطور که گفتم نمیخوام بعدا پشیمون بشم...
ولی این باعث نمیشه که چشم و گوشم بسته بشه و تفاوت ها رو نبینم. میخوام عاقلانه و منطقی تصمتم بگیرم نه صرفا از روی احساس.

علاقه مندی ها (Bookmarks)