علیکم سلام آقای نقاب
ممنون از توجهتون .
>آیا علیرضا تنها در درون خانه و در حضور شما و در میهمانی ها پرحرفی می نماید یا در بیرون از منزل هم همین طور است؟
نه همیشه همینطوره . مثلا" تو کلاس پیش دبستانی هم مربیش میگفت همینطوره .
2>جیغ و داد نیز می کشد؟
نه فقط وقتی تقلید مثلا" بروس لی رو در میاره یه صدایی در میاره از همونا که کنگ فوکارا در میارن.
3>آیا علیرضا از کودکی در معرض محیطی پر از سروصدا..یا مشاجره و یا تماشای بیش از حد تلویزیون و کارتون قرار گرفته؟؟
از روز تولدش تا 4 سالگی با ما زندگی میکردن و تو جمع بود اما راستش هیچکدام از ما و حتی پدر و مادرش نه تنها پرحرف نیستیم بلکه همه از کم حرفی ما گله مند هستند . تلوزیون هم اصلا" نگاه نمیکرد ( ما هم زیاد اهلش نیستیم) حتی برنامه های کودک مگه به ندرت .
اما از سال گذشته خونه مستقل گرفتن .
4>ایا والدین علیرضا در موقعی که زبان باز نکرده بود و هنوز معنی کلمات را نمی فهمید بیش از حد به سخن گفتن و ابراز احساسات تشویق کرده اند؟
نه تا جایی که من یادم میاد نه . چون میگم با هم زندگی میکردیم و خودم شاهد بودم .
5>علیرضا کودکی از خود راضی هست و از خود تعریف می کند؟
از کودکی اینها رو زیاد میگفت :
اولش خیلی زیاد اصرار داشت دختر باشه ! و میگفت من دخترم و نازم و ...
یا اینکه میگفت من دایناسورم یا ببرم یا تریلی و قطار و ...
حالا هم که میگه بروس لی و مرد عنکبوتی و موارد مشابه هستم .
ولی همیشه میگه من قوی هستم و زورم ریاده !
.........................................
آقای نقاب ممنون از راهنماییتون

بهترين روش رو روش سر كاري ميدونم !يعني با صبر و حوصله انرژي لساني رو تبديل كنيد به بقيه صورت هاي انرژي (درس علوم )
بگو :يه داستان درباره مرد عنكبوتي نقاشي كن ،اگه ميتوني از همه اسباب بازيها نقاشي كن ،يه مشت نخود لوبيا قاطي بريز بگو از هم جدا كن!،اينور حياط تا اون ور چند قدمه يا اتاق ،....در يك مدت زمان مشخص جواب ميده ولي كلا" بچه شيطون نمك خونه است مخصوصا" پسر كه ديگه نور الانور 
.... کارهای ورزشی....فعالیت های روزانه ... "تشویق" کنند. تا از این راه انرژی اضافه انان به شکل مطلوب تخلیه میشه.
>>بی توجهی کامل به اون رفتاره<<
هست. "فرصت زمانی چیه؟؟؟
و در بغل بگیرید و یک جایزه به او بدهید و برای ادامه بازی او را ترغیب نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)