سلام.
در مورداین:
و این:چه نقدی خانومی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
دختربه این عاقلی کجای دنیادیدیم؟
آواتارت هم که خیلی خوشگله.
اولش تشکر میکنم بابت لطفی که داشتید، خیلی خیلی دیگه ازم تعریف کردید. اینجوریا هم نیس. اما بنظر خودم هم سوالا جوری بود که جنبه منفی من مخفی مونده. شما عزیزان اگه بتونید یه جوری سوال طرح کنید که من روی این جنبه شخصیتیم هم فکر کنم خیلی خوب میشه. از همتون ممنونم. فکر میکردم دیگه سوختتون تموم شده. اما دوباره داغ شد!!!در ضمن نقد خاصی هم ازت نمیشه کرد. به سوالات خوب پاسخ دادی.
عیب و ایرادات رو خوب قایم کردی شوخی می کنم!
1- فکر کن روز ورودت به این دنیاست. بهت می گن بین این شخصیتها انتخاب کن، می خوای کدوم باشی؟
زکریای رازی، توماس ادیسون، آلبرت اینشتاین...............اینشتین چون ذهن خیلی خلاقی داشته.
هیتلر، صدام، یزید.......................................... .....:( چرا آخه؟!! چی بگم؟!!
نیکی کریمی، لیلا حاتمی، بهرام رادان......................لیلا حاتمی (بدون شرح!)
مستشار، بلوتوس، مخبر الدوله سر سعدی ..............مستشار، چون مخبر الدوله بودن حافظه میخواد که من ندارم. بلوتوث بودن هم قسمت زبون ریختنش سخته. از جهت دیگه مستشار تونسته توی زمان سفر کنه و این خیلی برای من جالبه.
arix, شیدا حاتمی، آریانا....................................آ ریانا. (اینم بدون شرح!)
2- راستی به نظرت سارا بانو الآن داره چی کار می کنه؟ چرا دیگه نیومد اینجا سر بزنه؟ سوالاش خوب بودند!
آره جاش خالیه. حتما سرش خیلی شلوغه. یا شایدم با همسرش رفتن مسافرت:)
3- برای هر یک از این کاربران یک خصوصیت اخلاقی بنویس:
محمد ابراهیمی.....................گزیده گو
شیدا حاتمی........................با اراده و قوی
آریاناng...............................من قی و منعطف
سابینا................................صبو ر
دختر مهربون........................کم طاقت
فرهنگ..............................کم رو و کم حرف
آریکس..............................منطقی و حرف گوش کن
Baby...............................همیشه به فکر خانواده
سارا بانو..........................فوق العاده رمانتیک
یاسا...............................شوخ طبع
Hamed65.......................دلسوز
سخته، نه؟ ......................خیلی
4- از بین موارد زیر دوست داشتی مخترع کدوم بودی؟ (دوباره 3تا 3تا میگم)
چرخ، روزنامه، رادیو..........................رادیو
تلسکوپ، جارو برقی، نیزه................تلسکوپ
کامپیوتر، لامپ، ساعت...................لامپ
5- اگر مجبور باشی که یکی از کارهای زیر رو انجام بدی، کدوم رو انتخاب می کنی؟
قتل یک دزد، گمراه کردن یک انسان مومن، بی آبرو کردن یک زن پاکدامن
قتل که قتله. انجامش نمیدم. دومی فکر کنم قابل جبران تر باشه. یک انسان مومن رو گمراه میکنم:(
بین این 3 چطور:
اهدای عضو به یک بیمار و نجات دادن جان او، بخشش تمام سرمایه ات به یک دوست خوب، گذشتن از کسی که عاشقش هستی به خاطر کس دیگه
تا زنده ام فکر نمیکنم بتونم عضوی اهدا کنم. مورد سوم یعنی خودش یکی دیگه رو میخواد؟ خب من دوست ندارم خودم رو تحمیل کنم. پس حاضرم تمام سرمایم رو به یک دوست خوب ببخشم.
6- تا حالا حیوون خونگی داشتی؟ پرنده چی؟ توی قفس؟ اگر آره، پشیمون نیستی؟ (من خودم داشتم، ولی پشیمونم).
حیوون خونگی بجز پرنده؟........نه. اما پرنده، بله. یه پرنده داشتیم که توی خونه آزاد بود. این اواخر هم یاد گرفته بود میرفت بیرون و برمیگشت. از لونه افتاده بود که آورده بودیمش. پشیمون نیستم. هر چند آخرش توی خونمون مرد:(
7- از بین تمام این سوالاتی که روی صندلی داغ ازت شد، جواب دادن به کدوم از همه سخت تر بود؟
سر کدوم بیشتر خندیدی؟ کدوم غیر منتظره بود؟
جواب دادن به سوال1 از همین سری خیلی سخت بود برام. البته سوالای فلسفی شایانا هم برام سخت بود. همینطور سوالای آریانا (از این جهت که تایپ زیاد میخواست)
سر سوال آویژه که گفت یه چی بگو بنویسم رو دیوار اتاقم خندم گرفت.(یادم باشه ازش بپرسم ببینم نوشت یا نه بالاخره) با خاطره ی خود شما از خواستگاری.
این سوال آویژه واسم غیر منتظره بود. فکر نمیکردم بپرسه:10- هفته ای چن بار مامانت رو می بوسی؟
خوشحال میشم منم بدونم فرقش رو. شما هم موفق باشی. سوالای سختی به ذهنت رسیده بود این دفعه. کلی سوزونده شدم. ولی ممنونم. خیلی مفید بود.راستی بین واقعیت و حقیقت یک فرقی هست. از نفر بعدی روی صندلی داغ می پرسم Smile
موفق باشی
بابت تاخیر عذر میخوام. ممنونمدخترمهربووون کجایی؟
ماشااله به ذهن حامدخان،عجب سوالهای سختی ازت پرسیده!
میخوای تقلب برسونم؟
این یه فنجان قهوه رومیل کن تاجون بگیری به سوالهای منم جواب بدی
1- نظرت درموردکارکردن خانمها بیرون ازخونه چیه؟
راستش من خودم به تناقض رسیدم. از یه طرف اصلا توی خودم نمیبینم خانه دار باشم. چون احساس بدی بهم دست میده. البته بعضی ها در کنار خانه داری هزار تا فعالیت دیگه دارن. اما من بیشتر دوست دارم سر یه کار جدی برم. کاری که انجام دادن یا ندادنش دست خودم باشه رو جدی نمیگیرم. اما از یه طرف دیگه، نمیخوام برای بچه هام کم بذارم. اگر هم یه روزی برم سر کار، یه کاری میگیرم که نیمه وقت باشه. تا وقت کافی داشته باشم برای توجه و رسیدگی به بچه هام.
2- دوست داری وقتی ازدواج کردی چندتا بچه داشته باشی؟
3 تا. 2 تا دختر یه پسر.
3- فکرکن الان 65 سالته،چه احساسی داری؟
احساس بدی دارم. فکر میکنم آدما توی اون سن تنها هستن. نمیدونم چرا اما حس بدیه.
4- تاحالاتومدرسه،دانشگاه تقلب کردی؟
دروغ چرا؟!! بله.
5- هوای شهرتون امروزچجوری بود؟
جای شما خالی مثل دوش آب، بارون میومد. منم چتر همرام نداشتم خلاصه کلی کیف کردم زیر بارون.
6- فکرنکن خیلی زود 10تاگل رونام ببر؟
مریم، گلایل، لیلیوم، رز، .........، زنبق، آفتابگردون،..... نسترن، نیلوفر، نرگس،یاس، ....... نشد 10 تا؟آخی شد:)
تست روانشناسی بود؟
7- تاحالادلت ازکسی شکسته؟خودت چی دلی روشکستی؟
آره. هم دلم شکسته هم دلم خورد شده. هم دل چند نفر رو شیکوندم:( یکیشون رو نتونستم جبران کنم و ازش حلالیت بگیرم. خدا کنه منو بخشیده باشه.
8- برای خودت 4خصوصیت مثبت و4تاخصوصیت منفی بگو؟
منفی: یه کمی خجالتی، کم طاقت، یه کمی زود عصبانی شونده، و اینکه بعضی وقتا حرفم رو توی دلم نگه میدارم و نمیگم، نمیگم، نمیگم، تا اینکه یه خراب کاری ای توی روابط فی ما بین پیش میاد.
مثبت: اینا رو دوستام گفتن: مهربون، صبور!! (که خودم زیاد فکر نمیکنم باشم) دارای پشتکار!! (اینم فکر نمیکنم داشته باشم)، خوش برخورد.
وای نه این چه حرفیه! خیلی بابت سوالات ازت ممنونم. بازم اگه به ذهنت رسید هستم در خدمت:)دیگه ازدست من راحت شدی.قسمت آخرسوالهام بود.
سلام. منم ازشون ممنونم.سلام
واقعا دست خانم شیدا حاتمی و محمد ابراهیمی درد نکنه واقعا صندلی داغ جانانه ای هست
من که داغ داغ شدم خدا به داد دوستان برسه
خوب دختر مهربود عزیز و دوست داشتنی و مامانی
1-دوست داری چندتا سئوال ازت بپرسم؟
زیر 10 تا.
2- اون روز که اومدی تالار چه جیزی باعث شد که عضو بشی؟
خب مشکلات داشتم دیگه. اولین تاپیکم رو ندیدی؟
3- دختر مهربون امروز با قبل از اومدن به تالار چه فرقی کرده؟
فرق کردم. دیدم یه کمی تغییر کرده.
4-اگر بخواهی سه تا از نقاط ضعفت رو در صدد رفعشون بیایی اونها کدوم هستند؟
(یه کمی) زود از کوره در رفتنم رو، با خجالتی بودنم رو، با وابسته شدنم رو.
5-تا چه زمانی توی همدردی می مونی؟
هیچ قصدی برای ترک همدردی ندارم. شاید حضورم کمتر بشه اما ترک کامل، نه.
6- چرا بعضی از دوستان اومدند و رفتند؟
خب حتما مشکلشون حل شده و قصدشون فقط رفع همون مشکل بوده. خب به هدفشون رسیدن و رفتن.
7-کدوم آیه از قران خیلی روی تو تاثیر گذاشت؟
8- نماز صبحت رو ساعت چند می خونی؟
حدود یه ربع به 6. مصاحبه ی استخدامیه؟
9-دوست داری چندتا بچه بیاری؟
3تا.
10- اسم نی نی های گلت چی هستش؟
گذاشتم بعدا با هم انتخاب کنیم:)
11-وقتی جوی برایت غیرقابل تحمل بشه چه عکس العملی نشون میدی؟
اگه احتمال بدم که میشه تغییرش داد که تغییرش میدم. (مثلا بین دوستای صمیمی حرف از غیبت و اینا میاد وسط، چون صمیمی هستیم میشه سریغ جو رو عوض کرد.) اما اگه احتمال نمیدم که بشه تغییرش داد، سعی میکنم از اون فضا دور بشم. (مثلا وقتی پدر مادرم با هم جر و بحث میکنن.)
12-توی تالار بیشتر به چه تاپیک هایی تمایل داری جواب بدهی؟
بیشتر تاپیکایی که مربوط به مجردا هست و اونایی که فرد، توش احساس تنهایی میکنه.
13- در آینده تالار رو به نامزدت معرفی می کنی؟
نهاصلا!! راستش من این سوال برای خودم بوجود اومده بود که حالتای روحی روانی ای که برای آدم پیش میاد، به کسی که میاد برای خواستگاری، باید بگیم یا نه؟! اینو از مشاورم پرسیدم. گفت که نه. گفت اولا بخاطر اینکه خیلی از این حالتا برای دوران مجردی هست و با ازدواج تموم میشه. دوما اون پسری که اومده خواستگاری هم بدونِ مشکل که نیست که! دیدم منطقی میگن. به خاطر همین و بخاطر اینکه من اینجا از همه چیزم نوشتم، سعی میکنم جلوی خودم رو بگیرم و نگم.
14-اگر یه روز اومدی و دیدی تالار درش برای همیشه بسته شده چه احساسی بهت دست میده؟
حس ناراحتی و دلتنگی برای همه ی دوستایی که اینجا پیداشون کردم:(
15-برای شکلک های زیر اسم یکی از اعضا رو بذار
ایشالا شکلکا رو فردا نام گذاری میکنم.
بالهای صداقت عزیز، خیلی ممنونم بابت سوالای خوب و قشنگ![]()

اصلا!! راستش من این سوال برای خودم بوجود اومده بود که حالتای روحی روانی ای که برای آدم پیش میاد، به کسی که میاد برای خواستگاری، باید بگیم یا نه؟! اینو از مشاورم پرسیدم. گفت که نه. گفت اولا بخاطر اینکه خیلی از این حالتا برای دوران مجردی هست و با ازدواج تموم میشه. دوما اون پسری که اومده خواستگاری هم بدونِ مشکل که نیست که! دیدم منطقی میگن. به خاطر همین و بخاطر اینکه من اینجا از همه چیزم نوشتم، سعی میکنم جلوی خودم رو بگیرم و نگم.

صندلی متعلق به شماست.بعد از جواب دادن به سوالاتی که بی پاسخ مونده،اگر سوالی رو دوست داشتید پرسیده بشه و کسی نپرسید،ما مشتاقانه منتظریم از خودتون بپرسید:).((دوستان لطفا دیگه سوالی از دختر مهربون پرسیده نشه))
و اینجاست که میگوییم چیزی که عوض دارد گله ندارد

7)
،پول هم که دیگه واقعا خجالت میکشم از بابام یه چیزایی بخام،هر چند که اگرم بگم شاید واسم تهیه کنه ولی خب انصافم کجا رفته،حالا من دخترم اینجوریم خدا به داد پسرا برسه که به هر حال اونان که باید نون اور باشن،خدایا زمینه کار همه بیکاران رو فراهم اور یه کارم واسه ما از اسمان بنداز پایین.
،خب احساس نیاز میکنم از نظر عاطفی و کلا از مجردی خسته شدم دیگه حال نمیده،فک کنم دیگه وقتشه طرفمون با اسب سفیدش بیادو مارو پیش ببره به سمت خوشبختی.:D
علاقه مندی ها (Bookmarks)