به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 20 از 30 نخستنخست ... 1011121314151617181920212223242526272829 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 300
    ((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    امروز [ 15:12]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

RE: صندلی داغ سری هشتم

نقل قول نوشته اصلی توسط چشمک

بزرگترین امتحان زندگیتون چی بوده ؟ موفق شدید یا شکست خوردید ؟
    چه کاری رو خیلی دوست دارید انجام بدید ولی نمیتونید ؟
    کدوم کار بوده که بعد از انجامش کلی پشیمون شدید ؟
    به نظرتون پول تو زندگی آدما چقدر نقش داره ؟
    چرا هرکی بیشتر خوبی میکنه بیشتر بدی میبینه ؟!!!

1 - بزرگترین امتحان زندگیم هنوز تموم نشده. همه سعی ام اینه که موفق بشم. (امتحان آدم بودن و درست زندگی کردن)
    2 - اینکه به همه چیزهایی که می گم بتونم عمل کنم!!!

3 - انتخاب رشته پزشکی

4 - مثل همه نعمتهای دیگر می تونه خیلی نقش داشته باشه، اعم از مثبت یا منفی .

5 - البته در صحت این جمله شما شک وجود دارد و قطعیتی ندارد.

2. 16 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (جمعه 11 فروردین 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 تیر 05 [ 00:52]
    سطح
    100
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran50000 Experience PointsSocialTagger First Class
    تشکرها
    9,001

تشکرشده 10,164 در 2,192 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
    نقل قول نوشته اصلی توسط کبوتر

5چطورشد که جرقه به ذهنتون افتاد این تالار را برپاکردید.
    5 - به این سئوال قبلا جواب داده شده است. فکر کنم در تاپیک «چگونه با تالار همدردی آشنا شدی»، توضیح داده ام.
    سلام
    یادت نیست کدوم تاپیک بوده؟ سوال که نمیشه گفت،ولی من میخوام لینک اون تاپیک رو برام بذاری

4. 13 کاربر از پست مفید keyvan تشکرکرده اند .

keyvan (چهارشنبه 20 اردیبهشت 91)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

سلام به همگی و پیشاپیش عیدتون مبارک

چه حسن اتفاقی ، در آستانه سال نو و نشستن مدیرهمدردی روی صندلی .

به قول بی دل حالا چی بپرسیم ؟

1 - نقطه عطف زندگیتون از نظر تأثیر گذاری و تحول چی بوده ؟

2 - به نظر شما غیر از توکل ( به معنای حقیقی ) چه چیز دیگری در تعدیل دلسوزی و احساس مسئولیت نسبت به نزدیکان ( تا آنجا که مانع رشد و امتحان آنها نشود ) میتواند به آدمی کمک کند ( آسانتر از توکل ) ؟

3 - با اشتباهات خود چگونه مواجه می شوید ؟

4 - اگر فرزندتون را در موقعیتی ببینید که در معرض انتخابی کاملاً اشتباه است ، و شما پیامدها را به خوبی می بینید و برای وی بازگو می کنید اما وی بر تصمیمش با تصور درست بودنش استوار باشد چه می کنید ؟ ( نقش یک مشاور را خواهید داشت یا والد دلسوز و نگران ) در صورتی که نقش اول را ایفا می کنید ، با آگاهی از پیامد و دلسوزیتان چه می کنید ؟

5 - تعادل همه جانبه را در چه چیز می بینید ؟

6 - زمانهایی که به خاطر مشغله ها نمی توانید در تالار حضور پیدا کنید ( بر فرض اطلاع از عدم امکان حضور دیگر مدیران ) تا چه حد دغدغه تالار را خواهید داشت ؟ و با این دغدغه چگونه برخورد می کنید ؟

7 - تفاوت مدارا و انفعال را در روابط خانوادگی چگونه میشه تشخیص داد ؟

8 - با توجه به اینکه خانواده رکن اساسی جامعه است و سلامت آن ضامن سلامت جامعه ، به نظر شما با موج تزلزل بنیاد خانواده ..... چه باید کرد ؟ عمده ترین عارضه تزلزل در یک خانواده را در چه چیزی می بینید ؟

9 - فرموردید احساساتی هستید ، در عین حال ما شاهد قاطعیت شما در مدیریتتان بوده و هستیم . آیا احساسی بودنتان در محدوده خارج از حیطه مسئولیت و مدیریت است ؟ یا این قاطعیت نشان از ایجاد تعادل بین احساس و منطق است ؟

10 - یکی از سریالهای یا فیلمهای سینمایی که از نظر تربیتی مورد تایید تان بوده را به ما می گویید ؟ با توجه به نقش مهم رسانه بخصوص رسانه های تصویری آیا در نقش آفرینی مثبت آن از نظر فرهنگی و تربیتی خلائی می بینید ؟ اگر پاسخ مثبت است ریشه این خلاء را در چه چیز می بینید ؟

انگار خیلی فنی شد سئوالات ؟

پیشیا پیش تشکر از پاسخ شما .

.

6. 15 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (جمعه 11 فروردین 91)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

حالت من
    Sepasgozar
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط keyvan
    نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
    نقل قول نوشته اصلی توسط کبوتر

5چطورشد که جرقه به ذهنتون افتاد این تالار را برپاکردید.
    5 - به این سئوال قبلا جواب داده شده است. فکر کنم در تاپیک «چگونه با تالار همدردی آشنا شدی»، توضیح داده ام.
    سلام
    یادت نیست کدوم تاپیک بوده؟ سوال که نمیشه گفت،ولی من میخوام لینک اون تاپیک رو برام بذاری

بنده قبلا وبلاگی داشتم.... بعد تعاملات و درخواستها زیاد شد و جوابگو نبود، سایت همدردی را زدم و بعد تعاملات بیشتری نیاز شد که ناچار به افتتاح تالار همدردی شدیم. توضیحات بیشترین در دو لینک ذیل می توانید مطالعه کنید.

چطوری با این سایت آشنا شدید؟!(1)

چطوری با این سایت آشنا شدید(2)

8. 15 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

حالت من
    Sepasgozar
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
    سلام به همگی و پیشاپیش عیدتون مبارک

1 - نقطه عطف زندگیتون از نظر تأثیر گذاری و تحول چی بوده ؟

2 - به نظر شما غیر از توکل ( به معنای حقیقی ) چه چیز دیگری در تعدیل دلسوزی و احساس مسئولیت نسبت به نزدیکان ( تا آنجا که مانع رشد و امتحان آنها نشود ) میتواند به آدمی کمک کند ( آسانتر از توکل ) ؟

3 - با اشتباهات خود چگونه مواجه می شوید ؟

4 - اگر فرزندتون را در موقعیتی ببینید که در معرض انتخابی کاملاً اشتباه است ، و شما پیامدها را به خوبی می بینید و برای وی بازگو می کنید اما وی بر تصمیمش با تصور درست بودنش استوار باشد چه می کنید ؟ ( نقش یک مشاور را خواهید داشت یا والد دلسوز و نگران ) در صورتی که نقش اول را ایفا می کنید ، با آگاهی از پیامد و دلسوزیتان چه می کنید ؟

5 - تعادل همه جانبه را در چه چیز می بینید ؟

1 - آشنایی با یک دوست و همکلاسی در دبیرستان.

2 - اینکه ما مهربانتر از خدا نیستیم. و خدا این آزادی را در دنیا به افراد داده است که هر کس امتحان خودش را پس بدهد. به این منظور باید هر کس بر اساس معیارهای شخصی اش(عقلانی یا اجتماعی، یا هنجاری یا مذهبی یا ...)، مرز خودش را با دیگران پررنگ کرده و طبق آنها عمل کند.

3 - از نظر آگاهی و علمی که می دانم. پذیرش و تغییر جهت، اما عملا معمولا توجیه و انکار.....
    البته سعی ام اینست که این دو حیطه را به هم نزدیک کنم.

4 - اینجا نقش یک والد مشاور را بازی می کنم.
    یعنی به خاطر مشاور بودنم آزادی لازم را به فرزندم می دهم و او را راهنمایی می کنم. اما به خاطر والد بودنم در اشتباهاتش او را کمک نمی کنم.
    مثلا اگر برای یک اشتباه نیاز مالی داشته باشد. به او می گویم که او آزادی دارد برای خودش تصمیم بگیرد. من هم آزادی دارم که برای مالم تصمیم گیری کنم. اما برای او تصمیم گیری نخواهم کرد.
    در مورد تبعاتش زیاد نگران نیستم. چون خدا همه ما را جدا جدا و فرد فرد آفریده هست و هر کس باید آزمایش و ابتلائات خود را داشته باشد. من رنجها و تصمیمهای خودم را دارم و فرزندانم هم همین طور.

5 - تعادل همه جانبه تعادلی هست که در استفاده از عقل و وحی باید ایجاد کرد. نه آنقدر عقل را بدون وحی به کار گیرم که متحیر شده و هیچ نقطه اتکایی نیابم(به خاطر بی ثباتی و تکاملی بودن عقل) ، نه آنقدر وحی را بدون عقل به کار گیرم که با فهم اشتباهم خودم و به دیگران را به زحمت بیندازم.

10. 16 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 03 شهریور 94 [ 14:10]
    سطح
    76
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 216
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    6,166

تشکرشده 6,121 در 1,114 پست

Array

سلام
    خوش امد گویی به شما و به دوستانی که برای اولین بار قدم رنجه کردن و وارد تاپیک صندلی داغ شدند
    مثل فرشته مهربان،بی دل،.....
    آقای مدیر
    خسته مباشید با این همه سوال :)

سوالات من :
    1.آیا شما وابستگی عاطفی به تالار احساس می کنید؟می خوام بدونم صرفا به دلیل شغلتون در تالار می اید یا نه از نظر روحی و عاطفی دلتون تنگ میشه اگر نیاید؟

2. شما الان تو تالار چند تا مدیر دارید،می خواستم بدونم هیچ یک از آنها را دیده اید؟ارتباط شما با انها صرفا مجازی است؟اگر بلی،آیا تصور ذهنی از هر یک از آنها در ذهن خود دارید یا تصورات خاصی ندارید؟آیا شده از انتخاب کسی به عنوان مدیر یا کارشناس افتخاری پشیمان شوید؟

3.فکر می کنید اگر مشاور نبودید ،چه کاره بودید؟یا بهتره بگم دوست داشتید چه کاره باشید ؟

4.آیا اگر می توانستید جنسیت خود را انتخاب کنید ،بازهم دوست داشتید مرد باشید؟چرا؟

5.آیا تا به حال شما با کسی درگیری پیدا کردید در حد برخورد فیزیکی یا صدای خیلی خیلی بلند در حد داد و فریاد ،فرقی نمی کند این شخص که باشد،کودک شما،همسایه شما،مزاحم خیابانی یا .....

12. 15 کاربر از پست مفید نازنین آریایی تشکرکرده اند .

نازنین آریایی (جمعه 11 فروردین 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 مهر 97 [ 09:20]
    سطح
    74
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 193
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Social1000 Experience PointsVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    8,610

تشکرشده 8,998 در 1,493 پست

Array

به به ببینید کی رو صندلی نشسته

در آستانه سال نو مدیر همدردی روی صندلی نشسته و ما می تونیم با فراغ بال مدیر رو بسوزونیم :)

جناب مدیر سلام

آقا سال نو مبارک ها باشه

ان شالا سال پر برکتی باشه برای شما و خانواده محترم

جناب مدیر من یک تعداد سوال دارم که خوشحال میشم پاسخ بدین. چون بدون پاسخ توی ذهن من موندن...

هدف من از اینکه اومدم تالار اینه که به همنوعانم بدون حاشیه کمک بکنم...

اما بعضا دیدم که در پاره ای مسائل در سال 90 حواشی بوجود اومد که باعث رفتن برخی یاران همدردی شد.

1 - قبول دارید که اعتبار یک جامعه به افرادشه؟ اگه آره ما نباید کمی بیشتر هوای یاران قدیمی همدردی رو

می داشتیم؟

2- سوال بعدی من در خصوص رفتن داملاست که هنوز پاسخ درستی براش نگرفتم. چرا واقعا داملا یک هفته تمام

با وجود اشتباه پیش آمده Banned شد و تالار به دنبال رفتن "داملا" ، عضو گرانقدری چون "شب بارونی" رو از

دست داد؟

3- انتقاد پذیر هستید؟ تا چه حد؟

4- آیا اگر قسمتی برای انتقادات و پیشنهادات باشه و شما مستقیما پاسخگو باشید بهتر نیست؟

5- یک انتقاد اساسی از پست های من به عنوان یک کارشناس بکنید..

6- چرا همدردی شکل گرفت؟ ایده اولیش چطور بوجود آمد؟

7- آینده همدردی رو چطور می بینین؟

8- به کسی که سخت در غم فرو رفته و خودش هم داره تلاش می کنه که خودشو نجات بده اما غم از سرش

به صورت دوره ای دست بردار نیست باید چطور کمک کرد؟

از اینکه این همه سوالهای سخت سخت کردم عذر می خوام اما از قدیم گفتن آفت ایمان شکه و این شک بابت

ابهاماتم ایمان من رو به این تالار کمی سست کرده...دوست دارم برطرف شه تا پر توان دوباره به فعالیتم ادامه بدم

:)

چون شما رو بسیار انتقاد پذیر می بینم و همیشه شما رو به عنوان یک شخص خیر خواه قبول دارم که خیلی زحمت

می کشین میخوام شک ها رو کنار بزنم و با اعتقاد واقعی به کارم تو تالار ادامه بدم...

ممنونم که به سوالات من پاسخ میدین...

موفق و پیروز باشید

14. 14 کاربر از پست مفید bahar.shadi تشکرکرده اند .

bahar.shadi (یکشنبه 13 فروردین 91)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

حالت من
    Sepasgozar
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط نازنین 1
    1.آیا شما وابستگی عاطفی به تالار احساس می کنید؟می خوام بدونم صرفا به دلیل شغلتون در تالار می اید یا نه از نظر روحی و عاطفی دلتون تنگ میشه اگر نیاید؟

2. شما الان تو تالار چند تا مدیر دارید،می خواستم بدونم هیچ یک از آنها را دیده اید؟ارتباط شما با انها صرفا مجازی است؟اگر بلی،آیا تصور ذهنی از هر یک از آنها در ذهن خود دارید یا تصورات خاصی ندارید؟آیا شده از انتخاب کسی به عنوان مدیر یا کارشناس افتخاری پشیمان شوید؟

3.فکر می کنید اگر مشاور نبودید ،چه کاره بودید؟یا بهتره بگم دوست داشتید چه کاره باشید ؟

4.آیا اگر می توانستید جنسیت خود را انتخاب کنید ،بازهم دوست داشتید مرد باشید؟چرا؟

5.آیا تا به حال شما با کسی درگیری پیدا کردید در حد برخورد فیزیکی یا صدای خیلی خیلی بلند در حد داد و فریاد ،فرقی نمی کند این شخص که باشد،کودک شما،همسایه شما،مزاحم خیابانی یا .....
    1 - تصور نمی کنم که وابستگی عاطفی به تالار داشته باشم. مواقعی بوده که دسترسی نداشتم خیلی احساس بدی نداشتم. اما دلبستگی دارم. یعنی علاقمند به تالار و بچه های تالار هستم.

2 - هم اکنون 5 تا مدیر با بنده همکاری می کنند. که البته تعدادشان بیش از این ها بوده است.

3 - اگر مشاور نمی بودم، دوست داشتم محقق یا معلم می بودم.

4 - برایم فرقی نمی کرد. کلا آدم بودن سخت هست خواه مرد خواه زن!

5 - یادم نمی آید با کسی درگیری فیزیکی پیدا کرده یا با صدای خیلی خیلی بلند با کسی برخورد کرده باشم. اما با صدای بلند مواردی پیش آمده است.

16. 15 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (چهارشنبه 20 اردیبهشت 91)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

حالت من
    Sepasgozar
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط bahar.shadi

1 - قبول دارید که اعتبار یک جامعه به افرادشه؟ اگه آره ما نباید کمی بیشتر هوای یاران قدیمی همدردی رو می داشتیم؟

1 - نه قبول ندارم. اعتبار یک جامعه به بینش، نیت ، فکر ، عمل و اخلاص آدمها آن جامعه هست. حالا ممکن است گاهی فردی واجد رفتار و عمل صحیحی باشد. و گاه نباشد. این بستگی به خودساختگی آدمها و ثبات آنها و .... دارد.

2- سوال بعدی من در خصوص رفتن داملاست که هنوز پاسخ درستی براش نگرفتم. چرا واقعا داملا یک هفته تمام
    با وجود اشتباه پیش آمده Banned شد و تالار به دنبال رفتن "داملا" ، عضو گرانقدری چون "شب بارونی" رو از
    دست داد؟
    2 - این سئوال را قبلا در همان تاپیک جواب داده ایم. او آگاهانه مسئولیت خودش را پذیرفت. ما نسبت به مراجعان با سعه صدر پذیرا هستیم. اما اگر کسی در مقام مشاور ذیل تاپیک مراجعی پست می زند باید به آفتهای مشاوره آشنا باشد و رعایت کند. حالا ممکن است فردی اشتباه کند. و راهنمایی اشتباهی بکند و وقتی مدیران به او گوشزد کردند بپذیرد. اما داملا خودش در پستش با آگاهی از تبعاتش به جای پست مشاور یک پست غیر مشاوره ای زده و عمدا و علنا و تصریحا آمادگی خود را نیز برای اخراج پذیرفته بود. لیکن با توجه به اینکه داملا از اعضاء خوب تالار بود ما صرفا یک هفته مسدودی را به او دادیم.
    اما دو نکته:
    یکم:
    بنده شخصا به عنوان مدیر همدردی نسبت به اعضاء سازنده و مفید تالار با حساسیت بیشتری تعاملاتم را تنظیم می کنم. یعنی به جای اینکه با نوشتن مطلب به آنها کمک کنم. سعی می کنم در این بستر مجازی آنها را به روش صحیح وادارم. تا وقتی که همیشه به به و چه چه باشد یک بعد افراد شکوفا می شود. اما بعد مهمتر وقتی هست که جریان ناموافق و خلاف میل ما می شود. اینجا تمرین جدیدی پیش می آید. اما اگر کسی چنین درسی از تالار نگرفته و با روشهای اشتباه مثل قهر یا ... می رود. بهره خودش را از تالار محدود به زمان خوشی کرده است.

دوم:
    ما اصراری نداریم که کسی در تالار برای همیشه و به هر قیمتی مقیم شود. افراد تا وقتی که از تالار بهره می برند یا می توانند بهره برسانند تالار بدردشان می خورد. اما اگر بخواهد اعتیاد ایجاد کند. یا آنها را نسبت به آگاهی ها مقاوم سازد. دور شدن آن شاید برایشان خوب باشد.

3- انتقاد پذیر هستید؟ تا چه حد؟
    3 - بله، اما حدش به اندازه ای نیست که از خودم انتظار دارم. و جزء خصوصیات در دست تعمیرم هست.

4- آیا اگر قسمتی برای انتقادات و پیشنهادات باشه و شما مستقیما پاسخگو باشید بهتر نیست؟
    4 - چرا بهتر هست و اکنون هم وجود دارد. در لینک ارتباط با ما که در پایین صفحات تالار هست گزینه انتقادات و پیشنهادات وجود دارد. که الحمدالله روزانه دهها انتقاد و پیشنهاد به دست می رسد. بسیاری از تغییرات تالار هم در نتیجه بررسی همین ایمیل هاست که به مرور عملیاتی می شود.

5- یک انتقاد اساسی از پست های من به عنوان یک کارشناس بکنید..
    این سئوال نیست. دستور است.
    انتقاد یکی از پیچیده ترین و سخت ترین کارها در ارتباطات است. گاهی برای یک انتقاد صحیح و به جا و بررسی شده نیاز به صرفا روزها، هفته ها ، ماهها و یا حتی سالهاست.
    انتقاد این نیست که هرچه از نظر ما منفی آمد را به اسم انتقاد بیان کنیم. انتقاد باید همه جانبه و عمیق و بررسی شده باشد.
    لذا من چنین بررسی و دقتی در مورد پستهایتان نداشته ام و هر گونه انتقادم غیر سازنده خواهد بود.
    تاپیکی در مورد انتقاد و انتقاد سازنده در تالار هست که اگر دوستان لینکش را پیدا کنند و مطالعه کنند مفید خواهد بود.

=========
    پاورقی:
    نظر به اینکه در اینجا به اسم داملا اشاره شد باید بگویم که وی از معدود اعضاء سازنده و مفید تالار می باشد. که مورد احترام بنده و سایر اعضاء تالار بوده و هستند و خواهند بود.
    تذکرات، اخطارها، ویرایش ها، حذف ها ، جابجایی ها و مسدودی های مدیران تالار هرگز به معنی این نیست که عضوی خدایی نکرده مشکل دار است. بلکه بنا بر رسالت تالار همدردی، ما نسبت به اشتباهات پیش آمده بی تفاوت نمی مانیم.حتی اگر این بی تفاوتی به نفع تالار و حفظ عضوی باشد. لذا نهایت مهر و لطفمان به اعضاء اینست که نسبت به آنها واکنش نشان می دهیم. گاهی تشکر، گاهی رتبه، گاهی شارژ ، گاهی تعریف و تمجید و گاهی هم تذکر یا مسدودی.

18. 17 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (چهارشنبه 20 اردیبهشت 91)

عضو فعال آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 28 فروردین 94 [ 21:07]
    سطح
    100
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    8,459

تشکرشده 9,108 در 2,116 پست

Array

سلام به اعضای خوب تالار همدردی عیدتان مبارک قوانین صندلی داغ رعایت کنید
    هر کسی در صندلی داغ قوانین جدید صندلی داغ رعایت نکند برخورد می شود
    نقل وقول سو ا ل تکرا ری بودن خصوصی ممنوع است برخورد می شود مدیران تالار حذف می شود
    پست چت گونه ممنوع است برخورد می شود مدیران تالار حذف می شود
    صندلی داغ نظر یا پیشنهادی دارید به محمد ابراهیمی مدیر صندلی داغ خانم نازنین 1 همکار صندلی داغ پیام خصوصی بزنید خوشحا ل می شویم
    صندلی داغ خیلی داغ جذاب اموزنده داشته باشیم
    اعضا تالار از مدیر همدردی 5 سو ا ل پرسید
    با تشکر

20. 10 کاربر از پست مفید محمدابراهیمی تشکرکرده اند .

محمدابراهیمی (یکشنبه 13 فروردین 91)

صفحه 20 از 30 نخستنخست ... 1011121314151617181920212223242526272829 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)