سلام
الهی آمین
داشتن یک همسر خوب باعث میشه آدم در زندگی خیلی پیشرفت کنه
من برای نفر بعد از خدا میخوام که مهر و صمیمیت بین خودش و همسرش زیاد بشه و زندگی سرشار از احساس خوشبختی داشته باشند
آمین![]()
تشکرشده 556 در 137 پست
سلام
الهی آمین
داشتن یک همسر خوب باعث میشه آدم در زندگی خیلی پیشرفت کنه
من برای نفر بعد از خدا میخوام که مهر و صمیمیت بین خودش و همسرش زیاد بشه و زندگی سرشار از احساس خوشبختی داشته باشند
آمین![]()
قَالَ وَ مَن يَقْنَطُ مِن رَّحْمَةِ رَبِّهِ إِلَّا الضَّآلُّونَ﴿حجر۵۶﴾کیست که مأیوس شود از رحمت پروردگار به جز گمراهان
ویرایش توسط شهراز : چهارشنبه 17 اردیبهشت 93 در ساعت 17:10
abi.bikaran (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), khaleghezey (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), Mr.Anderson (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), مصباح الهدی (جمعه 19 اردیبهشت 93)
تشکرشده 2,695 در 688 پست
سلام شهراز جان الهی آمین! منم برای نفر بعد از خدا سلامتی و عاقبت بخیری میخوام.
مرا با حقیقت
بیازار
اما،
هرگز با دروغ
آرامم نکن.
Esssssi (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), khaleghezey (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), Mr.Anderson (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), فرشته اردیبهشت (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), مصباح الهدی (جمعه 19 اردیبهشت 93)
تشکرشده 84 در 32 پست
ممنون abi.bikaran
من از خدا برای نفر بعدی آگاهی میخوام، که بتونه با سختی ها مواجه بشه
قدرت میخوام، که بتونه به خودش و اطرافیانش روحیه بده و برای تلاش کردن تشویقشون کنه
فعلا همینا به ذهنم اومد
![]()
Mr.Anderson (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93)
تشکرشده 6,499 در 1,515 پست
خیلی ممنون جناب اسیمن هم برای نفر بعدی می خوام که بتونه پدر و مادرش را از ته ته دلشون شاد و راضی کنه.و طول عمر با عزت و سلامتی برای پدر و مادرش می خوام.
همین طور اگر قصد ادامه تحصیل داره به بهترین نحو ادامه بده.و اگر دنبال کار می گرده یک کار خوب با حقوق خوب پیذا کنه و از کار و محیط کارش کاملا راضی باشه.
اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرطبدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای
یا ضامن بی ضامن ها...!!!
حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛
کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟
با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه
ammin (جمعه 19 اردیبهشت 93), Esssssi (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), fariba s (شنبه 20 اردیبهشت 93), khaleghezey (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), paiize (جمعه 19 اردیبهشت 93), فرشته اردیبهشت (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93)
تشکرشده 234 در 76 پست
امبن
ممنون....خیلی خیلی ممنون...
من برای نفر بعد ارزو میکنم که هیشه درهای خیر و برکت به روش باز شه و همیشه اگاهی لازم برای برای انتخاب بهترین راه و داشته باشه و هچوقت تو دوراهی سخت قرار نگیره...
اینکه همیشه باعث افتخار خانوادش باشه و به بهترین ها دست پیدا کنه...
ammin (جمعه 19 اردیبهشت 93), Esssssi (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), fariba s (شنبه 20 اردیبهشت 93), paiize (جمعه 19 اردیبهشت 93), فرشته اردیبهشت (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), مصباح الهدی (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93)
تشکرشده 6,950 در 1,499 پست
مرسی ستاره جان
منم دعا میکنم نفر بعدی به ارزش واقعی انسان و خلیفه خدا بودن برسه و وجودش با خدا به وحدت برسه این یعنی قدرت شادی ارامش اما همراه با درد شدید عاشقانه.
خب این دعا خیلی بزرگه ولی اشانتیون هم داره اینکه نفر بعدی یه خانوم خوب(همیشه که نمیشه شوهر خوب خاست)داشته باشه و در کنارش مسیر حرکتش به سمت کمال اسونتر و شیرین تر بشه مجبور نباشه با خودش بجنگه
هرچند جنگ با امیال و هوس های درونی همیشه در وجود انسان هست و جهاد اکبر هم همین جنگ با میل های نادرست درونی هست... امیدوارم تو جهادش روسفید باشه.![]()
صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را
تشکرشده 263 در 86 پست
ممنون و آمین
من هم برتی نفر بعدی آرامش , ایمان ,عشق و شادی در لحظه لحظه زندگیش آرزو میکنم و از خدا میخوام که تمام دلتنگی ها , خستگی ها و غم هاشو ازش بگیره, آمین
تشکرشده 6,659 در 1,532 پست
آمین
ممنون sama-t
وقتی این دعارودیدم خیلی لذت بردم چون همه اون چیزهایی که آرزومه نوشته شده.مخصوصا خستگی هامو دلتنگی هام....ممنون دوست عزیز.
من برای نفربعد دعا میکنم:
زندگیش پرازشادی وخنده باشه وازلحظه لحظه زندگیش لذت ببره وخداروتوی تموم لحظه ها حس کنه.
به خودش وبه عزیزانش سلامتی وآرامش بده.
عمر که بی عشق رفت
هیچ حسابش مگیر...
تشکرشده 6,499 در 1,515 پست
ممنون پاییز عزیزم
من هم برای نفر بد دعا می کنم هرچی که الان تو ذهنشه براورده بشه!
اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرطبدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای
یا ضامن بی ضامن ها...!!!
حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛
کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟
با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه
تشکرشده 11 در 4 پست
مرسی... ایشالله دعات برآورده بشه...
منم دعا میکنم نفر بعدی زندگی پر خیر و برکتی داشته باشه.... و عاقبت بخیر بشه... خدا ازش راضی باشه....
ammin (جمعه 19 اردیبهشت 93), asemaneabi222 (جمعه 19 اردیبهشت 93), fariba s (شنبه 20 اردیبهشت 93), paiize (شنبه 20 اردیبهشت 93)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)