امروز به عمق معنای این جمله واقعا رسیدم " یک لحظه غفلت یک عمر پشیمانی "
نزدیک بود جون سه نفر و بگیرم خودمم شاید الان ...... بودم تا تو اتاقم و پیش خانواده....:(
دانشگاه بودم کلاس دیگه ای هم داشتم به محضی که کلاسم تموم شد، تنها هدفم و گذاشتم برای رسیدن به کلاس دیگه ام! متاسفانه خیلی عجله کردم، عجله زیاد هم بی دقتی میاره!
دیدم دوستم همش میگه مراقب باش، مراقب باش .... ولی من برگشتم هیچی ندیدم، غافل از اینکه یک موتور سوار با سه سرنشین داره با سرعت به من نزدیک میشه!
وایییی وقتی بهم برخورد کردیم جا خوردم! اصلا موندم این چی بود! از کجا اومد:((
شانس آوردم هیچیشون نشد!
واقعا دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است:(
حالا جالبیش اینجاست دوستم دید ما دو تا با سرعت بهم نزدیک میشیم اما خیلی شیک بعد دو سه بار گفتن و اینکه دید من سرعتم و کم نکردم خیلی قانع شد که همه چی حله هیچ مشکلی نیست! یعنی وقتی گفتم اصلا ندیدمش! باورش نمیشد! گفت فکر کردم نمیخوای بهش راه بدی! !!!!!!!!!!!
پیاده شدم ازشون پرسیدم که حالشون خوبه تایید کردن خوبن! حتی گفتم زنگ بزنم پلیس بیاد حداقل! گفتن نه خوبیم! ولی من نگرانشونم :( امیدوارم خوب باشن :(
من که اینقدر هول کردم و ترسیدم همش احساس میکنم یک سراب دیدم از دوستم پرسیدم تو هم دیدی سالم بودن، گفت اگه سالم نبودن نمیومد جلو تا بزنممون:( تا فهمید دختریم پشیمون شدن:(! البته منم دیدم بلند شدن اما بازم نگرانم!
امیدوارم خودشون و موتورشون همه سالم باشند منم ببخشند:(

(ان شالله که خواهر بوده
) البته فکر کنم چون من نبودم مشکل شرعی نداشته باشه
) شایدم فرشته مهربون بوده
.

ولی بخیر گذشت

علاقه مندی ها (Bookmarks)