تست تست تست تست
تشکرشده 57 در 31 پست
تست تست تست تست
تشکرشده 1,848 در 755 پست
سلام اقا غلام کاش یه انتقادم از ما میکردی.
من بعد از جواب سوالاتم تو صندلی داغت کمی فکری شدم. خیلی ممنونم ازت چندتا نکته خوب بهم یاد دادی.
ِآقا غلام تو این مدت که من همدردی رو شناختم، ادمهای زیادی رفتن و اومدن ولی جالب اینجاست که خیلی ها ازش منفعت بردند. میدونستی خیرینی هستن که دارند کمک های خیلی جزئی مالی در حد توانشون میکنند تا همدردی با این گرانی ها سرپا بمونه، علتش همونه که اینجا محفل عجیبیه. خود موسس سایت فقط ضرر مالی میده ولی این منفعت های معنوی اش هست که هنوز این سایت پابرجاست.
تو دوست خوبی هستی ان شالله منم دوست خوبی واسه شما باشم.
منتطرت تو صندلی داغم هستم
gholam1234 (دوشنبه 02 تیر 99), miss seven (دوشنبه 02 تیر 99), Pooh (دوشنبه 02 تیر 99), سحر بهاری (دوشنبه 02 تیر 99)

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست
آقای Mvaz گرامی
من شخصا این مسئله رو نمیدونستم. خیلی ممنون که بیان کردین. گاهی باید این مسائل رو گفت.
شاید خیلی ها فکر کنن برخی دوستان ( یکی مثل خود بنده ) مکرر میان و میرن، ولی واقعا نیت کمک بمردم هست ( مخصوصا در ایام کرونا که خانه نشینی ها بیشتر شده و نباید به بطالت بگذره ) . تا این لحظه من قضیه ی کمک مالی رو نمیدونستم، چند دقیقه فکر کردم اما بعدش خوشحالم شدم میتونم یک هزارم درصد با نوشته هام برای اینجا کاری انجام بدم.
باید دانست این تالار نیاز به سرگرمی داره ، اما جایی برای سرگرم شدن نیست. اگر انسان فکر میکنه وقتش رو اینجا هدر داده باید حتما یک نگاهی به فعالیت هاش در سایت داشته باشه.
من به مابقی فضای اینترنت کاری ندارم چون اغلب تالارها حالت سرگرمی هستن، حتی شبکه های اجتماعی .... سهم اندکی از اونها واقعا هدف دارن و بعضی ها بقول شما کمک میکنن سرپا باشه.
خدا خیر بده به مدیریت محترم سایت و سایر عزیزانی که تلاش کردند تا به امروز اینجا برقرار باشه و بیشتر خدماتش برای مردم رایگان ادامه پیدا کنه، تا شاید گوشه ای از توصیه های دینی رو برای یاری رساندن به مردم عمل کرده باشیم. قطعا به قول شما خداوند هم کمک میکنه...
پاینده باشین
gholam1234 (دوشنبه 02 تیر 99), miss seven (دوشنبه 02 تیر 99), Mvaz (دوشنبه 02 تیر 99)
تشکرشده 2,261 در 917 پست
mvaz گرامی، کمک دوستان رو خب خیلی جالبه. ولی در مورد مسئول این سایت، اینکه ایشون دارن ضرر میدن، ببخشید ولی من فکر میکنم بعید میدونم اینجوری باشه. بالاخره همه آدمها منفعت مالی مونو در نظر میگیریم. کمک به انسانها درسته کار خوبیه. ولی منفعت شخصی توی نهاد همه انسانها است.
من برام قبولش سخته که مدیر اینجا داره ضرر میده...
- - - Updated - - -
خب همه مطالب اینجا آموزنده است. ولی زوم و تاکید زیاد روی این مطالب، وقت تلف کردنه به نظر من. در حد یکی دو ماه بیای موضوع مورد نظرت رو و مطالب مرتبط با اون رو پیدا کنی، مطالعه کنی و تمام. بیشتر از اون موندن، بنظرم وقت تلف کردنه....
miss seven (دوشنبه 02 تیر 99), Pooh (دوشنبه 02 تیر 99)
تشکرشده 2,952 در 957 پست
آقا غلام من مدت نسبتا طولانی توی تالار نبودم و شاید حواسم به تاپیک های شما نبوده ...نمیدونم مشکلتون چی بوده .... آیا همدردی باعث شد مشکلتون برطرف بشه ؟
اسم تاپیکتون چی بوده ؟ بگین منم برم بخونم .
در عشق
اگر طاقت ویرانگی ات نیست
دلتنگ کسی باش که
دلتنگ تو باشد . . . !
تشکرشده 2,261 در 917 پست
miss seven (دوشنبه 02 تیر 99)
تشکرشده 2,952 در 957 پست
باشه آقا غلام ...
خب امشب دیگه استراحت کنید تا اگر عمری باشه فردا با سؤالات دیگری می آییم ...![]()
در عشق
اگر طاقت ویرانگی ات نیست
دلتنگ کسی باش که
دلتنگ تو باشد . . . !
gholam1234 (دوشنبه 02 تیر 99)
تشکرشده 2,261 در 917 پست
Pooh بزرگوار:
وقتی نظرات متفاوته. به نظرم خودتون در خودتون دقیق بشین. اطرافیان فقط میتونن هینت بدن. این خود ماییم که باید خودمون رو خوب تجزیه و تحلیل کنیم.
من پیشنهاد میکنم که اینقدر تاثیرپذیر نباشین از حرفهای دیگران. حرف دیگران بی اهمیت نیست، ولی به اندازه خودش اهمیت داره و نه بیشتر. شما هستین که باید تجزیه و تحلیلش کنین.
اون مدل زندگی رو من تجربه کردم؛ هیچکی کاری به کارت نداشته باشه. برای خودت باشی. بعد یه مدت کوتاه دل من تنگ شد واسه خانواده و دورهمی های خانوادگی...
miss seven (سه شنبه 03 تیر 99), Pooh (دوشنبه 02 تیر 99)
تشکرشده 2,261 در 917 پست
کلا شبا دو سه ساعت بیشتر نمیخابین پس، این خطرناکه ...
راستی اگه یه نفری توی همدردی رو بخاین از نزدیک ببینین، اون فرد چه کسی است؟
miss seven (سه شنبه 03 تیر 99)
تشکرشده 2,952 در 957 پست
بله بابام هم ناراحته میگه چرا شبا دیر میخوابی...خب نمیدونم چرا ولی یه آرامشی دارم شب ها ...خودمم نمیدونم ...
آقا غلام اگه میخواستم اسم واقعیم رو بگم که نام کاربری 7 رو انتخاب نمیکردم .... ولی اسم خوبی دارم و قشنگه و دوستش دارم ولی حس میکنم واسم بدشانسی میاره گاهی .
و دیگه اینکه خیلی ها هستن توی تالار که دیگه دوست من هستن و میخوام ببینمشون ولی دیگه چون همه چیز منو میدونن خجالت میکشم باهاشون روبرو بشم ... ولی اگر بخوام فقط یه نفر را ببینم آقا کرای رو انتخاب میکنم چون بنظر خیلی آدم محترم و خوبی هستن .
دیگه اینکه ممنونم از لطفتون که منو در یه جمله تعریف کردین ... واقعیتش پر تلاش که نیستم مگر اینکه خیلی انگیزه ام برای انجام عملی بالا باشه .... اینکه گفتین پتانسیل بالایی دارید منو یاد حرف یکی انداخت که دقیقا همین را بهم گفته بود ....چهرمم خووبه ... خودمو دوست دارم ...فکر کنم عادی باشه چهره ام![]()
در عشق
اگر طاقت ویرانگی ات نیست
دلتنگ کسی باش که
دلتنگ تو باشد . . . !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)