RE: واسه سبکتکین

نوشته اصلی توسط
saboktakin
دلم نمي خواد هيچكدومتونو ناراحت كنم . براي همين نمي خوام اين تاپيك بشه غمنامه .
نمي دونم چرا حتي اگه خدا دعاهاي منو قبول نكرد دعاهاي شما دوستاي خوبمم قبول نكرد . احساس مي كنم خيلي گناه كردم كه دارم تاوانشو پس مي دم و هيچ دعايي اثرگذار نيست .
چون هرچي فكر مي كنم نمي تونم قبول كنم كه ادامه زندگيم با شوهرم انقدر شر بوده و خيري توش نبوده كه خدا دعاهاي من و شماها رو رد كرده . نمي دونم يا شايدم بوده و من ... خل شدم ديگه هذيون ميگم.
مجبورم مطيع خواست خدا باشم
سلام سبكتكين جان
خيلي وقت بود ميخواستم تو تاپيكت چيزي بنويسم ولي هميشه يه خط كه مينوشتم ميموندم چه جوري ادامه بدم برا همين كلا صفحه را ميبستم و ميرفتم
ولي يه چيزي تو اين تاپيكت بود كه خيلي اذيتم كرد به حدي كه ديگه نتونستم ننويسم و اون اين كه گفتي: احساس مي كنم خيلي گناه كردم كه دارم تاوانشو پس مي دم و هيچ دعايي اثرگذار نيست .
چرا ماها فكر ميكنيم اگه دعا هامون مستجاب نميشه به خاطر گناهامونه
يعني خدا اينجوريه كه به خاطر چندتا گناه، حتي گناه هاي خيلي بد بنده هاشا بذاره به حال خودشون
مگه پيغمبر ها و اماما سختي نمي ديدن، پس اونا هم گناه كرده بودن كه زود دعا هاشون مستجاب نمي شد
نه عزيزم اصلا اينجوري نيست به خاطر اين نيست كه دعاهات مستجاب نميشه
يه نفر يه دفعه كه خيلي دلم گرفته بود و خيلي هم دعا كرده بودم كه مشكلم حل بشه ولي نميشد بهم گفت :شايد خدا خيلي دوستت داره و نميذاره كه دعاهايي كه به نظر خودت به صلاحته مستجاب بشه .
گفت شايد تو داري جلو ي پاهاتا ميبيني ولي خدا داره صد متر جلو تر را ميبينه
اون موضوع هم هرچقدر برا من سخت بود گذشت و من خيلي ناراحت بودم
ولي حالا بعد از چند سال كه نگاه ميكنم ميگم شايد اون ادم راست ميگفت شايد اگه اون روز خدا جواب اون همه دعاي من را ميداد من حالا اينجا نبودم
ميبخشيد خيلي حرف زدم
اميدوارم، ازته دل اميدوارم خدا هر چي به صلاحته برات مقدر كنه حتي اگه اوني كه تو حالا از رو احساسات و فقط با نگاه به همين حالا ميخواي نباشه
لباسها در آب کوتاه میشوند و برنج ها دراز. در درازای زندگی برنج باش و در پهنای آن، لباس.
واگر عمق این پند را نفهمیدی, بدان که تنها نیستی!
علاقه مندی ها (Bookmarks)