میبینم که این جا افتاده رو جواب دهی........هورااااااااااا .....خدارو شکر![]()
تشکرشده 2,481 در 570 پست
میبینم که این جا افتاده رو جواب دهی........هورااااااااااا .....خدارو شکر![]()
تشکرشده 220 در 63 پست
دوستان دوروز پیش یه عکس دیدم از کربلا خیلی دلم میخواد برم خیلی..... یدفعه ای یه حالی شدم و خیلی دلم گرفت..خیلی اتفاقی رفتم خونه دوستم گفت فردا با کاروان دارن پیاده میرن سمت کربلا(ما شهره نزدیک مرز هستیم ) به منم گفت توهم بیاااا...آشنا داریم کارتو درست میکنیم دم مرز......یعنی بال درآوردم اون لحظه..... خیلی خوشحال شدم خیلییی زیاد... غیر قابل وصف بود...اومدم خونه و به بابام گفتم اجازه نداد گفت نمیتونم بزارم تنهاا بری و امن نیست...خیلی ناراحت شدم و قهر کردم... گذشت تاشب که راضی شد برم ولی دیگه دیر شده بود و اونا رفته بودن........خیلی دلم گرفت خیلی زیاد.........شب که دوستم داشت میرفت یه کاغذ داشتم که روش یه ذکر از امام حسین نوشته بود وکه امام حسین گفته بودن هرکی این رو تا7روز1000بار بخونه حاجت میگیره وگرنه تو قیامت میتونه دامنگیر من بشه...من خوندم ولی حاجت نگرفتم هنوز..یبار هم ساندویچ نون و خرما نذری دادم به نیت حضرت رقیه... بازهم حاجت نگرفتم :( اومدم همون تیکه کاغذی که از روش ذکر رو میخوندم و یه هسته از خرماهای نذری رو که داشتم رو گذاشتم تو پاکت.... ودادم به دوستم وگفتم ببر کربلا و تو حرم هرجا شد بزار..قصدم گلگی نبود..فقط به خیال خودم خواستم یادآوری کنم که من این نذرهارو انجام دادم و حاجت میخوام.....چندساعت بعد همسایمون رفته بود روضه..یه ظرف آش رشته آورده بود گفت این نذری امام حسینه و یه پرچم کوچیک سبز که گفت نذر حضرت رقیه است.................یعنی درست همون روزی که من اون نامه رو فرستادم بره گرفتم............نمیدونم شاید نامه من و اون نذری و پرچم به هم ربطی نداشته باشه ولی یکم امیدوارتر شدم..با خودم میگم میشد آش نذرحضرت ابالفضل باشه یا نذر امام حسین تنهاا ولی دقیقا دوتا بود..همون دونفری که من بهشون توسل کردم...........یعنی حواسشون به من هستت؟.............نمیدونم
همتون رو دعا میکنم........خیلی محتاجم به دعااااااا خیلی
تشکرشده 189 در 39 پست
سلام به همه دوستان مهربون همدردی و یه سلام ویژه به سوده گلم.
سوده عزیزم از صمیم قلب برات خوشحالم. مبارکت باشه. اگه الان سر کار نبودم یه دل سیر گریه میکردم. خدا خیلی دوستت داره. برای من هم دعا کن. ایشالا پارمیدا هم با محبتهای شما و باباش زود خوب میشه و صدای خنده و شادیش تو خونه تون میپیچه.
نکنه دیگه نیای به همدردی. من و بقیه دوستان به کمک و راهنمای شما نیاز داریم. من تاپیک خاصی ندارم و با خوندن نظرات دوستان خیلی مهارتهای رفتاری یاد گرفتم. همیشه حسرت میخورم که چرا از اول ازدواج این سایت رو پیدا نکرده بودم و با بی مهارتی مشکلاتی به جا گذشتم که هنوز بر روابط من و همسرم سایه بدی انداخته.
همیشه دوستان مهربون همدردی رو دعا میکنم. شیدا، زندگی موفق، آرام دل، دلسا، الهام، سرگشته دوست، کیتکت و آقای خاله قزی و پارسا و روزبه،
دلتون شاد و پر امید.
تشکرشده 2,481 در 570 پست
حافظ عزیز!اولا مرسی یاد من بودی کلی ذوق کردم!:-)....و اینکه جدی میگم خوشحالم تاپیک نداری و صحبت های اینجا برات کفایت میکنه و اینکه منم همیشه میگم کاش زودتر همدردی پیدا میکردم....می دونی من یه پوسته دفاعی سختی دهرم؛تا اعتماد کنم خیلی سخت و بد اخلاقم اما وقتی اعتمادم جلب بشه اروم میشم....روزهای اول تو همدردی اصلا سازگاری نداشتم اما باور کن منم اگه همه همه شماها نبودید نه از مس اون مشکلم بر میکمدم نه موقعیت های الانم داشتم.....از هر جا شروع کنیم فکر کنم دیر نشه ..... توام ایشا تمام وجود تو صلح و ارامش و شادی باشه.
تشکرشده 1,509 در 535 پست
سلام دوستای گلم،
نمیتونم بگم وقتی خبرهای خوب راجع به هر کدوم از شماها میشنوم چه قدر خوشحال میشم
ایشالا همه به آرزوها و چیزهایی که به صلاحشونه برسن،حالا به هر زبونی که از خدا بخوان،امیدوارم خدا برای
همه هر چیزی که خیره رو پیش بیاره.
تشکرشده 1,387 در 220 پست
سلام سلام و هزاران سلام دیگر...
الهام جون مگه نه اینکه شما کم واسم دعا کردید خوب مسلما خدا صداتونو شنیده عزیز دلم٫مهربونم من که از خدا هر آنچه تو اون دل پاکته میخوام و سعادتمندیت گلم٫
قربونه اشکای چشمت٫ایشالا من یه روز از خوشحالی واست اینجوری ذوق کنم...آمییییییین
واقعا هم نوبت پارساست٫ زود باش داداشیم که ما واست ذوق کنیم...
ممنونم کیت کت مهربون و دوست داشتنی٫ خیلی ممنون که تو وقتی که من کم پیدا بودم هوایه برادرمون پارسارو داشتی همینطور شیدا جونم! ایشالا عروس بشید و اگه عکسشم ما ندیدیم مهم نیست فقط داماد خوشگل باشه ما راضیم!
دنیای عزیزم خانومی حتما امام حسین حواسش بهت هست٫خدارو شکر کن که نزدیکی من چی بگم که سالهاست زیارتگاهی ندیدم که فقط برم توش و دو رکت نماز شکر بخونم٫توکل کن به خدا عزیزم که خودش صداتو میشنوه و صادقانه ازش خواستتو بخواه مهربونم...
حافظ عزیزم قربونه محبتت گلی٫تمام خوشحالیتو حس میکنم و ممنونم ازت مهربونم!
نه گلی کجا برم بهتر از اینجا٫ دوستای ماهی مثل شمارو مگه میشه ترک کرد! من همیشه میگم خوشبحال مجردهای تالار که چقدر اینجا قبل از ازدواج چیزای خوب یاد گرفتند و پر از مهارتهای هستند که شاید ما نبودیم... ولی حالام دیر نشده حافظ گلم ما میتونیم زندگیمونو بهتر از قبل کنیم٫مگه نه؟!
واسه همتون دعا میکنم و از صمیم قلبم دوستتون دارم بی صبرانه منتظر خبر های خوب خوب از شما دوستای گلم هستم...![]()
آرزو دارم،
فاصله نباشه بین تو و تمام احساس های خوبت
تو باشی و شادی باشه و یه دنیا سلامتی
و امضاء خداوند بزرگ پای
تمام آرزوهایت
تشکرشده 2,481 در 570 پست
سلام سودهههههههههه
مرسی دوستم!یعنی انرژی مثبت از تو پستت موج میزنه بیرون.....ایشالا همیشه دلت خوش باشه...خداروشکر خداروشکر.....
راستی سوده من نمیدونم چرا هر چی پسر به درد بخوره قبافش چپر چولست!!!:-)))))
اما من سعی خودم می کنم یک عدد شوهر با قیافه و کمالات پیدا کنم!!!!دعا دعا دعا کنیم برای هم.
تشکرشده 3,304 در 1,073 پست
من وقتی پستها تون رو میخونم خیلی خوشحال میشم و خدا رو شکر می کنم
هر وقت التماس عا میگم منو شرمنده می کنید و واقعا گره از مشکلم باز میشه
باز هم التماس دعا درام و یک گره بزرگ که میدونم با دعاهای شما و خواست خدا باز میشه
پشت هر کوه بلند، سبزه زاری است پر از یاد خدا, و در آن باغ کسی می خواند, که خدا هست، دگر غصه چرا ؟
تشکرشده 1,855 در 418 پست
التماس دعا
ammin (یکشنبه 16 آذر 93), asal2013 (شنبه 15 آذر 93), elham.e (شنبه 15 آذر 93), parsa1400 (شنبه 15 آذر 93), reihane_b (یکشنبه 16 آذر 93), sanjab (یکشنبه 16 آذر 93), فرشته مهربان (یکشنبه 16 آذر 93), کیت کت (شنبه 15 آذر 93), واحد (یکشنبه 16 آذر 93), zendegiye movafagh (شنبه 15 آذر 93), سوده 82 (شنبه 15 آذر 93)
تشکرشده 2,768 در 697 پست
سلام دوستان.
خيلي وقت بود نيومدم همدردي امروز دلتنگش شدم اومدم.
اسم اين تايپيك رو ديدم يادش بخير اين موضوع از شب عيد شروع شد الان هشت ماه و نيم ازش گذشته.
الان نميدونم مديريت با كيه ولي هر كدوم از دوستان هست خدا خيرش بده.
براي منم دعا كنيد محتاج دعاتونم.
![]()
- اعلام حضور براي ختم قرآن در ماه رمضان سال1435قمري
http://www.hamdardi.net/thread-32764.html
خداوندا؛هدایتم کن تا به این باور برسم؛
که جواب برخی دعاهایم؛
«صبر» و «انتظار» است ...
elham.e (شنبه 15 آذر 93), khaleghezey (شنبه 15 آذر 93), parsa1400 (شنبه 15 آذر 93), reihane_b (یکشنبه 16 آذر 93), sanjab (یکشنبه 16 آذر 93), کیت کت (شنبه 15 آذر 93), واحد (یکشنبه 16 آذر 93), zendegiye movafagh (شنبه 15 آذر 93),آرام دل(شنبه 15 آذر 93), سوده 82 (شنبه 15 آذر 93), صبا_2009 (یکشنبه 16 آذر 93)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)