به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 23 از 27 نخستنخست ... 3131415161718192021222324252627 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 221 تا 230 , از مجموع 262
    عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 29 شهریور 96 [ 22:02]
    سطح
    77
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 245
    Overall activity: 1.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,300

تشکرشده 3,560 در 934 پست

Array

RE: واسه سبکتکین

سبکتین عزیزم
    زندگی هزار تا بازی داره، هیچوقت کسی زندگیش اونی نیست که از بچگی آرزوشو داشته، گاهی با خودمون میگیم من اگر فلان اتفاق برام بیافته می میرم ، خودمو می کشم ، ولی دقیقا اون اتفاق میافته و نمی میریم، میدونی چرا؟
    چون ما همه مون غریزه زندگی داریم، خدا به انسان نیرویی داده که مثل سیمرغ وقتی احساس کرد که داره میمیره و خاکستر شده، یکدفعه از زیر خاکستر سیمرغ جوونتر و تازه تری میاد بیرون
    با این سن کم تا همین اواخر احساس می کردم دنیا تموم شده، دارم میمیرم.. من تموم شدم، ولی می بینم که نه! انسان محکم تر از این حرفها ساخته شده، رومن رولان میگه روی روح و روان آدم جوان درد پایدار نمی مونه، سر می خوره و میره!
    دعای ما با توست، هیچوقت ناامید نشو، از هیچ چیز

2. 5 کاربر از پست مفید نیلا تشکرکرده اند .

نیلا (چهارشنبه 01 تیر 90)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

عزت نفس رکن مهمی در زندگیست ، به نوعی به نظر من به عنوان یک سیستم عامل که ضریب امنیتی بالایی داره شخصیت ما را محکم حفظ می کند از هجوم هرگونه ویروس مخرب شخصیت . که نمونه هایی از اونها که فراوانی آن را در این تالار زیاد می بینم ، وابستگی ، احساساتی بودن ، و بد بینی و توهم ترس و .... هست ، در امان نگه می دارد .

برای خانمها وابستگی و توهم ترس یکی از شایعترین ویروسهای مخربه که ناشی از ضعف عزت نفس هست .

برای اطلاع بیشتر از اهمیت عزت نفس لینک زیر را مطالعه کنید :

http://www.hamdardi.net/thread-14259.html

سبکتکین هم آرامش ، هویت ،لذت و رضایتمندی از خود و زندگی و ...... را به عامل بیرونی ای چون همسر گره زده . غافل از اینکه اگر امروز مهر طلاق و جدایی بر پای عقد نامه اش نخورد و عوارض سنگینی با این وضعیتی که داردبرایش پیش نیارد ، مرگ احتمالی همسر که می تواند چنین کند . ......

هویت و نشاط و شادابی و حس بودن ، مفید واقع شدن و .... را وقتی گره خورده به عوامل بیرونی دیدید بدانید که عزت نفس ضعیفی دارید و باید چاره اش کنید . و به مشکلات زندگی هم اگر نظری عمیق و از سر معنا کنید خواهید دید همه آنها فرصتی برای پالودگی از این ویروس ویرانگر است از جمله همین اختلافات بین زن و شوهرها و موقعیتهایی چون موقعیت سبکتکین ، فرصتی است تا به خود آییم که :

آیا واقعاً قدر ما همین است ؟؟ آیا درد ما همین است ؟؟ و .... ریشه را دریابیم و بدانیم اگر دیگری به خود اجازه می دهد با من بد کند ، یا ما بلد نیستیم خوب عمل کنیم و دچار عوارضش می شویم همه از ضعف عزت نفس است .

به جرأت و یقین می گویم که راه میانبر شما برای زندگی بهتر ، درک عزت نفس و هرچه بیشتر ارتقاء بخشیدن به آن است .

من فاکتور گرفتم از اینکه بگویم حتی عامل واداشتن فردی به جنایت و خباثت و حسادت و .... نیز ضعف عزت نفس است .

با این تفاسیر :

سبکتکین اگر بخواهد با عزت نفس عمل کند >>>> قاطع و محکم بدون جزء و فزع :

1 - با عمویش به عنوان داور صحبت می کند و وی را به دادگاه معرفی خواهد کرد . اگر همسرش باز هم سئوال کرد به او خواهد گفت که عمو را معرفی کردم و اگر او اعتراض کرد ، خیلی محترمانه اما جدی و قاطع خواهد گفت این من هستم که باید تصمیم بگیرم که چه کسی داورم باشد ، همانطور که شما هم همین اختیار را دارید .

2 - با آرامش هر وقت زمینه اش پیش آمد ، به او می گوید من علیرغم میلم و بدون رضایت فقط به احترام خواست شما دارم وارد روند طلاق می شوم و خوشحالم از اینکه من قاتل این زندگی نشدم و شما را هم با وجدانتون به خدای بزرگ می سپارم و برایتان آرزوی خوشبختی می کنم .

3 - اگر همسرش کنجکاوانه به گونه ای خواست جویا شود که بعدش چه خواهد کرد ، سبکتکین خواهد گفت :
    زندگی می کنم ، دنیا که به آخر نرسیده ، ما نتونستیم با هم کنار بیاییم ، این همه دنیا و زندگی من نیست ، من روزهایی در پیش دارم که با تجربه این زندگی و درسهایی که از آن گرفتم می توانم به بهترین شکل بسازمش و با امید به خدا چنین هم خواهد شد .

4 - سبکتکینی که عزت نفسش قوت یافته ، با آنکه تلخی این اتفاق و وضعیت را لمس می کند ، اما همسرش را خواهد بخشید و بزرگوارانه برایش دعا خواهد کرد که هرچه خیر و صلاحش هست را برایش پیش بیاورد و او را با تمام وجود رها خواهد کرد .

5 - سبکتکین با عزت نفس قوی ، از خدا برای خود خواهد خواست که : خدایا این مسئله در زندگی مرا به بهترین شکل حل کن و اگر نتیجه اون چیزی که دلخواه من نیست است با اعتمادی که به واسطه اش به تو توکل کرده ام می دانم صلاحم حتما در همین نتیجه است ، پس به من آرامش و بصیرتی بده که این صلاح را درک کنم و رضایت و شکر را بیابم . و همچنین از خدا خواهد خواست به او راه کسب صبر و قوت و رضایت از زندگی را نشان دهد تا بی هیچ وابستگی به آنچه نپاید آرامش داشته باشد و از زندگی لذت ببرد ( هر وقت لذت ها و آرامش و رضایت ما از گرو عوامل ناپایدار بیرون آمد ، این لذت و آرامش و رضایت مادام العمر می شود و با هیچ طوفان حادثه ای از دست نمیرود )

و .........

حالا سبکتکین می خواهد کدام باشد ؟

با عزت نفس قوی یا عزت نفسی ضعیف و له شده ؟؟؟؟؟

.

4. 17 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (یکشنبه 12 تیر 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 16 مرداد 92 [ 00:03]
    سطح
    52
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 97
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience Points
    تشکرها
    1,919

تشکرشده 1,958 در 415 پست

Array

ممنون فرشته مهربون
    با نظرتون خيلي خيلي موافقم . عموم رو به عنوان داور انتخاب ميكنم هرچند مطمئن نيستم بياد .يكي به خاطر اينكه سرش شلوغه و دوم به خاطر اينكه شايد دوست نداشته باشه دخالت كنه و بعدا بابام بهش بگه تو زندگيشو بهم ريختي . مي ترسم از اينكه محول كنه به بابام و اونوقت ديگه كاملا قضيه از اين رو به اون رو ميشه . با توجه به شناختي كه از بابام دارم همه چي رو داغون مي كنه و بي احترامي مي كنه . ولي به هرحال فكر مي كنم درست ترين كار گفتن به عمومه .
    در مورد مورد دوم هم حتي وقتي مي خواستيم بريم دادگاه با اينكه قبلش زنگ زد و بهم گير داد كه چرا نمي ياي بريم توافقي طلاق بگيريم همين ها رو بهش گفتم و فقط مسخرم كرد گفت خيلي كارت بي معنيه .يعني چي خب تو كه داري به خاطر من و به احترام من مي ياي دادگاه چرا ديگه هردومون رو علاف مي كني .تو كه مي دوني بالاخره جدا ميشيم پس چرا مي خواي هي وقتمونو تو دادگاها تلف كنيم .به هر حال گفت براي من مهم نيست باشه اينكارو بكن هرچند كارت مسخره است و بي نتيجه و خودتم مي دوني ولي باشه از طريق قانون مي ريم جلو.
    در مورد سوم هم همسرم هيچوقت كنجكاوي نكرده و جالب اينكه خودش دائما در حال قانع كردن منه كه با تجربه اي كه هر دوتامون داشتتيم زندگي بعديمون موفق تر ميشه براي اينكه ميگرديم كسي رو انتخاب مي كنيم كه به اخلاقمون بيشتر مي خوره با توجه به اينكه الان هردومون مي دونيم سر يه چيزاي اساسي با هم تفاوت فكر و عقيده داريم .و همينطور ديگه اشتباهاي بچگونه قديممون رو تكرار نمي كنيم .حتي اون وقتا يعني اوائل وقتي بهش مي گفتم خب چرا نمي خواي تو همين زندگي اين تلاشمونو بكنيم و ديگه اشتباهاي گذشتمون رو تكرار نكنيم گفت نه ديگه نميشه يه سري حرمتا از بين رفته و ديگه برنمي گرده . به هر حال تو اين مورد باز هم اونه كه منطقي تر از منه .

در مورد مورد چهارم متاسفانه شايد همه تلاشم همين باشه و شايد همش به زبون همين رو مي يارم ولي ته دلم خيلي از اون و بي معرفتي هاش گرفته و ته ته دلم راضي نيستم ازش و احساس مي كنم چشمم هميشه دنبالش مي مونه . متاسفم ولي از عيد به اينور دارم سعي مي كنم ولي نميشه .يه شب مي گم مي بخشم و فرداش ياد كاراش مي يوفتم اعصابم خورد مي شه و مي گم چقدر نامرد بود .
    در مورد پنجمي هم الان چندين ماهه كه شب و روز درخواستم از خدا همينه .حتي ديگه خيلي وقته ازش مي خوام اگه قراره جدا بشيم حداقل بهم آرامش و صبر بده ولي نميشه نمي دونم چرا .
    من خيلي آدم ضعيفي هستم .متاسفانه خودم هم قبول دارم ولي واقعا زندگيم گره خورده به همسرم . چون خيلي دوستش دارم . اون وقتا قبل از اينكه احمد آقا با خانمش آشتي كنه هر روز تاپيكشو مي خوندم و براش دعا مي كردم .هميشه برام عجيب بود كه چجوري يه زماني برمي گشت و مي گفت ديگه همه چي رو به خدا سپردم و انقدر خوددار بود .همش فكر مي كردم يعني تو دلش هم همينو مي گه .پس چرا من اينجوري نيستم .
    يا حتي الان كه يه موقع هايي تاپيك بالهاي صداقت رو مي خوندم مي گفتم آخه اينا چجوري مي تونن اين حسو داشته باشن پس چرا من نمي تونم .
    نمي دونم چرا نميشه دست خودم نيست يه روز همه چي برام تموم ميشه و روز بعد دلم يه دنيا ميگيره . نمي دونم چرا نمي دونم به خدا .
    سرافراز جان
    از شما هم ممنونم ولي واقعا با نامه موافق نيستم چون مي دونم شوهرم اهل اين كارا نيست و فقط ميشينه با خانوادش و دوستاش منو مسخره مي كنه و ناممو براشون مي خونه و در ضمن اين كارم بازم نشون مي ده كه بهش وابسته ام وگرنه اگر دل كندن باشه كه ديگه نامه نوشتن نمي خواد.حالا درسته كه من اينجا حرف دلم رو به شما مي گم ولي دلم نمي خواد شوهرم ديگه التماسي از من ببينه . خيلي حالمو گرفته و از اينكه يه بار ديگه بشم مسخره اون بدم مي ياد .

6. 12 کاربر از پست مفید saboktakin تشکرکرده اند .

saboktakin (پنجشنبه 02 تیر 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 اردیبهشت 04 [ 12:05]
    سطح
    100
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveVeteranTagger First Class25000 Experience Points
    تشکرها
    5,992

تشکرشده 8,211 در 1,575 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array

حالا سبکتکین می خواهد کدام باشد ؟

با عزت نفس قوی یا عزت نفسی ضعیف و له شده ؟؟؟؟؟

اینقدر به گذشته و خاطراتت که با همسرت داشتی فکر نکن. به اولین چیزی که توی این شرایط باید فکر کنی اینکه سعی کنی آرامشت را حفظ کنی .
    این وابستگی داره ذره ذره آبت می کنه . و مانع این هست از اینکه بتونی به خودت توجه کنی. سعی کن این وابستگی را از بین ببری تا بتونی هم به آرامش برسی هم روی خودت بهتر کار کنی .
    تمام وسایل شوهرت را از جلوی چشمات جمع کن اصلا براش بفرست تا ببینه که داری به خودت فکر می کنی .متوجه بشه تو کسی هستی که داری تغییر می کنی.

اونو کامل رها کن. به خودت فکر کن. توی همین زمان باقی مانده قاطع باش.

از شوهرت بگذر
    رهایش کن
    شوهرت رو واسه وجود خودش دوست داشته باش نه به خاطر خودخواهی خودت
    اگه واقعا از صمیم قلب می خواهی که شوهرت تو رو ببخشه پس آزادش بذار
    مجبورش نکن
    وادارش نکن
    به زور نخواه که در کنارت باشه

می فهمی چی می گم

ببین نوشته زیر رو من وقتی نوشتم که با تمام وجودم از شوهرم گذشتم و نخواستم که خودخواهانه و از روی اجبار با من باشه
    از خدا خواستم که هم شوهرم رو خوشبخت کنه و هم منو

(سه شنبه ۱۸ خرد ۱۳۸۹ ۲۱:۴۵ عصر)بالهای صداقت نوشته است: سلام به عشق ازلی و ابدی ام
    علی

با صمیم قلبم می خواهم برایت بگویم

(خدایا کمکم کن بتونم بگویم)

از ته دلم برایت آرزوی خوشبختی می کنم
    تو را به خدایی می سپارم که برای مدتی تو را به من داد
    اکنون تو را به آغوش همون خدا می سپارم که خوشبختت کنه
    از صمیم قلبم علی جان تو را رها می کنم
    تو لایق این هستی که زندگی سرشار از خوبی داشته باشی
    دوستت دارم ولی نه خودخواهانه ...امید دارم خدای خوبم این قدرت و توانایی را در من پرورش بده که از همه چیز بگذرم
    خوشبخت بشی72

خوندن این پست رو هم بهت توصیه می کنم

کلیک کن
    گزارش این ارسال به یک مدیر آفلاین نقل قول این ارسال در پاسخ

قسمت دوم ارسال نقل قول بود از بالهای صداقت

8. 2 کاربر از پست مفید بی نهایت تشکرکرده اند .

بی نهایت (چهارشنبه 01 تیر 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 16 مرداد 92 [ 00:03]
    سطح
    52
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 97
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience Points
    تشکرها
    1,919

تشکرشده 1,958 در 415 پست

Array

بي نهايت عزيز
    همه تاپيكهاي بالهاي صداقت رو خوندم . نمي دونم حس مي كنم خيلي قوي بوده كه تونسته اينكارو كنه .من كه تا حالا نتونستم .همونطور كه گفتي براي خودخواهي خودم شوهرم رو مي خوام وگرنه تا حالا راحت دل كنده بودم .
    بهت حسوديم ميشه بالاهي صداقت .چجوري تونستي و من نمي تونم . كاش تمريني بود و انجام مي دادم تا اين اتفاق بيوفته .كاش قرصش بود كاش....

نميشه يكي يه قرص اختراع كنه واقعا .

10. 4 کاربر از پست مفید saboktakin تشکرکرده اند .

saboktakin (چهارشنبه 01 تیر 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 اردیبهشت 04 [ 12:05]
    سطح
    100
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveVeteranTagger First Class25000 Experience Points
    تشکرها
    5,992

تشکرشده 8,211 در 1,575 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array

به نظر من اولین کار اینه که به خودت توجه کنی و هر چی لازمه این هست که به آرامش برسی فراهم کنی .
    تا می خوای گذشته فکر کنی و می دونی که باعث ناراحتیت می شه شروع کن و ذکر بگو.
    هر چیزی که تو را آزار می ده از جلوی چشمات دور کن .

12. 3 کاربر از پست مفید بی نهایت تشکرکرده اند .

بی نهایت (چهارشنبه 01 تیر 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اسفند 95 [ 19:50]
    سطح
    66
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,528

تشکرشده 4,871 در 817 پست

Array

سبكتكين جان! با حرفهايي كه زدي اگر مي بيني رابطه ات ارزش وصله پينه كردن نداره رهاش كن! به همين سادگي فقط با يك تصميم! ببين بالهاي صداقت و آقاي m25teh براي اين موفق شدند كه واقعا خواستندو سر حرفشون موندن. من به يك چيزي واقعا اعتقاد دارم! اگر بخواي يك چيزي رو داشته باشي و دلت اونو بخواد به هرحال بدستش مياري. تو تلاش كن حتي اگر به نظر بيهوده باشه!

يار دوست دارد اين آشفتگي *** كوشش بيهوده به از خفتگي

چند وقت پيش داشتم دفتر خاطراتم 8 سال پيش رو مي خوندم كه چند تا از آرزوهامو توش نوشته بودم. باورت مي شه خنده ام گرفته بود؟ چون كه همين تازگي ها به آخرين آرزويي كه توي اون سالها نوشته بودم رسيدم!
    توي تاپيك صندلي داغ شيدا حاتمي بهم گفت اگر يه چراغ جادو داشتي چه آرزويي مي كردي؟سه تا از آرزوهاتو بگو. يكيشو گفتم كه حالم خوب باشه و موج سينوسي نداشته باشم. باورت مي شه الان چندين ماهه حالم خوبه و موج سينوسي نداشتم؟
    انقدر قدرت آدميزاد زياده و انقدر عظمت داره كه حد نداره. بيخود نيست كه خليفه خدا روي زمينه!
    بنظرم اصلا و اصلا ناراحت اين كاري كه شوهرت كرده و داره طلاق مي ده نباش! تو تلاشتو براي خودت انجام بده ببين خدا چجوري در جايي كه فكرشو نمي كني بهت پاداش مي ده. افق ديدت رو گسترده كن و ماجراهاي زندگيتو از بالا ببين. خيلي ببخشيد سبكتكين ولي انقدر آويزون و هلاك شوهرت نباش!اونم يك انسانه مثل من و تو نه بيشتر!

14. 8 کاربر از پست مفید سرافراز تشکرکرده اند .

سرافراز (چهارشنبه 01 تیر 90)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط saboktakin
    با نامه موافق نيستم چون مي دونم شوهرم اهل اين كارا نيست و فقط ميشينه با خانوادش و دوستاش منو مسخره مي كنه و ناممو براشون مي خونه و در ضمن اين كارم بازم نشون مي ده كه بهش وابسته ام وگرنه اگر دل كندن باشه كه ديگه نامه نوشتن نمي خواد.حالا درسته كه من اينجا حرف دلم رو به شما مي گم ولي دلم نمي خواد شوهرم ديگه التماسي از من ببينه . خيلي حالمو گرفته و از اينكه يه بار ديگه بشم مسخره اون بدم مي ياد .

همین یعنی تقویت عزت نفس

16. 7 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (چهارشنبه 01 تیر 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 21 تیر 99 [ 21:50]
    سطح
    93
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 527
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran10000 Experience PointsTagger First ClassOverdrive
    تشکرها
    3,264

تشکرشده 3,442 در 1,036 پست

Array

سلام
    من همیشه خدا رو برای داده ها و نداده هاش شکر میکنم چون همیشه یه حکمتی هست هم برای داده هاش هم برای ندادهاش
    مطمئن باش زندگیت یه حکمت بزرگ توشه که فقط خدا می دونه و بعدها می فهمی و خدا رو براش شاکر میشی
    سرافراز عزیز بزرگترین و مهم ترین آرزوی منم تو زندگیم همین آرزوی 8 سال پیش شما ست خدا کنه منم.......
    [align=center]خوشبخت کسی نیست که مشکلی ندارد
    بلکه کسی است که با مشکلاتش مشکلی ندارد .[/align]

18. 2 کاربر از پست مفید eghlima تشکرکرده اند .

eghlima (چهارشنبه 01 تیر 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 09 تیر 90 [ 16:20]
    سطح
    20
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 70
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    16

تشکرشده 16 در 6 پست

Array

دلم میخواد الان بدونم نظر کسانیکه با اطمینان و خوشبینی کامل میومدن به سبکتکین میگفتن :

مطمئن باش همه اینا بازیها و بهانه های شوهرته و نمیخواد تو رو طلاق بده چیه؟؟؟؟

و جالبه برای اثبات این حرف آسمون و ریسمونو به هم میبافتن و به سبکتکین میگفتن تو متوجه نیستی ..تو تجربه نداری .. ما میدونیم ..ما تجربه داریم بهت میگیم شوهرت دنبال بهونه میگرده که برگرده پیشت...

اتفاقی که در دادگاه افتاد به نظر من تقریبا"از همون اوائل قابل پیش بینی بود و از عکس العمل های شوهرش مشهود بود اما عده ای اصرار داشتن مدام عکس این رو به سبکتکین بگن و امیدوار نگهش دارن که چی بشه اخه؟؟؟
    که مثل الان تو شوک بسر ببره ؟؟ و این بعد از این همه مدت که شما منتظر و امیدوار نگهش داشتین تازه با واقعیت روبرو بشه؟؟؟؟؟

بهتر نبود از همون اول با واقعیت روبرو میشد و این همه مدت انتظار بیهوده نمیکشید؟؟؟

شماهایی که کاملا" مطمئن جوریکه انگار تو مغز آقای شوهر ایشون تشریف دارین بهش میگفتین قصد طلاق دادنتو نداره الان شهامتشو دارین بیاین اعتراف کنین اشتباه فکر کرده بودین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

متاسفانه متاسفانه چیزی که اینجا آدم رو به شدت اذیت میکنه خوشبینی بیش از حده و گاها" ساده بینیه و اصرار به تلقین کردن این طرز فکر به مراجع هست بدون توجه به عواقب ناخوشایندی که امکان داره داشته باشه...

نه بدبین باشیم نه خوشبین ..واقع بین باشیم واقع بین..

امیدوارم تا پاک شدن پستم حداقل چند ساعتی طول بکشه:

20. 3 کاربر از پست مفید آنجلا تشکرکرده اند .

آنجلا (سه شنبه 07 تیر 90)

صفحه 23 از 27 نخستنخست ... 3131415161718192021222324252627 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)