shayana جان ممنون از سؤال هايي كه پرسيدي :D
توضيح سؤال يك: حافظ ميگه:
حضوري گر همي خواهي از او غايب مشو حافظ
متي ما تلق من تهوي دع دنيا و اهملها
يعني اگر ميخواي هميشه در محفل انس با خدا باشي ، از لحظه به لحظه ات مراقبه كن و حضور خودت رو نزد خدا و حضور خداوند رو نزد خودت يك لحظه هم فراموش نكن. حالا سؤال من اينه كه چطور ميشه با اين همه دغدغه و دل مشغولي اين حضور رو فراموش نكرد؟
توضيح سؤال 3: ممنونم از اينكه بهم اعتماد به نفس ميدين. شما لطف دارين....... من نجوم ميخونم. (فيزيك نجومي)
توضيح سؤال 6: نوسترآداموس گفته سال 2012 يه سري فاجعه ي زيست_ محيطي و تصادف كيهاني پيش مياد و به روايتي قيامت ميشه.
توضيح سؤال 7: نظريه ي چند جهاني اشاره ميكنه به اينكه فيزيك كوانتوم و نسبيت، شواهدي رو نشون ميده كه ما در حال حاضر در چند جهان در حال زندگي هستيم. البته هيچ كس نتونسته ثابت كنه، اما هيچ كس هم توجيحي براي شواهد موجود نداره. مثلا شما كه الان در حال خوندن مطالب من هستيد، ممكنه در جهان ديگري هم حضور داشته باشين و در حال آب آشاميدن باشين. يعني حضور همزمان در چند جا!
توضيح سؤال 10: مناجات ادبي رو يادتون نره ها! يه جمله است. نميخوام به قشنگ گفتنش فكر كنيد. دوست دارم زيبايي احساس واقعي خودتون رو به قلم بكشيد.
نكته: سؤال هاي منو كامل جواب بدين. نيام ببينم باز خودم رفتم رو صندلي داغ ها! مرسي.![]()

....... من نجوم ميخونم. (فيزيك نجومي)

،فقط قول بده به بی سوادیم نخندی:

علاقه مندی ها (Bookmarks)