فرهنگ! یعنی کلا نون رو خمیر کنیم ببریم خونه دیگه![]()
تشکرشده 8,601 در 1,498 پست
فرهنگ! یعنی کلا نون رو خمیر کنیم ببریم خونه دیگه![]()
بی دل (یکشنبه 24 دی 91)
تشکرشده 10,678 در 2,786 پست
نه خیر،وقتی اولین نونو بر می داری صبر می کنی تا نون بعدی بیاد هوایی که تو اون مدت می خوره کافیشه.
فرهنگ 27 (یکشنبه 24 دی 91)
تشکرشده 1,426 در 250 پست
خانوما اقایون این مکان صاحب خونه داره هر چی صاحب خونه بگه همونه ( آغاز کننده:بی دل) فضا رو متشنج نکنید...!
بنده چندتا سوال دارم لطفا کمکم کنید
1.دیروز ته چین مرغ پخیدم خیل باحال شد چند رنگ و چند لایه و....فقط ته دیگش نرم و لطیف مثل ته دیگای مامانم نبود چرا؟از کره هم استفاده کردم .ممکنه از نوع برنجم باشه؟؟؟
2.کیک هم پزیدم فر ندارم تو کیک پز گذاشتم نه پف کرد نه پوک شد نه روش طلایی شد ولی خیلی خوشمزه شد
آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
فائزه_م (یکشنبه 24 دی 91)
تشکرشده 4,954 در 1,249 پست
در مورد نان باید بگم که ما نان بربری میگیریم و همون موقع فریز می کنیم بعدا تو قابلمه در بسته گرمش می کنیم انگار همین الان از مغازه خریده باشی
البته کلا تازه بخری یه چیز دیگه هست ولی فرصتش نیست و کیفیت لواش شهر ما هم تو مایه های افتضاح و کیفیت بربری عالی هست
بی دل جان قبول دارم لیمو عمانی درسته تو خورشت قشنگه ولی چون ذاتش با خورشت مخلوط نمیشه کل خورشت رو ترش نمیکنه البته من هم گاهی برای قشنگی علاوه بر لیمو آسیاب شده چند تا دونه لیمو درسته سوراخ هم میندازم
ولی در کل ما تسلیمیم
هر که با بی دل درافتاد ور افتاد
فائزه جان شما بعد دم کشیدن برنج و خاموش کردن زیر قابلمه در حالی که درش بسته هست بذار حداقل نیم ساعت بمونه بعد بیار سر میز (تا نرم بشه) ضمنا سعی کن موقع دم کشیدن برنج زیرش زیر قابلمه ای بذاری و شعله هم زیاد نباشه
من کلا با این روشها گاهی وقتا کاری می کنم برنج در کل بدون ته دیگ میشه و در اون صورت میتونم بدون روغن یا با حداقل روغن برنج رو عمل آوری کنم
من که مدتهاست کیک نپزیدم ولی در مورد پف کیک باید تخم مرغش رو به اندازه کافی به هم بزنی تا کف کنه ضمنا بیکینگ پودر هم ناچارا باید داشته باشه بعد آماده شدن خمیرش نباید زیاد معطل کنی تا بذاری تو فر یا هر جای دیگه ای تا پفش نخوابه من تو کیک پز نپختم تا حالا ولی چیزی که مسلمه نباید روش طلایی بشه تو کیک پز و در صورت زیاد طول دادن زمان پخت احتمالا تهش دودی رنگ بشه
فکور (یکشنبه 24 دی 91)
تشکرشده 8,601 در 1,498 پست
ای بادمجون دور قاپچین! (مهاجر)
خواهش میکنم خواهش میکنم خجالتم ندید بنده در کنار عزیزان شاگردی میکنم و درس پس میدم.
صااااااااابر!!!! من همین چند لحظه که غیبم زد رفتم پنکیک تجویزی شما رو درست کنم البته با کمی دخل و تصرف به این ترتیب که: از تخم مرغ فقط زرده اش رو ریختم (من سفیده نمیخورم) و بجای شکر هم عسل ریختم. و بجای آرد هم که نداشتم مجبور شدم آرد برنج بریزم. به نظرم یه لیوان شیر خیلی زیاد بود. دریاچه ای درست شد که بیا و ببین. الان هم محصول نهایی نه تنها پن کیک نشده بلکه شده یه چیزی توی مایه های همون دسر زعفرونی و اینا منتها بوی ضخم (زخم؟ظخم؟ ذخم؟) تخم مرغ رو هم بدجوری میده!
یه بساطی شده بود! زود آثار خرابکاری رو جمع کردم یکی نیاد ببینه پاااااک آبرو و حیثیت چندین و چند ساله ام در آشپزی بره! بیا بگو کجای کارم ایراد داشت که اونجوری که باید نشد.
مهاجر جان خوب از همون مادر جانت بپرس که به اون خوبی میپزن. من که کلا یه بار تا حالا ته چین درست کردم که البته همونم سفت شد. هرچند که آقای همسر طبق معمول کلی تعریف کرد و با اشتها خورد. ولی خودم میدونم که جالب نشده بود.
بی دل (یکشنبه 24 دی 91)
تشکرشده 2,343 در 504 پست
سلام خانم بی دل
ممنون که تست کردین
ولی کلا یه چیز دیگه درست کردین
من امروز بصورت تصویری روش درست کردن رو قرار می دم.
شیر یه لوان اصلان زیاد نیست کلی آزمون و خطا کردم تا این فرمول به دست آمد.![]()
صاعد (یکشنبه 24 دی 91)
تشکرشده 10,678 در 2,786 پست
استاد پاتولوژی مون می گفت موقع سرخ کردن اگر هود روشن نباشه،انگار دارید سیگار می کشید.
می گم آشپزخونه رو خیلی شلوغ کردیما.هر کی یه خوراکی برداره بریم باغ یه پیکنیک بزنیم.
فرهنگ 27 (یکشنبه 24 دی 91)
تشکرشده 1,426 در 250 پست
[color=#800080]ممنون از همگان!!!!
ممنون فکور عزیزم وقتی اسم کوچیکمو صدا میزنی همچینی دلم اب میشه احساس نزدیکی بی حدو اندازه ای میکنم دوستون داریم هوارتا
با توجه به گرانی های پیش امده و شلوغی سر بنده تا اطلاع ثانوی اشپزی تعطیله همون دیروز زحمت کشیدم که نشد بسه ولی دفعه بعد ان شالله چند سال اینده امتحان میکنم ببینم چی میشه
بی دل خانوم جان !جان !من تووورا قربان جان(شمالی نیستم درست گفتم یا نه)!!!! ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله چشم نخوری (همیجوری خواستم تعریفی ازت کرده باشم)
کی بود میخواست هنر شب یلداشو نشون بده امشب وقتشه ها
ببخشید ها اقای صابر یا خانم صابر؟؟؟؟؟
تشکرشده 4,547 در 875 پست
نوشته اصلی توسط fm.mohajer
بهارشادی از صبح نشسته اون هنر شب یلدارو تمام کنه آما
انگشت مبارک رو با ابزار به شکل جیگر زلیخادر آورده به شدتت خون ریزی و
راهی پانسمان کردن میباشد .
آبجی نخواستم هنر شب یلداتو بیاری تا بیشتر از این کار ندادی دستت بیخیالشو توروخدا
ما که یدونه بیشتر بهارشادی نداریم. از دستت میدیما
یه عکس از انگشت مبارک بیار کلی جایزه در یافت میکنی .
جایزه من محفوضه .
پدربزرگ (یکشنبه 24 دی 91)
تشکرشده 1,426 در 250 پست
نوشته اصلی توسط پدربزرگ
بابابزرگ؟؟؟چی شد بهار خانم این دسر پس؟؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط baby
ببخشید ربطی به اشپزی نداره ولی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)