به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 26 از 73 نخستنخست ... 6161718192021222324252627282930313233343536465666 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 251 تا 260 , از مجموع 727
    عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 فروردین 93 [ 12:48]
    سطح
    81
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 212
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    8,122

تشکرشده 8,125 در 1,482 پست

حالت من
    Vaaaaay
    Array

RE: **صندلی داغ1390**((سری ششم))

نقل قول نوشته اصلی توسط سرافراز
    سلام سارابانو جان...منم يه چند تا سوال ازت داشتم...

** سلام..بفرمایید سرافراز عزیزم..

1- چرا دوباره آبي شدي؟ شارژ انجمن آزاد تموم شد؟ مگه چند وقته شارژش كرده بودي؟

** آره از قهوه ای بودن اخراج شدم!!! الانم کلی دپرسم..دوباره بی بی از جلو چشمم دور شد معلوم نیست اون دور دورا چکار می کنه که معتاد شده!!! 1 ماهه شارژ کرده بودم...

2- غير از شوهر كنوني چند تا خواستگار داشتي؟ اوليش كي بود؟

** عزیزم گفتنش ریا میشه ..ولی خیلی بودن...از سال اولی که وارد دانشگاه شدم بودن ولی فقط عشق حقیقیم همسرم بود و هست...اولیش یکی از همکلاس هام بود که من اصلا ازش خوشم نمیومد..همون سال اول..علت اینکه از منم خوشش اومد فکر کنم این بود که همه دخترها کلاس دورش می پلکیدن جز من!! تقریبا می تونم بگم ازش متنفر بودم.و اصلا پاسخ سلامشو نمی دادم هیچ... گاهی بی احترامی هم می کردم چون ازش نفرت داشتم...موج منفی میداد...سال 3 بودیم که توسط یکی دیگه از پسرا ازم خواستگاری کرد ..منم درجا یک دعوا حسابی باهاش کردم که چطور جرات کرده و ..ایشان هم ترم بعدی مهمان کردن دانشگاه تهران و من دیگه خبری ازش خدا رو شکر نداشتم..

3- يادمه يبار گفتي سطح خانوادگيتون بالاست. چند تا از اون خواستگارا فقط به خاطر سطح خانوادگيتون اومدن خواستگاريت؟

** سرافراز جان سطح فرهنگی خانواده بالاست ..از نظر تحصیلی بیشتر منظورم بوده ...و همین طور پدرم که شخصیت فرهنگی بالایی داشت....ولی خب خانواده خوب بسیار تاثیر داره در نظر خانواده خواستگار ...بیشتر اونهایی که منظور شماست از نظر مالی سطح بالایی دارند و طرف مثلا به خاطر پولش میاد طرفش..ما وضعمون خدا رو شکر خوبه ولی نه جز اون مرفهین بی درد..اصلا و ابدا....

4- به فال قهوه اعتقاد داري؟ تا حالا گرفتي؟

**نه اصلا اعتقاد به فال ندارم و نگرفتم هیچ وقت..جز فال حافظ و قرآن ..اونم خودم هیچ وقت نگرفتم ...

5- چرا انقدر سربه سر BABY بنده خدا ميذاري؟

** سرافراز جان اینجا عصبانی شدم از دستت ها!!! بی بی [size=large]بنده خدا
    ....بابا نگاه نکن الان تو ترکه ..بذار از ترک برگرده ببین چها که نمی کنه..شما تا پست های قدیمی نخونی باورت نمیشه چه آتیش زیر خاکستریه این بی بی خان جان!!!

6- فكر مي كني دنيا سال 2012 تموم شه؟ مگه خدا نگفته " و ما الساعه"؟ پس اينا چي ميگن؟

** خب اینها طالع بینی نستراداموس هستش دیگه..درست گفتم..نمی دونم والا..من قبول ندارم....من که دنیا هم تموم بشه حالا حالا ها آرزو دارم..اون دنیا هم دست از سر همسر گرام بر نخواهم داشت!!!

7- چه شكلي هستي؟

**

8- همه انتظار داريم خوزستاني ها سبزه باشن ولي اكثرا سفيدن چرا؟

** خب شما نتظاراتتون غلطه..اهالی جنوب و بندر تیره هستند و خوزستانی ها بیشتر اتفاقا سفید هستند..به خصوص اهالی شهرستان دزفول که اکثرا سفید و بور هستند...چون آفتاب خوزستان مستقیم نیست و افتابش به هیچ وجه نمی سوزونه بر خلاف شهرهای کویری و جنوب....
    یاد خاطره ای افتادم همسر منم چون مال یک استان دیگه است که خیلی هم از ما دوره وقتی اومده اینجا دیده همه سفیدن کلی تعجب کرده ...دیده همه سفید و همه بسیار ازاد و راحتن و شوکه شده بوده...یادمه مادر شوهرم دفعه اول که منو دید تعجب کرده بود می گفت من گفتم حالا سبزه سبزه هستی..تو چقدر سفیدی؟؟خلاصه خیلی خنده دار بود....

9- تا حالا شده يه روزي الكي حالت بد باشه؟ مجرد بودي اينجوري نمي شدي؟ اگه آره چيكار مي كردي؟
    ** تا دلت بخواد پیش میومد سرافراز جون....کلا من اون زمان ها بیشتر از الان دپرس می شدم..عشق خیلی به زندگی من رنگ و بوی تازه ای داده و خدا رو شکر می کنم..ولی اون موقع ها چرا گاهی از تنهایی دلم می گرفت و می نشستم آهنگ ستار گوش می دادم و توی دفتر خاطراتم می نوشتم...بهترین تفریحم همیشه نوشتن خاطراتم بوده و هست...

10- براي داشتن همه چيز بايد از همه چيز گذشت يعني چي؟ اين منافاتي با قانون راز نداره؟

ای ول ...آفرین....اینو می گن انداختن پرسشگر سابق در دام....خوشم اومد....سرافراز جان اجازه می خوام این موضوع رو کامل در مبحث دیگه ای باز کنم چون نیاز به تفسیر داره و وقت گیره....ولی بهت قول میدم جواب این سوالتو از دید خودم به تفصیل بدم....قبوله؟

[/size]

براي اين افراد شكلك بذار! (( ا چرا آنقدر کم نوشتی!!!!!!!!ای خدا چرا انقدر این صندلی داغ من راحته؟؟

مديرهمدردي،

بالهاي صداقت،

فرشته مهربان،

آني،

تسوكه،

باران68،

شيدا حاتمي،

محمد ابراهيمي،

شب باروني،

blue sky،

روزن،

شاد،

سرافراز،

سارابانو،

BABY،

شيدا،

پرديس،

بي دل،

دل

نقاب،

گل مریم
    ،
    غزاله

، سبكتكين،

مينا چ،

ياسا،

حامد،

فرهنگ،

دختر مهربون،

فرانك،

شايانا،

آريكس،

m25teh

، بهشت،

سابينا،

green،

كامران2007،

طاهره،

كيوان،

شمیلا

ساير كاربران همدردي

2. 16 کاربر از پست مفید سارا بانو تشکرکرده اند .

سارا بانو (سه شنبه 27 اردیبهشت 90)

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array

عرض سلام دوباره خدمت سارا ی مهربون

جراحی کردی؟

شوهرت تخصص داره؟

پایان نامت موضوش چی بود؟

شوهرت چند سالشه؟

چند سال با شوهرت اختلاف سن داری؟;)

ماشینتون چیه؟

خونه از خودتونه؟

از دولتی مدرک گرفتی یا آزاد؟

به به که نیست بح بح ـه.

واحدایی مثل میکروب انگل ویروس ایمنی الآن به کارت میاد؟

به عنوان یه دکتر هر سوال فیزیولوژی یا پاتولوژی بپرسم باید بلد باشی؟

می تونی علوم پایه درس بدی؟

4. 9 کاربر از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (سه شنبه 27 اردیبهشت 90)

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 بهمن 92 [ 23:55]
    سطح
    70
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 35
    دستاوردها:
    1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    12,283

تشکرشده 12,257 در 2,217 پست

Array

سلام دوباره!

واقعاً چه صندلی داغ جالبی!!!

از خواندن جوابهای شما خیلی لذت بردم! واقعاً آفرین!!!

سوال خیلی هست، ولی نمی دونم سارا بانو چقدر وقت پاسخگویی داره :)

1- ترجیح می دهی یک دوستی داشته باشی که دلش پاک باشه، ولی کارهای احمقانه بکنه و ممکن باشه از این راه به تو آسیبی برسونه (مثل خاله خرسه)، یا اینکه یک دوستی داشته باشی که عاقل باشه، ولی شیشه خرده داشته باشه؟!

2- شما به علت موقعیت شغلیت توی چشم هستی. ممکنه خیلی ها با توجه به اینکه شما دکتر هستی به سمت شما بیایند. این قضیه تا چه حد فکرت رو مشغول می کنه؟ آیا احساس بدی بهت دست می ده وقتی فکر می کنی شاید بعضی از دوستی ها بیشتر از اینکه به خاطر شخصیتت باشه، به خاطر شغلته؟ مگر وقتی که برای به دست آوردن مدرکت شب و روز درس خواندی و زحمت کشیدی، یکی از اهدافت رسیدن به همین موقعیت خوب اجتماعی نبود؟

3- فرض کنیم در آینده شما یک پزشک جراح می شوی. همسر شما در یک سانحه به شدت مجروح می شود و در خطر مرگ است و باید سریع جراحی شود. شما این انتخاب رو داری که خودت این کار رو به عهده بگیری یا اینکه به یکی از همکارانت اعتماد کنی. چه تصمیمی می گیری؟
    (در ضمن امیدوارم شما و همسرت همیشه در سلامت کامل باشید).

4- چرا اگر کسی پول به مردم قرض بده و بابتش سود بگیره می شه ربا، ولی وام بانکی ربا نیست؟

5- راسته که تنها دردی که هیچ دکتری نمی تونه درمانش کنه، عاشقیه؟
    آه ز دردی که درمان ندارد! :)

6- منظور حافظ از این بیت چی بوده؟
    ز آستین طبیبان هزار خون بچکد
    گــَرَم به تجربه دستی نهند بر دل ریش

7- حدود 10 سال پیش با مادرم رفتیم چشم پزشک. دکتر خودش چشمهاش چپ بود!! من و مادرم هر کدوم روی یک صندلی نشسته بودیم، صندلی ها حدود 1 متر از هم فاصله داشت. وقتی نگاهمون می کرد هیچ کدوم نمی دونستیم کی رو داره نگاه می کنه. یک سوال پرسید، من و مادرم همزمان شروع کردیم به جواب دادن!
    به نظرت "گر اگر طبیب بودی، سر خود دوا نمودی"؟ :)

8- به یک بنده خدایی گفتم که آره، فوق لیسانسم رو دارم می گیرم، ان شا الله می خواهم ادامه بدهم برای دکتری.
    گفت وا! خب اگه می خواستی دکتر بشی، چرا نرفتی دکتر واقعی بشی؟!!!!!!
    حالا ببینم سارا بانو، یعنی شما دکتر واقعی هستی، من دکتر الکی می شم؟؟؟؟

9- اگر فقط می تونستی 1 رتبه بدهی، به کدوم کاربر می دادی؟ چرا؟
    تا حالا شده بخوای به کسی رتبه منفی بدی؟! :)

10- تا حالا دو بهم زنی کردی؟ :)

ممنون از جوابهایت! باز هم میام!
    شکلکی هم که برای من انتخاب کردی جالب بود :)

6. 9 کاربر از پست مفید hamed65 تشکرکرده اند .

hamed65 (سه شنبه 27 اردیبهشت 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اسفند 95 [ 19:50]
    سطح
    66
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,528

تشکرشده 4,871 در 817 پست

Array

آفرين سارابانوي گل! جوابات خيلي قشنگن. فكر كردم الان براي شكلك گذاشتن كم مياري ديدم نه بابا! خودم كم آوردم!!
    راجع به اون سوال آخر كه گفتي توضيح مي دي باشه! منتظرم بعدا مفصل بهم بگي!

خب ساراجان به اين چند تا سوال هم بي زحمت جواب بده!
    - چرا rsrs رو به سارابانو تبديل كردي؟ نكنه اسم و فاميلتو لو مي داد؟
    - با هيچكدوم از اعضاي تالار همدردي در عالم واقعيت دوست هستي و مي شناسي؟مثلا فرشته مهربون يا بالهاي صداقت؟
    - تا حالا محل كارت در مواجهه با بيمارها معجزه ديدي؟ كه مثلا طرف بدون دليل خوب شده باشه و كاسه كوزه هرچي علم پزشكي رو بهم ريخته باشه؟
    - مي دونستي من ازآقاي مدير خواهش كردم بيان توي صندلي داغ شركت كنن اونوقت فيضش به شما رسيده؟ (البته ريا نشه...الان مدير ميگن عجب دختره بي جنبه اي! يادم باشه دفعه ديگه هرچي گفت برعكسشو انجام بدم)
    من كه از اومدنشون خيلي خوشحال شدم.
    - فكر مي كني خانم مدير همدردي چطور ادميه؟خودشم روانشناسه؟ با اين همه نظرات فوق العاده اي كه ايشون دارن خانمشون بايد مثل سيندرلا خوشبخت باشن نه؟
    - هيچ رگي از آباداني ها داري؟ شنيدي كه زيادي اغراق مي كنن؟
    - اگر عاشقي انقدر خوبه و انقدر حسش قشنگه چرا هممون بهش نمي رسيم؟ فكر مي كني چيكار كنيم تا بهش برسيم؟
    - توي كارت چند بار به جمله :الا بذكر الله تطمئن القلوب" توجه مي كني؟ اصلا وقتي غصه ات مي گيره ياد اين جمله ميفتي؟
    - اگر چند سال بعد زندگيت با همسرت دچار روزمرگي شديد چه برنامه هايي براي حفظ طراوت زندگيتون داري؟
    - به طب گياهي و سوزني اعتقاد داري؟ خودت چيزي ازشون مي دوني؟
    اون لحظه هايي كه نامزدت بهم زده بود دنيا چه رنگي شده بود؟ آيا اميد به بازگشتش داشتي؟ مثلا خواب ببيني برگشته و از اين حرفها؟
    - تا حالا كشور خارجي رفتي؟ دوست داري كجا بري؟
    - بنظرت فرق بين شوش و شوشتر چيه؟ يعني يكيشون از اون يكي "شوش" تر بوده؟(صفت تفضيلي)

خب حالا اينارو جواب بده بازم برميگرديم....

راستي من متوجه نشدم اون شكلكي كه برام گذاشتي هاا يعني چه! من دنبال پروانه مي دوم يا پروانه دنبال من؟ يا من دنبال چيزي مي دوم؟ پروانه هم دنبال همون چيز؟ و اصلا هردومون دنبال چي مي دويم؟ و اصلا چرا پروانه؟ چرا يه چيز ديگه نه؟

8. 11 کاربر از پست مفید سرافراز تشکرکرده اند .

سرافراز (سه شنبه 27 اردیبهشت 90)

عضو فعال

آخرین بازدید
    جمعه 28 فروردین 94 [ 21:07]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    8,459

تشکرشده 9,108 در 2,116 پست

Array

سلام خانم سا را محترم سو ا ل از شما
    1ـ ایا تالار توانسته تغییر مثبتی در شما ایجاد کنه چه تغییری
    2ـ زییاترین شکل دوست داشتن و ابرا ز محبت چی می تونه باشه
    3ـ احسا سا نتون رو چگونه مدیریت می کنید
    4ـ کدام خیابان تهران دوست دارید
    5ـ بهترین رو ز زندگی ات کی بوده
    6ـ وقتی غمگینی چه می کنی
    7ـ چه ارزویی داری
    8ـ تو عزت نفس رو چطو ر تعریف می کنی
    9ـ بهترین دوستتون توی تالار کیه
    10ـمیزان توجه شما به علم و منطق و معنو یات چه قدر است
    11ـ با شمع جوجه ماشین یک جمله بسا ز
    12ـ دوست داری نفر بعد صندلی داغ چه باشد
    13ـ به چه میزان اطلاعات روانشناسی در زندگی شخصی ات کمک کرده است و تاثیر گذار بوده است
    14ـ مهمترین هدف زندگی ات چیست
    15ـ به کدام ار زو در زندگی رسیده ای
    16ـ اگر در ایران زندگی نکنی کجا رو انتخاب می کردید
    17ـ از چه گلی خوشت میاد
    18ـ اولین جمله ای که با خواندن این کلمات به ذهن تان می رسد
    خدا
    فرشته
    جنگ
    بی بی
    دریا
    تحصیل
    موفقیت
    خوشبختی
    صندلی داغ
    شیدا حاتمی
    محمد ابراهیمی
    تالار
    مادر
    پدر
    ا لوچه
    19ـ بدترین نمره ای که گرفتی کی بودو واسه چه درسی
    20ـ صندلی داغ مجازی چه حسی بهت میده
    21ـ یک جمله اموزنده مفید بگوید
    22ـ یک بیت شعر بگو
    23ـ نظرتان درباره سری جدید صندلی داغ چه است

امیدوارم همیشه موفق باشید

10. 7 کاربر از پست مفید محمدابراهیمی تشکرکرده اند .

محمدابراهیمی (سه شنبه 27 اردیبهشت 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    81
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,122

حالت من
    Vaaaaay
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط shayana
    اهلا و سهلا یا طبیب سارا بانو

**انا بخیر یا صدیقی ...مرحبا...اشلونک زیــــن ؟

میبینم که یکی از افراد پیشنهادی من رو صندلی نشوندین(نزنید تو ذوقم دیگه بزارید من اینجوری فک کنم که بخاطر حرف من بوده نه اینکه تا 1ماه در تالار نخواهند بود)

1.انت قادر تکلم العربیه؟

** راستش نه ..نمی تونم..برخی کلماتو تکه تکه بلدم..مثلا دوخی یعنی سرگیجه..هللو یعنی خوبم..عدک ویع ؟یعنی کجات درد داره.... ولی نمی تونم صحبت کنم...ولی کامل تقریبا می فهممصحبتهاشونو( البته اگر در رابطه بیماریهاشون باشه نه صحبت های غیر بیماری..) و به اصطلاح خودمون کم پیش میاد نیاز به دیلماج داشته باشم....

2.چرا میگن ابادان برزیل ایرانه؟یعنی واقعا انقدر ابادانی ها خوب فوتبال بازی میکنن؟

**100 درصد..دلیل نمی خواد ..ولک همین که مو می گم( گ با ضمه) ...ابادان برزیله ...خو مشکلی هست مگه؟ مو می گم بگو چشم...فهمیدی همشیره؟ دنیا فقط زرد آبادان...( اینا رو با لهجا ابادانی باید بخونیا!!! .

3.میشه بدونیم چقدر مونده سی ساله بشین ؟

بله....حدود 2 سال و نیم....

4.برا هر کدوم ازین شهرایی که میگم با توجه به مردمشون یه خصوصیت بگین:
    تهران: زرنگ و ببخشید به کسی بر نخوره بعضی هاشون بقیه رو شهرستانی صدا می کنن که من واقعا بدم میاد ..از این لفظشون...
    تبریز :غیرتی می دونمشون..خیلی رو زن هاشون حساسن....
    اصفهان: چی بگم.....؟؟؟خب معروفن دیگه ولی لهجه هاشونو خیلی خوشم میاد..
    شیراز :شهر مورد علاقه من ..میمیرم برای شیراز...مردم خوب و بسیار به نظرم روشنفکر

خوزستانیها: گل سر سبد ایران ...مردمی خونگرم..بسیار مهمان دوست ..بسیار آزاد و راحت در پاره ای شهرها ...من عاشقشونم....زنده باد خوزستان ..سرزمین نخل ها....

یزد: اوخ اوخ ..این که دیگه شهر عشقم هست....بسیار مردمی ساده..پاک..بی آلایش..با کمترین میزان جرم و جنایت و میمیرم برای لهجه های زیباشون ..پر از خونه ها کوچیکک ( با ضمه ک اول و ساکن ک دوم) با آجرک ( ر با ضمه و ک ساکن) های 3 سانتی..بوی خشت و گل..شهر لوز ..قطاب و حاجی بادوم یزدی...اول یزد بعد شیراز شهر مورد علاقه ام هستند...

5.چیکار کردی که شوما دکتر شدین و ما نشدیم؟(بغیر از استعداد)اموزشگاه کنکورو کلاس خصوصی و... میرفتی؟

** نمیشه گفت همه تلاش می کنند و توی مقطع مورد علاقه خودشون به مدارج عالی تحصیلی می رسن ....تلاش های زیادی همه تحصیل کرده ها می کشن..منم رفتم دنبال علاقه ام ..از بچگی عشقم این رشته بود و نه به خاطر پرستیژ و احیانا ثروت..واقعا دوست داشتم این رشته رو....بله ..هم درس خوندن شبانه روزی هم معلم خصوصی همکلاس کنکور...من همه تلاشمو کردم و خدا رو شکر نتیجه گرفتم..

6.دوست داشتی جای خانوم دستجردی بودی؟چرا؟

** نه ..اصلا...توضیحش خیلی سیاسی میشه ممکنه با سر ببرنم.....

6.حاجی شدی یا نه؟خیلی ها میگن تمتع سوای عمره یه حال دیگه میده،نظرشماچیه؟واصلا فک میکنی یه جوون بیست و چند ساله میتونه حاجی بودن خودشو نگه داره،اخه اونیکه دیگه حاجی میشه باید بتونه اعمالشو نگه داره،بنظرت امکانش هست؟

** نه متاسفانه نشدم ..ولی اسمم حج عمره در اومده اگر توفیق بده خدا و بتونم برم...ولی به نظرم میشه ..من دوستی دارم 23 سالگی حاجی شد انقدرم خوب بعد از حج رعایت می کنه که آدم هاج و واج میمونه..این بسته به میزان اعتقاد و راسخ بودن تو اون اعتقد داره ...بله میشه..از نظر من همه چیز ممکنه....

7.همه میگن جنوبی ها خونگرمن،این خصلتشون ذاتیه یا نه؟پس چیه؟

** من فکر کنم به خاطر اب و هوای گرمشونه!! الان که گرد و خاکم زیاده هممون خاکی هم هستیم!! نمی دونم از کجا ناشی میشه ولی خوزستان یک استانیه که همه قومی توش زندگی می کنن و تقریبا مسالمت آمیز هستند و مشکلی ندارن..واقعا یک خوزستانی همیشه با روی باز با شما برخورد میکنه و بسیار آدم های لوتی به اصطلاح هستند ...

8.اگه یه نفر که زیاد خوش حساب نیس ازت پول بخاد بهش میدی یا دست به سرش میکنی؟خب یه میلیون بهم میشه پول بدی من خیللللی خوش حسابم:D

** راستش نه ..نمیدم..شاید مجرد که بودم از این بذل و بخشش ها زیاد می کردم اونم چون از جیب بابا بود ..!!! ولی حالا که برای هر قرونش بی خوابی می کشم خودمو همسرم واقعا به فرد بدقول کمکی نمی کنم ولی ریا نباشه به فردی که نیاز دوا درمان داره حتما کمک می کنیم منو همسرم هرچه که باشه ....
    عزیزم قابل شما رو نداره ..راستی می گم شایانا جونم دو ملیون داری بهم بدی؟؟ زود بهت میدما!!

9.فک میکنی من چه جور شخصیتی دارم یا اصلا تا حالا بمن فکرم نکردی؟

** عزیزم ..من این مدت که اعضا جدید اضافه شدند کمتر تالار بودم .باید بگم ولی اکیپ جدیدی که وارد شدن همه خیلی انسان های خوب و فرهیخته ای هستند من واقعا از پست های تک تکتون لذت می برم..شما هم همین طور عزیزم...

10.ما یه دوستی داشتیم مال خوزستان بید خیلی از کلماتو مثلا فنجون و ...انگلیسی میگف؟شما چی؟فک میکنی از اثرات استعمار انگلیسهاس؟

** ببین عزیزم ائلین چاه نفت در مسجدسلیمان بوده ...اول دست انگلیسی ها بوده بعد آمریکا ..برای همین چون اکثر مهندس ها و ..چاه های نفت و ملی حفاری انگلیسی صحبت می کردند مردم اونمناطق که بیشتر هم بختیاری های عزیز بودند اون کلمات یاد گرفتن..مادربزرگ خودم خدا رحمتش کنه سواد نداشت ولی به گوجه می گفت ..Tomato ...و خیلی کلماتو انگلیسی به کار می برد...

11.شما عاشق شدین وبعد ازدواج کردین یا ازدواج کردی بعد عاشق شدی؟کدوم بهترتره؟

**داستان زندگی منو تقریبا همه تالار می دونن..(( پر از ابهام از رفتار یک مرد)) من اول عاشق شدم..اونم حسابی ..بعد ازدواج کردم..من همیشه این طور دوست داشتم ..و عشقم حقیقی بود و عاشق فرد مناسبی شدم و خیلی راضیم..خیلی و خانواده های هر دو طرف هم بسیار راضین از این وصلت...بزنم به تخته!!!

12.فیلم تایتانیکو دیدی بنظر من که اصلا مثال خوبی برای یه فیلم عاشقانه نیست،نظر تو چیه؟فک میکنی چرا انقدر سرو صدا کردبخاطر داستانش،بازیگراش،کارگردان ش و... ؟

** بله دیدم..بارها هم دیدم ...البته اپیزود سوم که مال غرق شدن بیشتر دیدم تا تکه های اولو .این داستان و فیلم به خاطر عشقش معروف نشد..به خاطر کارگردانی مطلوب جیمز کامرون..اهنگ و خوانندگی زیبا سلن دیون...که واقعا زیبا خونده بود...بازی زیبا بازگر هاش..جلوه های ویژه عالیش معروف شد..هیجانی که تو فیلم داشت خیلی خوب بود به نظر من و خوب پردازش شده بود..تو اسکار جوایز زیادی برد و همین مخاطب رو جذب می کرد منتها نویسنده برای جذاب تر کردن داستان عشقی هم در کنارش پرورانده بود و گرنه قضیه رز و جک نبودن اصلا ..قضیه غرق شدن آدم هایی بود که سکان کشتی رو بدست ناخدایی داده بودند که فکر می کرد خداوند ناتوان از شکستنشه و به وضوح نشون داد اون جمله که کاپیتان رو عرشه بود و گفت حتی خدا هم نمی تونه اینو غرق کنه و فقط یک خیال باطل بود..این درس اصلیش بود....

13.بنظر من با وجود اینکه خوزستان به خاطر اثرات جنگو وخیلی چیزای دیگه استان محرومیه و مشکلات عدیده دارن ولی شادترین مردمان ایرانو داره،درست فک میکنم؟

** نمیشه گفت کامل...به نظر من شادترین ها تهران تا حدی و شیرازی ها هستند...خوزستان هم بله هستند ولی وقتی توی متن زندگی باشی می بنی که چقدر اثرات جنگ نمایانه..مردم تحریک پذیرند..زود عصبانی می شن و این حالت تو سطح شهر همیشه هست....روی خانواده ها هم اون اثرات جنگ هست...ولی خب خوزستانی ها اهل شادی هستند ..بله....

14.یه واژه خوزستانی بهم یاد بده.

**یک واژه از کدام شهر؟دزفول؟رامهرمز؟آبادان؟ عرب زبان ها؟شوشتر؟بهبهان؟اینها هرکدوم یک لهجه دارند...فعلا داشته باش.... از بختیاری ها بگم....
    سیلس کردی؟ ( س با کسره ..ی ساکن...ل با کسره ..س ساکن...)(ک با کسره) ..یعنی نگاهش کردی؟

15.یه سوال فنی هم دارم،من خودم همینجوری،بدون تجویز پزشک :Pهر روز یه قرص اهن مصرف میکنم،ضرری خدایی نکرده نداره؟قرص جوشان کلسیم بدون تجویز پزشک چی؟

** ببین اصولا مصرف اهن برای خانم ها خوبه به خصوص در دوران عادت ماهیانه ..ولی اصولیش اینه که علاوه بر رعایت خوب تغذیه یک ازمایش CBC داده بشه و حتی گاها آزمایشات تکمیلی کنارش تا میزان آهن سنجیده بشه ..و بسته به نوع کم خونی و میزان اون دوز درسته آهن و گاها اسید فولیک تنظیم بشه ...بعد مصرف بشه ...در مورد کلسیم هم همین طور بهتره در سن های کم با مصرف شیر و لبنیات کافی و حضور در افتاب میزان کلسیم رو بالا برد....

موفق باشی
    ** ممنونم ..شما هم همین طور عزیزم...

نقل قول نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
    سلام خانم سارا محترم سو ا ل از شما
    1ـچه خواننده موسیقی دوست دارید

** سلام...من همه جور موسیقی گوش می دم...ولی از پاپ ها اندی خواننده مورد علاقه منه..و مهرنوش واقعا صداشو دوست دارم...از قدیمی ها هم مرضیه و محمد نوری....
    2ـ چه رشته ورزشی دوست دارید

** بدمینتون ..شنا ...

3ـ مهمترین چیزی که از همدردی یاد گرفتی

** صبر...

4ـ یک جمله محمد ابراهیمی خانم شیدا حاتمی بگوید

**هردو این بزرگان مدیران بسیار لایقی در اداره صندلی داغ هستند..موفق باشید...

5ـ بهترین هدیه ای که تا حالا گرفتی

**اولین کادو والنتاین همسرم که یک عروسک خوشگل بزرگ بود....

6ـ بهترین کتابی که مطا لعه کردید نام ببرید

** خیلی مطالعه کردم..انتخاب بهترین اون ظلمیست به سایر نویسنده هایی که خوندم...

7ـ منطقی ترین فرد توی تالار معرفی کن

** همه منطقی هستند ..ترینش اگر بخواید مسلما مدیر محترم هستند....

8ـ چه وقتی عصبانی می شوید

** مسائل مختلفی ممکنه پیش بیاد ولی چیزی که خیلی عصبانیم می کنه اینه که بیماری به پزشکان جلو چشمم توهین کنه....واقعا عصبانی میشم....

9ـ زییاترین تصویر ذهنی یا خاطره تان چیست

** اوه تصویر زیبا زیاد داشتم که تو تاپیک خاطره عاشقانه نوشتم..یکیش همون شبی بود که سوزن خونی رفت دستم که تو همون تاپیک نوشتم و حرف های همسرم...واقعا به یاد ماندنی بودن چون واقعی بودن ..در اوج بحران اون حرف ها رو بهم زد ....

10ـ به یاد موندنی ترین اهنگی که شنیدین

**زیاد بودن اهنگ ها مطلوبم...اهنگ مادر از حبیب خیلی دوست دارم ..همیشه سرش گریم می گیره...

11ـ کی رو بیشتر از همه تو زندگیت قبو ل داری

**خداوند رو....بعد از خدا پدر و مادرم رو..اونها اسطوره من هستند.....

12ـ مهمترین نقطه قوت شما چیست

** انتقاد پذیری و پشتکارم برای حل مشکل و مشورت با افراد آگاه....

13ـ تالار همدردی چه هدفی را دنبا ل می کند چرا

** آموزش ازدواج و راههای کسب موفقیت در تمام ارکان زندگی...آرامش ...عشق...زندگی سالم و....

14ـ با لو له کتاب و زرشک یک جمله بسا ز

** با کتاب زرشکی لوله شده کوبیدم تو سرم!!!!

15ـ ایا به ارزو های دو ران کودکی خود رسیده اید اگر رسیده اید ان را بیان کنید

** بله ..همین شغلی که الان دارم آرزوی همه کودکی ام بود...

16ـچه مطلب یا پستی در تالار برای شما خنده دار بود

** ای ول همه پست های بی بی خان جان ضد زن برای من خنده دارن!! ای خدا.....

17ـیک جمله که در زندگی برایتان جا لب یا اموزنده مفید بوده یا از ان ا لهام گرفته اید بیان کنید

** برای رسیدن به همه چیز باید از همه چیز گذشت**

18ـنظرتان در رابطه با عشق چیست

** عشق تبلور پاک یک احساس خدایی میان نگاه های من و توست....

19ـ مهمترین نقطه ضعف خودتون که تصو ر می کنید به ان کنترل پیدا کرده اید چیست

** من اوایل عضویت تالار بسیار زودرنج بودم و زود واکنش های هیجانی میدادم ..بیچاره فرشته جان چی از دستم کشید!!!! الان دیگه اون رفلکس های هیجانی ام خیلی کم شده و تقریبا زودرنجی ندارم..خیلی صبورتر از قبل شدم...

امیدوارم همیشه موفق باشید

*** همین طور شما...

12. 10 کاربر از پست مفید سارا بانو تشکرکرده اند .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 تیر 90 [ 23:16]
    سطح
    45
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 43
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    696

تشکرشده 713 در 214 پست

Array

سلام خانم دکتر
    منم اجازه می خوام چند تا سوال بپرسم
    1. اگه مریضی داشته باشین که پول عملشو و بیمارستان را نداره و اگه عمل نشه خانواده ای مادرش را از دست می ده چیکار می کنید؟

2. وقتی با مریض هایی که به علت اعتیاد دچار فقر هستند روبه رو می شید چه عکس العملی دارید؟

3. آیا اگر پیش از این که دکتر شوید از دردسرهای این کار خبر داشتید باز هم دکتری را انتخاب می کردید؟

4. به نظرتون چرا برخی توی محیط بیمارستان حالشون به هم می خوره؟

5. وقتی کسی سرخود و بدون مراجعه به دکتر دارو مصرف می کنه چه عکس العملی دارید؟

6. اگه مریضتون کسی باشه که خیلی براتون عزیزه چه احساسی دارید؟ فکر می کنید در کار پزشکی تون تاثیر داره؟

7. توی اورژانس بیمارها فریاد می زنند و کمک می خواهند، یک نفر زائو است، یک نفر پایش شکسته،یکی تصادف کرده و ... شما پزشک کشیک هستید آیا خونسرد هستید جوری که لج بیمارها در می آید و می خواهند شما را بزنند! یا دست و پایتان را گم می کنید؟ چگونه بر خودتان مسلط می شوید؟

8. انتخاب کنید:
    پزشکی:
    بیمارستان خصوصی- بیمارستان دولتی
    سردرد- دندان درد- شکستگی پا
    مرگ باغ سکته! مرگ با تصادف! مرگ با سرطان!

9. به نظرتان استرس ها و حوادث بیمارستان روی زندگی شخصیتان تاثیر می گذاره؟
    10. آیا این تصور که پزشک ها سنگدل می شوند درست است؟

14. 10 کاربر از پست مفید مسلمان تشکرکرده اند .

مسلمان (سه شنبه 27 اردیبهشت 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    81
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,122

حالت من
    Vaaaaay
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
    عرض سلام دوباره خدمت سارا ی مهربون

سلام علیکم..اگر سوالای درسی بپرسی از الان بگم ..حوصله ندارما!!!!

جراحی کردی؟

** نه..من پزشک عمومی هستم..در حد جراحی های سرپایی بله ..اونم محدود...

شوهرت تخصص داره؟

** خیر.. ایشان هم عمومی هستند..

پایان نامت موضوش چی بود؟

** نمیشه بگم ...!! چون مقاله خارجی شده ..بگم می زنی تو گوگل همهچی لو میره...در این حد بگم که رادیولوژی بوده...

شوهرت چند سالشه؟

29.5 سال...

چند سال با شوهرت اختلاف سن داری؟;)

!!!!!

ماشینتون چیه؟

**بی خیال بابا ..آخه مدل ماشین ما بدرد کی می خوره؟؟هــــــــــــــــــ ان؟؟

خونه از خودتونه؟

!!!!

از دولتی مدرک گرفتی یا آزاد؟

** دولتی...

به به که نیست بح بح ـه.

واحدایی مثل میکروب انگل ویروس ایمنی الآن به کارت میاد؟

** اصلا و ابدا....

به عنوان یه دکتر هر سوال فیزیولوژی یا پاتولوژی بپرسم باید بلد باشی؟

** باید بلد باشم ولی نیستم....انقدر مطالب زیاده که حد نداره به خصوص اگر جزئی باشه .در ثانی من از درس های علوم پایه بیزار بودم برای همین اصلا دوست نداشتم بخونم...

می تونی علوم پایه درس بدی؟

** خیر..تدریس نیاز به PHD دروس علوم پایه داره...خیلی تخصصی هستند..تازه من از بالینی خوشم میاد از پایه اصلا خوشم نمیاد...

نقل قول نوشته اصلی توسط Hamed65
    سلام دوباره!

واقعاً چه صندلی داغ جالبی!!!

از خواندن جوابهای شما خیلی لذت بردم! واقعاً آفرین!!!

** سلام دوباره آقا حامد..خوش آمدید ..ممنونم از لطفتون ..من فقط سعی می کنم به احترام دوستان که وقت میگذارن و لطف می کنن سوال می پرسند با طیب خاطر پاسخ بدم....همین..

سوال خیلی هست، ولی نمی دونم سارا بانو چقدر وقت پاسخگویی داره :)

** وقتم که وضعش خرابه..ولی وقتی مسئولیت پذیرفتم تا اخرش هستم پس نگران نباشید من هنوز خسته نشدم....

1- ترجیح می دهی یک دوستی داشته باشی که دلش پاک باشه، ولی کارهای احمقانه بکنه و ممکن باشه از این راه به تو آسیبی برسونه (مثل خاله خرسه)، یا اینکه یک دوستی داشته باشی که عاقل باشه، ولی شیشه خرده داشته باشه؟!

** من هردو این دوستانو داشتم..هردو اونها هم یک طوری بهم لطمه زدند و من مجبور شدم ازشون دوری کنم...شاید اینو تعریف بدونید از خودم ولی من خیلی ادم ساده ای هستم و زود باور..و از همین بارها ضربه خوردم..برای همین ترجیح میدم یک دوست ساده و منطقی داشته باشم که نه احمق باشه نه خورده شیشه داشته باشه ..که خدا رو شکر چند تا دارم و یکیشون 4-23 ساله باهم دوستیم..عین خواهریم برای هم....

2- شما به علت موقعیت شغلیت توی چشم هستی. ممکنه خیلی ها با توجه به اینکه شما دکتر هستی به سمت شما بیایند. این قضیه تا چه حد فکرت رو مشغول می کنه؟ آیا احساس بدی بهت دست می ده وقتی فکر می کنی شاید بعضی از دوستی ها بیشتر از اینکه به خاطر شخصیتت باشه، به خاطر شغلته؟ مگر وقتی که برای به دست آوردن مدرکت شب و روز درس خواندی و زحمت کشیدی، یکی از اهدافت رسیدن به همین موقعیت خوب اجتماعی نبود؟

** عجب سوالی....خیلی منو تو فکر بردی اقا حامد...راستش اون زمان که یان حرفه رو انتخاب کردم همه می گفتن برو دندانپزشکی هم پولش بیشتره هم پرستیز داره..رتبه ام به هردو می خورد ولی من عاشق پزشکی بودم و نمی دونم چطور بگم واقعا عاشق این رشته هستم...ولی نمی تونم کتمان کنم یک علت هم موقعیت اجتماعی بود...اینده تامین..اینکه فرزندانم به مادرشون افتخار کنن..سرشون بالا بگیرن و منو معرفی کنن...بله اینها هم بود..بگم نبود دروغ گفتم...ولی این مورد سمت من اومدم بیشتر تو خواستگاری ها بود..من از این جمله که پسرم پزشک می خواد متنفرم بودم و باور کن هرکس مادرش یا خودش همچین حرفی زد رد کردم چون دیدم منو نمی خواد شغلمو می خواد به هر دلیلی...بیشتر اون زمان قبل ازدواج فکرمو مشغول می کرد ..تاسف می خوردم برای کسانی که شغل معیارشون بود نه خودم...خودمم شغل برام مهم بود از طرف مقابل ولی نه اینکه پزشک باشه ولی ببخشید نفهم باشه...خیلی فاکتورها برام مهم بود..ولی دوستان اطرافم اکثرا همکلاسی هام هستند و بعدش من چون دختر خیلی شادی هستم.بدگویی نمی کنم..زیر آب نمی زنم سایر دوستانم هم باهام رااحتن..همیشه دوستام و حتی پرسنل بهم می گن ما با شما حس نمی کنیم با پزشک طرفیم ..شما عین خودمون هستید ..این جمله ای که بارها شنیدم..و بهش ایمان دارم که من و امثال من با هر درجه و تخصصی هیچ فرقی با باقی نداریم فقط این شغلمونه ..همین ..هیچ تفاوتی نیست ..مهم انسان بودنه ..همین...

3- فرض کنیم در آینده شما یک پزشک جراح می شوی. همسر شما در یک سانحه به شدت مجروح می شود و در خطر مرگ است و باید سریع جراحی شود. شما این انتخاب رو داری که خودت این کار رو به عهده بگیری یا اینکه به یکی از همکارانت اعتماد کنی. چه تصمیمی می گیری؟
    (در ضمن امیدوارم شما و همسرت همیشه در سلامت کامل باشید).

** نگو آقا حامد..خدا اون روزو نیاره...با این سوالت به ولله اشک از چشمم اومد نصفه شبی...چی بگم..ولی مطمئنم خودم به هیچ وجه دست نمی زنم ..ولی زبر دست ترین جراحو براش انتخاب می کنم....خداوند رو....من اونو از خدا گرفتم ...خدا هم برام حفظش می کنه...وای حالم بد شد!!!

4- چرا اگر کسی پول به مردم قرض بده و بابتش سود بگیره می شه ربا، ولی وام بانکی ربا نیست؟

** اینو نمی دونم..چند بار به ذهنم رسید ولی نمی دونم چرا..فکر کنم که اونها در واقع چندین برابر سود واقعی اونو از طرف می گیرن ولی بانک های اسلامی در واقع با اون کار سرمایه گذاری ملی می کنن و بسته به نرخی که از اول دولت تعیین کرده سود یکسان به همه میدن...و سوداونو هی زیاد و کم نمی کنن...ولله چی بگم ..

5- راسته که تنها دردی که هیچ دکتری نمی تونه درمانش کنه، عاشقیه؟
    آه ز دردی که درمان ندارد! :)

** بله..موافقم..البته ما یک سرم دیازپام بهشون میدیم بگیرن بخوابن بلکه عاشقی از سرشون بیافته!! نکنه عاشق شدی؟؟؟

6- منظور حافظ از این بیت چی بوده؟
    ز آستین طبیبان هزار خون بچکد
    گــَرَم به تجربه دستی نهند بر دل ریش

حافظ میگه: اگر طبیبان برای معاینه دست بر دل مجروح من بگذارند خون بسیاری از آستینشان خواهد ریخت . ( دلم بسیار پر خون است ، بسیار زجر کشیده و اندوه فراوان دارم)

7- حدود 10 سال پیش با مادرم رفتیم چشم پزشک. دکتر خودش چشمهاش چپ بود!! من و مادرم هر کدوم روی یک صندلی نشسته بودیم، صندلی ها حدود 1 متر از هم فاصله داشت. وقتی نگاهمون می کرد هیچ کدوم نمی دونستیم کی رو داره نگاه می کنه. یک سوال پرسید، من و مادرم همزمان شروع کردیم به جواب دادن!
    به نظرت "گر اگر طبیب بودی، سر خود دوا نمودی"؟ :)

** ای خدا..مثل دکترهای پوست که اکثرا کچل هستند ولی کاشت مو می کنن!!!
    ما یک استادی داشتیم رینوفیما داشت..یک دماغ گنده و بسیار زشت منظر..اومد سر کلاس همین بیماری درس بده وقتی تموم شد یکی از پسرهای کلاس گفت دکتر مطمئنید درمانش جواب میده....گفت بله....گفت پس چرا دماغ خودتون درمان نشده!! کلاس بود که رفت رو هوا!!!

8- به یک بنده خدایی گفتم که آره، فوق لیسانسم رو دارم می گیرم، ان شا الله می خواهم ادامه بدهم برای دکتری.
    گفت وا! خب اگه می خواستی دکتر بشی، چرا نرفتی دکتر واقعی بشی؟!!!!!!
    حالا ببینم سارا بانو، یعنی شما دکتر واقعی هستی، من دکتر الکی می شم؟؟؟؟

** ما دکترای حرفه ای داریم ..اتفاقا مدرک PHD شما از نظر مدرکی از ما بالاتره مگه ما تخصص بگیریم..خب ایشان حتما از اون قدیمی ها بودن...قدیم دکتر فقط به پزشک می گفتن دیگه....

9- اگر فقط می تونستی 1 رتبه بدهی، به کدوم کاربر می دادی؟ چرا؟
    تا حالا شده بخوای به کسی رتبه منفی بدی؟! :)

** خیلی انتخابش سخته...نمی دونم واقعا...نمیشه گفت..خیلی ها لیاقت رتبه دارند...ولی فکر کنم به شیدا حاتمی می دادم ..دختر قوی بسیار محجوب..از زندگیشون لذت بردم..البته نرسیدم متاسفانه بخونم..دوستان تعریف کردن برام...
    نمره منفی ..بله می خواستم بدم..ولی ندادم چون اونقدر اون فرد بی اهمیت بود که ارزش نمره منفی هم نداشت ..حتی ارزش توجه نداشت...

10- تا حالا دو بهم زنی کردی؟ :)

** خداییش یادم نمیاد..فکر می کنم یادم اومد حتما می گم....

ممنون از جوابهایت! باز هم میام!
    شکلکی هم که برای من انتخاب کردی جالب بود :)

** خواهش می کنم ..خوشحالم خوشتون اومد..دفعه بعد بابا یک آبی ..چایی چیزی بهم بدید..این چه وضعشه؟؟کو مسئول این صندلی؟؟؟

16. 10 کاربر از پست مفید سارا بانو تشکرکرده اند .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اسفند 95 [ 19:50]
    سطح
    66
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,528

تشکرشده 4,871 در 817 پست

Array

خب سارابانو جان! فعلا براي پذيرايي و رفع خستگي يكم استراحت بفرماييد تا دوباره خدمت شما برسيم!

چاي؟

قهوه؟

نسكافه؟

آيس كافي؟

دسر؟

يا بستني؟

آخي عزيزم! مي دونم دلت خواست. بعد از ظهر با همسر گرامي يك قرار دو نفره عاشقانه بذاريد به حساب ما بريد از خودتون پذيرايي كنيد!

18. 9 کاربر از پست مفید سرافراز تشکرکرده اند .

سرافراز (سه شنبه 27 اردیبهشت 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    81
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,122

حالت من
    Vaaaaay
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط سرافراز
    آفرين سارابانوي گل! جوابات خيلي قشنگن. فكر كردم الان براي شكلك گذاشتن كم مياري ديدم نه بابا! خودم كم آوردم!!
    راجع به اون سوال آخر كه گفتي توضيح مي دي باشه! منتظرم بعدا مفصل بهم بگي!

** خواهش می کنم سرافراز جان..بابا ما با بی بی هر روز تو رینگ بوکسیم ..مگه میشه به این راحتی ها کم بیاریم..نه ..تو بگو..میشه؟

خب ساراجان به اين چند تا سوال هم بي زحمت جواب بده!
    - چرا rsrs رو به سارابانو تبديل كردي؟ نكنه اسم و فاميلتو لو مي داد؟

** نه اتفاقا ..تازه بیشتر گمم می کرد!! نه اون کاربری من همین طوری ساخته بودم چون فکر نمی کردم ماندگار بشم..r اول اسم واقعی خودمو و s درواقع سارا هست....سارا همون دوستمه که گفتم سالهاست با هم دوستیم..من همیشه سارا بانو صداش می کردم....برای همین اسمم سارا بانوست..به خودش که گفتم با این نام تو تالارم..می گفت خدا خفت نکنه!!!

- تا حالا محل كارت در مواجهه با بيمارها معجزه ديدي؟ كه مثلا طرف بدون دليل خوب شده باشه و كاسه كوزه هرچي علم پزشكي رو بهم ريخته باشه؟

** بدون دلیل نه ..من ندیدم ..ولی دیدم که در اوج ناتوانی علم ناگهان پاسخ گرفتیم..تو داستان ستایش تو تاپیک یاد باد آن روزگاران یاد باد که تو تالار نوشتم می تونی مفصل بخونیش....

- مي دونستي من ازآقاي مدير خواهش كردم بيان توي صندلي داغ شركت كنن اونوقت فيضش به شما رسيده؟ (البته ريا نشه...الان مدير ميگن عجب دختره بي جنبه اي! يادم باشه دفعه ديگه هرچي گفت برعكسشو انجام بدم)
    من كه از اومدنشون خيلي خوشحال شدم.

** پس این دسیسه چینی از طرف شما بوده دیگه ..!! باشه سرافراز جونم یک جایی جبران می کنم!!! ولی خداییش سوالهاشون کاملا تربیتی بود و امیدوارم دوستان هم از سوالات مدیر از من هم از جواب های من به اونها درس لازمو گرفته باشن...

- فكر مي كني خانم مدير همدردي چطور ادميه؟خودشم روانشناسه؟ با اين همه نظرات فوق العاده اي كه ايشون دارن خانمشون بايد مثل سيندرلا خوشبخت باشن نه؟

** فکر می کنم این شکلی باشن: .....نمی دونم روانشناس هستند یا نه ولی مطمئنا ایشون هم آگاهی کافی از این علم دارن...مگه سیندرلا خوشبخت بود؟؟ این کاملا بستگی داره خوشبختی رو از چه دیدی نگاه کنید ..خیلی از انسان ها از بیرون که نگاهشون کنید خوشبخت به نظر می رسند ولی وقتی نزدیک میشی می بینی خودت خوشبخت تری ..اینو کلی گفتم نه در مورد همسر اقای مدیر ..من که ایشونو نمی شناسم ولی خب با توجه به اینکه آقای مدیر این علمو دارن و روش های خوب رو بلدن مطمئنا ئر مواقع بحران می تونن بهتر از ما عمل کنند و امیدوارم نه در مورد آقای مدیر و همسر محترمشون بلکه در مورد همه ما هیچ وقت این جمله صدق نکنه که کوزه گر از کوزه شکسته آب می خوره...من برای آقای مدیر و همسرشون آرزوی بهترین ها رو دارم...

- هيچ رگي از آباداني ها داري؟ شنيدي كه زيادي اغراق مي كنن؟

** نه ..ندارم ..ولی مردم خیلی خوب و خونگرمی داره...بله خب هر شهری رو به یک چیز نسبت میدن و ابادانی ها به اصطلاح لاف ....ولی لاف هاشون هم با نمکه و آدم خیلی لذت می بره ...

- اگر عاشقي انقدر خوبه و انقدر حسش قشنگه چرا هممون بهش نمي رسيم؟ فكر مي كني چيكار كنيم تا بهش برسيم؟

** واقعا نمی دونم حکمت خداوند در این مورد چیه ..من معتقدم عشقی واقعیست و حس خوبی به انسان میده که در راه درست هدایت بشه ..هر حسی عشق نیست و شاید علت اینکه خدا موجب میشه بهش نرسیم همینه که حس می کنه شاید اون عشق واقعی نیست و ما از اون چیز دور میشیم .من کلا به حکمت و تقدری خیلی اعتقاد دارم اگر خداوند چیزی رو از من گرفت مطمئنا حکمتی داشته و من اصراری روی اون نخواهم داشت ..به نظرم نباید دنبال عشق گشت..من نگشتم فقط همیشه از خدا می خواستم مرد مناسبی بهم بده که من عاشقش باشم ...ولی دنبال عشق هرجا نگشتم ..عشق می تونه به وجود بیاد به شرطی که راه و رسم عاشقی همه بلد باشیم...

- توي كارت چند بار به جمله :الا بذكر الله تطمئن القلوب" توجه مي كني؟ اصلا وقتي غصه ات مي گيره ياد اين جمله ميفتي؟

** خداییش آره ..این جمله برای همین امضا من شده چون من واقعا بهش اعتقاد دارم و بعد ماجرایی که تو زندگیم رخ داد واقعا بهش اعتقاد پیدا کردم..عزیزم من نه تنها در موقع خشم و ناراحتیم این جمله رو همراه تسبیحات اربعه تکرار می کنم و ارام میشم که موقع شادی هم گاهی تکرار می کنم...این جمله گره گشاست می تونی امتحان کنی....

- اگر چند سال بعد زندگيت با همسرت دچار روزمرگي شديد چه برنامه هايي براي حفظ طراوت زندگيتون داري؟

**نمی دونم هنوز فکر اون روزو نکردم ولی کلا چیزی که هم من هم همسرم خیلی می پسندیم سفر هست ..همسر من عاشق اینه غذاشو برداره بره وسط درخت و گل و بلبل این موضوع اونو و منو خیلی از یکنواختی در میاره ..فکر کنم سفر بهترین بهونه باشه...
    پ
    - به طب گياهي و سوزني اعتقاد داري؟ خودت چيزي ازشون مي دوني؟

**راستش من اعتقاد ندارم و البته آگاهی بالایی هم ندارم چون به ما تدریس نمیشه تو 7 سال درس خوندن ..مگر کسی علاقه داشته و رفته دنبالش...من فقط یک سری سمینار رفتم که جالب بود ولی هیچ زمان توصیه نکردم...

اون لحظه هايي كه نامزدت بهم زده بود دنيا چه رنگي شده بود؟ آيا اميد به بازگشتش داشتي؟ مثلا خواب ببيني برگشته و از اين حرفها؟

**دنیا اولاش سیاه سیاه بود..من تا حدود 2 ماه کاملا سکوت اختیار کرده بودم..شکه شده بودم ...اونم خیلی تا اینکه عید بود تالارو پیدا کردم..من و فرشته همزمان عضو شدیم..و دوستهای خوبی برای هم شدیمو تو تاپیکم دوستان خوبی چون مرجان..کیوان...نقاب..طاهره و ...اون اول شرکت کردند و موجب شدند دریچه قشنگتری رو ببینم..همه عیب هامو جلوم چیدن..ازشون ممنونم...کم کم دنیا داشت از سیاهی در میومد و کم کم داشتم سعی می کردم فراموش کنم ..تقریبا دنیا برام سفید سفید شده بود وقتی همسرم بازگشت...چون دیگه ازش گذشته بودم ..ازش گذشتم و بدستش آوردم..همین...
    راستش یک خواب جالبی دیده بودم و 2-3 روز بعدش اون اومد ولی چون خیلی خاص بود خوابش اجازه می خوام تعریف نکنم در مکان عمومی...ممنونم...

- تا حالا كشور خارجي رفتي؟ دوست داري كجا بري؟

بله رفتم..ولی دوست دارم برم مصر..از کنجکاوی دیدن داخل اهرام مصر !!!

- بنظرت فرق بين شوش و شوشتر چيه؟ يعني يكيشون از اون يكي "شوش" تر بوده؟(صفت تفضيلي)

**والا من چندین بار پرسیدم ..درست نمی دونم چرا این طوره..اگر فهمیدید به منم بگید چون اینجا هرکی یک چیزی می گه؟؟

خب حالا اينارو جواب بده بازم برميگرديم....

راستي من متوجه نشدم اون شكلكي كه برام گذاشتي هاا يعني چه! من دنبال پروانه مي دوم يا پروانه دنبال من؟ يا من دنبال چيزي مي دوم؟ پروانه هم دنبال همون چيز؟ و اصلا هردومون دنبال چي مي دويم؟ و اصلا چرا پروانه؟ چرا يه چيز ديگه نه؟

** آنقدر به خودت فشار نیار سرافراز جونم..اون پروانه خوشبختیه داره میدوه دنبالت بشینه رو شونت ..آخرشم میشینه ..حالا می بینی....

20. 10 کاربر از پست مفید سارا بانو تشکرکرده اند .

صفحه 26 از 73 نخستنخست ... 6161718192021222324252627282930313233343536465666 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)