به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 26 از 32 نخستنخست ... 61617181920212223242526272829303132 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 251 تا 260 , از مجموع 314

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 دی 02 [ 10:23]
    سطح
    94
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 259
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteranOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    3,681

تشکرشده 4,954 در 1,249 پست

Array
    سلام بر عشق آفرین عزیز
    خوبی؟
    خوب من هم یه کوچولو سوال بپرسم

1- نظرت در رابطه با این قضیه چند همسری برای مردان که در اسلام مجاز شمرده شده چی هست؟
    آیا به نظرت این بخش از اسلام برای اعراب مناسبه اگر اینطوره دلایلت رو بگو
    اگر هم به نظرت برای جامعه ما هم مناسبه باز هم دلایلت رو بگو

2- تا حالا شده یه جایی گریه ات بگیره و احساساتی بشی در حالی که بخوای دقیقا همون جا در نظر دیگران آدم محکم و نفوذناپذیری به نظر بیای؟ چکار کردی بعدش؟

3- اگر از چیزی ناراحت باشی آیا با کسی درد و دل می کنی؟ آیا اصولا درد و دل رو قبول داری یا به نظرت آدم توی خودش بریزه بهتره؟

4- آشپزیت چطوره؟ اصولا به نظرت آشپز خوبی بودن برای یک زن مهمتره یا موفقیتهای اجتماعی؟ مثلا به نظرت اگر یک زن متخصص رادیولوژی باشه یا یه رشته دیگه بعدا منطقیه که خانواده همسرش به اینکه چرا مثلا غذاهاشو بیشتر وقتها خودش نمی پزه ایراد بگیرن؟

5- در رابطه با بچه فکر می کنی چند تا بچه آدم داشته باشه خوبه؟ و اینکه اگر بچه داشتی ترجیح می دادی دختر باشه یا پسر؟

6- اگر آدمی که خودش ظرفیت شوخی نداره و کوچکترین حرفی باعث عکس العمل شدید از طرف اون میشه ، دائم بخواد با شما شوخی کنه و به عبارتی شما رو دست بندازه چه عکس العملی نشون میدی؟ فرض کن که اون فرد یه فامیل نزدیک هم باشه

7-از کاربرهای تالار پستهای چه افرادی رو بیشتر می خونی و نظراتشون رو می پسندی؟
    پرواز کن آنگونه که می خواهی
    وگرنه پروازت می دهند آنگونه که می خواهند

2. 5 کاربر از پست مفید فکور تشکرکرده اند .

m.reza91 (جمعه 31 فروردین 97), zolal (جمعه 31 فروردین 97), بی نهایت (پنجشنبه 30 فروردین 97), عشق آفرین (پنجشنبه 30 فروردین 97), صبا_2009 (پنجشنبه 30 فروردین 97)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 دی 97 [ 00:50]
    سطح
    84
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 175
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,385

تشکرشده 1,898 در 451 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad.reza164 نمایش پست ها
    سلام

سلام آقای محمد رضا. انشاءالله خوب و سلامت باشید.

انسان رو چقدر میشناسید؟

به اندازه ی درکی که محاسن و معایب خودم دارم.

فلسفه زندگی خانم عشق آفرین؟

صدق و بی آزاری و خدمت به خلق
    هم عبادت هم کلید زندگیست

نظرتون راجع مدیر همدردی؟

معلم و استاد متین، با وقار و با دانشی هستند.

ساز مورد علاقه؟

ویولن، پیانو، هارپ، چلو، هارپسیکورد.

موسیقی زندگی چیست؟

شادی و غم.

فرق بین بی حیایی و رک گویی؟

شخص رک، متانت طبع داره و حقایق رو بیان می کنه و حق و حقوقش رو با حفظ احترام می خواد.
    شخص بی حیا حریصه، حقایق رو کتمان میکنه و چیزی بیشتر از حق و حقوقش رو با آبروریزی میخواد.

علت عطسه چیست؟

مکانیزم دفاعی بدن برای جلوگیری از ورود مواد خارجی به ریه ها و شش ها.

مزایای سوسک ها؟

شنیده بودم اگر روزی خشکسالی بشه، موادی در بدن سوسک هست که موجب زنده نگه داشتن انسان میشه. معتبر یا غیر معتبر هم نمیدونم.

از زندگی مورچه ها چه درسی گرفتین؟

اینکه بالا بردن صدات هم باعث نمیشه کوچک بودنت به چشم نیاد.

تو زندگی تون تا حالا تجربه خاص معنوی داشتین؟ چی بوده؟

متوجه منظورتون از تجربه خاص نمیشم. شخص خاصی نیستم که تجربه خاص داشته باشم و مسلما حنای من از بقیه رنگین تر نیست پیش خدا. ولی خب مثل همه تجاربی معنوی داشتم قاعدتا.

علت نماز خواندن؟

بالاتر توضیح دادم در پاسخ به خانم پاییزه که کپی می کنم:
    به نظرم نماز یک آموزش کامل برای کم و کیف زندگی هست. همه چیز داره و به ما میگه باید چه رفتاری داشته باشیم و هر بار در فواصل مشخص، یادآوری میشه و هر بار هرگز تکراری نیست و اگر صحیح خوانده بشه از رفتار، اعمال و افکارمون از این نماز تا نماز بعدی مراقبت میکنه. ضمن اینکه در قرآن اکثرا نماز با زکات آمده. اگر هر نمازی با زکاتی، چه مالی، عاطفی، دانشی، یا هر کار نیک دیگری همراه باشه، چقدر عمل نیک، حال خوب، انرژی مثبت، آرامش و افکار و رفتارهای صحیح برای ما به ارمغان میاره

باغبان یک تاپیک داره به اسم در یک دل دو محبوب نمیگنجد، در باره موضوع تاپیک توضیح میدین؟

خداوند نوع دوست داشتن رو برای ما مشخص کرده که افرادی چنان به دیگران عشق می ورزند که اونها رو از خدا هم بیشتر دوست دارن، در حالی که فرد مومن علاقه اش به خدا بیشتره و دیگران رو به خاطر رضای خدا دوست داره.
    علاقه شدید بندگی میاره، در حالی که انسان باید از خداوند اطاعت کنه. اگر انسان آزادگیش رو حفظ کنه همه علایق می تونه زیبا باشه.

آرزوی سربلندی در زندگی خانم عشق آفرین به چه معنا است؟

رضایت و خشنودی خدا.

سربلند و پیروز باشید
    ممنونم از حضورتون . سلامت باشید جناب محمد رضا.
    تنها نفس خداست که اگر بر گل دمیده شود انسان می آفریند.

4. 6 کاربر از پست مفید عشق آفرین تشکرکرده اند .

m.reza91 (جمعه 31 فروردین 97), miss seven (جمعه 31 فروردین 97), mohamad.reza164 (پنجشنبه 30 فروردین 97), zolal (جمعه 31 فروردین 97), بی نهایت (پنجشنبه 30 فروردین 97), صبا_2009 (پنجشنبه 30 فروردین 97)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    84
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,385

تشکرشده 1,898 در 451 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط صبا_2009 نمایش پست ها
    سلام عشق آفرین خانم گل

طرح سوال واسه صندلی داغ تو ، چالش عمیقی هست واسه من

سلام صبا بانو عزیز دلم. درک میکنم می خوای انتقام بگیری ولی دلت نمیاد.

فرق سماجت، لجاجت و پشتکار را با ذکر مثال توضیح دهید.

در مورد خودت؛ به نظرت کدام یک از سه گزینه بالا پر رنگتر می باشد؟

لجاجت اصرار متعصبانه و کورکورانه است که شخصی انعطاف ناپذیر و خودمحور از خودش بروز میده.
    سماجت اراده ای هست که در اون انعطاف در روش و نحوه دستیابی هست، ولی در خواسته و هدف خیر.
    پشتکار تلاش برنامه ریزی شده و مستمری برای خواسته ای مشخص هست که اگر نشد، قابلیت جایگزینی داره.
    فکر می کنم سماجتم بیشتر باشه. چیزی که بخوام باید بشه، حتی لازم باشه هزاران راه رو براش امتحان کنم و سال ها طول بکشه. مگر باورم نسبت بهش تغییر کنه. در غیر اینصورت فکرم دست از سرم بر نمیداره.

برای زندگیت پلن بی (Plan B) داری؟ چرا؟

بانو من پلن C , D , E, F , G ... هم دارم. دلیلش اینه که زندگی مثل لابرینته. شاید خسته بشم، عصبی بشم، ولی نمیشه که پشت یه بن بست بشینم گریه کنم که نشد. باید راه های دیگه رو امتحان کنم و در نهایت از زندگیم لذت ببرم.

فرق انعطاف با انفعال را با ذکر مثال توضیح دهید.

انعطاف زمانی هست که شخص ترجیح اش چیز دیگریست، ولی بسته به شرایط موجود با با گزینه دیگری کنار میاد و این میل باطنی اوست، انفعال وقتی هست که شخص به عملی که هرگز بهش راغب نیست و نمیتونه باهاش کنار بیاد تن میده، فقط به این دلیل که نمیتونه خواسته اش رو مطالبه کنه .

سوال تکراری من از همه: اگر متوجه بشی فرزند خوانده خانوادت هستی، عکس العملت چیه؟ دنبال پدر و مادر original ات می روی؟ چرا؟

اولش کمی شوکه میشم تا وقتی درک کنم چی شده. بعد دیگه کاریه که شده. حالا اشکال نداره. نه دنبالشون نمیرم. من اگه وقت و حوصله این کارا داشتم دنبال پدر شوهر و مادر شوهرم میگشتم، واجب تره

تا حالا به داشتن فرزندخوانده فکر کردی؟ چرا؟

بله. خیلی. دلیلش رو نمیدونم.

اگر رفاه نسبی مالی که الان در زندگیت داری، را نداشتی از اول و یا همین الان از زندگیت حذف بشه، مسیر زندگیت تغییر می کنه؟

مسلما بله. هرکسی با توجه به امکاناتی که در اختیار داره میتونه کم و کیف زندگیش رو تعریف کنه.

چی باعث میشه احترامت به آدم ها میشه؟

میزان احترامی که برای خودم قائلم تعیین کننده است. رفتارهایی در خور شخصیت من نیست. جملاتی صحیح نیست از زبان من جاری شه، و معتقدم اگر به کسی بی احترامی کنم، بی احترامیش به شان خودم بیشتره. هرگاه بی احترامی کردم، حتی اگر حق داشتم پشیمان شدم.

ممنونم از اینکه با حوصله به سوالات جواب میدی.

خواهش می کنم بانو. سعادتیست برای ما.

یه عالمه آرزوی خوب واسه تو
    همچنین عزیزم. موفقیت هات روز افزون .

6. 4 کاربر از پست مفید عشق آفرین تشکرکرده اند .

m.reza91 (جمعه 31 فروردین 97), miss seven (جمعه 31 فروردین 97), بی نهایت (پنجشنبه 30 فروردین 97), صبا_2009 (پنجشنبه 30 فروردین 97)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    84
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,385

تشکرشده 1,898 در 451 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sia518 نمایش پست ها
    سلام وقت بخير

سلام. وقت شما هم بخیر باشه جناب sia518

بدون مقدمه برم سر سوالات:
    1-بزرگترين درسي كه در زندگيت گرفتي چي بوده؟

اینکه پیش از هر ادعایی، عمل کنم.

2-. فصل مورد علاقه؟ پاییز

غذای مورد علاقه؟ فسنجون و حلیم بادمجون

حیوان مورد علاقه؟ عقاب

رنگ مورد علاقه؟ همه رنگ ها قشنگن.

درس مورد علاقه؟ هرچه به موسیقی مرتبط باشه.

3-.خوب فكركن بعد جواب بده علم بهتر است يا ثروت؟

فرقی نمی کنه. هر دو خوبن اگر آدم شعور استفاده ازشون رو داشته باشه. در غیر اینصورت هیچکدوم.

4-آخرين مطلبي كه خوندي؟

صندلی داغ، سری 13

5-. من ميخام گيتار ياد بگيرم كامل راهنمايي كن از كجا شروع كنم كلاس نميخام بروم.

شما ابتدا سبک مورد علاقتون رو انتخاب کنید و بعد یه گیتار یاماها C40 یا C70 که برای نو آموزان مناسب هست تهیه بفرمایید. می تونید از سایت های آنلاین یا کانال های آموزشی یا یوتیوب آموزش ببینید.

6. چهار تا صفت که همه تو رو با اون صفت ها می شناسن؟

مبادی آداب بودن، بازیگوش و بی توجه بودن، دیر رسیدن، جسور بودن.

7. مسخره ترین خبری که تا حالا شنیدی چی بوده؟

حل مشکلات کشور بعد از برجام.

8. زندگی تا کی؟

تا وقتی مفید باشم و البته بتونم ماجراجویی کنم.

9. بدترین روز زندگیت؟ بهترین روز زندگیت؟

بدترین روزها ایام فوت پدربزرگم. / بهترین روز هم روز تولد خواهر زاده ام.

10. تعریف کن:
    خدا یعنی؟ خدا
    خدا يي باشه بهتره يا نباشه؟ باشه.
    فك ميكني چرا همه فك ميكنن..خدا يعني عدالت..زيبايي و همه نكات +...آيا دليلي واسش بوده؟ حتما هست که میگن.
    خوشبختی یعنی؟ خشنودی خدا
    برسی مذهب یعنی؟ نمیدونم.
    .عاشق یعنی؟ متحد شده با معشوق
    11. اولین کلمه و یا جمله ای که در رابطه با این کلمات یا اشخاص به ذهنت میرسه رو بنویس:
    هيتلر: هنرمند درک نشده.
    لنين: انقلاب روسیه
    استالين: تصفیه کبیر
    ماركس: مارکسیسم
    مجسمه: -
    دموکراسی: فریب
    سکوت: -
    قاب عکس: -
    فیلترینگ: منبع درآمد
    دزدی: تو روز روشن، جلوی خودت.
    علي شريعتي : کار خودشونه.
    دروغ: سیاست
    صداقت: هنر
    تظاهر: ماه پشت ابر نمی مونه.
    ایران: آه.
    بشر: جنگ و صلح
    خسرو شکیبایی: هنر و حقیقت
    پرویز پرستویی: هنرمند مبارز
    دکتر چمران: ستاد جنگ های نا منظم
    شهيد حججي: وارسته
    فروید: روانشناسی
    کوروش : حقوق بشر

12. سه تا "چــــرا" که توی زندگيت وجود داره و هنوز جوابي براشون پيدا نكردي؟

چرایی تو زندگیم بی پاسخ نیست.

13. براي تغييرفرهنگ مردم چه راهي پيشنهاد ميدي؟ فرهنگ مون بشه مثل ژاپن يا آلمان؟

دست کشیدن از تعصبات کورکورانه.

14. اگه 5 روز قرار باشه تنها باشي كجا رو واسه تنها بودن تو اين 5 روز انتخاب ميكني ؟ چرا؟

اتاقم. کمی به کارهای عقب افتاده ام بپردازم.

15. سال96 چطور سالي بود برات دوس داري امسال چطور سالي باشه برات؟

اوائلش سخت بود ولی به مرور بهتر شد. فراز و فرودهایی بود به هر حال ولی در مجموع خوب بود. و برای امسال توکل به خدا. انشاءالله خیره.

ممنونم از این که در صندلی داغ بنده شرکت کردین.

8. 8 کاربر از پست مفید عشق آفرین تشکرکرده اند .

m.reza91 (جمعه 31 فروردین 97), miss seven (جمعه 31 فروردین 97), sia518 (پنجشنبه 30 فروردین 97), tavalode arezoo (جمعه 31 فروردین 97), zolal (جمعه 31 فروردین 97), اثر راشومون (پنجشنبه 30 فروردین 97), بی نهایت (پنجشنبه 30 فروردین 97), صبا_2009 (پنجشنبه 30 فروردین 97)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 اردیبهشت 04 [ 12:05]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveVeteranTagger First Class25000 Experience Points
    تشکرها
    5,992

تشکرشده 8,211 در 1,575 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    عشق آفرین گلم اینقدر آرام و با حوصله و تک تک داری جواب می دی من اینطور تصور می کنم مدام داری شیطنت می کنی و وسطاش از رو صندلی بلند می شی می ری یه فالوده بستنی می خوری خنک می کنی باز بر می گردی.

کجای این صندلی آون وقت داغ می شه؟
    فکر کنم این دیر رسیدن هات بر می گرده به اینکه ریلکسی و آرامشت زیاده و خیلی به آون اهمیت می دی؟درسته؟
    کار نکرده رفتم موسیقی های متن زندگیت را گوش کردم خیلی تیز بینانه و هنری انتخاب شده بود. البته اگر درست درک کرده باشم.
    راجع به هر دوره با توجه به درکی که از موسیقی متن داشتم نظرتان را می خواهم.

_تولد. قابل تحسین، ورودی آرام، راز آلود؟ اگر درسته چرا؟ می شه توضیح بدین.
    _کودکی. پر انرژی، جسور، همش در حال دویدن در دالان های تو در تو، تجربه های پر نشاط و پر هیجان.؟اگر درسته توی این دویدن ها و کنکاش ها یک خاطره عبرت آموز که همیشه در ذهنته؟ یک خاطره پر نشاط از کشف و شهود آون دوران؟
    _نوجوانی. من یک بیمار هستم. بسیار زیبا و در عین حال غمناک، پر از هیجان و تجربه های زود هنگام و ناگهانی، ورود های ناگهانی و خروج های رنج آور. اگر درسته بفرمایید چه توصیه ای دارید برای پدر و مادر هایی که با چنین نوجوان هایی در حال دست و پنجه نرم کردن هستم؟
    _جوانی. آرامش، ساحل، ریتم یکنواخت جاهایی به ندرت هیجان اما هیجان های زیبا و اثر گذار. اگر درسته چه عاملی در این آرامش موثر تر بوده؟
    _میانسالی. به نظر می یاد زیباترین دوره زندگی را انتظار دارید پر هست از کشف و شهود و رمز آلود؟ اگر درسته چرا این تصور را دارید؟
    _کهنسالی. زمانی که من جوان بودم. درسته که در کهنسالی یاد ایام جوانی در آن شیرین است اما به نظرتان چطور می شه آون دوره هم از زندگی لذت برد که منحصر به همان دوره می باشد.
    تیتراژ پایانی. من چیزی متوجه نشدم و برام مبهم بود. خودتان توضیح بفرمایید.

ببخشید دیگه عشق آفرین جان، سواد موسیقی ندارم و همش حس و ادراک بود.

َ_جرقه موسیقی مربوط به چه زمانی است و چگونه وارد شدید؟

بر می گردم.

10. 4 کاربر از پست مفید بی نهایت تشکرکرده اند .

m.reza91 (جمعه 31 فروردین 97), miss seven (جمعه 31 فروردین 97), zolal (جمعه 31 فروردین 97), عشق آفرین (پنجشنبه 30 فروردین 97)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    84
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,385

تشکرشده 1,898 در 451 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط « 7 » نمایش پست ها
    سلام خانوم عشق آفرین عزیز و مهربان

میدونید ... شما در ذهن من دارای شخصیتی مثبت و همینطور بسیار هنرمند و خلاق هستین..

سلام نازنین ، خیلی متشکرم. شما به من محبت داری.

خوشحالم که در تالار شما را داریم

منم خوشحالم در کنار شما هستم.

ممنونم که زمان میگذارید و به سؤال من هم پاسخ میدهید:

عشق آفرین عزیز برامون از عشق بگو ... عشق رو تجربه کردی ؟ چه برداشتی ازش داری؟ چگونه باید عشق ورزید و همینطور یک آدم عاشق چطور میتونه احساساتش رو مدیریت کنه؟

بله. اما از نوع دهه شصتی که از دور هم رو میدیدن و تب می کردن و آخر هم یکیشون اسباب کشی میکرد. البته عشق من از نوع یک طرفه بود و شخص مقابلم خبری از دل من نداشت. سیزده سالم بود. سه سال به طول انجامید و بهترین و شیرین ترین روزهای سخت و رنج آور عمرم رو رقم زد. اگر بگم هنوز هم زندگیم متاثر از اون احساسه مبالغه نکردم. یعنی معیاری شده برای صداقتم در احساس و خلوصش. برداشتم اینه که نشانه ای از عشق به خداوند بهم داد و من از توضیحش عاجزم و برای هر شخص متفاوته. امروز اما سعی ام اینه عشقی که خداوند بهم داده همانطور که او بهم فرمان داده با همه مشترک بشم و مدیریتشم هرچه خدا ازم بخواد.

عشق آفرین ما معیارهاش برای ازدواج چیه و چه ملاک هایی را در زندگی عامل موفقیت یک رابطه میدونه؟

معیار که خیلی زیاده. ولی مهمترین هاش رضایت خانواده ها. اعتقاد به خداوند، نان حلال، رفتار محترمانه، مسئولیت پذیری، چشم پاکی و خوش خلقی و سخاوت و توانایی پذیرش گذشته ام هست.

دختر دوست داشتنی انجمن به من پیشنهادی در زندگی بده که به کار ببندم .

فقط میتونم بگم از زندگیت لذت ببر و همیشه و هرجا مراقب خودت و احساست باش.

سلامت و همیشه عاقبت بخیر باشی دوست مهربان
    ممنونم. همچنین شما بانوی خوش قلب. شاد باشی.

12. 3 کاربر از پست مفید عشق آفرین تشکرکرده اند .

m.reza91 (جمعه 31 فروردین 97), miss seven (جمعه 31 فروردین 97), zolal (جمعه 31 فروردین 97)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    84
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,385

تشکرشده 1,898 در 451 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فکور نمایش پست ها
    سلام بر عشق آفرین عزیز
    خوبی؟
    خوب من هم یه کوچولو سوال بپرسم

سلام گلم. ممنونم. خدا رو شکر. خواهش می کنم در خدمتم.

1- نظرت در رابطه با این قضیه چند همسری برای مردان که در اسلام مجاز شمرده شده چی هست؟
    آیا به نظرت این بخش از اسلام برای اعراب مناسبه اگر اینطوره دلایلت رو بگو
    اگر هم به نظرت برای جامعه ما هم مناسبه باز هم دلایلت رو بگو

خب شرط خدا اینه که آقایون عدالت رو بین همسرانشون رعایت کنند و بعد هم اشاره میشه به این که نمی توانند رعایت کنند. من هم معتقدم که نمی توانند رعایت کنند و قضیه چند همسری چه عرب چه عجم منتفیه. حالا آقایونمون به بقیه دین عمل کنند تا برسیم به این قضیه.

2- تا حالا شده یه جایی گریه ات بگیره و احساساتی بشی در حالی که بخوای دقیقا همون جا در نظر دیگران آدم محکم و نفوذناپذیری به نظر بیای؟ چکار کردی بعدش؟

بله. چند باری پیش اومده و محیط رو ترک کردم .

3- اگر از چیزی ناراحت باشی آیا با کسی درد و دل می کنی؟ آیا اصولا درد و دل رو قبول داری یا به نظرت آدم توی خودش بریزه بهتره؟

بله. اکثرا احساسم رو بروز میدم و به نظرم یه احساساتی رو باید بروز داد و یه احساساتی رو نه و البته مهمه که آدم با کی درد و دل کنه.

4- آشپزیت چطوره؟ اصولا به نظرت آشپز خوبی بودن برای یک زن مهمتره یا موفقیتهای اجتماعی؟ مثلا به نظرت اگر یک زن متخصص رادیولوژی باشه یا یه رشته دیگه بعدا منطقیه که خانواده همسرش به اینکه چرا مثلا غذاهاشو بیشتر وقتها خودش نمی پزه ایراد بگیرن؟

آشپزیم خوبه تقریبا. این بستگی به توانایی ها و علایق هر فرد داره اما به هر حال فکر می کنم منطقیه خانوم ها اگر کار می کنند، بین شغل و امور منزل تعادل ایجاد کنند و کار مانع از توجه به همسر و خانواده نشه با توجه به حساسیت موضوع خانواده، بهتره اولویتی براش به دیگر مسائل قرار داد.

5- در رابطه با بچه فکر می کنی چند تا بچه آدم داشته باشه خوبه؟ و اینکه اگر بچه داشتی ترجیح می دادی دختر باشه یا پسر؟

دو سه تایی. دختر و پسرش فرقی نمیکنه. هرچه باشه نعمته.

6- اگر آدمی که خودش ظرفیت شوخی نداره و کوچکترین حرفی باعث عکس العمل شدید از طرف اون میشه ، دائم بخواد با شما شوخی کنه و به عبارتی شما رو دست بندازه چه عکس العملی نشون میدی؟ فرض کن که اون فرد یه فامیل نزدیک هم باشه

من معمولا رفتار دیگران رو با خودم، خودم مشخص می کنم. یعنی به قولی رو نمیدم ، مثلا جدی رفتار می کنم و نمیخندم یا جوری رفتار می کنم که متوجه شوخی ها نیستم یا احساسم رو محترمانه بروز میدم که فرضا برام ناراحت کننده است این برخورد.

7-از کاربرهای تالار پستهای چه افرادی رو بیشتر می خونی و نظراتشون رو می پسندی؟

من متاسفانه معمولا فرصتم کمه برای مطالعه تاپیک ها. اگر وقت باشه همه رو میخونم، در غیر این صورت کاربرهای شناخته شده تالار رو یا اونایی که بیشتر تشکر خورده مطالعه می کنم. و اگر واقعا وقت نداشته باشم فقط اگر جناب مدیر پستی گذاشته باشند.
    خیلی ممنونم از شما فکور جان و برات آرزوی موفقیت می کنم.

14. 3 کاربر از پست مفید عشق آفرین تشکرکرده اند .

m.reza91 (جمعه 31 فروردین 97), miss seven (جمعه 31 فروردین 97), zolal (جمعه 31 فروردین 97)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    84
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,385

تشکرشده 1,898 در 451 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط بی نهایت نمایش پست ها
    عشق آفرین گلم اینقدر آرام و با حوصله و تک تک داری جواب می دی من اینطور تصور می کنم مدام داری شیطنت می کنی و وسطاش از رو صندلی بلند می شی می ری یه فالوده بستنی می خوری خنک می کنی باز بر می گردی.

کجای این صندلی آون وقت داغ می شه؟

خوش برگشتی بانو. ماشاءلله با این شدت و حدت شعله وری، این تاخیر های من حکم شعله پخش کن رو داره که جا بیوفتم، جزغاله نشم.

فکر کنم این دیر رسیدن هات بر می گرده به اینکه ریلکسی و آرامشت زیاده و خیلی به آون اهمیت می دی؟درسته؟

یه مقدار سرم شلوغ بوده و امور پیش بینی نشده پیش اومده. استدعا می کنم عفو بفرمایید و این تاخیرات رو بر بنده ببخشایید.

کار نکرده رفتم موسیقی های متن زندگیت را گوش کردم خیلی تیز بینانه و هنری انتخاب شده بود. البته اگر درست درک کرده باشم.

واقعا؟ چقدر خوب و ممنونم از اهمیتت و مطمئنا خیلی خوب ادراک کردی.

راجع به هر دوره با توجه به درکی که از موسیقی متن داشتم نظرتان را می خواهم.

_تولد. قابل تحسین، ورودی آرام، راز آلود؟ اگر درسته چرا؟ می شه توضیح بدین.

خب خلقت انسان راز آلوده. هر کودکی که متولد میشه با خودش هزاران علامت سوال به همراه داره. بار امانتی به دوش میکشه، رنج و مصائبی در انتظارشه که بهشون آگاه نیست. حین اینکه سفر سختی داشته. دلبستگی های اصیلش رو گرفتن و قراره بهش دل خوشی های ناپایدار بدن و در این راه مظلوم و ناتوانه.

_کودکی. پر انرژی، جسور، همش در حال دویدن در دالان های تو در تو، تجربه های پر نشاط و پر هیجان.؟اگر درسته توی این دویدن ها و کنکاش ها یک خاطره عبرت آموز که همیشه در ذهنته؟ یک خاطره پر نشاط از کشف و شهود آون دوران؟

بله همین طوره. آزار و اذیت نداشتم اما جنب و جوشم زیاد بود و بسیار کنجکاو بودم. سر و دست و پاها شکوندم. عمدتا بازی های پسرونه رو دوست داشتم ، فوتبال، دوچرخه ، تفنگ بازی، ماشین بازی، پلی استیشن، اسکیت. و اصلا با دخترا بازی نمیکردم. (شیطون)
    خاطره واضحی تو ذهنم نیست. اونم باشه اگر یادم اومد در حواشی مطرح می کنم.

_نوجوانی. من یک بیمار هستم. بسیار زیبا و در عین حال غمناک، پر از هیجان و تجربه های زود هنگام و ناگهانی، ورود های ناگهانی و خروج های رنج آور. اگر درسته بفرمایید چه توصیه ای دارید برای پدر و مادر هایی که با چنین نوجوان هایی در حال دست و پنجه نرم کردن هستم؟

بله. دقیقا همینطوره. نوجوان دیگه بچه نیست. و سرکشی ها و مخالفت هاش، پیغام قشنگی از صاحب اراده شدنشه. پدر مادر ها به جای کشتی کج با فرزندانشون ، اونها رو درک کنند، بشنون و اقتضای سن نوجوانان رو در نظر بگیرند. این که دوست دارند تجربه کنند در شرایطی که نه اونقدر بچه اند که نیاز به کنترل گری داشته باشند و نه اونقدر فهمیده و بالغ که مراقبشون نبود و ازشون انتظارات بیجا داشت.

_جوانی. آرامش، ساحل، ریتم یکنواخت جاهایی به ندرت هیجان اما هیجان های زیبا و اثر گذار. اگر درسته چه عاملی در این آرامش موثر تر بوده؟

جوانی دوره تزلزل بوده. یک روز آرامشه و یک روز طوفان و پریشانی و این به صورت چرخه ادامه داره اما در نهایت به آرامش نسبی و ثبات ختم میشه. و عامل این چرخه برای من دور و نزدیک شدن به خدا بوده که در این آرامش دستگیری های خدا موثر بوده.

_میانسالی. به نظر می یاد زیباترین دوره زندگی را انتظار دارید پر هست از کشف و شهود و رمز آلود؟ اگر درسته چرا این تصور را دارید؟

چون فرد تقریبا رفتارش شکل گرفته، محکم تر و قاطع تره. تکلیف زندگیش تا حدودی مشخصه و وقت برداشت آن چیزی هست که پیش از این کاشته. به نظر مهیج میاد.

_کهنسالی. زمانی که من جوان بودم. درسته که در کهنسالی یاد ایام جوانی در آن شیرین است اما به نظرتان چطور می شه آون دوره هم از زندگی لذت برد که منحصر به همان دوره می باشد.

به نظرم هرچه انسان تلاش کنه، همیشه حسرت هایی هست که براش باقی بمونه. و من فکر می کنم لذت دوران کهنسالی رو اعمال ، افکار و رفتار جوانی و میانسالی تعیین می کنه.

تیتراژ پایانی. من چیزی متوجه نشدم و برام مبهم بود. خودتان توضیح بفرمایید.

یه اثر کلیسایی بود که یعنی دیگه بزن به چاک. وقتش رسید.

ببخشید دیگه عشق آفرین جان، سواد موسیقی ندارم و همش حس و ادراک بود.

محشر بود عزیزم و جاهایی سورپرایز شدم. ممنون.

َ_جرقه موسیقی مربوط به چه زمانی است و چگونه وارد شدید؟

مربوط به 13 سالگی. اون عشقی که بالاتر در موردش توضیح دادم، یه بار ویولن به دست رویت شد و منم جوگیر، سریع ویولن خریدم و رفتم کلاس.

بر می گردم.
    فکر کنم وقتم تموم شده مجری جانم ولی به هر حال من همیشه از ملاقات دوباره شما خوشحال میشم.ممنون از زحماتت.

خیلی ممنونم از دوستان شرکت کننده و البته خواننده. افتخار بزرگی بود در خدمتتون بودم و برای یکایک شما آرزوی موفقیت و سلامتی دارم.

16. 4 کاربر از پست مفید عشق آفرین تشکرکرده اند .

m.reza91 (جمعه 31 فروردین 97), miss seven (جمعه 31 فروردین 97), zolal (جمعه 31 فروردین 97), صبا_2009 (جمعه 31 فروردین 97)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 19 شهریور 04 [ 10:34]
    سطح
    92
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 984
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    1,314

تشکرشده 1,494 در 483 پست

Array
    سلام به همه دوستان عزیز.
    صندلی داغ خانم عشق آفرین تموم شد؟ میشه منم سوالامو بنویسم؟ (حالا من ناامیدانه می نویسم)

عشق آفرین عزیز فکر کنم همه بهت گفتن که چقدر بهت ارادت داریم. من هم شخصیتی پخته و خوش قلب و با روحی بزرگ رو از شما می شناسم. امید که خداوند همیشه یار و یاورت باشه و به بهترین مسیرها هدایتتون کنه.

اگر دوست داشتی و وقت کردی این سوالات منه. اگر نه، اصلا خودتو اذیت نکن. مهم عرض ارادت بود عزیزم.

1. فرض کن همکار خانمی داری که به دلیل خصوصیات اخلاقی منفی که داره نمیخوای بهش نزدیک بشی، اما اون سعی میکنه با تو صمیمی بشه اما میشه گفت شما اصلا دلت نمیخواد با اون که آدم زیرآب زن و حسود و و ... هست ارتباط بیشتری داشته باشی. در این شرایط چکار میکنی؟

2. حجاب به نظر شما یه امر شخصی است یا یک موضوع اجتماعی که مستلزم در نظر گرفتن حقوق دیگرانه؟

3. تفریح مورد علاقه ات؟(شاید تکراری باشه)

4. کتابی هست که خوندنش رو به من توصیه کنی؟

5. تا حالا شده از نه گفتن خجالت بکشی و توی رودربایستی بمونی؟ اگر آره، ازون به بعد چطور در موقعیت مشابه عمل کردی؟

6. فکر میکنی خدا در چه صورت به آدم کمک میکنه تا از شرایط بدی که درش هست رها بشه؟

7. اگر کسی بهت علاقه مند بشه که فرضا خصوصیات اخلاقی مورد نظرت رو داشته باشه اما از نظر عرف جامعه جایگاه شغلیش خیلی پایین باشه چیکار میکنی؟

8.در جواب فکور گرامی گفتید که از نظر شما بعضی احساسات رو باید بروز داد و بعضیا رو نه. میشه دو نمونه رو که باید و نباید نام ببرید؟

9. از عشق آفرین میخوام که.......

10. عشق آفرین رو دوست دارم چون ......

موفق و پیروز باشی عشق آفرین عزیز.

به نور نگاه کن ! سایه ها پشت سرت خواهند بود.
    ویرایش توسط zolal : جمعه 31 فروردین 97 در ساعت 10:27

18. 4 کاربر از پست مفید zolal تشکرکرده اند .

m.reza91 (جمعه 31 فروردین 97), miss seven (جمعه 31 فروردین 97), mohamad.reza164 (جمعه 31 فروردین 97), عشق آفرین (جمعه 31 فروردین 97)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 19 شهریور 04 [ 10:34]
    سطح
    92
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 984
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    1,314

تشکرشده 1,494 در 483 پست

Array

به نور نگاه کن ! سایه ها پشت سرت خواهند بود.

20. 2 کاربر از پست مفید zolal تشکرکرده اند .

miss seven (جمعه 31 فروردین 97), عشق آفرین (جمعه 31 فروردین 97)

صفحه 26 از 32 نخستنخست ... 61617181920212223242526272829303132 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)