ممنون دوست عزیز
من همیشه اول تایپیک رو باز میکردم بعد در قسمت بالا "مشاهده آخرين ارسال اين تاپيک" رو می زدم که این مشکل رو داشتم.
تشکرشده 4,006 در 737 پست
ممنون دوست عزیز
من همیشه اول تایپیک رو باز میکردم بعد در قسمت بالا "مشاهده آخرين ارسال اين تاپيک" رو می زدم که این مشکل رو داشتم.
پاییزان (جمعه 01 مهر 90)
تشکرشده 37,361 در 7,159 پست
با سلام
مشکل مذکور هم اکنون حل گردیده است.
با تشکر از پیگیری شما
مدیرهمدردی (جمعه 01 مهر 90)
تشکرشده 12,257 در 2,217 پست
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
![]()
آقای سنگتراشان،
شما که راه حلش رو بلد بودید، چطور زودتر اقدام نکردید؟ :)
3-4 ماه پیش کلی ما اینجا راجع به این مشکل صحبت کردیم :)
hamed65 (پنجشنبه 15 دی 90)
تشکرشده 1,571 در 419 پست
ميشه بفرماييد چه بلايي سر تاپيك خانم solmaz66( با ميل زياد همسرم به س.ك.س چه كنم؟) اومد!؟
تشکرشده 4,222 در 1,018 پست
سلام مهرداد جان
شما می توانید از طریق لینک ارتباط با ما مشکلتون را با مدیریت در میان بگذارید.
با تشکر![]()
gole maryam (پنجشنبه 15 دی 90)
تشکرشده 10,164 در 2,192 پست
این موضوع به انجمن آزاد منتقل شده
keyvan (چهارشنبه 14 دی 90)
تشکرشده 10,678 در 2,786 پست
می دونیم منتقل شده.سوال اینه که چرا؟ایشون یه مسئله شخصی مطرح کرده بود.
فرهنگ 27 (پنجشنبه 15 دی 90)
مدیران تالار موظف نیستند برای هر اقدام مدیریتی ریز و درشت قوانین را توضیح دهند.قوانین در تاپیک مستقل تشرح شده اند
تاپیکهای که مباحث آن مربوط به انجمن آزاد باشد یا مربوط دار شود
به آن انجمن منتقل میشود
keyvan (پنجشنبه 15 دی 90)
تشکرشده 1,571 در 419 پست
نوشته اصلی توسط keyvan
دوست عزيز اگر توضيحي داشتيد حتما ارائه ميكرديد!
اين كار از همدردي واقعا بعيد بود!
البته كم و بيش از اينجور سانسورها در اينجا ديده بوديم ولي متاسفانه حتي شهامت توضيح دليلش در بين مسولين سايت وجود نداره!
اگر در آن تاپيك مطلب خلاف شرع و اخلاق زده شده بود ميتونستيد اون پست يا اون مطلب رو حذف كنيد و تذكر بديد نه اينكه كل تاپيك رو بندازيد دور(همون انتقال به انجمن آزاد!!!)
يا شايد استدلالتون اين باشه كه در اينجا افرادي با سنين مختلف وارد ميشن و درست نيست مطالبي درباره روابط زناشويي به طور آزاد و بي پرده روي سايت باشه،..در جواب اين استدلال خنده دار بايد گفت كه همه ما خيلي خوب ميدونيم كه اينروزا(متاسفانه!) هر بچه 12،13 ساله اي فيلترشكني ميكنه و به همه سايتهايي كه نبايد وارد بشه سر ميزنه و در رابطه با اين مسائل اطلاعاتشون خيلي بيشتر از من و شماست!!! پس الكي نميخواد نگران باشيم كه اگه يه موقع يه بچه اي اين مطالب رو بخونه عفت عمومي جامعه لكه دار ميشه!!!!!!!
به هر حال من جواب قانع كننده اي نگرفتم به نظرم اين حركت همدردي جز يه جور سانسور كوركورانه و سليقه اي چيز ديگه اي نيست! بازم متاسفم...
هر گونه پست و تاپيكي كه مغاير با اهداف خاص تالار همدردي در انجمن های عمومی تالار ارسال شده يا مي شود به جاي حذف و ويرايش به انجمن آزاد انتقال داده مي شود. تاپیکها و پستهایی که در چارچوب انجمن های همدردی قرار نمی گیرد به این انجمن انتقال داده می شود.
http://www.hamdardi.net/thread-13151.html
keyvan (پنجشنبه 15 دی 90)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)