با سلام و احترام
ضمن تشکر از دلسوزی و نظراتی که صابر گفتند و اینکه ما همیشه این نظرات را مورد بررسی و توجه قرار داده و تا آنجا که بشود مورد بهره برداری قرار می دهیم.
من هم خواستم در این زمینه نکاتی پیرو فرمایشات ایشون اضافه کنم.
مدیران تالار بسیار با دقت و وسواس بر روند و محتوای تالار نظارت دارند.
البته زیاد شدن تاپیک خیلی به کند شدن تالار ربطی ندارد. بلکه مسائل دیگری از نظر فنی هست که ما پیگیر هستیم.
ما همیشه نسبتی از تاپیکهای غیر روانشناختی و مشاوره ای که البته غیر مستقیم به مراجعان کمک می کند و فضای رنج آلود و غم انگیز تالار را کاهش می دهد را مفید ارزیابی می کنیم.
مانند یک بیمارستان که یک محیط سبز و آرام بخش هم باید داشته باشد.
البته این به معنای آن نیست که مسائل اصلی و مشکلات اعضاء به حاشیه برود. اما اینکه خیلی هم سایر تاپیک ها کم شود را قبول نداریم.
در مورد کپی مقالات از سایر فضاهای اینترنت در همدردی.
ما با کپی های خاص و دقیق موافق هستیم.
به شرطی که:
منابع قید شود.
حتما از منابع معتبر و سایتهای معتبر روانشناسی باشد و ترجیحا نویسنده مقاله معلوم باشد.
از مقالات کلیشه ای و مجله ای نباشد.
و پایه علمی داشته باشد.
چالش انگیز و مبهم نباشد.
خلاف قوانین همدردی نباشد.
تجمیع مقالات مرتبط و قوی در تالار همدردی ، ارجاع دهی به مراجعان را تسهیل می کند.
و لازم نیست که همیشه همه چیز را دوباره به مراجع گفت و منابع و مقالات قوی و غنی با لینک ثابت در تالار به راحتی مورد استفاده قرار می گیرد.
همچنین با شاخه بندی که ما در بخش مقالات و آگاهی ها و ازدواج و خانواده کردیم دسترسی ها بهتر انجام می شود.
در این زمینه اگر اعضاء محترم مقالات سطحی ، بدون منبع و کم خاصیت را در تالار مشاهده کردند، لطفا گزارش کنید تا حذف شوند.

من که همه مقاله هار اکثرا خودم اول میخوانم بعد در صورت مفید بودن قرار میدم در سایت تازه منابعشم معتبره.تازه آدرسشم کامل میزارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)